Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dzasmina

#7180688 Napisano: 05.06.2024 19:41:30
zielonaszpilka napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Czy ktoś wygrał może coś w coli Dino?

A tam nie ma losowania na koniec?

Bramkiemotka   
Staram się omijać Fortisa szerokim łukiem, ale skoro już miałam paragon to zagrałam. Gdyby jednak ktoś słyszał o jakimś farciarzu, to puśćcie oczko emotka

zielonaszpilka

#7180690 Napisano: 05.06.2024 19:52:07
dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Bramkiemotka   
Staram się omijać Fortisa szerokim łukiem, ale skoro już miałam paragon to zagrałam. Gdyby jednak ktoś słyszał o jakimś farciarzu, to puśćcie oczko emotka

Faktycznie… przy tylu nagrodach jeszcze nikt się nie pochwalił? No i znowu cos
tu brzydko pachnie. Chyba trzeba mocniej pisać do sponsorów w sprawie fortisa, bo to kolejny raz, kiedy są podejrzenia co uczciwości agencji. Jakoś inne agencje nie mają tak częstych fakapów.
2 anaesth, mixik 0

8igora9

#7180699 Napisano: 05.06.2024 20:55:15
Do tych zepterow Artmix pro od Mutti nie było żadnego protokołu odbioru nagrody? Ktoś się może kontaktował z agencją w sprawie jakiegoś kwitu, który by upoważniał do skorzystania z gwarancji?
0 0

anaesth

#7180703 Napisano: 05.06.2024 21:02:28
8igora9 napisał(a):

Do tych zepterow Artmix pro od Mutti nie było żadnego protokołu odbioru nagrody? Ktoś się może kontaktował z agencją w sprawie jakiegoś kwitu, który by upoważniał do skorzystania z gwarancji?

Wygrałam we wcześniejszej edycji konkursu i wtedy wysyłali gwarancję mailem emotka

A w temacie, mam pytanie: czy komuś udało się wygrać zestaw pralin Lindt paragonem z batonikiem i ma pozytywną weryfikację? Nie wiem czy słać. Niby na paragonie z Rossmanna jest ładny opis, że to Lindt LINDOR... no ale nie jest on paczką pralin, a mam wrażenie, że tylko taki zakup uznają.
1 8igora9 0

agniecha1985

#7180704 Napisano: 05.06.2024 21:04:30
8igora9 napisał(a):

Była karta gwarancyjna przyklejona na wierzchu kartonu
1 8igora9 0

8igora9

#7180705 Napisano: 05.06.2024 21:11:22
agniecha1985 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Kurcze to mi chyba odkleił kurier albo tata, który odbieral paczkę. 🤔
0 0

nikos

#7180710 Napisano: 05.06.2024 21:31:11
8igora9 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Kurcze to mi chyba odkleił kurier albo tata, który odbieral paczkę. 🤔

Zerknij czy nie masz książki z przepisami, właśnie tam miałam wszystkie dokumenty do nagrody.
0 0

andii

#7180744 Napisano: 06.06.2024 05:16:01
dzasmina napisał(a):

A który numer paragonu wpisujemy w Coli? Ten u góry?
0 0

Luiza12

#7180752 Napisano: 06.06.2024 08:20:36
Cześć, czy były wyniki tego konkursu Słodka Wiosna Intermarche https://www.e-kon...ka-wiosna-intemarche ?
To jest w ogóle jeszcze realne, że oni ten konkurs rozstrzygną? Czy agencja już zwinęła się razem z nagrodami?emotka
0 0

atlantydek

#7180754 Napisano: 06.06.2024 08:26:02
Luiza12 napisał(a):

Cześć, czy były wyniki tego konkursu Słodka Wiosna Intermarche https://www.e-kon...ka-wiosna-intemarche ?
To jest w ogóle jeszcze realne, że oni ten konkurs rozstrzygną? Czy agencja już zwinęła się razem z nagrodami?emotka

Rozwiążą. Mają szybkość żółwia, ale póki co nie kradną.
0 0

Luiza12

#7180756 Napisano: 06.06.2024 08:30:58
atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Hmm, ten konkurs się skończył już tak dawno, że to chyba niemożliwe by tyle to trwało, ktoś miał może jakiś kontakt z agencją w tej sprawie? Oni jeszcze istnieją?emotka
0 0

dzasmina

#7180761 Napisano: 06.06.2024 08:46:01
andii napisał(a):

dzasmina napisał(a):

A który numer paragonu wpisujemy w Coli? Ten u góry?

Ja wpisałam ten u góry
1 andii 0

nanajka81

#7180763 Napisano: 06.06.2024 09:01:41
Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Hmm, ten konkurs się skończył już tak dawno, że to chyba niemożliwe by tyle to trwało, ktoś miał może jakiś kontakt z agencją w tej sprawie? Oni jeszcze istnieją?emotka

Komisja Konkursowa najpóźniej do dnia 05.04.2024 roku dokona weryfikacji, czy numery paragonów w
Zgłoszeniach nie powtarzają się oraz dokona wyboru 33 Laureatów Konkursu, którzy otrzymają Nagrodę.

Nie brałam w tym udziału ale z regulaminu wynika że konkurs dawno rozwiązany... Może nagrody po rodzinie porozdawali skoro nikt z konkursowiczów się nie chwalił wygraną...
0 0

doode

#7180766 Napisano: 06.06.2024 09:06:27

dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Bramkiemotka   

tu brzydko pachnie. Chyba trzeba mocniej pisać do sponsorów w sprawie fortisa, bo to kolejny raz, kiedy są podejrzenia co uczciwości agencji. Jakoś inne agencje nie mają tak częstych fakapów.

również wyczuwam jakiś przekręt... jak na tak drogi los przy tulu nagrodach... odechciewa się wysyłać  0/6

assal

#7180767 Napisano: 06.06.2024 09:12:22
Nanajka81: Ta agencja potrafi rozwiązać konkurs w listopadzie, gdy zgłoszenia były do początku lipca  emotka
Bardzo miła pani zawsze prosi, by spróbować paragon jeszcze znaleźć, bo ona wie, że to już trochę czasu minęło...  emotka
Tempo mają jakie mają, ale gdy mnie raz dłużej w Polsce nie było, powiedzieli, że mogą czekać na paragon do miesiąca. Im się nigdy z niczym nie śpieszy.

adamo86

#7180770 Napisano: 06.06.2024 09:16:29
nanajka81 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Komisja Konkursowa najpóźniej do dnia 05.04.2024 roku dokona weryfikacji, czy numery paragonów w
Zgłoszeniach nie powtarzają się oraz dokona wyboru 33 Laureatów Konkursu, którzy otrzymają Nagrodę.

Nie brałam w tym udziału ale z regulaminu wynika że konkurs dawno rozwiązany... Może nagrody po rodzinie porozdawali skoro nikt z konkursowiczów się nie chwalił wygraną...

Bez przesady... co konkurs to samo - dopiero 2 miesiące minęły, dajcie im jeszcze trochę czasu emotka

romecky81

#7180776 Napisano: 06.06.2024 09:30:16
Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...
0 0

jomico

#7180779 Napisano: 06.06.2024 09:33:35
romecky81 napisał(a):

Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...

szczegoly nie, ale ostatnio byly oswiadczenia do danego miasta
0 0

Maczupikczu

#7180780 Napisano: 06.06.2024 09:36:02
doode napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Bramkiemotka   

również wyczuwam jakiś przekręt... jak na tak drogi los przy tulu nagrodach... odechciewa się wysyłać  0/6

U mnie 0/5 , jeden los u mnie wychodzi 15 zł - 3 butelki 0,5. Nie ma u mnie żadnych puszek ani kinleya, a Wy ile płacicie za zgłoszenie?
0 0

TusiaS

#7180781 Napisano: 06.06.2024 09:36:14
[quote=Dostaliśmy przydział do konkretnego meczu na ten moment, nie mamy informacji jeszcze odnośnie transportu itp

romecky81]Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...
0 0