Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malmika

#7131990 Napisano: 18.10.2023 15:46:01
Czy Kaufland gratisobranie już cały poinformowany? Chyba nikt nie chwalił się 100?
0 0

team2sis

#7131991 Napisano: 18.10.2023 15:46:39
A czy ten konkurs z Gratisobraniem ma jakiś limit słów ? Co polecacie pisać wygrani? 😀
0 0

grandprix

#7131992 Napisano: 18.10.2023 15:46:44
malmika napisał(a):

Czy Kaufland gratisobranie już cały poinformowany? Chyba nikt nie chwalił się 100?

Jeszcze dzwonią ze 100
0 0

deva

#7131995 Napisano: 18.10.2023 15:53:43
team2sis napisał(a):

A czy ten konkurs z Gratisobraniem ma jakiś limit słów ? Co polecacie pisać wygrani? 😀

500 znaków
0 0

bianka33

#7131996 Napisano: 18.10.2023 15:53:47
janeeyre napisał(a):

Czy Smolar informuje w razie negatywnej weryfikacji?

Chyba nie ma reguły, mnie w jednym konkursie poinformowali e-mailem o negatywnej weryfikacji przez zły sklep.
0 0

nanajka81

#7131999 Napisano: 18.10.2023 15:56:40
melancholia napisał(a):

janeeyre napisał(a):

Czy Smolar informuje w razie negatywnej weryfikacji?

Chyba nie ma reguły, mnie w jednym konkursie poinformowali e-mailem o negatywnej weryfikacji przez zły sklep.

nie, chyba że sam się zapytasz czemu nie dotarła ci nagroda. (przynajmniej u mnie tak było)
0 0

Cynamon28

#7132006 Napisano: 18.10.2023 16:10:58
Do zbierających paragony, głównie chodzi mi o konkurs Kaufland, czy potem nie robią problemów, że to nie twój paragon ?
0 0

Adrian_odlewnik

#7132019 Napisano: 18.10.2023 16:28:57
Cynamon28 napisał(a):

Do zbierających paragony, głównie chodzi mi o konkurs Kaufland, czy potem nie robią problemów, że to nie twój paragon ?

a jak niby dojdą, czy paragon jest Twój czy nie?
0 0

mia

#7132020 Napisano: 18.10.2023 16:31:57
Adrian_odlewnik napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jeśli zakup był robiony z aplikacją Kaufland, to jest to zaznaczone na paragonie i wtedy żaden problem dojść czyj ci on. emotka
Jeśli bez aplikacji, to istotnie nie dojdą.

Cynamon28

#7132022 Napisano: 18.10.2023 16:47:02
baxter napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Czy to normalne, że z pierwszych dni wawel'a nie dostałem nadal bluzy ?

Nie wiem czy normalne ale do mnie też nie dojechała emotka

Po mailu dzisiaj wysłali
0 0

asantesana

#7132026 Napisano: 18.10.2023 17:00:52
Mam pytanie odnośnie bonów do sklepów Smyk od amooco, ktore dostałam bez żadnego regulaminu korzystania - rozumiem że jeśli jest to e-bon, to nie ma możliwości wykorzystania stacjonarnie? I drugie pytanie, czy obejmuje rzeczy przecenione?
0 0

magdalena-chili

#7132029 Napisano: 18.10.2023 17:08:01
asantesana napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów do sklepów Smyk od amooco, ktore dostałam bez żadnego regulaminu korzystania - rozumiem że jeśli jest to e-bon, to nie ma możliwości wykorzystania stacjonarnie? I drugie pytanie, czy obejmuje rzeczy przecenione?

Obejmuje rzeczy przecenione. 
Ale co do pierwszego pytania nie pomogę, bo kupowałam online.

zezowaty_kot

#7132033 Napisano: 18.10.2023 17:11:12
mia napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jeśli zakup był robiony z aplikacją Kaufland, to jest to zaznaczone na paragonie i wtedy żaden problem dojść czyj ci on. emotka
Jeśli bez aplikacji, to istotnie nie dojdą.

Jest jeszcze regulamin, który nie precyzuje, że paragon musi być spójny z kartą czy aplikacją. Według mnie gdyby zrobili teraz taką weryfikację, to absolutnie byłoby to do podważenia - warunek został spełniony, zakupy zostały zrobione. Kolejna sprawa, ile razy się zdarza, że przy kasie zeskanuje aplikacje np mąż (jest założona jedna na rodzinę).
0 0

KrisK

#7132040 Napisano: 18.10.2023 17:21:43
Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

edith napisał(a):

Oglądałam dzisiaj zgłoszenia na konkurs Netto i powiem ,że jestem pod wrażeniem niektórych filmów. Już wiem czemu nie wygrywam w konkursach jak są tacy zdolni konkursowicze i nie tylko 🙂 Nie potrafię robić filmików i chyba nie miałabym odwagi na takie wystąpienia filmowe ,które są publikowane na FB🙂 Gratuluję pomysłowości 🙂

Dołączam w tym temacie jako "totalne beztalencie" , widząc zgłoszenia poległam, schowałam się jak ślimak w skorupie i najzwyczajniej nie dodałam swojej pracy emotka

Trzeba bylo śmiało dodawać, bo nad tymi dziennymi nagrodami chyba zbyt długo się nie zastanawiali. Jestem ciekawa co wybiorą na główne.  Mi wpadły w oko dwa filmy. Plus oczywiście mój 🤣🤣🤣🤣 Ale tak, w konkursach z filmami zawsze są świetne prace, ale jest ich stosunkowo niewiele. Także trzeba się uczyć kręcić i montować. 👍

Jakie filmy, jakie? Może mój? Robimy ranking? emotka
Mnie w tym konkursie zdziwiło, że tak mało zgłoszeń na instagramie i tiktoku. Wydawało mi się, że będzie zatrzęsienie, zwłaszcza wśród tiktokowej młodzieży, a tu w zasadzie pustki emotka

Na tik toku zawsze jest mało zgłoszeń, chyba młodzież ma takie rzeczy w 4 literach 🤔
Ja się do swojego filmu nie przyznam, choćby mnie przypalali żywym ogniem 🤣 A jak ktoś ze znajomych to zobaczy, to będę mu patrzeć prosto w oczy i mówić, że to nie byłam ja. 😆
Było kilka bardzo fajnych filmów, ale już chwilę po obejrzeniu nie pamiętałam o czym były. Mi w pamięć zapadł tylko ten film gdzie było logo netto ułożone z jakiś ziaren czy czegoś w tym stylu i podrzucone do góry. I drugi pana z brodą, który poleciał na moje wakacje z Gulliverem, grilluje na moim grillu, a teraz chce płacić w sklepie moimi bonami do netto. 🤣 Jestem fanką jego wesołej twórczości, ale powoli tracę cierpliwość. 😆

Bardzo ciekawe, kogo wybiorą. No i ciekawe, czy wybiorą kogoś, kto wygrał wcześniej 100 zł, czy kogoś nienagradzanego. Niby logika mówi, że powinni wybrać kogoś z tych 100 zł, ale w regulaminie mają powiedziane, że wybierają ze wszystkich... I choć to byłoby nielogiczne, to różnie może być emotka

Przeczytałem raz jeszcze regulamin i doczytałem, że wybierają 3 zwycięzców z tych co wygrali po 100zł 😉
0 0

ktosiek1

#7132051 Napisano: 18.10.2023 17:59:11

Cynamon28 napisał(a):

No jeżeli jest czyjaś karta Kaufland nabita, to będą wiedzieć że nie Twój paragon emotka
0 0

byekitty

#7132053 Napisano: 18.10.2023 18:06:52
kumulacja napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

No jeżeli jest czyjaś karta Kaufland nabita, to będą wiedzieć że nie Twój paragon emotka

A może ja mam sponsorów, którzy za mnie płacą? emotka

można mieć sponsorów, darczyńców, donatorów i dawców organów paragonowych. na luzie emotka

WesolaBabka

#7132054 Napisano: 18.10.2023 18:08:58
z jakiego nr dzwonią w sprawie wygranej w Kauflandzie? emotka
0 0

asantesana

#7132067 Napisano: 18.10.2023 19:20:41
asantesana napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów do sklepów Smyk od amooco, ktore dostałam bez żadnego regulaminu korzystania - rozumiem że jeśli jest to e-bon, to nie ma możliwości wykorzystania stacjonarnie?

Ponawiam powyższe pytanie i mam kolejne - czy bon Adidas 250 zł od Avanti z Lays'ów obejmuje rzeczy przecenione? Bo coś mi sie obiło o uszy, że jest z tym problem.
0 0

anaesth

#7132070 Napisano: 18.10.2023 19:36:09
asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mam pytanie odnośnie bonów do sklepów Smyk od amooco, ktore dostałam bez żadnego regulaminu korzystania - rozumiem że jeśli jest to e-bon, to nie ma możliwości wykorzystania stacjonarnie?

Ponawiam powyższe pytanie i mam kolejne - czy bon Adidas 250 zł od Avanti z Lays'ów obejmuje rzeczy przecenione? Bo coś mi sie obiło o uszy, że jest z tym problem.

Ja zamówiłam w Adidasie właściwie tylko przecenione produkty i nie było problemu, ale też pamiętam, że kilka osób wtedy nie mogło  emotka  Nie wiem od czego to zależało.

olivkap

#7132072 Napisano: 18.10.2023 19:37:11
asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

W adidasie bez problemu kupiłam rzeczy przecenione.