Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

majonez1992

#7163702 Napisano: 11.03.2024 12:17:27
radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

monisss napisał(a):

lukas08 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Przepuszcza może kogoś Amooco z Wedlem ITM? emotka  Strona główna | Laureaci (amooco.com)

Już przepuszcza.

a mnie nie.. czy Amocco nie blokuje maila potem jak ktoś u nich wygrał 2 ,3 razy .. normalnie te konkursy już mnie dobijają...

nic nie blokują na pewno.
po prostu raz nagrodzą, a raz nie;p
ja u nich wygrywam co drugi konkurs dosłownie. Jeden tak, a drugi nie, i tak w kółko.

no ja wygrywam jeden na 10 już.. albo mniej.. a piszę bardzo podobnie...

Ja u nich wygrałem dosłownie raz, ze 3 lata temu. A naprawdę niezłe zgłoszenia robiłem.. albo tak mi się wydawało..

A c...j wie jak z tymi agencjami jest, ja też nie wiem. emotka

zubi

#7163711 Napisano: 11.03.2024 12:38:11
A z Wedla w Carrefourze są podpięte?
1 radziosny 0

eli75

#7163725 Napisano: 11.03.2024 13:01:49
zubi napisał(a):

To raczej jeszcze nie, bo mają sporo czasu jeszcze na wyłonienie zwycięzców, chyba że szybciej ogarnęli emotka
0 0

eli75

#7163726 Napisano: 11.03.2024 13:01:51
zubi napisał(a):

To raczej jeszcze nie, bo mają sporo czasu jeszcze na wyłonienie zwycięzców, chyba że szybciej ogarnęli emotka
1 zubi 0

anaesth

#7163728 Napisano: 11.03.2024 13:11:28
(Nie chcę robić drzewka, nie będę cytować całej dyskusji)
W temacie Amooco: znajdźcie większego przegrywa ode mnie. Nie wygrałam u nich nic od dobrych 3, jak nie 4 lat, a regularnie wysyłam zgłoszenia. Nie gram hurtowo i pewnie te moje pojedyncze zgłoszenia giną w tłumie, ale jakoś do innych agencji też ślę 1-2 teksty i ciągle coś wpada. Nie wiem co oni mają za gust w tym Amooco... Zobaczymy, może w fotograficznych pójdzie mi lepiej, niż w pisanych emotka

pikawka

#7163734 Napisano: 11.03.2024 13:28:57
anaesth napisał(a):

W temacie Amooco: znajdźcie większego przegrywa ode mnie. Nie wygrałam u nich nic od dobrych 3, jak nie 4 lat, a regularnie wysyłam zgłoszenia. Nie gram hurtowo i pewnie te moje pojedyncze zgłoszenia giną w tłumie, ale jakoś do innych agencji też ślę 1-2 teksty i ciągle coś wpada. Nie wiem co oni mają za gust w tym Amooco... Zobaczymy, może w fotograficznych pójdzie mi lepiej, niż w pisanych emotka

Im gorzej tym lepiej u nich….  jak zaczynałam grać w konkursy i pisałam gnioty to wygrywałam…. Teraz już nic od 3 lat
1 anaesth 0

eli75

#7163736 Napisano: 11.03.2024 13:32:49
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Im gorzej tym lepiej u nich….  jak zaczynałam grać w konkursy i pisałam gnioty to wygrywałam…. Teraz już nic od 3 lat

Chyba nie koniecznie im gorzej tym lepiej, ja piszę zawsze jakieś fajne rymowanki i co jakiś czas wygrywam, pisałam też gorszej jakości i bez echa.
0 0

maixys

#7163738 Napisano: 11.03.2024 13:37:27
U mnie pykło prozą w Amooco  emotka  
chętnie wymienię się odpowiedziami, z innymi prozaikami  emotka
0 0

mamba31

#7163740 Napisano: 11.03.2024 13:40:01
Według mnie też szalenie ciężko dopasować się do gustu Amooco... ode mnie na wiele konkursów poszły zgłoszenia w różnych stylach i o różnych poziomach i wiadomo dla jednego coś jest dziełem, a dla drugiego gniotem i nikt nie ma monopolu na sukces oraz pamiętam, że trzeba mieć do tego dystans, bo to tylko konkursy i zabawa, ale jednak i tak dla mnie wizja wygrania czegokolwiek u nich jest zjawiskiem fascynującym i nieosiągalnym... emotka

asiaaa85

#7163741 Napisano: 11.03.2024 13:44:46
Ja rzadko gram w konkursy w tym nie brałam udziału ale wiem ze udało mi się 2 razy u nich wygrać i 2 razy prozą emotka

Agulina

#7163742 Napisano: 11.03.2024 13:54:39
Ja gram od ponad 2 lat i również jeszcze w tej Agencji nigdy nic nie wygrałam. Puszczam jedno zgloszenie na konkurs.
1 mamba31 0

southlander

#7163752 Napisano: 11.03.2024 14:05:56
Być może po prostu wybierają na chybił trafił? I tak jakoś mi się nie chce wierzyć że każda agencja uczciwie deleguje zespół, i płaci dniówkę np. 2-3 pracownikom którzy mają spędzić cały roboczy dzień na przeczytaniu i uczciwym przegadaniu powiedzmy tych 3000 zgłoszeń, a do tego wybraniu które zasługują na I stopień, które na II, które na III.

mietowa

#7163753 Napisano: 11.03.2024 14:12:00
southlander napisał(a):

Być może po prostu wybierają na chybił trafił? I tak jakoś mi się nie chce wierzyć że każda agencja uczciwie deleguje zespół, i płaci dniówkę np. 2-3 pracownikom którzy mają spędzić cały roboczy dzień na przeczytaniu i uczciwym przegadaniu powiedzmy tych 3000 zgłoszeń, a do tego wybraniu które zasługują na I stopień, które na II, które na III.

Ja mam, niestety, takie wrażenie (oczywiście subiektywne, mogę się mylić). Gdy wygrywam, to porównuję odpowiedzi i jestem w szoku, że wybierają coś w moim mniemaniu niespecjalnego, banalnego, podczas gdy (znowu - moim zdaniem), dopracowana praca z polotem zostaje bez nagrody.
1 mamba31 0

bianka33

#7163758 Napisano: 11.03.2024 14:19:56
southlander napisał(a):

Ja kiedyś w konkursie Andante dostałam nagrodę dodatkową, której nie było w regulaminie, pani z agencji wytłumaczyła mi, że komisja nie wybrała mnie do stawki konkursowej, ale przedstawicielowi sponsora tak się spodobało zgłoszenie, że wyróżnił je koszem produktów, który nie był przewidziany w regulaminie. Więc też tak nie jest do końca, że te komisje się nie zbierają emotka

mietowa

#7163759 Napisano: 11.03.2024 14:21:23
melancholia napisał(a):

southlander napisał(a):

Ja kiedyś w konkursie Andante dostałam nagrodę dodatkową, której nie było w regulaminie, pani z agencji wytłumaczyła mi, że komisja nie wybrała mnie do stawki konkursowej, ale przedstawicielowi sponsora tak się spodobało zgłoszenie, że wyróżnił je koszem produktów, który nie był przewidziany w regulaminie. Więc też tak nie jest do końca, że te komisje się nie zbierają emotka

O jaaa, ale miło! emotka
1 radziosny 0

monisss

#7163766 Napisano: 11.03.2024 14:42:24
mietowa napisał(a):

southlander napisał(a):

Ja mam, niestety, takie wrażenie (oczywiście subiektywne, mogę się mylić). Gdy wygrywam, to porównuję odpowiedzi i jestem w szoku, że wybierają coś w moim mniemaniu niespecjalnego, banalnego, podczas gdy (znowu - moim zdaniem),dopracowana praca z polotem zostaje bez nagrody.

dzięki wielkie Miętowa , to jest dla mnie pocieszenie emotka  w chwili kiedy serio już więcej wydaje na te paragony niż wygrywam..
1 mietowa 0

monisss

#7163768 Napisano: 11.03.2024 14:44:40
kiedyś zgarniałam dużo nagród, i miałam odpowiedzi z polotem , z grą słów ect. Teraz na tyle nie wygrywania to już stwierdziałam, że z talentu nie zostało nic emotka
0 0

Morti84

#7163769 Napisano: 11.03.2024 14:49:22
U mnie również podobnie z Amooco, kolejny raz nic nie wpadło. Ciągle wierszem lecą do nich zgłoszenia ode mnie, ale chyba jednak czas przerzucić się na prozę. Pytanie bardziej do innych, czy w tym zadaniu pisaliście co jest WASZYM osobistym najsłodszym wspomnieniem, czy zdecydowanie bardziej Waszym w rozumieniu pary osób (w końcu konkurs walentynkowy)? Chętnie też z kimś doświadczonym przedyskutuję własne zgłoszenie wierszowe. Może ktoś oceni je tak z zewnątrz. Chyba po latach przerwy potrzebuję opinii innych. Jak coś to zapraszam na priv emotka
0 0

mietowa

#7163770 Napisano: 11.03.2024 14:51:39
Morti84 napisał(a):

U mnie również podobnie z Amooco, kolejny raz nic nie wpadło. Ciągle wierszem lecą do nich zgłoszenia ode mnie, ale chyba jednak czas przerzucić się na prozę. Pytanie bardziej do innych, czy w tym zadaniu pisaliście co jest WASZYM osobistym najsłodszym wspomnieniem, czy zdecydowanie bardziej Waszym w rozumieniu pary osób (w końcu konkurs walentynkowy)? Chętnie też z kimś doświadczonym przedyskutuję własne zgłoszenie wierszowe. Może ktoś oceni je tak z zewnątrz. Chyba po latach przerwy potrzebuję opinii innych. Jak coś to zapraszam na priv emotka

Ja pisałam o parze. Uznałam, że gdyby chodziło o jedną osobę, to pytanie brzmiałoby: "Co jest TWOIM najsłodszym wspomnieniem". Niemniej, jak widać, mój tok myślenia może być błędny emotka
1 Morti84 0

Morti84

#7163772 Napisano: 11.03.2024 14:53:51
mietowa napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Ja pisałam o parze. Uznałam, że gdyby chodziło o jedną osobę, to pytanie brzmiałoby: "Co jest TWOIM najsłodszym wspomnieniem". Niemniej, jak widać, mój tok myślenia może być błędny emotka

No właśnie, a ja sądziłem, że jak wrzucę odpowiedź o sobie jednak, to uznają za "oryginalną" hehe Ale to właśnie tak to jest z tymi interpretacjami emotka Ile ludzi tyle opinii