Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#7120697 Napisano: 01.09.2023 11:52:05
adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Moja wypowiedź nie odnosiła się do łamania regulaminu tylko do wpisu, który  na forum konkursowym brzmi dość zabawnie, że w konkursach bierze się udział, aby wypróbować produkt danej marki i najlepiej pozostać mu wiernym emotka

Tak, bo nie widzę w regulaminie Forum zapisu, że nie można odpowiedzieć na konkretny wpis tylko trzeba wcześniej zapoznać się chronologicznie z całym wątkiem.

Ale wypadałoby, żeby później nie komentować czegoś czego nikt nie napisał emotka

Dobra kończę tą bezsensowną dyskusję. Skoro twierdzisz że nikt nie napisał tego co sam napisałeś 😉. Życzę pogody ducha i miłego dnia 🙂
1 adamo86 0

isiulka

#7120698 Napisano: 01.09.2023 11:52:42
Nic się tu nie zmieniło przez ostatnie 15 lat 😂😂 
- nadal są osoby, które piszą, że wygrywają 50 nagród dziennie mimo, że w praktyce nie wygrywają nic 
- nadal są osoby, które mają pretensje, że inni wygrywają 50 nagród dziennie, nawet jak sami nawet nie spróbowali zagrać.
- nadal są osoby, które „kombinują” i się z tym dumnie afiszują 
- nadal są osoby, które wierzą, w wyższość idę konkursów i dobre intencje grających, organizujących i sponsorujących konkursy. Choćby $$ nie miała znaczenia emotka

Fajnie tak tu czasem zaglądnąć i zobaczyć, że wszystko po staremu ♥️♥️
1 budryska 0

isiulka

#7120699 Napisano: 01.09.2023 11:52:44
- nadal są osoby, które piszą, że wygrywają 50 nagród dziennie mimo, że w praktyce nie wygrywają nic 
- nadal są osoby, które mają pretensje, że inni wygrywają 50 nagród dziennie, nawet jak sami nawet nie spróbowali zagrać.
- nadal są osoby, które wierzą, w wyższość idę konkursów i dobre intencje grających, organizujących i sponsorujących konkursy. Choćby $$ nie miała znaczenia emotka

yaagatka

#7120700 Napisano: 01.09.2023 11:55:52
Ejjjj ja chociaż jestem bardziej KONKURSOWICZEM niż KONSUMENTEM to dzięki konkursom mam kilka swoich ulubionych firm, których produkty kupuję właśnie z sentymentem dzięki temu, że wygrałam główną emotka  Jak jem 'wygrane' to wtedy jakoś smakuje mi lepiej xD

@gnieszk@

#7120705 Napisano: 01.09.2023 12:01:44
yaagatka napisał(a):

Ejjjj ja chociaż jestem bardziej KONKURSOWICZEM niż KONSUMENTEM to dzięki konkursom mam kilka swoich ulubionych firm, których produkty kupuję właśnie z sentymentem dzięki temu, że wygrałam główną emotka  Jak jem 'wygrane' to wtedy jakoś smakuje mi lepiej xD

To chyba każdy z nas tak ma🙂. Mam też kilka produktów które kupiłam pierwszy raz na potrzeby konkursu i faktycznie polubiłam

barnsik

#7120708 Napisano: 01.09.2023 12:23:35
isiulka napisał(a):

- nadal są osoby, które wierzą, w wyższość idę konkursów i dobre intencje grających, organizujących i sponsorujących konkursy. Choćby $ nie miała znaczenia emotka

Padnijmy na kolana przed obliczem najpotężniejszej, wszechwiedzącej isiulki, obecnej na tym forum nieprzerwanie od 17 lat. Zaiste, nie jesteśmy jeszcze godni, by słuchać twoich mądrości.

atlantydek

#7120709 Napisano: 01.09.2023 12:25:52
@gnieszk@ napisał(a):

yaagatka napisał(a):

To chyba każdy z nas tak ma🙂. Mam też kilka produktów które kupiłam pierwszy raz na potrzeby konkursu i faktycznie polubiłam

Czasem robi się z tego gorący romans, taki jak mój z Bacardi. A dziś kolejne  3 flaszki przyjechały  emotka

slomkab

#7120713 Napisano: 01.09.2023 12:35:29
Czy bony z Moya Sun&Snow już poszły
maile ?Widze inicjały na stronie a
nic nie przyszło ?! ;(
0 0

aga111

#7120721 Napisano: 01.09.2023 12:57:09
Wygrałam zestaw Soplicy i po wysłaniu uzupełnionego formularza zamiast podziękowania jest "error". Czy też tak macie?
0 0

zezowaty_kot

#7120722 Napisano: 01.09.2023 13:04:09
aga111 napisał(a):

Wygrałam zestaw Soplicy i po wysłaniu uzupełnionego formularza zamiast podziękowania jest "error". Czy też tak macie?

Odpisz im na maila, że formularz Cię nie przepuszcza, poproszą o dane w mailu  emotka
0 0

atyde25

#7120724 Napisano: 01.09.2023 13:04:55
A ja mam odwrotnie tak dużo nakupię danego produktu (Balcerzak,Łaciaty serek,tfu Zozole ble,chemiczne rogale 7 Days,chipsy nie,Hity nie,lody Milka,mleczne kanapki,wafelki).Nigdy tego nie kupuję jak nie robią promocji,loterii,konkursu.
Tak dywagacje starej baby siedzącej w konkursach od 25 lat:P
Jedyne co kupuję zawsze to potrzebne do przeżycia produkty jedzeniowe,do prania produkty(3-4 prania dziennie),chemia i moje uzależnienie cola zero.Nie palę,piję tylko konkursowo i promocyjne.Tak zbieram kapsle po ulicach jak menel bez urazy dla meneli.

anaesth

#7120733 Napisano: 01.09.2023 13:30:09
atyde25 napisał(a):

A ja mam odwrotnie tak dużo nakupię danego produktu (Balcerzak,Łaciaty serek,tfu Zozole ble,chemiczne rogale 7 Days,chipsy nie,Hity nie,lody Milka,mleczne kanapki,wafelki).Nigdy tego nie kupuję jak nie robią promocji,loterii,konkursu.
Tak dywagacje starej baby siedzącej w konkursach od 25 lat:P
Jedyne co kupuję zawsze to potrzebne do przeżycia produkty jedzeniowe,do prania produkty(3-4 prania dziennie),chemia i moje uzależnienie cola zero.Nie palę,piję tylko konkursowo i promocyjne.Tak zbieram kapsle po ulicach jak menel bez urazy dla meneli.

Szkoda zdrowia dla tych 50zł z Zozoli czy innej stówki z Hitów. emotka
1 madllen 0

sks900

#7120734 Napisano: 01.09.2023 13:31:02
@gnieszk@ napisał(a):

Tak? A ja mam wrażenie że często nie chodzi tu właśnie o taki przykładowy Aleksandrów tylko niektórych bardzo boli jak ktoś z forumowiczów wygrywa więcej. A później zdziwienie, że coraz mniej ludzi w ogóle się na forum chwali wygranymi... Ja mam do tego inne podejście. To że mi za bardzo nie idzie nie powoduje że zaczynam odczuwać zazdrość. Raz się uda a 100 razy nie i tyle. Zawiść to brzydkie uczucie.

Nie każdy ma do dyspozycji kasę np. w żabce, tysiące zgłoszeń i możliwość zwrotów, dlatego limit dzienny zgłoszeń na kasę fiskalną powinien być.

elsa001

#7120797 Napisano: 01.09.2023 15:15:04
Mam pytanie odnośnie konkursu organizowanego w Selgros - Czystszy, piękniejszy świat- czy jak wchodzicie zgodnie z informacją sms-ową na stronę wyniki albedo to też macie problem do przejścia do formularza dla laureata? Z tego co pamiętam w zgłoszeniu nie podawało się numeru paragonu, niby w wiadomości jest kod, ale mimo wszystko dalej nie udaje mi się przejść do tego formularza. emotka
0 0

aga111

#7120803 Napisano: 01.09.2023 15:29:05
zezowaty_kot napisał(a):

aga111 napisał(a):

Odpisz im na maila, że formularz Cię nie przepuszcza, poproszą o dane w mailu  emotka

Odpisałam, ale na razie cisza.
0 0

majonez1992

#7120810 Napisano: 01.09.2023 15:52:52
Logaris co dzis nadaje ?Orbity?
0 0

paulaaa

#7120815 Napisano: 01.09.2023 16:00:39
majonez1992 napisał(a):

Obstawiam drukarkę z konkursu FuzeTea emotka

majonez1992

#7120816 Napisano: 01.09.2023 16:01:59
paulaaa napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

ok tylko mam dwa nadane, a drukarke jedna wygralam...
orbitów oni nie wysylaja? bo na nie czekam xD
0 0

paulaaa

#7120817 Napisano: 01.09.2023 16:04:36
majonez1992 napisał(a):

paulaaa napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

A tego to już nie wiem emotka  może i to i to. Ja niestety Orbit nie wygrałam, mimo posłania wieeelu zgłoszeń, więc w tej kwestii nie pomogę. Ale mąż ma właśnie przesyłkę od Logaris a czeka tylko na drukarkę

majonez1992

#7120822 Napisano: 01.09.2023 16:08:50
paulaaa napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

paulaaa napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

A tego to już nie wiem emotka  może i to i to. Ja niestety Orbit nie wygrałam, mimo posłania wieeelu zgłoszeń, więc w tej kwestii nie pomogę. Ale mąż ma właśnie przesyłkę od Logaris a czeka tylko na drukarkę

ja w orbicie wygrałam jak zapomniałam, że coś tam wysłałam XD
2 paulaaa, rufus 0