Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss

#7135053 Napisano: 30.10.2023 18:47:35
Ktoś maproblem z wpisaniem kodu na loterie kerfura?
0 0

nanajka81

#7135060 Napisano: 30.10.2023 19:14:06
kejm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na te nieszczęsne kosmetyki z konkursu Biedronki? (oszczędzaj stylowo) Wg regulaminu "Wszystkie nagrody w Konkursie zostaną ostatecznie wydane do dnia 30.10.2023 r.". Ja nie dostałam...

Ja też nie dostałam. 
Będziesz gdzieś pisała?

Czekam do jutra a potem pewnie będę pisała... Choćby na tego maila, który doszedł z prośbą o potwierdzenie adresu.
0 0

izak1000

#7135061 Napisano: 30.10.2023 19:15:38
halliday napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Czy tymi wygranymi kartami z Kauflanda można płacić za zakupy na kolejne etapy? 
Nie widzę zapisu w regulaminie, że nie.

przecież to zwykłe karty podarunkowe więc czemu nie?

"Można płacić kartami podarunkowymi i vocherami KAUFLAND". Napisałam do nich w tej sprawie i taką dostałam odpowiedź 🙂
0 0

asper01

#7135064 Napisano: 30.10.2023 19:17:23
Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/
0 0

izak1000

#7135066 Napisano: 30.10.2023 19:18:09
kejm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na te nieszczęsne kosmetyki z konkursu Biedronki? (oszczędzaj stylowo) Wg regulaminu "Wszystkie nagrody w Konkursie zostaną ostatecznie wydane do dnia 30.10.2023 r.". Ja nie dostałam...

Ja też nie dostałam. 
Będziesz gdzieś pisała?

Ja dostałam dopiero dzisiaj rano, może i do Was jutro dowiozą...
1 nanajka81 0

rufus

#7135074 Napisano: 30.10.2023 19:35:45
Gdzie w żappce jest kod z tego konk?
https://dajmudrugaszanse.pl/

Zaliczylo zabsy, w zakupach jest zaliczone 2/2 ale powiadomienie o ukonczeniu wyzwania nie przyszlo. U gory go tez nie widze emotka
0 0

atyde25

#7135075 Napisano: 30.10.2023 19:36:41
W Biedrze i w Lidlu nie ma dobrze opisanych bonduelle.Jedyne groszek podwóojny w Biedrze ma bon.
Ale czy im samo bon wystarczy to nie wiem.
Ja olewam takie loterię gdzie mam latać jak durna i robić z siebie pośmiewisko.Niech spadają.

Agnes

#7135077 Napisano: 30.10.2023 19:44:36
Bluza Wawel wygrana 12 października.
Mam już pisać do agencji że nie doszła czy jeszcze jest czas?
0 0

agnesita

#7135078 Napisano: 30.10.2023 19:44:56
Hochland właśnie wysyła potwierdzenia zgłoszeń z dnia dzisiejszego
1 tad_pole 0

bezaczek7

#7135092 Napisano: 30.10.2023 20:29:31
asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka
0 0

catcat

#7135093 Napisano: 30.10.2023 20:36:37
bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O
0 0

notta

#7135094 Napisano: 30.10.2023 20:37:29
bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

" Dzień dobry, dziękujemy za kontakt.
....Zalecamy, aby w opisanej sytuacji zgłosiła się Pani do punktu sprzedaży, w którym dokonano zakupu i uzyskała pieczątkę potwierdzającą, że zakup dotyczy produktu Bonduelle - zdjęcie paragonu wraz z produktem promocyjnym obok nie jest wystarczające do poprawnej weryfikacji zgłoszenia." 

pytałam o to już na początku loterii.. emotka
1 bezaczek7 0

tad_pole

#7135096 Napisano: 30.10.2023 20:45:12
Catcat napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O

To jest totalnie bez sensu. Mi w ten sposób już kilka paragonów przepadło, bo nie będę latać za każdym razem po pieczątkę, a jak się okazuje, mało gdzie są one dobrze opisane. Organizatorzy się nie popisali emotka

asper01

#7135097 Napisano: 30.10.2023 20:46:19
Amatorzy jacyś, albo lenie. Dla mnie np. "Kukurydza złocista" jest oczywistym opisem, że to Bonduelle, bo google innej marki nie znają z takową nazwą...

mia

#7135098 Napisano: 30.10.2023 20:51:07
rufus napisał(a):

Zaliczylo zabsy, w zakupach jest zaliczone 2/2 ale powiadomienie o ukonczeniu wyzwania nie przyszlo. U gory go tez nie widze emotka

U mnie jest u góry - tam, gdzie zawsze kody. Pojawił się od razu po zakupach.
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7135099 Napisano: 30.10.2023 20:53:13
notta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

....Zalecamy, aby w opisanej sytuacji zgłosiła się Pani do punktu sprzedaży, w którym dokonano zakupu i uzyskała pieczątkę potwierdzającą, że zakup dotyczy produktu Bonduelle - zdjęcie paragonu wraz z produktem promocyjnym obok nie jest wystarczające do poprawnej weryfikacji zgłoszenia." 

Żarty sobie robią. Dzięki temu chociaż normalnie kupuję bonduelle to w czasie tej loterii przerzucam się na inną kukukrydzę, bo nie będę z siebie robiła idiotki przy każdej kupionej puszcze z opisem "kukurydza złocista" i w ramach buntu nie będę jej kupować.

catcat

#7135100 Napisano: 30.10.2023 20:56:37
zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Żarty sobie robią. Dzięki temu chociaż normalnie kupuję bonduelle to w czasie tej loterii przerzucam się na inną kukukrydzę, bo nie będę z siebie robiła idiotki przy każdej kupionej puszcze z opisem "kukurydza złocista" i w ramach buntu nie będę jej kupować.

Przyłączam się do buntu.

sledzik860

#7135101 Napisano: 30.10.2023 21:00:15
W Lewiatanie przy zakupie małego groszku miałem opis 'groszek mały bonduelle'. A w C4 przy zakupie dużej puszki kukurydzy 'kukurydza_bonduel'. Pomimo 10 prób nic nie wygrałem. Może to komuś pomoże.
0 0

rufus

#7135102 Napisano: 30.10.2023 21:07:36
mia napisał(a):

rufus napisał(a):

U mnie jest u góry - tam, gdzie zawsze kody. Pojawił się od razu po zakupach.

Ok. Czyli blad.
Juz napisalem przez formularz.. tylko odp moze im zajac dluzej niz trwa konkurs. emotka
0 0

stalowiak1979

#7135104 Napisano: 30.10.2023 21:10:52
Witam. Daj mu drugą szansę w żabce po zakupach nie mam kodu. Co doradzacie.  gdzie odezwać się w tej sprawie i jak wygląda to u Was?
0 0