Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rufus

#7135289 Napisano: 31.10.2023 11:52:48
byekitty napisał(a):

Tylko proszę mi tu znowu z losowaniem nie wyskakiwać 😎

Gdybym coś wygrał to niebyłoby losowane, ale w takim przypadku... emotka

majonez1992

#7135290 Napisano: 31.10.2023 11:53:49
@gnieszk@ napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

rufus napisał(a):

jaszczurka-04 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

jaszczurka-04 napisał(a):

Dopytam dla świętego spokoju, za który etap informuje Kaufland?

3 etap emotka

Nie pocieszyła mnie to odpowiedź..

Cooo jak to 3 emotka

1 etap -> imię
2 etap -> ulubiony dział
no i 3 -> promocja

teraz jest 4 czyli ulubiony Kauf emotka

Chyba cos szybko w porownaniu do 2, gdzie byl wpis o 10k. Wydawalo mi sie to niedawno emotka

No baaardzo szybko wszystko przeczytali... Etap zakończył się w środę a już w poniedziałek zaczęli dzwonić.

Ale oni zawsze tak robią tydzień w tydzień jest dokładnie to samo, z tą różnicą że święto jest w środę.
Mając tyle etapów, wysyłek i nagród muszą się sprężać, nikt tego nie będzie miesiącami zamykał. Mnie to wcale nie dziwi.

Pełna zgoda. Bardzo mocno  się "sprężają"

Wiele osób ma pewną powtarzalność w wygrywaniu tam... więc musieliby mieć wyjątkowe szczęście w każdym etapie emotka

Ale niech każdy myśli jak chce emotka
0 0

byekitty

#7135291 Napisano: 31.10.2023 11:54:58
rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Gdybym nic nie wygrała (i wiele osob, które świetnie piszą) to byłoby losowanie, ale w takim przypadku 😎🤣

Edit: ale oczywiście są też osoby, które świetnie piszą i nie mają nic . Generalnie dużo czynników wpływa na wybór i nie jesteśmy w stanie ich przewidzieć. Trzeba próbować!

@gnieszk@

#7135302 Napisano: 31.10.2023 12:27:19
byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Gdybym nic nie wygrała (i wiele osob, które świetnie piszą) to byłoby losowanie, ale w takim przypadku 😎🤣

Edit: ale oczywiście są też osoby, które świetnie piszą i nie mają nic . Generalnie dużo czynników wpływa na wybór i nie jesteśmy w stanie ich przewidzieć. Trzeba próbować!

Nie wiem kto pisze dobrze, a kto nie. Nie twierdzę, że robią losowanie. Wiem natomiast, że nie ma fizycznej możliwości rzetelnego przeczytania, ocenienia i wybrania z tysięcy zgłoszeń w dwa dni. Dlatego obstawiam czytanie wyrywkowe.

zezowaty_kot

#7135309 Napisano: 31.10.2023 12:40:38
@gnieszk@ napisał(a):

byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Nie wiem kto pisze dobrze, a kto nie. Nie twierdzę, że robią losowanie. Wiem natomiast, że nie ma fizycznej możliwości rzetelnego przeczytania, ocenienia i wybrania z tysięcy zgłoszeń w dwa dni. Dlatego obstawiam czytanie wyrywkowe.

Nie wierzę w czytanie wyrywkowe w sytuacji, kiedy nagradzają te same osoby. Może czytają na bieżąco, każdego dnia. Ewidentnie mają klucz odpowiedzi i są osoby, które się wpisują w system, i są tacy, którzy się nie wpisują. Ja wysłałam tam kilka tekstów i nie mam nic. Ale widziałam też kilka wygranych zgłoszeń  - one mają wspólny mianownik i są, uczciwie muszę przyznać, lepsze od moich. W czwartym etapie próbowałam pisać na modłę tych zwycięskich. Chcę wierzyć, że mój chytry plan da mi 500 zł  🥲

zielonaszpilka

#7135312 Napisano: 31.10.2023 12:42:46
@gnieszk@ napisał(a):

byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Ale czemu zakładacie, że czytali to tylko w dwa dni? emotka  Może czytali na bieżąco robiąc wstępną selekcję? Może czytali sobie w weekend? Ja tam bym czytała emotka  Zresztą naprawdę kilka tysięcy zgłoszeń to nie jest jakaś zabójcza ilość. Wiele tekstów odrzuca się po przeczytaniu dwóch pierwszych zdań. Wiele tekstów od razu się skreśla, bo są na zasadzie: Żona Kapitana Złotówki powinna mieć na imię promocja, bo kaufland ma najlepsze promocje. W losowanie na pewno nie uwierzę. Prędzej w to wyrywkowe czytanie, ale też chyba niekoniecznie. To nie jest wybór laureata nagrody Nike emotka  nie muszą tutaj debatować godzinami. Czytasz i od razu dajesz tekst albo na prawo albo na lewo, a te które Ci się wybitnie spodobają wrzucasz do osobnego folderu pt. główne emotka

byekitty

#7135315 Napisano: 31.10.2023 12:44:14
Konkursowy tinder 😎 hell yeah!

@gnieszk@

#7135319 Napisano: 31.10.2023 12:47:37
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Ale czemu zakładacie, że czytali to tylko w dwa dni? emotka  Może czytali na bieżąco robiąc wstępną selekcję? Może czytali sobie w weekend? Ja tam bym czytała emotka  Zresztą naprawdę kilka tysięcy zgłoszeń to nie jest jakaś zabójcza ilość. Wiele tekstów odrzuca się po przeczytaniu dwóch pierwszych zdań. Wiele tekstów od razu się skreśla, bo są na zasadzie: Żona Kapitana Złotówki powinna mieć na imię promocja, bo kaufland ma najlepsze promocje. W losowanie na pewno nie uwierzę. Prędzej w to wyrywkowe czytanie, ale też chyba niekoniecznie. To nie jest wybór laureata nagrody Nike emotka  nie muszą tutaj debatować godzinami. Czytasz i od razu dajesz tekst albo na prawo albo na lewo, a te które Ci się wybitnie spodobają wrzucasz do osobnego folderu pt. główne emotka

Mityczne "czytanie na bieżąco" ? emotka Kto wie?

lager

#7135325 Napisano: 31.10.2023 13:01:05
Czy w konku Kauflanda to samo pytanie jest w każdym z etapów?
0 0

asiaaa85

#7135326 Napisano: 31.10.2023 13:02:11
lager napisał(a):

Każdy etap inne pytanie emotka
1 lager 0

asiaaa85

#7135327 Napisano: 31.10.2023 13:02:14
lager napisał(a):

0 0

asiaaa85

#7135328 Napisano: 31.10.2023 13:06:43
Co do gratisobrania nie wiem czy robią losowanie czy po prostu bylo mało zgłoszeń ale u mnie w I etapie przy strasznie słabym tekście wpadła 100 zł a w 2 ostatnich etapach gdzie wysłałam super dopracowane zgłoszenia nie wpadło nic ….

wiolka252

#7135330 Napisano: 31.10.2023 13:19:44
asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

A jest wymagany jakis produkt czy wystarczy swoje zakupy zrobić za min 100 zł. Nie wiem czemu ale nie mogę otworzyć żadnych regulaminów z nie tylko tego konka
0 0

majonez1992

#7135332 Napisano: 31.10.2023 13:22:54
wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

A jest wymagany jakis produkt czy wystarczy swoje zakupy zrobić za min 100 zł. Nie wiem czemu ale nie mogę otworzyć żadnych regulaminów z nie tylko tego konka

Jakie chcesz zakupy, piwo też może być, reszta alkoholi nie, mleka modyfikowane dla dzieci nie, pety nie... I chyba tyle z wyłączeń.
1 wiolka252 0

zezowaty_kot

#7135333 Napisano: 31.10.2023 13:23:10
wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

Dowolne zakupy za 100 zł, poza alkoholem, tytoniem i czymś tam jeszcze. Najbezpieczniej brać szynkę i bryzę, to będzie na konkurs bryzowy dodatkowo emotka

majonez1992

#7135338 Napisano: 31.10.2023 13:24:34
zezowaty_kot napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

Dowolne zakupy za 100 zł, poza alkoholem, tytoniem i czymś tam jeszcze. Najbezpieczniej brać szynkę i bryzę, to będzie na konkurs bryzowy dodatkowo emotka

skoro polecamy produkty, to ja rekomenduję zakup coca coli którą  można wykorzystać w loteri fortisa XD

baba-aga

#7135343 Napisano: 31.10.2023 13:32:41
agawaga napisał(a):

monisss napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

katake napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy ktoś z Was kto brał udział w konkursie Nivea Black&White nie otrzymał do dziś potwierdzenia udziału na maila? Jeśli do tej pory nie dotarł do znaczy że odrzucili moją pracę?

U mnie pechowo nie było powiadomienia więc do nich napisałam wczoraj i dostałam info że mojego zgłoszenia nie ma w bazie emotka  a na pewno zgłaszałam i wszystko było ok i żadnych wątpliwości nie miałam póki tu nie przeczytałam że dostajecie pozytywne weryfikacje

Oj. To u mnie tak samo.

Łooo , no to muszę napisać do nich koniecznie

ja mam potwierdzenie,że weryfikacja przebiegła prawdiłowo.

Dzisiaj dostałaś maila? Ktoś wie czy jeszcze weryfikują?

Ja dostałam dzisiaj @ z weryfikacją po godzinie 12 ,za ostatni dzień 

0 0

FBmarta22

#7135344 Napisano: 31.10.2023 13:33:47
asia8564 napisał(a):

Co do gratisobrania nie wiem czy robią losowanie czy po prostu bylo mało zgłoszeń ale u mnie w I etapie przy strasznie słabym tekście wpadła 100 zł a w 2 ostatnich etapach gdzie wysłałam super dopracowane zgłoszenia nie wpadło nic ….

Nie no, stówki z trzeciego etapu to jeszcze na bank nie są poinformowane, jeszcze niedawno pięćsetki były obdzwaniane i trochę to trwało...
0 0

wiolka252

#7135352 Napisano: 31.10.2023 13:47:45
majonez1992 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

Jakie chcesz zakupy, piwo też może być, reszta alkoholi nie, mleka modyfikowane dla dzieci nie, pety nie... I chyba tyle z wyłączeń.

O to dzięki bo właśnie miałam brać młodemu mleko i pampki. 
A tak apropo tego że nie otwierają mi się regulaminy , co może być nie tak?
0 0

tad_pole

#7135353 Napisano: 31.10.2023 13:48:06
zezowaty_kot napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

A konkurs z Bryzą to nie jest już zakończony?
0 0