Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#7196814 Napisano: 04.08.2024 22:20:42
zielonaszpilka napisał(a):

gregory napisał(a):

czy w konkursie Neboa jest jakieś ograniczenie znaków? ktos juz wysyłał? bo regulamin milczy na ten temat...

Nie ma limitu - pytałam. Nie ma też co wysyłać linków do yt;) też pytałam gdyby kogoś interesowała z czym może będzie konkurować. Tylko tekst.

A numer paragonu standardowy (wydruku)? Nie widzę w regulaminie takiej informacji.
0 0

zielonaszpilka

#7196816 Napisano: 04.08.2024 22:23:02
@gnieszk@ napisał(a):

gregory napisał(a):

czy w konkursie Neboa jest jakieś ograniczenie znaków? ktos juz wysyłał? bo regulamin milczy na ten temat...

Nie ma limitu - pytałam. Nie ma też co wysyłać linków do yt;) też pytałam gdyby kogoś interesowała z czym może będzie konkurować. Tylko tekst.

A numer paragonu standardowy (wydruku)? Nie widzę w regulaminie takiej informacji.

A o to nie spytałam emotka  jeszcze nie kupowałam produktu i nie wysyłałam zgłoszenia, bo najpierw musiałam się upewnić , że nie będę konkurować z filmami emotka  podejrzewam, że ten standardowy numer będzie ok.
1 @gnieszk@ 0

makarena2908

#7196824 Napisano: 04.08.2024 23:54:04

@gnieszk@ napisał(a):

gregory napisał(a):

A o to nie spytałam emotka  jeszcze nie kupowałam produktu i nie wysyłałam zgłoszenia, bo najpierw musiałam się upewnić , że nie będę konkurować z filmami emotka  podejrzewam, że ten standardowy numer będzie ok.

jakimi filmami?
0 0

pioge7

#7196830 Napisano: 05.08.2024 05:47:11
fan-mandaryny napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ananaska napisał(a):

marton napisał(a):

Cześć, czy działa Wam formularz z Mlekovity do odeslania danych? Od kilku godz się męczę i niestety po wgraniu wszystkich danych, przekierowanie jest do pustej podstrony z napisem int(1)

nie działa emotka

Mam to samo od 3 dni. Napisałem do nich. Liczę, że jutro odpiszą emotka

Wyświetla mi się „int”. Będzie ktoś dzwonił? A może inaczej: napisał już ktoś maila?

Czy jest jakiś konkurs Finlandii inny niż ten fotograficzny? Bo w wątku „Paragony…” są oferty paragonów z tym alkoholem. A przecież na ten konkurs, co znajduje się w bazie, nie trzeba paragonu.

pisałem do nich w sobotę na FB. Odpisal automat, że będą kontaktować się w najbliższym dniu roboczym

atlantydek

#7196842 Napisano: 05.08.2024 08:34:16
Szukam osób, które wygrały bilet na Supercup  z Heinekena  prv
0 0

Adra

#7196887 Napisano: 05.08.2024 11:55:16
tad_pole napisał(a):

I jak, wysłaliście zgłoszenia na Hochland??

Zgłoszenie wysłałem wczoraj na maila, dzisiaj mi tak odpisali
"Przepraszamy za usterkę techniczną. Dziękujemy za przesłanie wszystkich danych. Zgłoszenie zostanie zaakceptowane i będzie brało udział w Konkursie."
1 tad_pole 0

sasaaabp

#7196888 Napisano: 05.08.2024 11:58:23
Adra napisał(a):

tad_pole napisał(a):

I jak, wysłaliście zgłoszenia na Hochland??

Zgłoszenie wysłałem wczoraj na maila, dzisiaj mi tak odpisali
"Przepraszamy za usterkę techniczną. Dziękujemy za przesłanie wszystkich danych. Zgłoszenie zostanie zaakceptowane i będzie brało udział w Konkursie."

a co z osobami, które się na to nie zdecydowały, powinni otworzyć formularz na przynajmniej ten 1 dzień. poza tym w konkursie przewidziano nagrody dzienne i wtedy co wybiorą za ostatnie 2 dni z osób, które wysłały na maila??
1 onmyown 0

atyde25

#7196892 Napisano: 05.08.2024 12:01:20
Jakim filmami : ludzie kiedyś słali zamiast odpowiedzi do organizatorów całe nie wiem jak to nazwać prace plastyczne ze święcącymi ruchomymi elementami jak odpowiedź konkursową. Wiatraczki i inne bajery a jak technika i media poszły do przodu to wysyłali nawet w smsach linki do filmów umieszczanych w serwach typu youtube. Piosenki, pobrzdękiwanie na gitarze i takie cuda.Ale to teraz się wydaje żenujące z perspektywy mijających lat. Niestety niektórzy dalej mają takie praktyki we krwii.Ale teraz jest sztuczna inteligencja to szkoda gadać o tym nawet.
0 0

makarena2908

#7196901 Napisano: 05.08.2024 12:33:57
atyde25 napisał(a):

Jakim filmami : ludzie kiedyś słali zamiast odpowiedzi do organizatorów całe nie wiem jak to nazwać prace plastyczne ze święcącymi ruchomymi elementami jak odpowiedź konkursową. Wiatraczki i inne bajery a jak technika i media poszły do przodu to wysyłali nawet w smsach linki do filmów umieszczanych w serwach typu youtube. Piosenki, pobrzdękiwanie na gitarze i takie cuda.Ale to teraz się wydaje żenujące z perspektywy mijających lat. Niestety niektórzy dalej mają takie praktyki we krwii.Ale teraz jest sztuczna inteligencja to szkoda gadać o tym nawet.

ja ostatnio widziałam w filmie grafiki które wygenerowała sztuczna inteligencja. A konkursowicz napisał że zrobił je na potrzeby konkursu... Gdzie kreatywność??? PRACA autorska? jak to komputer rysuje....
0 0

slomkabb

#7196902 Napisano: 05.08.2024 12:36:04
przepraszam że tutaj ale
potrzebuję kupić paragony a ponieważ straciłam konto i musiałam
zalozyc nowe nie mogę nic wpisać w wątku paragonow
 Czy kupi mi ktoś : 
Netto Lorenz
Nuii Lewiatan
0 0

Anisu

#7196932 Napisano: 05.08.2024 14:09:49
FBmagdalena17 napisał(a):

W konkursie Finlandii na stronie  jest napisane, że zadanie konkursowe to "zdjęcie momentu który spędzasz że znajomymi przy ulubionych drinkach" natomiast w regulaminie zadanie konkursowe polega na "zrobienie zdjęcia koktajlowi".  Dla mnie to dwa różne zadania, czy ktoś mógłby mi poradzić co tu wybrać? Może ktoś kto wygrał podpowie za które zadanie wygrał?
Będę wdzięczna za pomoc!

Dla mnie to też dwa zupełnie różne zadania. Według mnie może być i tak i tak, chociaż skłaniałabym się do regulaminu, ponieważ zdjęcia innych osób wymagałyby wyrażenia ich zgody. Ja zrobiłam zdjęcie koktajlu z flaszką. Wczoraj wysłałam, może wypowie się ktoś kto wygrał?
I druga sprawa, pomieszanie w regulaminie, że raz piszą o losowaniu raz o wybieraniu, niekonsekwencja.

0 0

Sonia1988

#7196933 Napisano: 05.08.2024 14:10:59
Kupiłam dziś 4 Fuze Tea do loterii. Skan paragonu nie działa mi w aplikacji a jak dodaje zdjęcie to zamiast 4 system chce mi dać 2 tokeny. Daję weryfikację ręczna i opisuje problem, po czym wychodzi mi komunikat spróbuj później 😡 ktoś coś? Dodawaliście już?
0 0

Miligili

#7196934 Napisano: 05.08.2024 14:11:59
Sonia1988 napisał(a):

Kupiłam dziś 4 Fuze Tea do loterii. Skan paragonu nie działa mi w aplikacji a jak dodaje zdjęcie to zamiast 4 system chce mi dać 2 tokeny. Daję weryfikację ręczna i opisuje problem, po czym wychodzi mi komunikat spróbuj później 😡 ktoś coś? Dodawaliście już?

U mnie jest również problem w aplikacji , nie mogę w ogóle wysłać paragonu do weryfikacji ręcznej, ze względu na wewnętrzny błąd serwera
0 0

slonecznik1309

#7196938 Napisano: 05.08.2024 14:28:15
Miligili napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

U mnie jest również problem w aplikacji , nie mogę w ogóle wysłać paragonu do weryfikacji ręcznej, ze względu na wewnętrzny błąd serwera

a to nie jest już zakończona loteria?
0 0

anaesth

#7196939 Napisano: 05.08.2024 14:30:01
slonecznik1309 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

Dopiero wystartowała dzisiaj o 12:00.

rufus

#7196941 Napisano: 05.08.2024 14:30:26
slonecznik1309 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

Nowa. Od dziś.

olunka

#7196942 Napisano: 05.08.2024 14:33:05
mam pytanie, bo mnie zacmiło emotka czy jak Avanti wysyła nagrody DPD to sa dokumenty zwrotne do podpisu?
0 0

adamo86

#7196944 Napisano: 05.08.2024 14:35:43
olunka napisał(a):

mam pytanie, bo mnie zacmiło emotka czy jak Avanti wysyła nagrody DPD to sa dokumenty zwrotne do podpisu?

Z reguły nie było. Chyba, że to coś większego
0 0

fan-mandaryny

#7196948 Napisano: 05.08.2024 14:36:54
Anisu napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

W konkursie Finlandii na stronie  jest napisane, że zadanie konkursowe to "zdjęcie momentu który spędzasz że znajomymi przy ulubionych drinkach" natomiast w regulaminie zadanie konkursowe polega na "zrobienie zdjęcia koktajlowi".  Dla mnie to dwa różne zadania, czy ktoś mógłby mi poradzić co tu wybrać? Może ktoś kto wygrał podpowie za które zadanie wygrał?
Będę wdzięczna za pomoc!

Dla mnie to też dwa zupełnie różne zadania. Według mnie może być i tak i tak, chociaż skłaniałabym się do regulaminu, ponieważ zdjęcia innych osób wymagałyby wyrażenia ich zgody. Ja zrobiłam zdjęcie koktajlu z flaszką. Wczoraj wysłałam, może wypowie się ktoś kto wygrał?
I druga sprawa, pomieszanie w regulaminie, że raz piszą o losowaniu raz o wybieraniu, niekonsekwencja.

Odpowiedziałaś mi, ale nie widzę Twojej odpowiedzi, bo w złym miejscu pisałaś i tekst się nie wgrał i nie wyświetla.
0 0

olunka

#7196949 Napisano: 05.08.2024 14:37:39
adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

Z reguły nie było. Chyba, że to coś większego

dzięki:)
0 0