Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Emememe

#7119441 Napisano: 27.08.2023 22:24:29
rufus napisał(a):

W shauma/fa w biedronce wysylaliscie proste foty czy kombinowaliscie cos?

Zrobilem kolaż, dodałem napisy i dopiero po wyslaniu zorientowalem sie ze..

"nie może być przerabiane ani modyfikowane przy użyciu jakiegokolwiek programu lub
urządzenia służącego do graficznej obróbki zdjęć (za tego rodzaju oprogramowanie niesą uznawane podstawowe filtry zdjęć dostępne w smartfonach),"

To mam chyba po nagrodzie.  emotka

W niektórych smartfonach można zrobić kolaż ze zdjęć w galerii, nie trzeba specjalnego oprogramowania emotka  Też zrobiłam jak Ty i liczę, ze nie będzie za to dyskwalifikacji 🙊
1 rufus 0

rufus

#7119442 Napisano: 27.08.2023 22:37:39
Emememe napisał(a):

rufus napisał(a):

W shauma/fa w biedronce wysylaliscie proste foty czy kombinowaliscie cos?

Zrobilem kolaż, dodałem napisy i dopiero po wyslaniu zorientowalem sie ze..

"nie może być przerabiane ani modyfikowane przy użyciu jakiegokolwiek programu lub
urządzenia służącego do graficznej obróbki zdjęć (za tego rodzaju oprogramowanie niesą uznawane podstawowe filtry zdjęć dostępne w smartfonach),"

To mam chyba po nagrodzie.  emotka

W niektórych smartfonach można zrobić kolaż ze zdjęć w galerii, nie trzeba specjalnego oprogramowania emotka  Też zrobiłam jak Ty i liczę, ze nie będzie za to dyskwalifikacji 🙊

To miejmy nadzieje, ze nadal mamy jakies szanse. emotka
1 Emememe 0

zezowaty_kot

#7119443 Napisano: 27.08.2023 22:50:41
Dajcie znać czy się udało kolażem, na przyszłość będzie łatwiej interpretować  😁
1 rufus 0

malgosia74

#7119447 Napisano: 27.08.2023 23:38:47
W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...
0 0

kimberly

#7119448 Napisano: 28.08.2023 01:17:27
malgosia74 napisał(a):

W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...

Tak, ja dzis:)
0 0

mrmax

#7119483 Napisano: 28.08.2023 10:12:59
czy ktoś coś załatwił z 4ALL z sprawie karnetów na FEST?
0 0

agaga

#7119484 Napisano: 28.08.2023 10:19:32
mrmax napisał(a):

Do mnie napisali w piątek:
Dzień dobry,Zgodnie z ustaleniami z firmą Froneri Polska Sp. z o.o. i rozmowami z organizatorem Fest Festivalu prawo do domagania się rekompensaty za odwołanie konkursu przysługuje wyłącznie posiadaczom biletów. Załączam w mailu oficjalne stanowisko wraz z protokołem przekazania (wysłania na podany adres e-mail) nagrody - jako dowodem na wygranie jej w konkursie. W razie problemów podczas zgłoszenia swoich roszczeń na stronie https://festfestival.pl/odwolanie/ proszę o kontakt.
0 0

mrmax

#7119486 Napisano: 28.08.2023 10:24:58
agaga napisał(a):

mrmax napisał(a):

Dzień dobry,Zgodnie z ustaleniami z firmą Froneri Polska Sp. z o.o. i rozmowami z organizatorem Fest Festivalu prawo do domagania się rekompensaty za odwołanie konkursu przysługuje wyłącznie posiadaczom biletów. Załączam w mailu oficjalne stanowisko wraz z protokołem przekazania (wysłania na podany adres e-mail) nagrody - jako dowodem na wygranie jej w konkursie. W razie problemów podczas zgłoszenia swoich roszczeń na stronie https://festfestival.pl/odwolanie/ proszę o kontakt.

czyli ten sam bełkot, który nie ma sensu, brak dowodu zakupu (faktury lub paragonu) potwierdzających przez nich zakup tych karnetów (które przecież były o zerowej wartości, zapewne z puli sponsorskiej), umywają ręce i w d...e mają emotka  ten ich marny protokół nie ma prawnego zastosowania w roszczeniu u organizatora fest, kpiny, działasz coś dalej?

ps. pomijam że ten formularz odwołania oczywiście nie działa, bo zapchali serwery pewnie inni swoimi roszczeniami, i nic tam nowego do nich i tak nie dotrze emotka
0 0

agaga

#7119492 Napisano: 28.08.2023 10:48:22
mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

mrmax napisał(a):

czyli ten sam bełkot, który nie ma sensu, brak dowodu zakupu (faktury lub paragonu) potwierdzających przez nich zakup tych karnetów (które przecież były o zerowej wartości, zapewne z puli sponsorskiej), umywają ręce i w d...e mają emotka  ten ich marny protokół nie ma prawnego zastosowania w roszczeniu u organizatora fest, kpiny, działasz coś dalej?

ps. pomijam że ten formularz odwołania oczywiście nie działa, bo zapchali serwery pewnie inni swoimi roszczeniami, i nic tam nowego do nich i tak nie dotrze emotka

Teraz dałeś mi do myślenia… poproszę ich o fakturę lub inny dowód zakupu. Skoro ja mam się odwoływać to chce mieć dowód ze kartnety były tyle warte co w regulaminie🤔 sama nie wiem jak to „ugryźć”… 
rozumiem, że Ty też jesteś laureatem tego konkursu?
0 0

majonez1992

#7119496 Napisano: 28.08.2023 11:02:45
Olewnik kabanoski promocyjne podpowie ktos gdzie znalezc?
0 0

Dekasia

#7119498 Napisano: 28.08.2023 11:11:10
majonez1992 napisał(a):

Kupowałam w Kauflandzie.
0 0

Raku86

#7119502 Napisano: 28.08.2023 11:33:31
Czy stock pierwszy etap informował?
0 0

Raku86

#7119503 Napisano: 28.08.2023 11:33:34
Czy stock pierwszy etap informował?
0 0

Igosia90

#7119521 Napisano: 28.08.2023 12:11:51
Dekasia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Kupowałam w Kauflandzie.

A czy w regulaminie nie ma wyszczególnionych tylko kilku rodzajów wędlin? Nie widzę kabanosów...
0 0

majonez1992

#7119525 Napisano: 28.08.2023 12:15:55
Igoosia90 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Kupowałam w Kauflandzie.

A czy w regulaminie nie ma wyszczególnionych tylko kilku rodzajów wędlin? Nie widzę kabanosów...

mówię o tym konkursie:
https://konkurs.olewnik.com.pl/
0 0

Igosia90

#7119528 Napisano: 28.08.2023 12:19:11
majonez1992 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Kupowałam w Kauflandzie.

mówię o tym konkursie:

Aaa....ok, umknął mi w takim razie ten konkurs emotka
0 0

majonez1992

#7119530 Napisano: 28.08.2023 12:29:12
Igoosia90 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Kupowałam w Kauflandzie.

mówię o tym konkursie:

Aaa....ok, umknął mi w takim razie ten konkurs emotka

jeszcze bodajże zostały 3 dni emotka
0 0

rufus

#7119534 Napisano: 28.08.2023 12:47:37
majonez1992 napisał(a):

C4.
Miały specjalny stand kolo lodowek