Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ReneK

#7128085 Napisano: 02.10.2023 23:26:54
baxter napisał(a):

doo napisał(a):

Czy aktualnie na stronie loteriawawel.pl też macie komunikat 500 server error?

Tak

Tak  emotka
0 0

visserarthur

#7128087 Napisano: 02.10.2023 23:51:36
ReneK napisał(a):

baxter napisał(a):

doo napisał(a):

Czy aktualnie na stronie loteriawawel.pl też macie komunikat 500 server error?

Tak

Tak  emotka

Często im to się zdarza, jeśli to Fortuna- jakiś czas temu napisałem im sms na numer komórkowy z ich strony i strona zaczęła w miarę szybko działać, a pisałem koło godziny 22...
0 0

FBmagdalena17

#7128090 Napisano: 03.10.2023 00:55:10
[quote=

kimberly]Mam kupon na krem Yasumi z ostatniego dnia Quizu Hebe, jednak w drogerii w moim mieście nie mają go dostępnego.
Zapytałam pani co w takiej sytuacji, bo najbliższe inne hebe 40 km dalej, powiedziała że może zadzwonić na infolinię ale będzie to bardzo długo trwać, więc odradza, powiedziałam, że poczekam, ona na to 'ale to naprawdę może długo trwać i musi Pani czekać w drogerii', mówię mimo wszystko ok. Skończyło się tak, że czekałam 3 godziny w głupim hebe, Pani nie udało się dodzwonić na infolinię i powiedziała, że mogę przyjść jutro to ewentualnie znów spróbuje ale pewnie też się nie uda dodzwonić...

Miał ktoś z was podobną sytuację wcześniej?
Brałam udział w tym dopiero ostatnie dwa dni.. emotka

U mnie w Hebe kemu też brak. I nie spodziewaj się raczej że go dostaną. Pani powiedziała że kremów nie ma. Ale zapisze mnie na listę. Byłam już
trzecia, wzięła numer tel imię i nazwisko. Powiedziała że będzie
rekompensata w wysokości ceny kremu w postaci bonu do Hebe. Dostępny w
aplikacji jak go przyznają. Także powiedz u siebie że to jej obowiązek
to załatwić. Wziąć od ciebie dane i zgłosić gdzie trzeba. A ty masz
tylko czekać na rekompensatę w aplikacji.
1 kimberly 0

@gnieszk@

#7128093 Napisano: 03.10.2023 04:00:12
kimberly napisał(a):

Mam kupon na krem Yasumi z ostatniego dnia Quizu Hebe, jednak w drogerii w moim mieście nie mają go dostępnego.
Zapytałam pani co w takiej sytuacji, bo najbliższe inne hebe 40 km dalej, powiedziała że może zadzwonić na infolinię ale będzie to bardzo długo trwać, więc odradza, powiedziałam, że poczekam, ona na to 'ale to naprawdę może długo trwać i musi Pani czekać w drogerii', mówię mimo wszystko ok. Skończyło się tak, że czekałam 3 godziny w głupim hebe, Pani nie udało się dodzwonić na infolinię i powiedziała, że mogę przyjść jutro to ewentualnie znów spróbuje ale pewnie też się nie uda dodzwonić...

Co to za daremna obsługa w Twoim Hebe? Jeśli kremu nie ma w drogerii powinni wziąć od Ciebie dane i zgłosić to na infolinii. I Ty nie powinnaś tam na to czekać. Rekompensatą jest kupon rabatowy w aplikacji w kwocie produktu (za Yasumi 95 zł) do wykorzystania na dowolne produkty. W zeszłym roku można było samodzielnie kontaktować się z infolinią i przysyłali wtedy wygrany produkt kurierem. W tej edycji jedyną możliwością jest zgłoszenie reklamacji dotyczącej braku nagrody u sprzedawcy w sklepie (jest to zawarte w regulaminie)

atyde25

#7128098 Napisano: 03.10.2023 06:50:28
No ja miałam też tak w poprzednim quizie Hebe.Ale to była tylko maska do twarzy za niecałe 30 zł.I wtedy się dzwoniło samemu na infolinię.Tak jak wyżej napisane dosłali maskę kurierem DPD.W tym nie brałam udziału jakoś po poprzednich perypetiach już mnie takie zabawy przestały kręcić.
1 kimberly 0

chrystian514

#7128109 Napisano: 03.10.2023 09:02:15
Cześć,

Somersby ma jakiś problem, niestety ich adres email nie działa (moja skrzynka zgłasza, że nie ma takiej domeny i już...).
Podpowie ktoś jak się skontaktować z organizatorem w inny sposób? Potrzebuję odesłać adres do wysyłki leżaczków emotka
Dzięki za pomoc!
0 0

FBsebastian3

#7128126 Napisano: 03.10.2023 10:00:01
chrystian514 napisał(a):

Cześć,

Somersby ma jakiś problem, niestety ich adres email nie działa (moja skrzynka zgłasza, że nie ma takiej domeny i już...).
Podpowie ktoś jak się skontaktować z organizatorem w inny sposób? Potrzebuję odesłać adres do wysyłki leżaczków emotka
Dzięki za pomoc!

Dołaczam sie do prośby
0 0

ditomaso

#7128135 Napisano: 03.10.2023 10:10:54
Działa wam loteria Ferrero? u mnie wyskakuje błąd ,error#2.Spotkał się ktoś z Was z czymś takim?
0 0

wiolka252

#7128167 Napisano: 03.10.2023 12:15:28
Cheetos Lidl za który dzień informują?
0 0

Emememe

#7128168 Napisano: 03.10.2023 12:20:18
wiolka252 napisał(a):

Na liście jest 100 laureatów, wiec wychodzi na to, ze poinformowali do 27.09 włącznie i zostały do rozwiązania 4 ostatnie dni emotka
1 wiolka252 0

wiolka252

#7128169 Napisano: 03.10.2023 12:21:36
Emememe napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Na liście jest 100 laureatów, wiec wychodzi na to, ze poinformowali do 27.09 włącznie i zostały do rozwiązania 4 ostatnie dni emotka

Dziękuję serdecznie, to czekam na przed ostatni
0 0

chrystian514

#7128170 Napisano: 03.10.2023 12:25:23
FBsebastian3 napisał(a):

chrystian514 napisał(a):

Cześć,

Dzięki za pomoc!

Dołaczam sie do prośby

Pierwotnie konkurs miał być do końca września i pewnie mieli wykupioną domenę do tego czasu, a tu zaskoczenie ;D
Ale z drugiej strony mail jakoś od nich wyszedł 2.10 więc nie wiem czy w tym rzecz...
0 0

chrystian514

#7128173 Napisano: 03.10.2023 12:38:49
napisalem do nich na FB, już jest ok emotka

byekitty

#7128174 Napisano: 03.10.2023 12:41:20
czy dzwonili jeszcze wczoraj z t-mobile?
albo czy oddzwaniali do nieodebranych?
0 0

kimberly

#7128177 Napisano: 03.10.2023 12:46:02
@gnieszk@ napisał(a):

kimberly napisał(a):

Mam kupon na krem Yasumi z ostatniego dnia Quizu Hebe, jednak w drogerii w moim mieście nie mają go dostępnego.

Co to za daremna obsługa w Twoim Hebe? Jeśli kremu nie ma w drogerii powinni wziąć od Ciebie dane i zgłosić to na infolinii. I Ty nie powinnaś tam na to czekać. Rekompensatą jest kupon rabatowy w aplikacji w kwocie produktu (za Yasumi 95 zł) do wykorzystania na dowolne produkty. W zeszłym roku można było samodzielnie kontaktować się z infolinią i przysyłali wtedy wygrany produkt kurierem. W tej edycji jedyną możliwością jest zgłoszenie reklamacji dotyczącej braku nagrody u sprzedawcy w sklepie (jest to zawarte w regulaminie)

Dziękuję bardzo wam wszystkim za odpowiedzi.
W takim razie pójdę wyjaśnić towarzystwo do Hebe, zrobiłam też zrzut ekranu tego punktu w regulaminie, nie zamierzam odpuścić choćby przez to, że wczoraj marnując tam tyle czasu prawie szału dostałam, jeszcze arogancka Pani jak zapytałam czy mogę skoczyć do sklepu obok na zakupy skoro tyle czasu tu kwitnę stwierdziła, że nie, bo jak wyjdę to one nie będą już załatwiać mojej sprawy emotka
0 0

notta

#7128180 Napisano: 03.10.2023 13:00:39
byekitty napisał(a):

W tym tygodniu miała być już lista
1 byekitty 0

monisss

#7128181 Napisano: 03.10.2023 13:03:23
notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

a oddzwonili do Ciebie ? emotka
1 byekitty 0

lucky_17

#7128183 Napisano: 03.10.2023 13:05:28
Miligili napisał(a):

Podpowiedzcie proszę , gdzie mogę znaleźć wodę Rodowita do loterii? Tej new gen nie mogę nigdzie znaleźć emotka

Ze strony loterii:

byekitty

#7128184 Napisano: 03.10.2023 13:12:14
monisss napisał(a):

notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

też jestem ciekawa emotka  lista wg nich ma być (do?) 05.10
1 monisss 0

notta

#7128188 Napisano: 03.10.2023 13:28:15
monisss napisał(a):

notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

Tak, tak.. udało się w zeszłym tygodniu.