Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dekr0pka

#7131432 Napisano: 16.10.2023 13:59:07
anialistopad napisał(a):

Sprawdź czy nie masz paragonu z tym samym numerem . Ja tak miałam z 2 różnych sklepów i im odesłałam oba i uznali

Dziękuję za odpowiedź.
Rzeczywiście, sprawdzę, nic mi to nie szkodzi.
Czytam i czytam ten regulamin i w formularzu był do podania zarówno NIP jak i nr kasy fiskalnej, więc z jednej strony mało prawdopodobne żebym miała dwa te same paragony z drugiej, dlaczego do diabła system miałby to przepuścić emotka emotka
No cóż. Pozostaje mi pożegnać się z nagrodą emotka
0 0

nanajka81

#7131433 Napisano: 16.10.2023 14:01:13
dekr0pka napisał(a):

Mam pytanie w temacie Avanti - Crayola.
Właśnie pierwszy raz w życiu dostałam negatywną odpowiedź na weryfikację paragonu z wytłumaczeniem, że był już zgłaszany wcześniej.
Jestem w niemałym szoku, bo chociaż tych zgłoszeń wysłałam pewnie kilkadziesiąt i trafiłam pod sam koniec, to zgłoszone paragony odkładam i dziwne wydaje mi się, żebym dwa razy zgłosiła ten sam. Dodatkowo w całym zamieszaniu musiałam potwierdzić o jaki nr paragonu chodzi i Avanti grzecznie mi odpisało.

Podsumowując moje pytanie chyba będzie brzmieć, czy ktoś z Was pamięta, czy formularz Nestle przepuszczał zdublowane zgłoszenie, czy pojawiał się błąd?
Jeśli ktoś ma dobre rady, to również chętnie posłucham emotka

Kilka lat wstecz była akcja Nestle (wygrywało się wtedy plecaki z krową i mleko) że ludzie grali na ten sam paragon tak długo aż na niego wygrali i przechodził on pozytywną weryfikację. Wg mnie tego nie zmienili i te ich konkursy nadal przepuszczają te same paragony chyba tylko po to aby potem przeszły one właśnie negatywną weryfikację. To co ich chroni to ten dopisek "Pamiętaj, że dany dowód zakupu można zgłosić do loterii tylko raz. Każde kolejne zgłoszenie tego samego dowodu zakupu, w razie jego wylosowania, będzie uznane jako nieprawidłowe". Tak więc spokojnie mogłaś się pomylić i wbić ten sam paragon. Niestety.
1 dekr0pka 0

koniczynka123

#7131434 Napisano: 16.10.2023 14:03:20
dekr0pka napisał(a):

Właśnie pierwszy raz w życiu dostałam negatywną odpowiedź na weryfikację paragonu z wytłumaczeniem, że był już zgłaszany wcześniej.
Jestem w niemałym szoku, bo chociaż tych zgłoszeń wysłałam pewnie kilkadziesiąt i trafiłam pod sam koniec, to zgłoszone paragony odkładam i dziwne wydaje mi się, żebym dwa razy zgłosiła ten sam. Dodatkowo w całym zamieszaniu musiałam potwierdzić o jaki nr paragonu chodzi i Avanti grzecznie mi odpisało.

Podsumowując moje pytanie chyba będzie brzmieć, czy ktoś z Was pamięta, czy formularz Nestle przepuszczał zdublowane zgłoszenie, czy pojawiał się błąd?

Mi też odebrali nagrodę za podobno zdublowany paragon ale na pewno przechodził ten sam paragon bo pytałam
1 dekr0pka 0

nanajka81

#7131435 Napisano: 16.10.2023 14:08:23
delfinka101 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja krowy sprzedaje po 35 i 30 zł, schodzą szybciej niż wygrywam. Poluję na lodówkę i nie bedę z nagrody rezygnowała, bo komuś się rpzykro zrobiło.

teraz to pojechałaś haha a sprzedawaj sobie nawet po 100 od sztuki nie o to mi chodzilo

Ale ja nie do ciebie pisałam, tylko odpowiedziałam na pytanie po co mi tyle krów; na sprzedaż. Tak jak wszyscy sprzedaję nagrody i nie kryję się z tym. Poluję na lodówkę i jak upoluję to przestanę grać.

boże, w życiu bym tej krowy za 30 zł nie kupiła. Ba! Za 10 zł też nie. Nie rozumiem o co ludzie tak się biją? Mam tą krowę (bo grałam na początku loterii kiedy aż takich zaciętych walk nie było) i uważam że nie jest to nic specjalnego. Ot otwiera syn półkę z ciuchami (bo tam krowę wsadził) i mu muczy. Raz dziennie. Mała krowa, 7 cm, działająca na światło. Tak więc niech Ci co nie wygrali nie żałują bo nie ma czego, i niech nie przepłacają bo szkoda kasy na taki gadżet. To jest moje zdanie. Gdybym nie wygrała to bym tego od nikogo nie odkupowała bo serio, szkoda kasy. I jeszcze jedno: do tych co wygrali już kupę krów bo walczą o lodówkę: Dlaczego po wygraniu kolejnej krowy nie klikniecie że jej nie chcecie? Przecież jest taka możliwość. To nie, lepiej sobie nazbierać i handlować niż innym dać wygrać.

pikawka

#7131436 Napisano: 16.10.2023 14:11:11
pikawka napisał(a):

Auchan Almette ma ograniczenie znaków? W reg nic nie widzę emotka

Ktoś się orientuje ?
0 0

delfinka101

#7131439 Napisano: 16.10.2023 14:34:56
nanajka81 napisał(a):

boże, w życiu bym tej krowy za 30 zł nie kupiła. Ba! Za 10 zł też nie. Nie rozumiem o co ludzie tak się biją? Mam tą krowę (bo grałam na początku loterii kiedy aż takich zaciętych walk nie było) i uważam że nie jest to nic specjalnego. Ot otwiera syn półkę z ciuchami (bo tam krowę wsadził) i mu muczy. Raz dziennie. Mała krowa, 7 cm, działająca na światło. Tak więc niech Ci co nie wygrali nie żałują bo nie ma czego, i niech nie przepłacają bo szkoda kasy na taki gadżet. To jest moje zdanie. Gdybym nie wygrała to bym tego od nikogo nie odkupowała bo serio, szkoda kasy. I jeszcze jedno: do tych co wygrali już kupę krów bo walczą o lodówkę: Dlaczego po wygraniu kolejnej krowy nie klikniecie że jej nie chcecie? Przecież jest taka możliwość. To nie, lepiej sobie nazbierać i handlować niż innym dać wygrać.

Z tego samego powodu dla którego ludzie grali na kilka osób w nestle i sprzedawali zestawy. Nie przyszłoby mi do głowy napisać, ze mają przestac grać i sprzedawać, bo ja tez chcę wygrać.

zielonooka85

#7131446 Napisano: 16.10.2023 15:03:42
koniczynka123 napisał(a):

dekr0pka napisał(a):

Mi też odebrali nagrodę za podobno zdublowany paragon ale na pewno przechodził ten sam paragon bo pytałam

Przechodził, przechodził. Raz zgłosiłam i później zobaczyłam w zapiskach, że był zgłoszony wcześniej. Ale i tak nic nie wygrałam.
1 dekr0pka 0

nanajka81

#7131448 Napisano: 16.10.2023 15:06:58
delfinka101 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Z tego samego powodu dla którego ludzie grali na kilka osób w nestle i sprzedawali zestawy. Nie przyszłoby mi do głowy napisać, ze mają przestac grać i sprzedawać, bo ja tez chcę wygrać.

tyle że tam nie było możliwości wyboru. Wygrałaś to wygrałaś. Tu wybór jest - skoro grasz o lodówkę a masz już całe stado krów to przecież można nie chcieć nagrody. A swoją drogą straszne jest to że ludzie taki szmelc kupują. Zestawy w nestle przynajmniej są praktyczne a ta krowa?

Majkii

#7131451 Napisano: 16.10.2023 15:13:38
Z Przysnacki jedna osoba może wygrać więcej niż jeden karton?
0 0

visserarthur

#7131452 Napisano: 16.10.2023 15:20:27
Majkii napisał(a):

Z Przysnacki jedna osoba może wygrać więcej niż jeden karton?

Regulamin: Organizator zastrzega, iż Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę dzienną I lub II stopnia danego
dnia oraz jedną nagrodę tygodniową w trakcie trwania Loterii.
1 Majkii 0

tereniagno

#7131460 Napisano: 16.10.2023 15:41:46
Ja mam pytanie odnośnie Bonduelle.
Czy 1 osoba może wygrać więcej niż 1 nagrodę,
nigdzie w regulaminie nie wyczytałam o ograniczeniu wygranych?
0 0

pc174

#7131482 Napisano: 16.10.2023 17:03:59
Agnes napisał(a):

czy ktoś wygrał bluze Wawel i wysłał oświadczenie?
U mnie meile wracają.

Wygrałem na samym początku konkursu, wysłałem oświadczenie, ale na żadnym etapie nie dostałem jakiejkolwiek wiadomości zwrotnej. Mam rozumieć, że jak pojawiła się przesyłka z DPD, to zaakceptowali paragon? emotka
0 0

Ankann

#7131506 Napisano: 16.10.2023 19:17:21
Hej,ja wygrałam 27 września, żadnego potwierdzenia na e-mail nie dostałam, oświadczenie wysłałam na podany adres ... dzisiaj,bez żadnego powiadomienia dostarczono bluzę 😁
0 0

angel24

#7131508 Napisano: 16.10.2023 19:24:48
Dostajecie potwierdzenie zwrotne sms w konku Disney Lidl?
0 0

anialistopad

#7131516 Napisano: 16.10.2023 19:56:48
Z Winiar mieliście już jakaś weryfikację ? Wygrana z początku konkursu i cisza . Zawsze szybko weryfikowali ,a teraz co się tam dzieje? Potwierdzeń też brak i nie wiadomo czy do nich dochodzą wiadomości
0 0

wiesia30

#7131519 Napisano: 16.10.2023 20:03:27
anialistopad napisał(a):

Z Winiar mieliście już jakaś weryfikację ? Wygrana z początku konkursu i cisza . Zawsze szybko weryfikowali ,a teraz co się tam dzieje? Potwierdzeń też brak i nie wiadomo czy do nich dochodzą wiadomości

U mnie też cisza
0 0

aniaaa131

#7131520 Napisano: 16.10.2023 20:07:22
Czy z Winiar jeżeli mam na paragonie kisiel truskawkowy uznają taki paragon ? Czy lepiej się pofatygować po pieczątkę?
0 0

vanillasky-2017

#7131523 Napisano: 16.10.2023 20:19:23
nanajka81 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja krowy sprzedaje po 35 i 30 zł, schodzą szybciej niż wygrywam. Poluję na lodówkę i nie bedę z nagrody rezygnowała, bo komuś się rpzykro zrobiło.

teraz to pojechałaś haha a sprzedawaj sobie nawet po 100 od sztuki nie o to mi chodzilo

Ale ja nie do ciebie pisałam, tylko odpowiedziałam na pytanie po co mi tyle krów; na sprzedaż. Tak jak wszyscy sprzedaję nagrody i nie kryję się z tym. Poluję na lodówkę i jak upoluję to przestanę grać.

Wiesz, święta przed nami, Mikołaj też. Ta krówka to fajny, oryginalny bajer i fajnie go dorzucić do paczki dla dziecka. Jeśli ktoś chce sprzedać, to co  tego? Czy jest sens pisać dlaczego ktoś o coś gra, co potem  z tym robi? Serio? Dziwny ten Twój komentarz. Zupełnie bez sensu. Ja od kilku lat próbuję ugrać leżaki. Bez skutku. Kolejny rok czytam, że tyle osób wygrało leżaki a u mnie wciąż kiszka. Nie wylewam swego żalu z d...py na forum tylko próbuję dalej. Ot, tyle w temacie.
0 0

nanajka81

#7131533 Napisano: 16.10.2023 20:38:17
vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wiesz, święta przed nami, Mikołaj też. Ta krówka to fajny, oryginalny bajer i fajnie go dorzucić do paczki dla dziecka. Jeśli ktoś chce sprzedać, to co  tego? Czy jest sens pisać dlaczego ktoś o coś gra, co potem  z tym robi? Serio? Dziwny ten Twój komentarz. Zupełnie bez sensu. Ja od kilku lat próbuję ugrać leżaki. Bez skutku. Kolejny rok czytam, że tyle osób wygrało leżaki a u mnie wciąż kiszka. Nie wylewam swego żalu z d...py na forum tylko próbuję dalej. Ot, tyle w temacie.

nie rozumiem tej konkursowej łapczywości i tyle. Rozumiem grać o coś pożytecznego ale krowy które muczą? Co do leżaków to widocznie grasz nie w tych konkursach co trzeba. W lecie był konkurs Kupca, leżaków od metra, nic wybitnego nie trzeba było napisać (przynajmniej ja nic nie napisałam takiego) Leżak mam. Życzę powodzenia.
0 0

edith

#7131536 Napisano: 16.10.2023 20:43:32
Oglądałam dzisiaj zgłoszenia na konkurs Netto i powiem ,że jestem pod wrażeniem niektórych filmów. Już wiem czemu nie wygrywam w konkursach jak są tacy zdolni konkursowicze i nie tylko 🙂 Nie potrafię robić filmików i chyba nie miałabym odwagi na takie wystąpienia filmowe ,które są publikowane na FB🙂 Gratuluję pomysłowości 🙂