Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zof83

#7133114 Napisano: 23.10.2023 10:42:13
sks900 napisał(a):

zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Właśnie dotarł bon 100 zł do Netto z konkursu streetcom i jest bez pieczątki  emotka  a jak u Was ?
myślę ze może być problem z realizacją takiego bonu...

nie raz miałem bony bez pieczątek, robiłem w kilku sklepach zakupy na takowe, i nigdzie nie było problemu (poza zdziwieniem że w ogóle są jakieś bony i jak to nabijać, tak btw, trzeba zeskanować tak samo jak produkt kod kreskowy bonu i odejmuje wartość zakupów)

Dużo zależy od tego, kto te bony tez przyjmuje, bo jak się trafi nadgorliwy kasjer to nie przyjmie, a zakupy skasowane i trzeba zapłacić wtedy z własnej kieszeni... 

Nie trzeba, zostawiasz zakupy na kasie i wychodzisz ze sklepu.

No niby tak, ale z reguły w takich sklepach kupuję się najpotrzebniejszą spożywkę, więc jak sobie pomyślisz, że znowu masz marnować czas w innym sklepie na zakupy i ewentualnie dojazd itd to... zabierasz zakupy i płacisz
0 0

misiamarysia

#7133115 Napisano: 23.10.2023 10:42:57
Może ktoś chce/potrzebuje wstawić konkurs. Jeśli to zrobicie, dajcie znać, żeby inni nie tracili czasu na wstawianie.

https://jysk.pl/f...9&MID=1602267334
0 0

anaesth

#7133117 Napisano: 23.10.2023 10:44:15
sks900 napisał(a):

zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Właśnie dotarł bon 100 zł do Netto z konkursu streetcom i jest bez pieczątki  emotka  a jak u Was ?

nie raz miałem bony bez pieczątek, robiłem w kilku sklepach zakupy na takowe, i nigdzie nie było problemu (poza zdziwieniem że w ogóle są jakieś bony i jak to nabijać, tak btw, trzeba zeskanować tak samo jak produkt kod kreskowy bonu i odejmuje wartość zakupów)

Dużo zależy od tego, kto te bony tez przyjmuje, bo jak się trafi nadgorliwy kasjer to nie przyjmie, a zakupy skasowane i trzeba zapłacić wtedy z własnej kieszeni... 

Co by nie tracić czasu i nerwów, to zawsze jak wchodzę do sklepu, pytam kasjerki czy będę mogła zapłacić bonami i pokazuję jakimi. emotka

zof83

#7133121 Napisano: 23.10.2023 10:46:09
majonez1992 napisał(a):

zof83 napisał(a):

Ja miałam przejścia z bonami Moya, podjechałam nas stacje zatankowałam za 200 zł i chciałam zapłacić bonami, a oni, że nie przyjmują  itd - zapłaciłam z własnej kieszeni. Zgłosiłam sprawę do Moya, po tygodniu odpisali, że robili jakąś tam kontrole i już mogę tam podjechać i bony przyjmą i faktycznie wykorzystałam jeden (była jakaś młoda kasjerka, nabiła na kasę i przeszło). Za 2 dni chciałam wykorzystać drugi i ponownie mi odmówiono, uparcie twierdziłam, że przecież dwa dni temu płaciłam bonem i nie było z tym problemu, ale kasjerka (inna tym razem), że nie przyjmie, dzwoniła do kierownika, właściciela itd, ale stanęło na tym, że muszę zapłacić gotówką lub karta. Cyrk!! Zadzwoniłam znowu do Moya to mnie odesłali do organizator, a organizator nic w tej sprawie nie zrobił... Musze poszukać innej stacji emotka Jakby ktoś chciał wykorzystać bony w Konstantynowie Łódzkim to omijacie tą stację z daleka, a wracając do meritum sprawy to z Netto może być podobnie- zakupy zrobione, wybrane itd a z bonu nie da się skorzystać emotka

wybacz, ale jakieś wyjątkowe tępaki emotka  Ja realizowałam na wielu stacjach i każdy wiedział o co chodzi, jaki to konkurs itp.

Szkoda nawet tego komentować... Właściciel albo kierownik ubzdurał sobie, że nie będzie bonów przyjmował i co mu zrobisz, raz tylko była chyba kasjerka, która o tym nie wiedziała i bez problemu przyjęła... Wkurzyłam się tylko na podejście Moyej, bo koniec końców olali sprawę...
1 sks900 0

majonez1992

#7133123 Napisano: 23.10.2023 10:46:58
anaesth napisał(a):

sks900 napisał(a):

zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Co by nie tracić czasu i nerwów, to zawsze jak wchodzę do sklepu, pytam kasjerki czy będę mogła zapłacić bonami i pokazuję jakimi. emotka

Tylko oni muszą to realizować, bo to jest ich własna waluta... Jak ktoś się kłóci to realizuje gdzie indziej, ale piszę maila do centrali jaki to sklep i jaki to był problem, żeby potem inne osoby mogły realizować bez problemu bon, czy choćby ja w przyszłości. Działa emotka
0 0

majonez1992

#7133124 Napisano: 23.10.2023 10:48:13
Gdzie te wyniki z Mola i z Amooco? emotka  

Halooooo już pora emotka

zof83

#7133126 Napisano: 23.10.2023 10:50:46
majonez1992 napisał(a):

anaesth napisał(a):

sks900 napisał(a):

zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Tylko oni muszą to realizować, bo to jest ich własna waluta... Jak ktoś się kłóci to realizuje gdzie indziej, ale piszę maila do centrali jaki to sklep i jaki to był problem, żeby potem inne osoby mogły realizować bez problemu bon, czy choćby ja w przyszłości. Działa emotka

No właśnie zgłaszałam - za pierwszym razem wszystko super, zrobią kontrole itd, za drugim telefonicznie i wysmarowałam pisemne zgłoszenie, a ich odp to : proszę kontaktować się z organizatorem
0 0

Kwiat Paproci

#7133139 Napisano: 23.10.2023 11:38:06
zof83 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

anaesth napisał(a):

sks900 napisał(a):

zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

No właśnie zgłaszałam - za pierwszym razem wszystko super, zrobią kontrole itd, za drugim telefonicznie i wysmarowałam pisemne zgłoszenie, a ich odp to : proszę kontaktować się z organizatorem

Właśnie dostałam info od organizatora konkursu - bon bez pieczątki powinien zostać zrealizowany...
Zobaczymy jak za parę dni wybiorę się do Netto.... emotka
0 0

nique

#7133152 Napisano: 23.10.2023 12:43:30
Formularz Żabka Wedel Snack przepuszcza emotka

byekitty

#7133153 Napisano: 23.10.2023 12:44:27
nique napisał(a):

uuu, dzięki! potwierdzam emotka
0 0

mietowa

#7133159 Napisano: 23.10.2023 12:54:52
byekitty napisał(a):

nique napisał(a):

Idą maile:)
1 byekitty 0

madziulaa

#7133160 Napisano: 23.10.2023 12:58:29
Kolejna porażka w Amooco. Nie umiem ich rozgryźć emotka
0 0

adamo86

#7133162 Napisano: 23.10.2023 12:58:51
mietowa napisał(a):

byekitty napisał(a):

nique napisał(a):

Jakoś dniami ślą i przepuszczają? Bo u nas na dwa zgłoszenia i 300 nagród nic nie puszcza 
1 kimberly 0

mietowa

#7133164 Napisano: 23.10.2023 13:00:02
adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

byekitty napisał(a):

nique napisał(a):

Jakoś dniami ślą i przepuszczają? Bo u nas na dwa zgłoszenia i 300 nagród nic nie puszcza 

U mnie 2/4 przepuszczone i tylko dwa maile.
0 0

byekitty

#7133166 Napisano: 23.10.2023 13:01:29
u mnie mail o 13:00
0 0

monisss

#7133171 Napisano: 23.10.2023 13:04:01
konkurs Kaufland nie ma znaczenia data paragonu? zakupy zrobiłam w sobotę i nie miałam głowy ,żeby coś napisac.. nie będzie problemy wysłać w tym tygodniu?
0 0

@gnieszk@

#7133175 Napisano: 23.10.2023 13:07:30
monisss napisał(a):

konkurs Kaufland nie ma znaczenia data paragonu? zakupy zrobiłam w sobotę i nie miałam głowy ,żeby coś napisac.. nie będzie problemy wysłać w tym tygodniu?

Nie ma znaczenia
1 monisss 0

FBmarta22

#7133177 Napisano: 23.10.2023 13:08:22
monisss napisał(a):

W tym konkursie etapy kończą się w środę... Ale to i tak bez znaczenia, możesz użyć paragonu z terminem poprzednich etapów.

8igora9

#7133178 Napisano: 23.10.2023 13:09:13
byekitty napisał(a):

u mnie mail o 13:00

u mnie 12:58 więc nie idą na raz
1 byekitty 0

anialistopad

#7133193 Napisano: 23.10.2023 13:23:25
U mnie też nic z amocco . Na tyle nagród nic nie trafić ? To się nazywa szczęście
0 0