Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#7119561 Napisano: 28.08.2023 14:36:04
They,they co wysyłają?
0 0

radziosny

#7119566 Napisano: 28.08.2023 14:44:22
anialistopad napisał(a):

They,they co wysyłają?

Moya bony pewnie
0 0

tad_pole

#7119567 Napisano: 28.08.2023 14:57:18
Hej. Podpowiedzcie mi, bo już głupieje. W regulaminie konkursu "Najbardziej zadziorny duet" (Desperados + Doritos), którym się sugerowałam (https://zappka.app/regulamin-konkursu-5) było info o zakupie dowolnego Desperadosa i wymienionych Doritosów. Kupiłam Doritosy Nacho Cheese 180 g, które były w regulaminie i nie otrzymałam kodu w aplikacji Żabka. Co mam teraz zrobić? Żabka nie odpisuje, a widzę, że tutaj https://zappka.ap...udzial-w-wyzwaniu-72 nie ma wymienionych Doritosów o gramaturze 180 g. Czy ktoś miał podobną sytuację? Co zrobiliście? Jest sens walczyć o ten kod?
0 0

malgosia74

#7119571 Napisano: 28.08.2023 15:21:50
kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...

Tak, ja dzis:)

A widoczne jest Twoje miejsce na mapie, mojego nie dodali , może dużo zgłoszeń jest i trzeba poczekać dłużej
0 0

zezowaty_kot

#7119572 Napisano: 28.08.2023 15:21:52
W konkursie ITM Czyste Wakacje, gdzie były do wygrania parownice - Los Mejores wysłało maila z info, że parownic nie ma i  proszą o numer konta, wyślą kasę.
0 0

z46h1

#7119575 Napisano: 28.08.2023 15:43:23
pusheen napisał(a):

Diruri napisał(a):

Orientuje się ktoś ile trzeba mieć poprawnych odpowiedzi by się załapać na leżaki z Somersby?

Teraz to pewnie minimum 200. emotka

Nie wiem skąd wy macie informacje o 100 czy 200 - przecież to prawie nie możliwe jest - mój wynik był połowę mniejszy, a dostałem maila, że wygrałem leżak emotka
0 0

pusheen

#7119577 Napisano: 28.08.2023 15:45:51
z46h1 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Diruri napisał(a):

Orientuje się ktoś ile trzeba mieć poprawnych odpowiedzi by się załapać na leżaki z Somersby?

Nie wiem skąd wy macie informacje o 100 czy 200 - przecież to prawie nie możliwe jest - mój wynik był połowę mniejszy, a dostałem maila, że wygrałem leżak emotka

Z miejsca w rankingu.
0 0

kimberly

#7119580 Napisano: 28.08.2023 15:52:14
malgosia74 napisał(a):

kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...

A widoczne jest Twoje miejsce na mapie, mojego nie dodali , może dużo zgłoszeń jest i trzeba poczekać dłużej

Ogólnie tego zgłoszenia co zostało nagrodzone nie mogę zobaczyć, bo teoretycznie w miejscu gdzie jest moja miejscowość pokazuje dwie pinezki (jak dodawalam nie bylo żadnej) - jak przybliżę kliknę tylko jedna jest i nie jest to moje zgłoszenie tylko ogólny opis miasta, a ja opisałam wieżę i dodałam jej zdjecia:)
Obawiam się, że teraz swojego zgłoszenia też nie zobaczę na mapie, bo dodałam Błędne Skały, widziałam, że już jest tam jedna pinezka ale jej treść to kilka bezsensu dla tematyki konkursu zdań, które nic ciekawego o tym miejscu nie mówią. Więc zrobiłam swoje zgłoszenie, w mojej opinii ciekawe i z zdjęciami. Chyba że ktoś zna sposób jak zobaczyć więcej niż jedno zgłoszenie na dane miejsce to niech da znać, bo chętnie bym moje zobaczyla a nie mogę:(
0 0

@gnieszk@

#7119585 Napisano: 28.08.2023 16:06:11
z46h1 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Diruri napisał(a):

Ale co nie jest możliwe? W poprzednim etapie osoba z forum pisała że miała 97 pkt i ostatnie czy przedostatnie miejsce w rankingu. Być może w tym etapie mniej osób grało i mniejsza ilość punktów wystarczyła
0 0

majonez1992

#7119592 Napisano: 28.08.2023 16:24:20
Jak ktos ciekawy to lancome juz poinformowane - pytalam w agencji.

malgosia74

#7119607 Napisano: 28.08.2023 17:27:25
kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Ogólnie tego zgłoszenia co zostało nagrodzone nie mogę zobaczyć, bo teoretycznie w miejscu gdzie jest moja miejscowość pokazuje dwie pinezki (jak dodawalam nie bylo żadnej) - jak przybliżę kliknę tylko jedna jest i nie jest to moje zgłoszenie tylko ogólny opis miasta, a ja opisałam wieżę i dodałam jej zdjecia:)
Obawiam się, że teraz swojego zgłoszenia też nie zobaczę na mapie, bo dodałam Błędne Skały, widziałam, że już jest tam jedna pinezka ale jej treść to kilka bezsensu dla tematyki konkursu zdań, które nic ciekawego o tym miejscu nie mówią. Więc zrobiłam swoje zgłoszenie, w mojej opinii ciekawe i z zdjęciami. Chyba że ktoś zna sposób jak zobaczyć więcej niż jedno zgłoszenie na dane miejsce to niech da znać, bo chętnie bym moje zobaczyla a nie mogę:(

Żeby swoje zaakceptowane zgłoszenie zobaczyć trzeba na liście dodanych miejsc odnaleźć swoje i kliknąć na nie wtedy pokaże się opis, jeśli pokaże się inny opis niż Twój musisz odnaleźć na liście druga taką samą nazwę lub taka dokładnie jak wpisała w zgłoszeniu. Ja tak miałam i szukałam na tej kilometrowej liście miejsc. Teraz niestety nie ma tej dodanej wczoraj, może jeszcze nie zaakceptowali...
0 0

asiaaa85

#7119609 Napisano: 28.08.2023 17:30:13
Konkurs żabka tyskie do wygrania bilety na mecz reprezentacji , wie ktoś jak to działa tzn chciałabym wygrać bilet dla siebie i męża ale na ten sam mecz a nie na osobne …. to był jakiś etap czy oni to losowo przydzielają ?
0 0

mniejszeodtrzech

#7119610 Napisano: 28.08.2023 17:32:06
agaga napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

mrmax napisał(a):

czy ktoś coś załatwił z 4ALL z sprawie karnetów na FEST?

Do mnie napisali w piątek:
Dzień dobry,Zgodnie z ustaleniami z firmą Froneri Polska Sp. z o.o. i rozmowami z organizatorem Fest Festivalu prawo do domagania się rekompensaty za odwołanie konkursu przysługuje wyłącznie posiadaczom biletów. Załączam w mailu oficjalne stanowisko wraz z protokołem przekazania (wysłania na podany adres e-mail) nagrody - jako dowodem na wygranie jej w konkursie. W razie problemów podczas zgłoszenia swoich roszczeń na stronie https://festfestival.pl/odwolanie/ proszę o kontakt.

czyli ten sam bełkot, który nie ma sensu, brak dowodu zakupu (faktury lub paragonu) potwierdzających przez nich zakup tych karnetów (które przecież były o zerowej wartości, zapewne z puli sponsorskiej), umywają ręce i w d...e mają emotka  ten ich marny protokół nie ma prawnego zastosowania w roszczeniu u organizatora fest, kpiny, działasz coś dalej?

ps. pomijam że ten formularz odwołania oczywiście nie działa, bo zapchali serwery pewnie inni swoimi roszczeniami, i nic tam nowego do nich i tak nie dotrze emotka

Teraz dałeś mi do myślenia… poproszę ich o fakturę lub inny dowód zakupu. Skoro ja mam się odwoływać to chce mieć dowód ze kartnety były tyle warte co w regulaminie🤔 sama nie wiem jak to „ugryźć”… 
rozumiem, że Ty też jesteś laureatem tego konkursu?

Hej, również wygralam bilety w tym konkursie, dziś wysłałam kolejnego maila na [email protected] bo formularz nie działa...
0 0

mia

#7119611 Napisano: 28.08.2023 17:37:15
malgosia74 napisał(a):

(...)

Żeby swoje zaakceptowane zgłoszenie zobaczyć trzeba na liście dodanych miejsc odnaleźć swoje i kliknąć na nie wtedy pokaże się opis, jeśli pokaże się inny opis niż Twój musisz odnaleźć na liście druga taką samą nazwę lub taka dokładnie jak wpisała w zgłoszeniu. Ja tak miałam i szukałam na tej kilometrowej liście miejsc. Teraz niestety nie ma tej dodanej wczoraj, może jeszcze nie zaakceptowali...

Ale co tam za znaczenie mają "kilometry"? emotka Dajesz skrót Ctrl+F, wpisujesz nazwę miejsca (lub kawałek, gdy nie pamięta się dokładnie) i podświetlają się na liście wszystkie możliwości. Jeśli nie ma, to znaczy, że nie dodali jeszcze na mapie.

malgosia74

#7119613 Napisano: 28.08.2023 17:47:41
mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

(...)

Ale co tam za znaczenie mają "kilometry"? emotka Dajesz skrót Ctrl+F, wpisujesz nazwę miejsca (lub kawałek, gdy nie pamięta się dokładnie) i podświetlają się na liście wszystkie możliwości. Jeśli nie ma, to znaczy, że nie dodali jeszcze na mapie.

Nie zadziałało u mnie ctrl+f , serio, wtedy tak szukałam 🤣
1 mia 0

fan-mandaryny

#7119640 Napisano: 28.08.2023 20:12:22
No i jak. Widzieliście już swoje prace w top 10 konkurs Fuchs - oleje silnikowe? Na razie są trzy pierwsze prace. Co o nich sądzicie? Czy wg Was tematyka dotychczasowych wyróżnionych na facebooku prac spełnia wymogi regulaminu, dotycząca zawartości prac (tekstu+zdjęcia albo tekstu+filmiku)? Mój był tekst i zdjęcie. Mam nadzieję, że też będzie, ale powiem szczerze, że mam mieszane odczucia po obejrzeniu tych prac. Ja starałem się odpowiadać na pytanie regulaminu, zawierając jednocześnie odpowiedź na pytanie postawione w formularzu konkursu, a zdjęcie ma ścisły związek z treścią tekstu - moim zdaniem to powinno być oczywiste przy ocenie. Na pewno nie jest ono idealne.
0 0

tad_pole

#7119642 Napisano: 28.08.2023 20:18:39
W jakiej cenie jest Martini w Biedronce?
0 0

roksana2802

#7119649 Napisano: 28.08.2023 20:41:53
tad_pole napisał(a):

W jakiej cenie jest Martini w Biedronce?

29.99
0 0

magie1982

#7119650 Napisano: 28.08.2023 20:51:07
Co dziś inPost wysłały Ancymony?
1 tad_pole 0

ladyinred

#7119652 Napisano: 28.08.2023 20:57:00
Probuje zglosic sie do konkursy Olewnik kabanosy z rowerami. 

Mniej niz 500 znaków, wszystko wpisane i zaznaczone klikam wyslij i tak jakby przeladuje, ale formularz pozostaje uzupelniony. 

zero maila, komunikatu
Mial tak ktos? Co powinno sie pojawić?
0 0