Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kejm

#7126531 Napisano: 26.09.2023 16:22:46
Jak macie opisane paragony ze stokrotki Lubella i Łowicz?  Ja kiepsko, czy zdjęcie z produktami będzie dla Amooco Ok? Macie doświadczenie?
0 0

anialistopad

#7126536 Napisano: 26.09.2023 16:41:31
Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy ktoś wie co wysyła albedo? Nie pamiętam żebym coś u nich wygrała

Zestawy kosmetyków z Biedronki emotka
edit: Jednak nie, to będzie krowa Muller emotka

Wiadomości wysyłają o wysyłce czy w aplikacji widać?
0 0

Emememe

#7126538 Napisano: 26.09.2023 16:48:51
anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

U mnie przyszedł mail od GLS

edith

#7126540 Napisano: 26.09.2023 16:59:31
Wygrałam w Kinder bilety do Heliosa ( do tej pory w to nie wierzę) i wchodzę aby wypełnić formularz i przekierowuje mnie na stronę główną konkursu, miał tak ktoś? Nie wiem co robić 😊
0 0

edith

#7126541 Napisano: 26.09.2023 16:59:34
Wygrałam w Kinder bilety do Heliosa ( do tej pory w to nie wierzę) i wchodzę aby wypełnić formularz i przekierowuje mnie na stronę główną konkursu, miał tak ktoś? Nie wiem co robić 😊
0 0

agnesita

#7126543 Napisano: 26.09.2023 17:14:52
edith napisał(a):

Formularz przychodzi też na maila emotka lubi wpadać w oferty lub spam i wyświetla się, że jest od info co faktycznie na pierwszy rzut oka wygląda jak spam a jak nie masz to zostaje jedynie do nich napisać jak sytuacja wygląda
0 0

mampytanie

#7126550 Napisano: 26.09.2023 17:35:21
Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Na pewno to krowa? Wygrałam w pierwszym dniu loterii/konkursu, ale nie mam maila o nadaniu jej. Widziałam jednak, że do niektórych już dotarła lodówka.
0 0

mampytanie

#7126551 Napisano: 26.09.2023 17:36:47
lazy-kiwi napisał(a):

barnsik napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

barnsik napisał(a):

barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Co jest do cholery z ta wyborową. Jedni piszą, że dało się wysłać. U mnie nie idzie dalej

U mnie tak samo, koleżanko, próbuję już od tygodnia, o różnych porach dnia i nocy, bez powodzenia. Może uda się wysłać do końca okresu przyjmowania zgłoszeń, miejmy nadzieję - zostało jeszcze 13 dni xD

Ewentualnie poprosimy jakąś uczciwą osobę z forum o zrobienie tego za nas - za jakiś paragon albo kapsel

Nie wiem dlaczego nie możecie wysłać - ale wczoraj moje zgłoszenie poszło . Teraz napisałam drugie - tylko dla testu - i też poszło. i potwierdzenie na maila też przyszło.

Wysłałem na próbę zgłoszenie zawierające tylko kilka liter i ku mojemu ździwieniu, poszło bez problemu. Teraz nasuwa się pytanie: co jest nie tak z moim oryginalnym zgłoszeniem, że nie chce przejść?

Tekst nie może być podzielony na akapity, trzeba wpisać niestety wszystko ciurkiem, wtedy przechodzi. Przed chwilą się udało tak wysłać zgłoszenie, ale nie mam maila z potwierdzeniem, więc nie wiem, czy to nie połowiczny sukces.
EDIT: Dotarł mail z potwierdzeniem zgłoszenia.

Z Wyborowej powinien przyjść mail potwierdzający zgłoszenie? W regulaminie nie widzę takiego zapisu. Maila nie dostałam, miałam natomiast potwierdzenie na stronie, coś w stylu "zgłoszenie przyjęte". Ktoś podpowie, czy jednak mail również powinien był do mnie dotrzeć? emotka
0 0

agaga

#7126554 Napisano: 26.09.2023 17:43:35
Finezyjna napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Hejka, w którym miejscu w aplikacji żabki pojawiał się ten kod za 5000 żappsów na colę i instaxa? Rano była info w apce, że dziś o 12 będą do odebrania kody. O 11:55 już tej informacji nie było, kodu też nie widziałam...

Niestety też nie widziałam. Ostatnio było tak, że o 12:02 nie bylo już nagród, ale byla informacja, ze szybko się rozeszły i będzie kolejna tura. A teraz nic...

A co dokładnie było nagrodą?
0 0

Emememe

#7126555 Napisano: 26.09.2023 17:48:39
mampytanie napisał(a):

Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Na pewno to krowa? Wygrałam w pierwszym dniu loterii/konkursu, ale nie mam maila o nadaniu jej. Widziałam jednak, że do niektórych już dotarła lodówka.

Wydaje mi się, ze tak. Dziś przyszedł mail z pozytywną weryfikacją a potem info o tej przesyłce (wygrałam 15 września). Jutro dam znać emotka
0 0

kimberly

#7126556 Napisano: 26.09.2023 17:49:16
kimberly napisał(a):

Cześć moi drodzy, od wczoraj próbuje przesłać oświadczenie na wygrane zestawy Martini, cały czas dostaje odpowiedź, że nie można dostarczyć wiadomości do tego adresata... emotka  ma ktoś też tak może?

Halo, czy ktos ma podobny problem jak ja?  emotka
0 0

pioge7

#7126558 Napisano: 26.09.2023 17:58:06
W konkursie Lidla Kamis też macie opisane na paragonie Przyprawy do dań?
0 0

asiam

#7126560 Napisano: 26.09.2023 18:00:13
atyde25 napisał(a):

Jestem zła na tą promocję kamisa bo u mnie w bierze tylko kamisy w torebkach lub te z młynkiem.Nie ma tych zwykłych przypraw w słoiczkach a przez promocją były.Mogli by zadbać o dostępność produktów jak promo robią.Apelują nav naciśnijcie na kamisa by słoikami dowalił do sklepów.

Sól i pieprz w młynkach biorą udział w loterii. Cofnij się trochę w postach. Wszystko tam wyjaśniłam.
0 0

8igora9

#7126561 Napisano: 26.09.2023 18:09:18
kimberly napisał(a):

kimberly napisał(a):

Cześć moi drodzy, od wczoraj próbuje przesłać oświadczenie na wygrane zestawy Martini, cały czas dostaje odpowiedź, że nie można dostarczyć wiadomości do tego adresata... emotka  ma ktoś też tak może?

Próbowałaś wysłać jako odpowiedź do ich maila i jako nową wiadomość, wpisując ręcznie ich adres mailowy? Może zmniejszyć rozmiar zdjęcia oświadczenia? Ewentualnie spróbować wysłać ze swojego innego maila? Jak nic nie działa, to bym robiła screena i pisałaś na jakiś ogólny adres email tej agencji.
0 0

nikos

#7126563 Napisano: 26.09.2023 18:11:35
pioge7 napisał(a):

Tak. Ceny poszły w górę i o ile wcześniej były pod swoją nazwą to teraz są po prostu jako przyprawy do dań. Jednak na paragonie się już grupują w zależności od produktu, a nie 3xprzyprawy do dań.
1 pioge7 0

mampytanie

#7126564 Napisano: 26.09.2023 18:13:23
Emememe napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Emememe napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Emememe napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wydaje mi się, ze tak. Dziś przyszedł mail z pozytywną weryfikacją a potem info o tej przesyłce (wygrałam 15 września). Jutro dam znać emotka

Okej, ja maila z weryfikacją dostałam kilka dni po tym, jak wygrałam, a to z początku września. Może wysyłają nie po kolei:)
0 0

pioge7

#7126565 Napisano: 26.09.2023 18:15:42
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tak. Ceny poszły w górę i o ile wcześniej były pod swoją nazwą to teraz są po prostu jako przyprawy do dań. Jednak na paragonie się już grupują w zależności od produktu, a nie 3xprzyprawy do dań.

tak, tez mam rozdzielone, bo różne kupowane ale zastanawia mnie właśnie, że na stronie są wypisane jakie są produkty promocyjne, a na paragonie wszystkie są tak samo.
Ale ok. dzięki za info.

kimberly

#7126573 Napisano: 26.09.2023 18:51:13
8igora9 napisał(a):

kimberly napisał(a):

kimberly napisał(a):

Próbowałaś wysłać jako odpowiedź do ich maila i jako nową wiadomość, wpisując ręcznie ich adres mailowy? Może zmniejszyć rozmiar zdjęcia oświadczenia? Ewentualnie spróbować wysłać ze swojego innego maila? Jak nic nie działa, to bym robiła screena i pisałaś na jakiś ogólny adres email tej agencji.

Dziękuję za odpowiedź emotka
próbowałam wcześniej i jako odpowiedź i jako nowy mail, teraz za Twoją radą zmniejszyłam rozmiar zdjęć i właśnie wysyłam, mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez zwrotki o niedostarczeniu 🫣😊
0 0

zezowaty_kot

#7126575 Napisano: 26.09.2023 19:28:03
Działa Wam formularz Stokrotki? Zawiesił mi się w trakcie wgrywania paragonu, wywaliło stronę i już mnie nie przepuszcza drugi raz 😡
0 0

awangarda

#7126578 Napisano: 26.09.2023 19:35:12
zezowaty_kot napisał(a):

Działa Wam formularz Stokrotki? Zawiesił mi się w trakcie wgrywania paragonu, wywaliło stronę i już mnie nie przepuszcza drugi raz 😡

Z jakiego konkursu ?
0 0