Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
@gnieszk@
Postów 3347
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak? A ja mam wrażenie że często nie chodzi tu właśnie o taki przykładowy Aleksandrów tylko niektórych bardzo boli jak ktoś z forumowiczów wygrywa więcej. A później zdziwienie, że coraz mniej ludzi w ogóle się na forum chwali wygranymi... Ja mam do tego inne podejście. To że mi za bardzo nie idzie nie powoduje że zaczynam odczuwać zazdrość. Raz się uda a 100 razy nie i tyle. Zawiść to brzydkie uczucie.
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
rufus
Postów 3924
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Proszę cie, nie obracaj kota ogonem.
Nie napisałeś tylko o pomysłowości a cytujesz i odpowiadasz na post, który dotyczy strikte podrabiania paragonów.
A wnioskując, po dalszej odpowiedzi widzę, że pijesz z tym do mnie..
Więc publicznie zarzucasz mi, że podrabiam paragony?
Pewnie i jest sporo cwaniactwa w wygrywaniu x razy, gdzie regulaminowo można 1..ale to jest jakby *nieco* coś innego niż fałszerstwo o którym piszesz..
Mnóstwo osób gra na wujka, córke, babke czy kochanka i wygrywa..
Tobie też zapewne zdarzyło/zdarza się wygrać kilka nagród gdzie jest ograniczenie, już bez wnikania w szczegóły.., ale nie chwalisz sie nimi na forum, a publicznie takie postępowanie krytykujesz. Dla mnie szczerze to jest hipokryzja z Twojej strony..
Jesteś w stanie z ręką na sercu napisać, że zawsze grasz tylko i wyłącznie na siebie?
To może dla Ciebie ta skala jest kłująca?
Wygrać kilka nagród będzie cacy ale jeśli ktoś bardziej "pocwaniakuje" to źle ???
Pisanie o cudownym zachęceniu do gry i pozostać z marką to dla mnie brednie..
Jesteśmy na forum konkursowym, gdzie (chyba) wszyscy dążymy do wygrywania...
Jedni dla czystej zabawy, inni traktują to jako formę podreperowania w tych cięższych czasach domowego budżetu.
Ale cel jest wspólny - wygrywać.
Nie wiem jak Ty, ale ja osobiście nie gardzę pieniędzmi i jeśli jest jakaś możliwość to z niej korzystam.
Osobiście w życiu żadnego paragonu nie podrobiłem.
Sam doskonale po sobie wiesz, że można sporo zainwestować w konkursy/loterie.
więc tym bardziej mnie dziwi i troche zaskakuje to co wypisujesz.
Jeśli tak bardzo Cie to nurtuje to mogę wrzucić na forum zdjęcie kilkucentymetrowego... stosu paragonów i udowodnie Ci, że w moim przypadku o podrabianiu mowy niema, już abstrachując od tego cwaniactwa (nie mówię że nie)
Rozpisałem się bardzo, bo troche zasmuciłeś mnie tymi aluzjami, a w gruncie rzeczy oskarżeniami w moją stronę..
ps. już szykuje budżet na kolejną loterie kinder.
Tylko już teraz bez większego chwalenia się, żeby było mniej zawiści i zazdrości.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
lolzek
Postów 231
Data rejestracji 21.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koszalek
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
gregory04
Postów 141
Data rejestracji 24.06.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
atlantydek
Postów 1715
Data rejestracji 08.04.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3189
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A odnośnie oszustw to na forum było widać ostatnio jak to wygląda (patrz: Martes Sport) - granie kilka razy mając jeden paragon - na szczęście była rezerwa
To, że się odezwałeś w tym temacie to już Twój problem.
Rób co chcesz byle nie marnować nagród tam gdzie nie ma rezerwy
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
barnsik
Postów 31
Data rejestracji 09.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rufus
Postów 3924
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Mniejsze, wieksze... Chodzi po prostu o "chwalenie sie"
Jak moja psychika zaszwankuje, to konkursowy budzet przekieruje na psychoterapie. Bez obaw o moje zdrowie.
rufus
Postów 3924
Punkty karne 2
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
deva
Postów 2816
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla nich największą wartością dodaną są ci którzy kupią, wygrają i z sentymentu zostaną z daną marką lub będą co jakiś czas wracać.
A nie sztab konkursowiczów, którzy kupią tylko dlatego, że można coś wygrać.
A najlepiej jeszcze jak nie wygrają, to zwrócą kupiony towar. Albo i po wygranej zwrócą skoro paragon zostaje...
A później problem, bo trzeba odesłać paragon, żeby dostać nagrodę mimo, że w regulaminie jest to jasno napisane. Nie pasuje regulamin? Nie graj.
To chyba mały koszt za szansę wygrania głównej
atlantydek
Postów 1715
Data rejestracji 08.04.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o czym Ty do mnie piszesz. Co mi niby nie pasuje? Jaki regulamin?
adamo86
Postów 3189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3347
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, bo nie widzę w regulaminie Forum zapisu, że nie można odpowiedzieć na konkretny wpis tylko trzeba wcześniej zapoznać się chronologicznie z całym wątkiem.
adamo86
Postów 3189
Punkty karne 0
Konkursy dodane