Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agnes8118

#7133945 Napisano: 25.10.2023 18:15:20
Mam pytanie: czy wygrał ktoś w "Gratisobraniu" mimo, że wpisał górny nr paragonu a nie dolny? Wzięłam udział w bieżącym etapie i właśnie się zorientowałam, że z rozpędu w zgłoszeniu podałam górny numer zamiast tego z dołu... emotka  Napisałam do organizatora w tej sprawie wyjaśnienie, ale zdaję sobie sprawę, że już nie doczekam się dzisiaj odpowiedzi. Myślałam o ponownym wysłaniu zgłoszenia z poprawnym numerem, ale boję się, że jeśli dojdą, że jest to drugie zgłoszenie tego samego paragonu - to dyskwalifikacja murowana i moje wyjaśnienia na nic się zdadzą. Może ktoś był w podobnej sytuacji i podpowie jak do tego podszedł organizator?dzięki
0 0

FBmarta22

#7133947 Napisano: 25.10.2023 18:17:09
Monika11 napisał(a):

Po jakim czasie przychodzi @ z Gratisobrania , dostałam sms- że przyjdzie @ , bo nie odebrałam połączenia i do tej pory cisza....

Jeśli 100, to jeszcze chyba nie słali...
0 0

Monika11

#7133948 Napisano: 25.10.2023 18:19:58
FBmarta22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Po jakim czasie przychodzi @ z Gratisobrania , dostałam sms- że przyjdzie @ , bo nie odebrałam połączenia i do tej pory cisza....

Jeśli 100, to jeszcze chyba nie słali...

Tak dziękuję emotka
0 0

alexandra_sasa

#7133950 Napisano: 25.10.2023 18:21:30
agnes8118 napisał(a):

Mam pytanie: czy wygrał ktoś w "Gratisobraniu" mimo, że wpisał górny nr paragonu a nie dolny? Wzięłam udział w bieżącym etapie i właśnie się zorientowałam, że z rozpędu w zgłoszeniu podałam górny numer zamiast tego z dołu... emotka  Napisałam do organizatora w tej sprawie wyjaśnienie, ale zdaję sobie sprawę, że już nie doczekam się dzisiaj odpowiedzi. Myślałam o ponownym wysłaniu zgłoszenia z poprawnym numerem, ale boję się, że jeśli dojdą, że jest to drugie zgłoszenie tego samego paragonu - to dyskwalifikacja murowana i moje wyjaśnienia na nic się zdadzą. Może ktoś był w podobnej sytuacji i podpowie jak do tego podszedł organizator?dzięki

Ja tydzień temu miałam ten sam problem.
Odpisali na maila:

Dzień dobry,

Dziękujemy za zainteresowanie konkursem Gratisobranie i oszczędzanie w Kauflandzie.

Uwzględnimy informacje o zmianie numeru paragonu podczas weryfikacji zgłoszeń.

Pozdrawiamy
Zespół Kaufland. 

Natomiast w pierwszym etapie wygrałam i wtedy się zorientowałam, że też zły wpisałam. przy odsyłaniu wyjaśniłam, że się pomyliłam i przepraszam.

agnes8118

#7133954 Napisano: 25.10.2023 18:39:23
[quote=

alexandra_sasa]
agnes8118 napisał(a):

Odpisali na maila:

Dzień dobry,

Dziękujemy za zainteresowanie konkursem Gratisobranie i oszczędzanie w Kauflandzie.

Pozdrawiamy
Zespół Kaufland. 

Natomiast w pierwszym etapie wygrałam i wtedy się zorientowałam, że też zły wpisałam. przy odsyłaniu wyjaśniłam, że się pomyliłam i przepraszam.Dziękuję za odpowiedź
0 0

agnes8118

#7133955 Napisano: 25.10.2023 18:39:26
[quote=

alexandra_sasa]
agnes8118 napisał(a):

Odpisali na maila:

Dzień dobry,

Pozdrawiamy
Zespół Kaufland. 

Natomiast w pierwszym etapie wygrałam i wtedy się zorientowałam, że też zły wpisałam. przy odsyłaniu wyjaśniłam, że się pomyliłam i przepraszam.Dziękuję za odpowiedź
0 0

agnes8118

#7133956 Napisano: 25.10.2023 18:40:01
[quote=
Dziękuję za odpowiedź 

agnes8118][quote=

alexandra_sasa]
agnes8118 napisał(a):

Odpisali na maila:

Dzień dobry,

Pozdrawiamy
Zespół Kaufland. 

0 0

Kasia_kat

#7133964 Napisano: 25.10.2023 19:03:17
monisss napisał(a):

mogę spróbować komuś pomóc już wygrałam 3 krowy dla innych emotka  mam dobry internet (p.s. za darmo emotka  )

Witam emotka  jestem nowa na forum. 
Przeczytałam Pani komentarz i chciałabym zapytać czy propozycją nadal aktualna? 

Mam 3 kody, a chciałabym prosić o pomoc w zdobyciu jednej krówki dla niespełna 2letniej córeczki:) 

Od 2 tygodni próbuję punkt 10 i niestety za każdym razem tak jak inni tu pisali pula wyczerpana. Również pisałam do organizatora, no ale cóż oni mogą poradzić. 

Jeśli jest Pani tak miła to proszę o kontakt. 
Pozdrawiam forumowiczów:)

gregory

#7133969 Napisano: 25.10.2023 19:27:18
Podpowie ktoś (moze byc priv) czym wygrywacie w Kauflandzie? Proza, wiersz, piosenka? 5 zgłoszeń i nawet 100 zł nie wpadło...
0 0

pikawka

#7133971 Napisano: 25.10.2023 19:35:01
gregory napisał(a):

Podpowie ktoś (moze byc priv) czym wygrywacie w Kauflandzie? Proza, wiersz, piosenka? % zgłoszeń i nawet 100 zł nie wpadło...

Losowaniem emotka

magalan83

#7133977 Napisano: 25.10.2023 19:55:49
asper01 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

byekitty napisał(a):

magalan83 a może aktywacja jest do końca roku?  emotka  aż ciężko uwierzyć, żeby takiego zbuka Ci dali

Będę w domu to na spokojnie sprawdzę ale na voucherze jest data 🙉 mam nadzieje, ze rok zaliczy sie od aktywowania Vouchera

Przecież to niemożliwe. Myślę, że to data, do której trzeba zakupić całoroczną kartę. To jest voucher na zakup, a nie sama karta.

Może masz racje, dzięki! Jutro spróbuje zrealizować Voucher.
1 byekitty 0

zielonaszpilka

#7133981 Napisano: 25.10.2023 20:29:16
pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

Podpowie ktoś (moze byc priv) czym wygrywacie w Kauflandzie? Proza, wiersz, piosenka? % zgłoszeń i nawet 100 zł nie wpadło...

Losowaniem emotka

Ale twierdzisz tak, bo wygrałaś czy nie wygrałaś?

@gnieszk@

#7133982 Napisano: 25.10.2023 20:36:31
pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

Losowaniem emotka

Skąd taki wniosek?

zezowaty_kot

#7133983 Napisano: 25.10.2023 20:40:19
pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

Losowaniem emotka

Gwarantuję Ci, że to nie jest losowanie 🙃

majonez1992

#7133985 Napisano: 25.10.2023 20:45:55
pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

Losowaniem emotka

Nie sadze emotka
1 byekitty 0

agusiac87

#7134000 Napisano: 25.10.2023 21:40:00
Czy ten konkurs juz sie zakonczyl?
Nie  moge znaleźć regulaminu

https://www.e-kon...kiem-alpro-stokrotka
0 0

sks900

#7134001 Napisano: 25.10.2023 21:53:34
Pieczywo chrupkie Goliard, w jakim sklepie jest?
0 0

anaesth

#7134002 Napisano: 25.10.2023 22:05:05
agusiac87 napisał(a):

Czy ten konkurs juz sie zakonczyl?
Nie  moge znaleźć regulaminu

https://www.e-kon...kiem-alpro-stokrotka

https://stokrotka...nspiruj-sie-smakiem/
Znalazłam taki regulamin, chyba dobry emotka
1 agusiac87 0

pink086

#7134015 Napisano: 25.10.2023 23:17:25
Hej ma ktoś problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs w kaufland?
Konkurs "Jesienne porządki" Kaufland
0 0

adamo86

#7134017 Napisano: 25.10.2023 23:24:55
pink086 napisał(a):

Hej ma ktoś problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs w kaufland?
Konkurs "Jesienne porządki" Kaufland

A jaki masz problem? Jak prefix zapisujesz?
0 0