Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

judytkak

#7128191 Napisano: 03.10.2023 13:31:15
notta napisał(a):

monisss napisał(a):

notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

czy dzwonili jeszcze wczoraj z t-mobile?
albo czy oddzwaniali do nieodebranych?

W tym tygodniu miała być już lista

a oddzwonili do Ciebie ? emotka

Tak, tak.. udało się w zeszłym tygodniu.

Do mnie nie oddzwonili, nie odebrałam raz w zeszłym tygodniu.
1 monisss 0

monisss

#7128193 Napisano: 03.10.2023 13:46:18
notta napisał(a):

monisss napisał(a):

notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

super emotka
1 notta 0

monisss

#7128194 Napisano: 03.10.2023 13:47:24
judytkak napisał(a):

notta napisał(a):

monisss napisał(a):

notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

Do mnie nie oddzwonili, nie odebrałam raz w zeszłym tygodniu.

zastanawiam się czy do mnie dzwonili, bo dopiero odkryłam po czasie,że na dziecięcym zegarku się nie pojawia próba połączenia..  a ten zegarek był głównie wyłączony,ale jak nie oddzwaniali to pewnie wcale nie dzwonili hehe emotka  nie potrzebnie się łudzę
0 0

peciepecie

#7128196 Napisano: 03.10.2023 13:50:40
[quote=Możesz podesłać na priv zrzut ekranu z tym punktem? Szukałam tego w regulaminie, ale nie mogę znaleźć emotka  
kimberly]
@gnieszk@ napisał(a):

kimberly napisał(a):

Mam kupon na krem Yasumi z ostatniego dnia Quizu Hebe, jednak w drogerii w moim mieście nie mają go dostępnego.
Zapytałam pani co w takiej sytuacji, bo najbliższe inne hebe 40 km dalej, powiedziała że może zadzwonić na infolinię ale będzie to bardzo długo trwać, więc odradza, powiedziałam, że poczekam, ona na to 'ale to naprawdę może długo trwać i musi Pani czekać w drogerii', mówię mimo wszystko ok. Skończyło się tak, że czekałam 3 godziny w głupim hebe, Pani nie udało się dodzwonić na infolinię i powiedziała, że mogę przyjść jutro to ewentualnie znów spróbuje ale pewnie też się nie uda dodzwonić...

Miał ktoś z was podobną sytuację wcześniej?
Brałam udział w tym dopiero ostatnie dwa dni.. emotka

Co to za daremna obsługa w Twoim Hebe? Jeśli kremu nie ma w drogerii powinni wziąć od Ciebie dane i zgłosić to na infolinii. I Ty nie powinnaś tam na to czekać. Rekompensatą jest kupon rabatowy w aplikacji w kwocie produktu (za Yasumi 95 zł) do wykorzystania na dowolne produkty. W zeszłym roku można było samodzielnie kontaktować się z infolinią i przysyłali wtedy wygrany produkt kurierem. W tej edycji jedyną możliwością jest zgłoszenie reklamacji dotyczącej braku nagrody u sprzedawcy w sklepie (jest to zawarte w regulaminie)

Dziękuję bardzo wam wszystkim za odpowiedzi.
W takim razie pójdę wyjaśnić towarzystwo do Hebe, zrobiłam też zrzut ekranu tego punktu w regulaminie, nie zamierzam odpuścić choćby przez to, że wczoraj marnując tam tyle czasu prawie szału dostałam, jeszcze arogancka Pani jak zapytałam czy mogę skoczyć do sklepu obok na zakupy skoro tyle czasu tu kwitnę stwierdziła, że nie, bo jak wyjdę to one nie będą już załatwiać mojej sprawy emotka
0 0

yaagatka

#7128255 Napisano: 03.10.2023 17:53:08
Chciałam się tylko pochwalić, że NIGDY nie wysłałam nic tak żałosnego jak nagranie na konkurs PREDATOR w Żabce emotka  
Dźwięk był tak beznadziejny, że czuję żenadę emotka

Cynamon28

#7128267 Napisano: 03.10.2023 18:44:58
Otrzymał ktoś już bluzę z wawela ? 28.09 wygenerowali etykietę i to tyle.
0 0

Finezyjna

#7128306 Napisano: 03.10.2023 22:16:44
Hej, w moim hebe nie było kremu yasumi. Sprzedawczyni poinformowała mnie, ze na @ otrzymam kod równowartości kremu. Czy któraś z Was go używała ? Mam dylemat czy kupić to co wygrałam, czy coś innego.
0 0

ziolko

#7128307 Napisano: 03.10.2023 22:19:03
Finezyjna napisał(a):

Hej, w moim hebe nie było kremu yasumi. Sprzedawczyni poinformowała mnie, ze na @ otrzymam kod równowartości kremu. Czy któraś z Was go używała ? Mam dylemat czy kupić to co wygrałam, czy coś innego.

Przy poprzednim quizie można było zgłosić się do nich i przesyłali dany produkt pocztą czy kurierem
0 0

zielonaszpilka

#7128308 Napisano: 03.10.2023 22:21:24
ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Przy poprzednim quizie można było zgłosić się do nich i przesyłali dany produkt pocztą czy kurierem

W tym roku dostaje się voucher o równowartości produktu, nie przysyłają brakujących produktów.
0 0

Finezyjna

#7128313 Napisano: 03.10.2023 22:29:20
ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Wysłałam męża po odbiór zaproponowali mu równowartość za którą krem można kupić, także przyjął voucher. Tylko, że ja mam dylemat czy kupować ten krem czy coś innego emotka
0 0

zielonaszpilka

#7128314 Napisano: 03.10.2023 22:37:17
Finezyjna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Wysłałam męża po odbiór zaproponowali mu równowartość za którą krem można kupić, także przyjął voucher. Tylko, że ja mam dylemat czy kupować ten krem czy coś innego emotka

Też mam ten dylemat, ale chyba zrezygnuję. Mało opinii w internecie, ale szału nie ma. Kilka w miarę pozytywnych, ale drugie tyle o treści "za tę kasę nie warto, nic nie robi" emotka  Chyba poszukam czegoś lepszego w tej cenie.
1 Finezyjna 0

byekitty

#7128316 Napisano: 03.10.2023 23:05:17
Czy e-mail w zgłoszeniu powinien odpowiadać e-mailowi z aplikacji zappka? Chodzi ogólnie o konkursy z zappkowym kodem.
0 0

adamo86

#7128317 Napisano: 03.10.2023 23:09:34
byekitty napisał(a):

Czy e-mail w zgłoszeniu powinien odpowiadać e-mailowi z aplikacji zappka? Chodzi ogólnie o konkursy z zappkowym kodem.

Czasem wspominają o tym w regulaminie. A czasem nie
0 0

byekitty

#7128318 Napisano: 03.10.2023 23:22:39
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

Chyba się nie spotkałam z takim zapisem, albo nie dość dokładnie studiuję te twory.
kojarzysz gdzie był zapis albo jaki organizator?
0 0

adamo86

#7128319 Napisano: 03.10.2023 23:28:12
byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

Chyba się nie spotkałam z takim zapisem, albo nie dość dokładnie studiuję te twory.

Np. tutaj: https://chillznagrodami.pl/regulamin.pdf
§2 p.7
Jasno napisali, że dane nie muszą być zgodne z danymi zarejestrowanymi w apce-Żabce.

Więcej przykładów nie znam, bo gram tylko swoimi kodami, ale ktoś kiedyś wspominał, że gdzieś było napisane jeszcze coś o tym.
0 0

Emememe

#7128321 Napisano: 03.10.2023 23:35:13
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7
Jasno napisali, że dane nie muszą być zgodne z danymi zarejestrowanymi w apce-Żabce.

Więcej przykładów nie znam, bo gram tylko swoimi kodami, ale ktoś kiedyś wspominał, że gdzieś było napisane jeszcze coś o tym.

Ostatnio w konkursie Żywiec Zdrój, gdzie był do wygrania bon do Deichmann organizowanym przez Albedo był zapis, by mail i telefon z aplikacji był zgodny z tym podanym w zgłoszeniu.

scrabble

#7128322 Napisano: 03.10.2023 23:43:47
Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7

Ostatnio w konkursie Żywiec Zdrój, gdzie był do wygrania bon do Deichmann organizowanym przez Albedo był zapis, by mail i telefon z aplikacji był zgodny z tym podanym w zgłoszeniu.

Pytałam przy okazji jakiegoś z ostatnich konkursów żabko-messengerowych i agencja napisała, że nie mają takich danych, że dany kod z APPPKI ma pasować do danych konkretnej osoby. Krótko mówiąc, jeśli masz kod z apki to grasz.

majonez1992

#7128324 Napisano: 04.10.2023 00:17:47
Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7

A w praktyce mozna bylo wziac od kogos i wygrac;) nikt tego nie sprawdzal emotka
1 byekitty 0

atlantydek

#7128325 Napisano: 04.10.2023 00:17:54
Różne agencje obsługują różne konkursy żappki, różne jest ich zaangażowanie w badanie meandrów aktywności konkursowiczów. Sporo udaje mi się wygrywać nagród na zupełnie różne dane appki i zgłoszenia, ale przy naprawdę dużych nagrodach raczej zadbałbym o pełna zgodność...
0 0

majonez1992

#7128326 Napisano: 04.10.2023 00:19:00
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7

Tu tez wygralam i nic mi sie nie zgadzalo ze zgloszenia;) kod od kogos, a dane moje.
1 byekitty 0