Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7127241 Napisano: 29.09.2023 11:16:12
adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

foty z osobami wygrywają emotka

Dziękuję za (p)odpowiedź emotka
Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

Jedyne rozwiązanie: mąż na modela, a Ty robisz zdjęcie emotka

tylko że na zdjęciu kinder nie mogą być osoby trzecie więc jak takie zdjęcie wysłać? Mąż musiałby emotka
0 0

kuleczkar

#7127242 Napisano: 29.09.2023 11:17:02
margobb napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margobb napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  

Większość moich konkursowych fotek robi mi 6 letni syn emotka  I co więcej, często coś za nie wpada.

Też się zdarzyło, że za zrobione przez córkę foty coś wpadło, ale czasem wymyślę takie zdjęcie, że ciężko jest uchwycić wszystko tak, żeby grało. Tu nam taką trudność, że obiekt który chce złapać zasłaniają drzewa, więc trzeba robić z dziwnego kąta z dołu i zadbać o to, bym się zmieściła ja, obiekt, Kinder i jeszcze światło słoneczne zagrało na korzyść tego wszystkiego, bo co innego robić w pomieszczeniu, a co innego na placu... ehhh.. zastanawiam się czy wysłać, to co mam, które mnie nie satysfakcjonuje, czy jechać tam i kombinować samemu...
Wiem, wiem.. problemy pierwszego świata emotka emotka

Wyslij mi foto, to Ci doradzę szczerze  emotka

Chyba się wstydzę, bo (zapomniałam dodać) nie jestem zbyt fotogeniczna 🙈 I nie wiem czy chce żeby ktoś z forum oglądal moją facjatę, a agencje są takie bardziej obce niż Wy tutaj emotka
0 0

Igosia90

#7127243 Napisano: 29.09.2023 11:18:46
nanajka81 napisał(a):

margobb napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margobb napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  

Większość moich konkursowych fotek robi mi 6 letni syn emotka  I co więcej, często coś za nie wpada.

Też się zdarzyło, że za zrobione przez córkę foty coś wpadło, ale czasem wymyślę takie zdjęcie, że ciężko jest uchwycić wszystko tak, żeby grało. Tu nam taką trudność, że obiekt który chce złapać zasłaniają drzewa, więc trzeba robić z dziwnego kąta z dołu i zadbać o to, bym się zmieściła ja, obiekt, Kinder i jeszcze światło słoneczne zagrało na korzyść tego wszystkiego, bo co innego robić w pomieszczeniu, a co innego na placu... ehhh.. zastanawiam się czy wysłać, to co mam, które mnie nie satysfakcjonuje, czy jechać tam i kombinować samemu...
Wiem, wiem.. problemy pierwszego świata emotka emotka

Wyslij mi foto, to Ci doradzę szczerze  emotka

też mam problem aby mi ktoś dobre foto zrobił. I na konkurs Biedronki dzieci robiły (wygrałam kosmetyki) ale ile się nadenerwowałam żeby zrobiły tak jak trzeba to moje. Na kinder zabrałam męża ale wg niego zdjęcie spoko a ja widzę kosz na śmieci w tle... Dopiero na ostatni etap wysłałam ale nie nastawiam się że wygram, bo jednak mogłam lepiej zapozować.

Wysyłałam profesjonalne foty z super opisami bez osób i nie wygrało. Teraz wyślę selfie z jajem, rodzinne, ciepłe, ale mniej profesjonalne, bo zrobione starym telefonem na szybko. Może w tym szaleństwie jest logika. Czasem chcemy zbyt ładnie, a może właśnie nie o to chodzi emotka
1 kuleczkar 0

adamo86

#7127244 Napisano: 29.09.2023 11:20:20
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

tylko że na zdjęciu kinder nie mogą być osoby trzecie więc jak takie zdjęcie wysłać? Mąż musiałby emotka

W czasie gdy ludzie wygrywają po 20 nagród w konkursach z ograniczeniem na jedną osobę naprawdę widzisz w tym problem? emotka

8igora9

#7127249 Napisano: 29.09.2023 11:24:37
kuleczkar napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Taaak... Nie ma takiej opcji. Nawet zaproponowałam kiedyś, że mu zapłacę, ale i to go nie przekonało. emotka emotka

Łączę się w bólu, mój nie chce pozować, a jak robi zdjęcie, to jakby specjalnie próbował to schrzanić 🤣 Przy tym strasznie jęczy. 🙄 A jak już uda mi się go na coś namówi, to i tak nie wygrywamy, więc potem jęczy drugi raz. 🤣 W dodatku jak czasem wyślę go po jakiś paragon, to zawsze kupić coś innego albo w innym sklepie, w najlepszym wypadku kupi wszystko ok, ale paragon wymiętoli tak, że ciężko mu zrobić zdjęcie. 🙈 Myślałam, że tylko mój taki malkontent, ale widzę, że na szczęście nie jestem sama. Nic to, czekam aż córka mi podrośnie i będzie pomagać. 😄 Ogólnie ciężko od kogokolwiek o jakąkolwiek pomoc, bo nikt nie traktuje poważnie konkursów, ale oczywiście nagrody każdy z chęcią przyjmie. 👍   
A co do Twojego pytania, to trzymałbym się klimatów nagrodzonych zdjęć, które kiedyś  publikowali na fb. Nawet jeśli się zmieniła agencja. Wydaje mi się, że sponsor takiej imprezy ustala z agencją mniej więcej czego oczekuje, ale może się mylę i ktoś mnie poprawi.

Igosia90

#7127250 Napisano: 29.09.2023 11:28:40
8igora9 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Taaak... Nie ma takiej opcji. Nawet zaproponowałam kiedyś, że mu zapłacę, ale i to go nie przekonało. emotka emotka

Łączę się w bólu, mój nie chce pozować, a jak robi zdjęcie, to jakby specjalnie próbował to schrzanić 🤣 Przy tym strasznie jęczy. 🙄 A jak już uda mi się go na coś namówi, to i tak nie wygrywamy, więc potem jęczy drugi raz. 🤣 W dodatku jak czasem wyślę go po jakiś paragon, to zawsze kupić coś innego albo w innym sklepie, w najlepszym wypadku kupi wszystko ok, ale paragon wymiętoli tak, że ciężko mu zrobić zdjęcie. 🙈 Myślałam, że tylko mój taki malkontent, ale widzę, że na szczęście nie jestem sama. Nic to, czekam aż córka mi podrośnie i będzie pomagać. 😄 Ogólnie ciężko od kogokolwiek o jakąkolwiek pomoc, bo nikt nie traktuje poważnie konkursów, ale oczywiście nagrody każdy z chęcią przyjmie. 👍   
A co do Twojego pytania, to trzymałbym się klimatów nagrodzonych zdjęć, które kiedyś  publikowali na fb. Nawet jeśli się zmieniła agencja. Wydaje mi się, że sponsor takiej imprezy ustala z agencją mniej więcej czego oczekuje, ale może się mylę i ktoś mnie poprawi.

Czy my mamy tego samego męża? 😜 
Mój ma dość po ostatniej wygranej w Martesie gdzie pani kierownik sklepu dostała całą listę ujęć jakie ma mu zrobić, kiedy odbierał rower. Stałam na zewnątrz i kładłam się ze śmiechu patrząc na jego wkur.... 🤣🤣🤣

banka-manka

#7127256 Napisano: 29.09.2023 11:47:09
kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Statyw to najlepszy fotograf emotka  
Ile kłótni zapobiega, frustracji i nerwów.
Co prawda trzeba trochę się napracować, żeby ustawić dobry kadr, nie zawsze uda się za pierwszym czy piątym razem. Nie jest to tak łatwe, jak fotografia z ręki. Ale zdecydowanie warto.

notta

#7127271 Napisano: 29.09.2023 12:11:19
Z Cin cina z żabkimacie właściwe dane w maiku? Bo ja ani Agnieszką ani Katarzyną nie jestem emotka
0 0

@gnieszk@

#7127275 Napisano: 29.09.2023 12:22:07
Było już Hebe za wczoraj?
0 0

slomkab

#7127285 Napisano: 29.09.2023 12:40:40
Za jakie dni dzwoni Kaufland Jacobs?
0 0

sabaka

#7127291 Napisano: 29.09.2023 12:54:05
notta napisał(a):

Z Cin cina z żabkimacie właściwe dane w maiku? Bo ja ani Agnieszką ani Katarzyną nie jestem emotka

U mnie cześć Katarzyna, a to też nie ja
1 notta 0

nanajka81

#7127297 Napisano: 29.09.2023 13:11:50
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

W czasie gdy ludzie wygrywają po 20 nagród w konkursach z ograniczeniem na jedną osobę naprawdę widzisz w tym problem? emotka

no racja, racja, nikt tego nie sprawdza. A zmieniając trochę temat: w Grześkach piszecie prawdziwe uwagi czy wymyślacie coś totalnie z kosmosu? Kupiłam grześka i nie wiem jak "ugryźć" temat...
0 0

adamo86

#7127303 Napisano: 29.09.2023 13:33:04
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

no racja, racja, nikt tego nie sprawdza. A zmieniając trochę temat: w Grześkach piszecie prawdziwe uwagi czy wymyślacie coś totalnie z kosmosu? Kupiłam grześka i nie wiem jak "ugryźć" temat...

Ja napisałem prawdziwą, ale nie swoją... bo niestety żadnej nigdy nie miałem emotka
1 nanajka81 0

taak

#7127306 Napisano: 29.09.2023 13:50:21
Podpowie ktoś jak znaleźć teraz wyzwania w appce Żabki?
Zawsze scrollowałam w dół i były, teraz tego nie widać emotka
0 0

adamo86

#7127307 Napisano: 29.09.2023 13:54:30
sabaka napisał(a):

notta napisał(a):

U mnie cześć Katarzyna, a to też nie ja

A dostał ktoś może z "Cześć Adam" ? bo czekam na swojego maila emotka

monikar

#7127309 Napisano: 29.09.2023 13:55:15
Gdzie można napisać w sprawie braku kodu w aplikacji żabki?
0 0

adamo86

#7127310 Napisano: 29.09.2023 13:56:04
monikar napisał(a):

Gdzie można napisać w sprawie braku kodu w aplikacji żabki?

Przez kontakt w appce, jest tam opcja "Wyzwania i promocje" czy coś takiego.
Czasem odpisują szybko, a czasem po zakończeniu konkursu emotka
1 monikar 0

sabaka

#7127311 Napisano: 29.09.2023 13:56:08
taak napisał(a):

Podpowie ktoś jak znaleźć teraz wyzwania w appce Żabki?
Zawsze scrollowałam w dół i były, teraz tego nie widać emotka

U mnie jakoś z miesiąc temu był taki problem. Zniknęły wyzwania i wszystkie strefy. Pisałam do nich i ogarnęli jakoś ale trochę im to zajęło
1 taak 0

flinta_13

#7127314 Napisano: 29.09.2023 14:08:12
FBsebastian3 napisał(a):

Był jakis samochód volkswagen do wygrania? Dawajcie szybko informacje bo pęknę z ciekawiści

A co
wygrales ?? emotka
0 0

FBsebastian3

#7127317 Napisano: 29.09.2023 14:21:37
flinta_13 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Był jakis samochód volkswagen do wygrania? Dawajcie szybko informacje bo pęknę z ciekawiści

A co
wygrales ?? emotka

Eeeee rodzinka wrzuciła mi zdjęcie z aurkiem i kokardą to jako rasowy konkursowicz w te pędy w czym wygrali. Ta kokarda mnie zmyliła. Niestety kupili piszą,a przydałoby sie wygrać bo mają 4 maluszków. Ake może to jakiś zwiastun
0 0