Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

roksana2802

#7121957 Napisano: 07.09.2023 11:27:33
Oszczędzaj stylowo, Biedronka- pojawiła się zakładka na wyniki.albedo…
dajcie znać, gdy wyniki będą podpięte emotka
0 0

roksana2802

#7121958 Napisano: 07.09.2023 11:27:36
Oszczędzaj stylowo, Biedronka- pojawiła się zakładka na wyniki.albedo…
dajcie znać, gdy wyniki będą podpięte emotka
0 0

amastowa

#7121962 Napisano: 07.09.2023 11:44:36
mrmax napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mrmax napisał(a):

czy komuś udało się załatwić coś z 4ALL w sprawie Oreo i FEST czy to jedyna agencja która ma w głębokim poważaniu laureatów i umywa kompletnie ręcę od poniesienia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swój konkurs?

Razem z Froneri zupełnie się wypieli niestety. Spróbuję coś podziałać z instytucjami, jak znajdę chwilę czasu

też bym jeszcze chciał to zgłosić, bo jako jedyni się wypięli, wszyscy inni wyszli z twarzą, totalna amatorszczyzna, a te ich odpowiedzi to taki bełkot że szkoda słów, zero logiki w tym co piszą

Formularz dedukowany do odwołania najpierw był zapchany, a teraz zniknął. Pan z 4ALL zasugerował mi aby wysłać odwołanie poleconym. Tylko do kogo? na jaki adres? nie mam pojęcia.....
0 0

atlantydek

#7121965 Napisano: 07.09.2023 11:53:55
amastowa napisał(a):

mrmax napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mrmax napisał(a):

czy komuś udało się załatwić coś z 4ALL w sprawie Oreo i FEST czy to jedyna agencja która ma w głębokim poważaniu laureatów i umywa kompletnie ręcę od poniesienia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swój konkurs?

Razem z Froneri zupełnie się wypieli niestety. Spróbuję coś podziałać z instytucjami, jak znajdę chwilę czasu

też bym jeszcze chciał to zgłosić, bo jako jedyni się wypięli, wszyscy inni wyszli z twarzą, totalna amatorszczyzna, a te ich odpowiedzi to taki bełkot że szkoda słów, zero logiki w tym co piszą

Formularz dedukowany do odwołania najpierw był zapchany, a teraz zniknął. Pan z 4ALL zasugerował mi aby wysłać odwołanie poleconym. Tylko do kogo? na jaki adres? nie mam pojęcia.....

Podejrzewam, że te odwołania nie maja żadnego sensu, to spychologia agencji. Skoro nabywcą biletów niby za kasę był producent Oreo Froneri, to tylko on może dochodzić swoich praw u organizatora festiwalu. My jesteśmy trzecimi osobami, dostaliśmy te bilety w nietrafionym  prezencie. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić.
0 0

asper01

#7121971 Napisano: 07.09.2023 11:58:51
Nie wiem jak poszczególne agencje ogarnęły te zwroty, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że wyłożyli "ze swoich". A każdy organizator raczej kupował te bilety w ten sam sposób...
0 0

atlantydek

#7121975 Napisano: 07.09.2023 12:03:13
asper01 napisał(a):

Nie wiem jak poszczególne agencje ogarnęły te zwroty, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że wyłożyli "ze swoich". A każdy organizator raczej kupował te bilety w ten sam sposób...

Trochę czytam o tej sprawie na grupie poszkodowanych z going. Raczej ze swoich, bo spółka od festiwalu żądnych zobowiązań obecnie nie spłaca, Dopiero wprowadzany jest plan restrukturyzacji, a spłaty mają być rozłożone na 3 lata. Najprawdopodobniej będzie kolejna edycja, a ten bilety zachowają ważność. Dla nas oreowców to chyba jedyna realna szansa na jakiś zysk z tych biletów
0 0

magalan83

#7121979 Napisano: 07.09.2023 12:28:05
Z miesiąc temu wygrałam w Żywiec 100 zł do Allegro, czy to normalne, ze do dnia dzisiejszego jeszcze nie mam kodu do zrealizowania? Jak wyglada wydanie nagród w tego typu?
0 0

mrmax

#7121981 Napisano: 07.09.2023 12:30:47
atlantydek napisał(a):

asper01 napisał(a):

Trochę czytam o tej sprawie na grupie poszkodowanych z going. Raczej ze swoich, bo spółka od festiwalu żądnych zobowiązań obecnie nie spłaca, Dopiero wprowadzany jest plan restrukturyzacji, a spłaty mają być rozłożone na 3 lata. Najprawdopodobniej będzie kolejna edycja, a ten bilety zachowają ważność. Dla nas oreowców to chyba jedyna realna szansa na jakiś zysk z tych biletów

jest tak jak piszesz, jeśli kupowali to mają paragon/fakturę na agencję, ale w kupowanie karnetów tak szczerze to wątpię, bo na bank były one z puli sponsorskiej Oreo/Froneri, które otrzymali w ramach współpracy, może w barterze, bo karnety miały przecież zerową wartość, więc jak dochodzić odzyskania zerowej wartości? klasyczna spychologia, bez żadnego sensu, po co wysyłać to pocztą? to oni są jedynym prawnym podmiotem który może domagać się roszczeń, laureatom nic do tego, tylko że im się zwyczajnie nie chce i mają to w d...ie emotka , i wolą słać ten korporacyjny bełkot który nie ma w sobie żadnej logiki, warto zatem zainteresować inne instytucje tą sytuacją
a to czy zachowają ważność to szczerze też wątpię, tak jak w ideę kontynuacji tego festiwalu pod tą samą nazwą, za dużo ludzi wydymali, by wzbudzić zaufanie do zakupu biletów na kolejne edycje
2 joan, atyde25 0

atyde25

#7122002 Napisano: 07.09.2023 13:15:51
Ja 3 tygodnie temu Ż-all 100 zeta.Też dalej cisza.Jedna osoba napisała,że otrzymała ok 2 tygodnie od wygrania.
Ale jedna osoba mi napisała na pw,że też czeka ok miesiąca i nie ma nadal.Czyli poczekamy do listopada jak tak dalej pójdzie:(
0 0

atyde25

#7122003 Napisano: 07.09.2023 13:17:14
A jak listopada nie będzie:(
Żarcik w tym smutnym temacie dla rozluźnienia atmosfery:(
0 0

Majkii

#7122014 Napisano: 07.09.2023 13:49:02
magalan83 napisał(a):

Z miesiąc temu wygrałam w Żywiec 100 zł do Allegro, czy to normalne, ze do dnia dzisiejszego jeszcze nie mam kodu do zrealizowania? Jak wyglada wydanie nagród w tego typu?

Mi w wakacje weryfikowali 3 tygodnie, a czas i tak mają do listopada na wydanie.
1 magalan83 0

atlantydek

#7122015 Napisano: 07.09.2023 13:50:32
mrmax napisał(a):

atlantydek napisał(a):

asper01 napisał(a):

jest tak jak piszesz, jeśli kupowali to mają paragon/fakturę na agencję, ale w kupowanie karnetów tak szczerze to wątpię, bo na bank były one z puli sponsorskiej Oreo/Froneri, które otrzymali w ramach współpracy, może w barterze, bo karnety miały przecież zerową wartość, więc jak dochodzić odzyskania zerowej wartości? klasyczna spychologia, bez żadnego sensu, po co wysyłać to pocztą? to oni są jedynym prawnym podmiotem który może domagać się roszczeń, laureatom nic do tego, tylko że im się zwyczajnie nie chce i mają to w d...ie emotka , i wolą słać ten korporacyjny bełkot który nie ma w sobie żadnej logiki, warto zatem zainteresować inne instytucje tą sytuacją
a to czy zachowają ważność to szczerze też wątpię, tak jak w ideę kontynuacji tego festiwalu pod tą samą nazwą, za dużo ludzi wydymali, by wzbudzić zaufanie do zakupu biletów na kolejne edycje

Podobno mają już inwestora. Formalnie festiwal będzie organizować zewnętrzna firma. Pożyjemy, zobaczymy. Najśmieszniejsze, że ostatnio odwołano koncert organizowany w Warszawie przez  ludzi  od Festa, oczywiście going nie zwraca za bilety, bo byli tylko technicznym pośrednikiem
0 0

majonez1992

#7122033 Napisano: 07.09.2023 14:34:45
atlantydek napisał(a):

mrmax napisał(a):

atlantydek napisał(a):

asper01 napisał(a):

Podobno mają już inwestora. Formalnie festiwal będzie organizować zewnętrzna firma. Pożyjemy, zobaczymy. Najśmieszniejsze, że ostatnio odwołano koncert organizowany w Warszawie przez  ludzi  od Festa, oczywiście going nie zwraca za bilety, bo byli tylko technicznym pośrednikiem

Ciekawe kto teraz na ten ich festiwal się wybierze, skoro wysterowali rzesze ludzi z zabookowanym urlopem, hotelem, pokojem itp.
0 0

ReneK

#7122036 Napisano: 07.09.2023 14:48:08
atyde25 napisał(a):

Ja 3 tygodnie temu Ż-all 100 zeta.Też dalej cisza.Jedna osoba napisała,że otrzymała ok 2 tygodnie od wygrania.
Ale jedna osoba mi napisała na pw,że też czeka ok miesiąca i nie ma nadal.Czyli poczekamy do listopada jak tak dalej pójdzie:(

Napisałam do Żywca zapytanie czemu tak długo czeka się teraz na wygrany voucher na Allegro i proszę jaką inspirująca odpowiedź.... emotka
0 0

kreatywny17

#7122041 Napisano: 07.09.2023 15:03:37
Czy z Doritos Żabka, po odesłaniu swojego maila Messengerem tak jak prosili dostaliście jakieś potwierdzenie, że otrzymali go i wszystko oki? Bo na moją wiadomość przyszła informacja, że okres rejestracji się zakończył, a jak napisałem w formie czatu z konsultantem to od 2 dni nikt nie odczytał nawet wiadomości.
0 0

malgosia74

#7122055 Napisano: 07.09.2023 15:59:05
[quote=
kreatywny17 napisał(a):

Czy z Doritos Żabka, po odesłaniu swojego maila Messengerem tak jak prosili dostaliście jakieś potwierdzenie, że otrzymali go i wszystko oki? Bo na moją wiadomość przyszła informacja, że okres rejestracji się zakończył, a jak napisałem w formie czatu z konsultantem to od 2 dni nikt nie odczytał nawet wiadomości.

kreatywny17]Czy z Doritos Żabka, po odesłaniu swojego maila Messengerem tak jak prosili dostaliście jakieś potwierdzenie, że otrzymali go i wszystko oki? Bo na moją wiadomość przyszła informacja, że okres rejestracji się zakończył, a jak napisałem w formie czatu z konsultantem to od 2 dni nikt nie odczytał nawet wiadomości.

Mam ten sam problem ...
0 0

jowita-sad

#7122066 Napisano: 07.09.2023 16:35:55
Hej,
wygrałam w konkursie Nestle zestaw szkolny. Na paragonie z Auchan zakup  widnieje jako baton zboż. Myślicie, że tak wystarczy? Zauważyłam jak zarejestrowałam paragon.
Bardzo proszę o odpowiedzi co zrobić w takiej sytuacji.
Pozdrawiam ciepło ♥️
0 0

flinta_13

#7122067 Napisano: 07.09.2023 16:37:01
jowita-sad napisał(a):

Hej,
wygrałam w konkursie Nestle zestaw szkolny. Na paragonie z Auchan zakup  widnieje jako baton zboż. Myślicie, że tak wystarczy? Zauważyłam jak zarejestrowałam paragon.
Bardzo proszę o odpowiedzi co zrobić w takiej sytuacji.
Pozdrawiam ciepło ♥️

Wystarczy emotka
0 0

jowita-sad

#7122072 Napisano: 07.09.2023 16:44:41
Bardzo dziękuję za odpowiedź 🥰
0 0

adamo86

#7122087 Napisano: 07.09.2023 18:13:39
Grabky napisał(a):

Na powrót z urlopu 2x podwójne bilety do Multikina 😄 Szkoda że nie na Corona Island, ale i tak się cieszę 😁😁

To chyba nie są podwójne bilety, tylko jeden bilet. No chyba, że masz 4 zgłoszenia zwycięskie 
0 0