Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sonyyy0

#7133052 Napisano: 23.10.2023 07:43:42
Można wygrać więcej niż jedną nagrodę natychmiastową w Lindt (na jeden adres)? emotka
0 0

banka-manka

#7133053 Napisano: 23.10.2023 07:45:36
kimberly napisał(a):

Gerber Organic, wygrałam bon 200 zł, proszą o numer paragonu, mam dwa z tego samego dnia, bo kupowałam dla kogoś jeszcze kto jednak nie skorzystał, jednak z tego co pamiętam w zgłoszeniu podawało się tylko datę paragonu (czy mnie pamięć myli?), więc chyba bez znaczenia który wpiszę?

Dokładnie. W formularzu było miejsce tylko na datę. Ślij, ten który Ci się bardziej podoba emotka  
Chyba, że jeden kupowałaś przed wysłaniem zgłoszenia, drugi po. Wtedy sprawdź godziny zakupów.
1 kimberly 0

kimberly

#7133054 Napisano: 23.10.2023 07:56:36
banka-manka napisał(a):

kimberly napisał(a):

Gerber Organic, wygrałam bon 200 zł, proszą o numer paragonu, mam dwa z tego samego dnia, bo kupowałam dla kogoś jeszcze kto jednak nie skorzystał, jednak z tego co pamiętam w zgłoszeniu podawało się tylko datę paragonu (czy mnie pamięć myli?), więc chyba bez znaczenia który wpiszę?

Dokładnie. W formularzu było miejsce tylko na datę. Ślij, ten który Ci się bardziej podoba emotka  
Chyba, że jeden kupowałaś przed wysłaniem zgłoszenia, drugi po. Wtedy sprawdź godziny zakupów.

Dzięki za odpowiedź! Kupione minuta po minucie, a zgłoszenie wysłane kolejnego dnia, więc ślę dowolny:)

agakaz2

#7133056 Napisano: 23.10.2023 08:05:09
jej pierwszy tydzień rozdania nagrod w konkursie kaufland i wysyp zakupu paragonów na ten konkurs lol
0 0

majonez1992

#7133075 Napisano: 23.10.2023 09:19:04
sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

A ktos wygrywa punkty w lewiatanowej loterii?
U mnie na samym poczatku tylko 3 trafienia a pozniej juz nic. emotka
Niby milion punktow do wygrania w calej loterii..

Tak wygrywają. Panie kasjerki... Najczęściej daję kartę do zeskanowania na koniec liczenia zakupów. Ostatnio miałem sytuację, że trzeba było anulować cały paragon, bo domyślnie była wbita karta jakiejś Pani Asi - jednej z kasjerek.

U mnie w Kauflandzie nabijaja za to karty kaufland bez pytania na paragony klientow.
0 0

ditomaso

#7133083 Napisano: 23.10.2023 09:40:10
majonez1992 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak wygrywają. Panie kasjerki... Najczęściej daję kartę do zeskanowania na koniec liczenia zakupów. Ostatnio miałem sytuację, że trzeba było anulować cały paragon, bo domyślnie była wbita karta jakiejś Pani Asi - jednej z kasjerek.

U mnie w Kauflandzie nabijaja za to karty kaufland bez pytania na paragony klientow.

41 losów,zero nagród więc dobrze że tylko do środy jest ta loteria
0 0

misiamarysia

#7133084 Napisano: 23.10.2023 09:42:26
majonez1992 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ale jak to jest możliwe? Swoje karty ( w sensie karty tych kasjerek) ???
0 0

majonez1992

#7133088 Napisano: 23.10.2023 09:51:42
misiamarysia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

Normalnie:p nabija se przed i zdziwiona jest na koniec ze ktos ma karte kaufland i jest klopot emotka
0 0

misiamarysia

#7133089 Napisano: 23.10.2023 09:55:55
majonez1992 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

Normalnie:p nabija se przed i zdziwiona jest na koniec ze ktos ma karte kaufland i jest klopot emotka

O matko, coś takiego, poprosiłabym grzecznie, lecz stanowczo, o anulowanie całego paragonu i nabicie ponownie, dla przykładu. Ciekawe, czy u mnie też tak robią, może byłam nieświadoma, bo nie mam tej karty.
0 0

atyde25

#7133091 Napisano: 23.10.2023 09:59:54
A to nie jest tak,że pracownicy nie mogą brać udziału nawet jak mają kartę danego sklepu.To by trzeba wyżej zgłosić bo to granda.
Chyba,że dobie na słupa zakładają a to jeszcze gorzej.
0 0

majonez1992

#7133092 Napisano: 23.10.2023 10:07:30
misiamarysia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

O matko, coś takiego, poprosiłabym grzecznie, lecz stanowczo, o anulowanie całego paragonu i nabicie ponownie, dla przykładu. Ciekawe, czy u mnie też tak robią, może byłam nieświadoma, bo nie mam tej karty.

no akurat byłam z kumpelą w sklepie i się zdziwiłam, że ma kartę  Kaufa emotka  A okazało się, że to nie jej tylko pani z kasy, która ciuchutko siedziała i udawała że to nie ona... żeby to był ten paragon zakupy na 100 zł to by musiała anulować cały paragon i dopiero wesoło by się jej zrobiło.

Kwiat Paproci

#7133093 Napisano: 23.10.2023 10:09:49
Właśnie dotarł bon 100 zł do Netto z konkursu streetcom i jest bez pieczątki  emotka  a jak u Was ?
myślę ze może być problem z realizacją takiego bonu...
0 0

majonez1992

#7133094 Napisano: 23.10.2023 10:11:31
@Kwiat napisał(a):

Właśnie dotarł bon 100 zł do Netto z konkursu streetcom i jest bez pieczątki  emotka  a jak u Was ?

ktoś tam mówił,że tez pieczątki nie miał i był kłopot (co mnie nie dziwi, bez pieczątek nikt ich nie chce przyjmować)
0 0

Kwiat Paproci

#7133096 Napisano: 23.10.2023 10:16:17
majonez1992 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

ktoś tam mówił,że tez pieczątki nie miał i był kłopot (co mnie nie dziwi, bez pieczątek nikt ich nie chce przyjmować)

Chyba zaraz napisze do organizatora konkursu... zobaczymy co odpisze....
0 0

mrmax

#7133097 Napisano: 23.10.2023 10:16:44
@Kwiat napisał(a):

nie raz miałem bony bez pieczątek, robiłem w kilku sklepach zakupy na takowe, i nigdzie nie było problemu (poza zdziwieniem że w ogóle są jakieś bony i jak to nabijać, tak btw, trzeba zeskanować tak samo jak produkt kod kreskowy bonu i odejmuje wartość zakupów)

zof83

#7133100 Napisano: 23.10.2023 10:21:37
mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

nie raz miałem bony bez pieczątek, robiłem w kilku sklepach zakupy na takowe, i nigdzie nie było problemu (poza zdziwieniem że w ogóle są jakieś bony i jak to nabijać, tak btw, trzeba zeskanować tak samo jak produkt kod kreskowy bonu i odejmuje wartość zakupów)

Dużo zależy od tego, kto te bony tez przyjmuje, bo jak się trafi nadgorliwy kasjer to nie przyjmie, a zakupy skasowane i trzeba zapłacić wtedy z własnej kieszeni... Najgorsze jest to, że na stronie Netto stoi jak byk :
WAŻNE!Przed wydaniem bonów pracownikom należy je podstemplować pieczątką firmową. Bony bez pieczątki nie będą realizowane.

majonez1992

#7133103 Napisano: 23.10.2023 10:26:45
mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

no wlasnie w netto jest napisane, że musi być pieczątka, wiem bo sama ostatnio realizowałam (dodatkowo miałam pieczątki a i tak były fochy pań kasjerek jak ja w ogóle śmiem to realizować XD)
1 mrmax 0

zof83

#7133108 Napisano: 23.10.2023 10:34:17
Ja miałam przejścia z bonami Moya, podjechałam nas stacje zatankowałam za 200 zł i chciałam zapłacić bonami, a oni, że nie przyjmują  itd - zapłaciłam z własnej kieszeni. Zgłosiłam sprawę do Moya, po tygodniu odpisali, że robili jakąś tam kontrole i już mogę tam podjechać i bony przyjmą i faktycznie wykorzystałam jeden (była jakaś młoda kasjerka, nabiła na kasę i przeszło). Za 2 dni chciałam wykorzystać drugi i ponownie mi odmówiono, uparcie twierdziłam, że przecież dwa dni temu płaciłam bonem i nie było z tym problemu, ale kasjerka (inna tym razem), że nie przyjmie, dzwoniła do kierownika, właściciela itd, ale stanęło na tym, że muszę zapłacić gotówką lub karta. Cyrk!! Zadzwoniłam znowu do Moya to mnie odesłali do organizator, a organizator nic w tej sprawie nie zrobił... Musze poszukać innej stacji emotka Jakby ktoś chciał wykorzystać bony w Konstantynowie Łódzkim to omijacie tą stację z daleka, a wracając do meritum sprawy to z Netto może być podobnie- zakupy zrobione, wybrane itd a z bonu nie da się skorzystać emotka
0 0

sks900

#7133110 Napisano: 23.10.2023 10:34:20
zof83 napisał(a):

mrmax napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Dużo zależy od tego, kto te bony tez przyjmuje, bo jak się trafi nadgorliwy kasjer to nie przyjmie, a zakupy skasowane i trzeba zapłacić wtedy z własnej kieszeni... 

Nie trzeba, zostawiasz zakupy na kasie i wychodzisz ze sklepu.

majonez1992

#7133113 Napisano: 23.10.2023 10:39:06
zof83 napisał(a):

Ja miałam przejścia z bonami Moya, podjechałam nas stacje zatankowałam za 200 zł i chciałam zapłacić bonami, a oni, że nie przyjmują  itd - zapłaciłam z własnej kieszeni. Zgłosiłam sprawę do Moya, po tygodniu odpisali, że robili jakąś tam kontrole i już mogę tam podjechać i bony przyjmą i faktycznie wykorzystałam jeden (była jakaś młoda kasjerka, nabiła na kasę i przeszło). Za 2 dni chciałam wykorzystać drugi i ponownie mi odmówiono, uparcie twierdziłam, że przecież dwa dni temu płaciłam bonem i nie było z tym problemu, ale kasjerka (inna tym razem), że nie przyjmie, dzwoniła do kierownika, właściciela itd, ale stanęło na tym, że muszę zapłacić gotówką lub karta. Cyrk!! Zadzwoniłam znowu do Moya to mnie odesłali do organizator, a organizator nic w tej sprawie nie zrobił... Musze poszukać innej stacji emotka Jakby ktoś chciał wykorzystać bony w Konstantynowie Łódzkim to omijacie tą stację z daleka, a wracając do meritum sprawy to z Netto może być podobnie- zakupy zrobione, wybrane itd a z bonu nie da się skorzystać emotka

wybacz, ale jakieś wyjątkowe tępaki emotka  Ja realizowałam na wielu stacjach i każdy wiedział o co chodzi, jaki to konkurs itp.
0 0