Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malgosia74

#7176432 Napisano: 17.05.2024 20:25:58
niunia-k napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie o te zwroty 7 days- zrobiłam jeden zwrot i próbuje zrobić kolejny ale tego formularza nie da się drugi raz uzupełnić emotka
czy ktoś podratuje co mam zrobić abym mogła wysłać kolejne paragony do zwrotów.
z góry bardzo dziękuję  emotka

Musisz wejść na nowo na stronę i dokonać od początku rejestracji zakupu, mi tak poszło

Można link? 😏

https://zlap7days.pl/7dayslp/7days
1 niunia-k 0

Kwiat Paproci

#7176439 Napisano: 17.05.2024 20:31:09
malgosia74 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanie o te zwroty 7 days- zrobiłam jeden zwrot i próbuje zrobić kolejny ale tego formularza nie da się drugi raz uzupełnić emotka
czy ktoś podratuje co mam zrobić abym mogła wysłać kolejne paragony do zwrotów.
z góry bardzo dziękuję  emotka

Musisz wejść na nowo na stronę i dokonać od początku rejestracji zakupu, mi tak poszło

Można link? 😏

https://zlap7days.pl/7dayslp/7days

Bardzo dziękuję emotka  
ale firma utrudnia życie...

bezaczek7

#7176472 Napisano: 17.05.2024 23:41:22
Jak macie opisany ketchup heinz na paragonie z lidla?
0 0

niewyspanamama

#7176473 Napisano: 17.05.2024 23:57:32
Wie ktoś czy jak kupiłam Rodowitą w 1 etapie ale nie zagralam na ten paragon to moge nim zagrac w 3 etapie ?? Czy np musi byc zakup w 3 etapie zeby zagrac w 3 emotka  ?
0 0

Catcat

#7176475 Napisano: 18.05.2024 00:23:32
niewyspanamama napisał(a):

Wie ktoś czy jak kupiłam Rodowitą w 1 etapie ale nie zagralam na ten paragon to moge nim zagrac w 3 etapie ?? Czy np musi byc zakup w 3 etapie zeby zagrac w 3 emotka  ?

Nie ma znaczenia, aby zakupić w okresie trwania promocji.

niewyspanamama

#7176476 Napisano: 18.05.2024 00:25:16
Catcat napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Nie ma znaczenia, aby zakupić w okresie trwania promocji.

dziękuję emotka
1 Catcat 0

notta

#7176480 Napisano: 18.05.2024 07:13:44
czy w dudzie w zdrapce z 10zł jest ograniczenie wygranych na osobę?
0 0

bezaczek7

#7176490 Napisano: 18.05.2024 09:01:52
Od 3 dni mam paragony Winiary w weryfikacji. Wasze losy dodają na bieżąco? Jak mam teraz przez weekend grać..
0 0

zielonaszpilka

#7176494 Napisano: 18.05.2024 09:12:47
bezaczek7 napisał(a):

Od 3 dni mam paragony Winiary w weryfikacji. Wasze losy dodają na bieżąco? Jak mam teraz przez weekend grać..

Jak dodałam w piątek to weryfikację miałam dopiero w poniedziałek wieczorem, ale wiadomo, akurat trafił się weekend, ludzie mają wolne a potem musieli się odgrzebać z tych weekendowych zgłoszeń. Wydaje mi się, że oni mają mnóstwo roboty z tymi paragonami. Wiele osób zgłasza, każdy paragon trzeba zaakceptować ręcznie, a do tego jeszcze na bieżąco robią weryfikację wygranych 50, no i pewnie jeszcze inne rzeczy, bo przecież nie samymi Winiarami agencja żyje;) myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość.
0 0

stalowiak1979

#7176509 Napisano: 18.05.2024 11:45:22
Witam, czy z konkursu Lidla Pudliszki dostaliście jakieś potwierdzenie wzięcia udziału na maila?
0 0

bezaczek7

#7176531 Napisano: 18.05.2024 14:46:59
zielonaszpilka napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak dodałam w piątek to weryfikację miałam dopiero w poniedziałek wieczorem, ale wiadomo, akurat trafił się weekend, ludzie mają wolne a potem musieli się odgrzebać z tych weekendowych zgłoszeń. Wydaje mi się, że oni mają mnóstwo roboty z tymi paragonami. Wiele osób zgłasza, każdy paragon trzeba zaakceptować ręcznie, a do tego jeszcze na bieżąco robią weryfikację wygranych 50, no i pewnie jeszcze inne rzeczy, bo przecież nie samymi Winiarami agencja żyje;) myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Jasne, wiadomo, tylko ja zgłaszałam jakoś we wtorek i środę lub środę i czwartek. Mamy sobotę, i tak muszę czekać minimum do poniedziałku teraz.
0 0

as32572

#7176532 Napisano: 18.05.2024 14:52:46
notta napisał(a):

czy w dudzie w zdrapce z 10zł jest ograniczenie wygranych na osobę?

Jedna na dzień,można wygrywać codziennie
2 notta, Catcat 0

zielonaszpilka

#7176533 Napisano: 18.05.2024 14:53:45
bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jasne, wiadomo, tylko ja zgłaszałam jakoś we wtorek i środę lub środę i czwartek. Mamy sobotę, i tak muszę czekać minimum do poniedziałku teraz.

No niestety, uroki ręcznej weryfikacji emotka  ja też się zgapiłam i wgrałam paragony dopiero wczoraj, więc też sobie poczekam. Wcześniej dość sprawnie im szła weryfikacja, ale teraz są spore obsuwy. Pewnie dużo osób zgłasza paragony. Jeśli zgłaszałaś we wtorek to rzeczywiście bardzo długo im schodzi.
1 bezaczek7 0

banka-manka

#7176534 Napisano: 18.05.2024 15:42:01
stalowiak1979 napisał(a):

Witam, czy z konkursu Lidla Pudliszki dostaliście jakieś potwierdzenie wzięcia udziału na maila?

Ja nie miałam dziś.
0 0

bingo9842

#7176537 Napisano: 18.05.2024 16:00:13

bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

No niestety, uroki ręcznej weryfikacji emotka  ja też się zgapiłam i wgrałam paragony dopiero wczoraj, więc też sobie poczekam. Wcześniej dość sprawnie im szła weryfikacja, ale teraz są spore obsuwy. Pewnie dużo osób zgłasza paragony. Jeśli zgłaszałaś we wtorek to rzeczywiście bardzo długo im schodzi.

Ja wysylalam w piątek i w piątek były losy.

agakaz2

#7176552 Napisano: 18.05.2024 19:09:53
osoby które wygrywają w zywiec dostajecie wygrane od razu? ostatnio tak było max 2 dni (monetki) teraz nie ma. wiadomo czas mają do października emotka
0 0

zielonaszpilka

#7176557 Napisano: 18.05.2024 20:03:18
bingo9842 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Ja wysylalam w piątek i w piątek były losy.

Ciekawe od czego to zależy emotka  może akceptuje kilka osób i w zależności od tego do czyjej kolejki trafią nasze zgłoszenia? emotka
0 0

dede

#7176561 Napisano: 18.05.2024 20:42:04
Czy w konkursach z aplikacją Żabki można zagrać wielokrotnie? Pojawi się kolejny kod po zakupie?
0 0

samuraj

#7176564 Napisano: 18.05.2024 21:00:45
dede napisał(a):

Czy w konkursach z aplikacją Żabki można zagrać wielokrotnie? Pojawi się kolejny kod po zakupie?

Jeśli wyzwanie jest wielokrotne to tak,tylko rób zakupy z kilkuminutowym odstępie.
1 dede 0

maixys

#7176568 Napisano: 18.05.2024 21:23:53
stalowiak1979 napisał(a):

Wysłaliśmy 8 zgłoszeń i nie mieliśmy żadnego potwierdzenia, więc sądzę że nie emotka