Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7176695 Napisano: 20.05.2024 09:10:56
Osobiście czuję się nabita w butelkę tym dziwnym systemem zwrotów w 7 days.Ale po tylu takich sytuacjach nie dziwi nic.
0 0

Rybcia0707

#7176697 Napisano: 20.05.2024 09:13:06
atyde25 napisał(a):

Ja mam 1,24 zeta a zakup był 2,79 zł.Czyli to przeliczenia na eurosy w 7 daysach są korzystne ale nie dla nas kupujących.Raczej gra nie warta świeczki bo co połowa kwoty zakupu co to ma być.Od razy powinni dać info dostaniesz 50% zwrotu za zakup tej chemii w papierku a nie ble ble ble .

Hej na dniach zrobią Ci wyrównanie, bo każdy bank inaczej przelicza euro. emotka
0 0

nanajka81

#7176713 Napisano: 20.05.2024 10:49:15
Czy w loterii Chrunchips są do wyboru inne kluby niż te widoczne na stronie głównej? Nie żebym narzekała bo klub piłkarski z mojego miasta wygrywa (choć pewnie z czasem spadnie bo ileż ja mogę tych chipsów jeść i głosować na miejski klub) ale tak mnie to zaczęło zastanawiać czy można głosować na jakieś inne niż te widoczne...
0 0

zielonaszpilka

#7176718 Napisano: 20.05.2024 11:00:14
nanajka81 napisał(a):

Czy w loterii Chrunchips są do wyboru inne kluby niż te widoczne na stronie głównej? Nie żebym narzekała bo klub piłkarski z mojego miasta wygrywa (choć pewnie z czasem spadnie bo ileż ja mogę tych chipsów jeść i głosować na miejski klub) ale tak mnie to zaczęło zastanawiać czy można głosować na jakieś inne niż te widoczne...

Nie można. To są kluby, które zostały wskazane przez współpracowników organizatora przed startem
loterii. Pracownicy mogli zgłaszać swoje propozycje i z tych propozycji zostały wybrane trzy kluby, które otrzymają dofinansowanie. Wysokość dofinansowania zależy od miejsca, które zajmą w głosowaniu.
1 nanajka81 0

nanajka81

#7176722 Napisano: 20.05.2024 11:10:44
zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie można. To są kluby, które zostały wskazane przez współpracowników organizatora przed startem
loterii. Pracownicy mogli zgłaszać swoje propozycje i z tych propozycji zostały wybrane trzy kluby, które otrzymają dofinansowanie. Wysokość dofinansowania zależy od miejsca, które zajmą w głosowaniu.

No to jestem mega zaskoczona bo żeby na całą Polskę wybrali klub z w sumie chyba dość mało znanego Wasilkowa? Przedziwne...
0 0

zielonaszpilka

#7176726 Napisano: 20.05.2024 11:22:22
nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

No to jestem mega zaskoczona bo żeby na całą Polskę wybrali klub z w sumie chyba dość mało znanego Wasilkowa? Przedziwne...

Zgłaszali to pracownicy, którzy pewnie są z różnych rejonów Polski, więc szansa że z Wasilkowa też. Raczej zależało im na właśnie jakichś mniejszych klubach, właśnie żeby dać im wsparcie. Widać też, że chcieli wybrać kluby z różnych dyscyplin sportowych i fajnie emotka  fajnie też, że nie ma tu przegranych i każdy z tych klubow jakąś kasę dostanie emotka
1 nanajka81 0

nanajka81

#7176727 Napisano: 20.05.2024 11:24:46

nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zgłaszali to pracownicy, którzy pewnie są z różnych rejonów Polski, więc szansa że z Wasilkowa też. Raczej zależało im na właśnie jakichś mniejszych klubach, właśnie żeby dać im wsparcie. Widać też, że chcieli wybrać kluby z różnych dyscyplin sportowych i fajnie emotka  fajnie też, że nie ma tu przegranych i każdy z tych klubow jakąś kasę dostanie emotka

Bardzo fajnie emotka No to teraz pozostaje mi namawiać miastowych aby żarli Crunchipsy, nie wywalali paragonów i głosowali na nasz klub. Serdeczne dzięki za odpowiedź! emotka

pink086

#7176735 Napisano: 20.05.2024 11:54:25
Jakie wyniki w Książęcym - bo u mnie lekko 700 dwa razy wpadła kulka zaraz na boki i po grze - z ciekawości kupiłam bo mąż IPA pije;)
0 0

helcia85

#7176736 Napisano: 20.05.2024 11:58:21
Hej, w konkursie Inpost Fresh - wczoraj robiłam zakupy - wyskoczył od razu formularz do pytania konkursowego. Nie robiłam konkursu od razu, chciałam teraz wziąć udział i nie widzę tego poprzez apkę - ktoś miał taką sytuację?
0 0

rufus

#7176738 Napisano: 20.05.2024 12:02:16
pink086 napisał(a):

Jakie wyniki w Książęcym - bo u mnie lekko 700 dwa razy wpadła kulka zaraz na boki i po grze - z ciekawości kupiłam bo mąż IPA pije;)

Zdecydowanie malo masz
0 0

Takitos

#7176744 Napisano: 20.05.2024 12:16:38
helcia85 napisał(a):

Hej, w konkursie Inpost Fresh - wczoraj robiłam zakupy - wyskoczył od razu formularz do pytania konkursowego. Nie robiłam konkursu od razu, chciałam teraz wziąć udział i nie widzę tego poprzez apkę - ktoś miał taką sytuację?

Ja mam to samo. Pisałem do nich, ale na razie cisza. jak wejde w baner konkursu na apce to jest tylko opcja ,, Na zakupy" i przekierowuje na strone startową.
0 0

helcia85

#7176746 Napisano: 20.05.2024 12:20:24
Takitos napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Ja mam to samo. Pisałem do nich, ale na razie cisza. jak wejde w baner konkursu na apce to jest tylko opcja ,, Na zakupy" i przekierowuje na strone startową.

Dokładnie mam to samo emotka  też napisałam do pomocy właśnieT
0 0

tad_pole

#7176779 Napisano: 20.05.2024 13:53:31
Hej. Mam 3 kapsle z Żywca. Kiedy wpisuje kod pokazuje mi, że nieprawidłowy, a zakup był na tym weekendzie. Możliwe, że mają w sklepach stare zapasy z poprzedniej loterii? Nawet nie spojrzałam na datę na butelce, bo byłam pewna, że to tegoroczna
0 0

martucha-jk

#7176780 Napisano: 20.05.2024 13:57:53
tad_pole napisał(a):

Hej. Mam 3 kapsle z Żywca. Kiedy wpisuje kod pokazuje mi, że nieprawidłowy, a zakup był na tym weekendzie. Możliwe, że mają w sklepach stare zapasy z poprzedniej loterii? Nawet nie spojrzałam na datę na butelce, bo byłam pewna, że to tegoroczna

Mam to samo, świeżo kupione piwo i żaden kod nie wchodzi a na maila niestety nie odpisują
0 0

tad_pole

#7176790 Napisano: 20.05.2024 14:15:27
martucha-jk napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Mam to samo, świeżo kupione piwo i żaden kod nie wchodzi a na maila niestety nie odpisują

A spojrzałaś na datę loterii na butelce, była ok?
1 TurboMike 0

emi

#7176816 Napisano: 20.05.2024 15:07:19
Z jakich dni docierają do Was kody z Chupa?
Czekam od majówki i cisza
0 0

stalowiak1979

#7176887 Napisano: 20.05.2024 17:44:14
https://www.e-kon...y-konkurs-predator  W tym konkursie na pytanie otwarte do ilu znaków można pisać?
0 0

as32572

#7176895 Napisano: 20.05.2024 18:04:09
emi napisał(a):

Z jakich dni docierają do Was kody z Chupa?
Czekam od majówki i cisza

Wysyłają w ciągu 10 dni od dotarcia listu.
0 0

TurboMike

#7176899 Napisano: 20.05.2024 18:11:39
stalowiak1979 napisał(a):

https://www.e-kon...y-konkurs-predator  W tym konkursie na pytanie otwarte do ilu znaków można pisać?

No limit emotka
0 0

anialistopad

#7176912 Napisano: 20.05.2024 19:25:53
Zasilili już komuś karte z fuze tea ?
0 0