Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#7121389 Napisano: 04.09.2023 18:19:19
sledzik860 napisał(a):

Nauczka dla mnie, żeby nigdy więcej nie kupować na ostatni dzień loterii. Niby człowiek widzi podobne sytuacje w innych loteriach, a i tak się łudzi, że strona będzie działać do końca.

Już działa

sledzik860

#7121391 Napisano: 04.09.2023 18:24:19
@gnieszk@ napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Nauczka dla mnie, żeby nigdy więcej nie kupować na ostatni dzień loterii. Niby człowiek widzi podobne sytuacje w innych loteriach, a i tak się łudzi, że strona będzie działać do końca.

Już działa

Dziękuję za informację. Rzeczywiście. Zamiast wylewać swe żale mogłem zerknąć xd, choć szczerze to zerkałem średnio co 10 min. Pozdrawiam emotka
0 0

majonez

#7121398 Napisano: 04.09.2023 18:34:44
Dostałem Przypomnienie "Loteria Heineken 2023" że wygrałem 50zł  pyszne .pl i uzupełnić dane do 6.09.2023  ale nie dostałem emaila z gratulacjami i formularzem emotka emotka
na razie czekam, może jeszcze przyjdzie formularz
0 0

ReneK

#7121425 Napisano: 04.09.2023 19:50:01
Czy ktoś mnie może oświecić jak aktywować e-karte do Lidla którą dziś dostalam na maila z Konkursu
0.O PRZECIWSKAZAŃ?Czy trzeba czekać na aktywację ze strony organizatora?Regulamin kart na stronie Lidla nie mowi jak aktywować emotka ....moze ktoś ma już doświadczenie z taka kartą?
0 0

banka-manka

#7121426 Napisano: 04.09.2023 19:52:29
ReneK napisał(a):

Czy ktoś mnie może oświecić jak aktywować e-karte do Lidla którą dziś dostalam na maila z Konkursu
0.O PRZECIWSKAZAŃ?Czy trzeba czekać na aktywację ze strony organizatora?Regulamin kart na stronie Lidla nie mowi jak aktywować emotka ....moze ktoś ma już doświadczenie z taka kartą?

W zeszłej edycji nic nie trzeba było robić. Była gotowa do płacenia od razu.
Nie musisz jej drukować, wystarczy zeskanować z telefonu kod kreskowy.
Te co dziś wysłali wyglądają identycznie, więc powinno być tak samo emotka
1 ReneK 0

ReneK

#7121429 Napisano: 04.09.2023 20:03:20
banka-manka napisał(a):

ReneK napisał(a):

Niestety próbowałam nią dziś zapłacić i byla NIEAKTYWNAemotka
Na stronie Lidla tez po wpisaniu nr karty i Pin NIEAKTYWNA!pytajac w sklepie pani stwierdziła prosze sobie aktywować ale jak to już nie wiedzą!

banka-manka

#7121432 Napisano: 04.09.2023 20:15:41
ReneK napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ReneK napisał(a):

Na stronie Lidla tez po wpisaniu nr karty i Pin NIEAKTYWNA!pytajac w sklepie pani stwierdziła prosze sobie aktywować ale jak to już nie wiedzą!

Aktywować musi ten kto nabył. Może jeszcze tego nie zrobili?
Ale powinni o tym poinformować razem z przesłaną kartą.
Zrób screen i wyślij email z zapytaniem kiedy karty będą aktywne.
Współczuję sytuacji w sklepie  emotka
1 ReneK 0

catcat

#7121438 Napisano: 04.09.2023 20:59:20
as32572 napisał(a):

Catcat napisał(a):

iwanbt napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Heinekena. Kapsle/zawleczki mamy zostawić do 13 września, czyli mam rozumieć że będzie jeszcze jakaś lista rezerwowa losowana?

Tak, za nagrody które ludzie nie odebrali, bo tam po wygranej odsyłasz formularz odbioru nagrody, jak ktoś tego nie zrobił nagrody wracają do puli.

Nie widzę w regulaminie zapisu o rezerwie, ostatnie losowanie było 1 września.

To może coś mi się pomieszało z inną loterią. Skoro nie ma zapisu w regulaminie kapsle Heineken można wyrzucać emotka
0 0

krab24

#7121440 Napisano: 04.09.2023 21:47:35
banka-manka napisał(a):

ReneK napisał(a):

banka-manka napisał(a):

ReneK napisał(a):

Aktywować musi ten kto nabył. Może jeszcze tego nie zrobili?
Ale powinni o tym poinformować razem z przesłaną kartą.
Zrób screen i wyślij email z zapytaniem kiedy karty będą aktywne.
Współczuję sytuacji w sklepie  emotka

Dzisiaj próbowałam zapłacić tą kartą w Lidlu i niestety kasjerka stwierdziła, że karta jest nieaktywna i muszę sobie ja aktywować. Dzwoniłam na infolinię Pani powiedziała mi, że tej karty nie trzeba aktywować. Sprawdziłam później saldo karty i jest 0,00zł. Napisałam już w tej sprawie e-mail do organizatorów konkursu. Niestety to co chciałam kupić musiało pozostać w sklepie,...

fan-mandaryny

#7121458 Napisano: 05.09.2023 00:32:43
Nie mogę zarejestrować zgłoszenia na konkurs Żywca Zdrój w Żabce. Jakiś dziwny błąd strony. Pokazuje mi, że do 5.09, jakby ten 5.09 był już po terminie.
0 0

danaaa

#7121459 Napisano: 05.09.2023 00:45:27
fan-mandaryny napisał(a):

Nie mogę zarejestrować zgłoszenia na konkurs Żywca Zdrój w Żabce. Jakiś dziwny błąd strony. Pokazuje mi, że do 5.09, jakby ten 5.09 był już po terminie.

Mam to samo.
To już kolejny konkurs z Żywca Zdrój, gdzie za wcześnie zamknęli możliwość zgłoszenia. Mam nadzieję, że jutro odblokują  emotka
0 0

mietowa

#7121470 Napisano: 05.09.2023 08:12:11
danaaa napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Mam to samo.
To już kolejny konkurs z Żywca Zdrój, gdzie za wcześnie zamknęli możliwość zgłoszenia. Mam nadzieję, że jutro odblokują  emotka

Co za niemiłe zaskoczenie z rana...
0 0

elektro

#7121472 Napisano: 05.09.2023 08:25:14
A mi działa formularz w żabce w konkursie zywiec zdroj
0 0

mietowa

#7121481 Napisano: 05.09.2023 09:19:31
elektro napisał(a):

Ale wysłałeś zgłoszenie? U mnie wciąż nic.
0 0

milka0108

#7121482 Napisano: 05.09.2023 09:32:10
mietowa napisał(a):

elektro napisał(a):

Już działa, przed chwilą mi przeszło, a też wcześniej nie mogłam.
0 0

mietowa

#7121483 Napisano: 05.09.2023 09:33:14
milka0108 napisał(a):

mietowa napisał(a):

elektro napisał(a):

Już działa, przed chwilą mi przeszło, a też wcześniej nie mogłam.

Rzeczywiście. Dzięki!
0 0

flinta_13

#7121484 Napisano: 05.09.2023 09:35:04
Quiz hebe gdzie znajdę kod ? Zrobiłam zakupy kodu brak…:/
0 0

budryska

#7121491 Napisano: 05.09.2023 10:04:57
flinta_13 napisał(a):

Wejdź w swój profil (ludzik emotka )  i będzie w zakładce moje kupony.

Chyba Jednak Cię źle zrozumiałam - kupon będzie w zakładce jak wygrasz. A jeśli dopiero chcesz zagrać, to wejdź w quiz - tak po prostu. Jeśli masz zakupy za 15 zł, to Cię przepuści i będą pytania.
1 flinta_13 0

rufus

#7121493 Napisano: 05.09.2023 10:15:56
budryska napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Chyba Jednak Cię źle zrozumiałam - kupon będzie w zakładce jak wygrasz. A jeśli dopiero chcesz zagrać, to wejdź w quiz - tak po prostu. Jeśli masz zakupy za 15 zł, to Cię przepuści i będą pytania.

A jesli nie bylo zakupow to nie powinno przepuscic? Raz wszedlem w quiz i bez problemu dalo sie rozwiazac bez tych 15 zl.
1 flinta_13 0

budryska

#7121497 Napisano: 05.09.2023 10:26:54
rufus napisał(a):

budryska napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

A jesli nie bylo zakupow to nie powinno przepuscic? Raz wszedlem w quiz i bez problemu dalo sie rozwiazac bez tych 15 zl.

Te zakupy maja być z 7 ostatnich dni. Może robiłeś wcześniej?
Ps. Pamiętajcie, ze można wygrać tylko 2 razy. Warto wybrać sobie dzień z fajnym kosmetykiem.
1 ReneK 0