Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monikar

#7118920 Napisano: 24.08.2023 22:02:54
@Kwiat napisał(a):

Jestem totalnie rozczarowana wynikami Moya- moja praca ( moim zdaniem kreatywna i dopracowana) max ilość znaków plus foto - oczywiście  zaakceptowana, jest na stronie- a nagrody brakemotka
Przeciez tam jest tyle nagród a dużo prac kilku zdaniowych..... czy oni takie nagradzają??
za kreatywność ????? ( w regulaminie jest info ze będą nagradzać kreatywne prace.....  emotka

Zwróć też uwagę na to że nie rozdają wszystkich nagród pomimo tego iż mają wystarczająca ilość zgłoszeń
0 0

gregory04

#7118923 Napisano: 24.08.2023 22:10:25
Myślicie że autko z Moya będą wybierać z rowerów czy ze wszystkich zgłoszeń??
0 0

agaga

#7118933 Napisano: 24.08.2023 23:20:42
Czy ktoś się orientuje czy bony do netto mają określoną ważność? Czy są bezterminowe?
0 0

Monika11

#7118985 Napisano: 25.08.2023 10:34:22
Czy udało się komuś wygrać w Moya dwa razy na te same dane ?
0 0

olywka

#7118996 Napisano: 25.08.2023 10:58:10
banka-manka napisał(a):

Aspe Lechendy w sprawie biletów na Fest do kogoś się odzywał w końcu?

Od 2 tygodni cisza emotka
0 0

southlander

#7118997 Napisano: 25.08.2023 11:02:02
@Kwiat napisał(a):

Jestem totalnie rozczarowana wynikami Moya- moja praca ( moim zdaniem kreatywna i dopracowana) max ilość znaków plus foto - oczywiście  zaakceptowana, jest na stronie- a nagrody brakemotka
Przeciez tam jest tyle nagród a dużo prac kilku zdaniowych..... czy oni takie nagradzają??
za kreatywność ????? ( w regulaminie jest info ze będą nagradzać kreatywne prace.....  emotka

Kryteria z regulaminów trzeba traktować z przymrużeniem oka, szkoda się nawet denerwować. Muszą tam coś oficjalnie wpisać żeby nie było zarzutów że wybór jest losowy, a potem i tak wybierany jest np. grażynkowy wierszyk, który z kreatywnością przecież nie ma nic wspólnego. To samo zresztą z kryterium "poczucie humoru", a wybrany zostaje często suchy tekst w którym nie ma nawet cienia żartu. Oni czasem chcą docenić przeciętne zgłoszenia spoza konkursowego świata, żeby wygrała jakaś pani Helenka która jeszcze nigdy nic nie wygrała. Co uczciwe nie jest, ale marketingowo ma jakiś sens, bo wszystko wychodzi poza ograniczone grono regularnie grających.

malgosia74

#7118999 Napisano: 25.08.2023 11:13:13
Monika11 napisał(a):

Spróbowałam w poprzednim etapie, zobaczymy w przyszły czwartek jak będzie lista nagrodzonych czy się da cokolwiek na te same dane.
1 Monika11 0

zof83

#7119001 Napisano: 25.08.2023 11:14:38
Monika11 napisał(a):

Ja wysłałam zgłoszenie drugi raz na te same dane i niestety nie ma wygranej, regulamin tak można dwuznacznie zrozumieć, bo nie wiadomo czy  chodzi o to, że 1 zgłoszenie=1 nagroda, czy w całym konkursie 1 osoba=1 nagroda. Chociaż po tym, jak oni te nagrody przyznają (albo prawidłowo powinno być "nieprzyznaja" ) to kto ich tam wie
1 Monika11 0

mia

#7119010 Napisano: 25.08.2023 12:19:30
Moya:
a) Wysłałam zgłoszenie 2 dni temu i nadal nie ma go na mapie. Czy to normalne?
b) Czy dobrze rozumiem, że jak na paragonie jest kawa, herbata i ciastko w sumie za 18 zł, to paragon jest ok? Chodzi o Moya Cafe?
c) Czy też dla świętego spokoju trzeba było dokupić gazetę (zapalniczkę itd.), żeby było więcej niż 20 zł  i wtedy podchodziło pod sklep Moya?
0 0

ashanti

#7119011 Napisano: 25.08.2023 12:34:41
mia napisał(a):

Moya:
b) Czy dobrze rozumiem, że jak na paragonie jest kawa, herbata i ciastko w sumie za 18 zł, to paragon jest ok? Chodzi o Moya Cafe?
c) Czy też dla świętego spokoju trzeba było dokupić gazetę (zapalniczkę itd.), żeby było więcej niż 20 zł  i wtedy podchodziło pod sklep Moya?

Moje zgłoszenie pojawiło się na mapie w tym samym dniu, w którym je wysłałam. Może teraz jest tego więcej i dłużej trwa weryfikacja?
Paragon z Moya Cafe za min. 15 zł powinien wystarczyć, ale czy organizator zna dobrze regulamin? Wiele wskazuje na to, że nie bardzo emotka  
Możesz do nich dla pewności napisać, będziesz spokojniejsza  emotka
1 mia 0

Trelemorelee007

#7119012 Napisano: 25.08.2023 12:36:56
Cześć, czy ktoś z Was może dostał wiadomość o wygranej w konkursie #Światloczuli a Instagramie?
Dostałam wiadomość i się zastanawiam czy to nie jest fake,  bo konto ma 0 obserwujących ale agencja się zgadza.
0 0

kimberly

#7119017 Napisano: 25.08.2023 12:43:11
ashanti napisał(a):

mia napisał(a):

Moya:

Moje zgłoszenie pojawiło się na mapie w tym samym dniu, w którym je wysłałam. Może teraz jest tego więcej i dłużej trwa weryfikacja?
Paragon z Moya Cafe za min. 15 zł powinien wystarczyć, ale czy organizator zna dobrze regulamin? Wiele wskazuje na to, że nie bardzo emotka  

Moje zgłoszenie dodawali prawie tydzień 😅 miałam zakupy w moya Cafe za niecałe 16 zł, widzę się na liście wczoraj dodanej ale 100% pewności, że to ja nie mam 😊
1 mia 0

banka-manka

#7119019 Napisano: 25.08.2023 12:48:25
Trelemorelee007 napisał(a):

Cześć, czy ktoś z Was może dostał wiadomość o wygranej w konkursie #Światloczuli a Instagramie?
Dostałam wiadomość i się zastanawiam czy to nie jest fake,  bo konto ma 0 obserwujących ale agencja się zgadza.

Tak ja.
Myślę, że to prawdziwa wiadomość (danych jeszcze nie podałam). Agencja się zgadza, komunikacja treści wiadomości też. Może warto napisać pod postem konkursowym z prośbą o potwierdzenie, że wiadomości z takiego konta zostały wysłane?

Trelemorelee007

#7119023 Napisano: 25.08.2023 12:57:36
banka-manka napisał(a):

Tak ja.
Myślę, że to prawdziwa wiadomość (danych jeszcze nie podałam). Agencja się zgadza, komunikacja treści wiadomości też. Może warto napisać pod postem konkursowym z prośbą o potwierdzenie, że wiadomości z takiego konta zostały wysłane?

Super, dzięki za info. 😊 Napsialam do cera+, ale nie otrzymałam jeszcze wiadomości zwrotnej.

banka-manka

#7119024 Napisano: 25.08.2023 12:59:51

banka-manka napisał(a):

Tak ja.

Super, dzięki za info. 😊 Napsialam do cera+, ale nie otrzymałam jeszcze wiadomości zwrotnej.

Wiem jeszcze o dwóch osobach, które dostały takie same wiadomości, więc chyba musi być dobrze emotka  
Jak dostaniesz odpowiedz daj proszę znać.
0 0

KING-KONK

#7119031 Napisano: 25.08.2023 13:15:49
southlander napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Kryteria z regulaminów trzeba traktować z przymrużeniem oka, szkoda się nawet denerwować. Muszą tam coś oficjalnie wpisać żeby nie było zarzutów że wybór jest losowy, a potem i tak wybierany jest np. grażynkowy wierszyk, który z kreatywnością przecież nie ma nic wspólnego. To samo zresztą z kryterium "poczucie humoru", a wybrany zostaje często suchy tekst w którym nie ma nawet cienia żartu. Oni czasem chcą docenić przeciętne zgłoszenia spoza konkursowego świata, żeby wygrała jakaś pani Helenka która jeszcze nigdy nic nie wygrała. Co uczciwe nie jest, ale marketingowo ma jakiś sens, bo wszystko wychodzi poza ograniczone grono regularnie grających.

0 0

KING-KONK

#7119032 Napisano: 25.08.2023 13:17:37
Bardzo ciekawy wątek: co dzieje się za kotarą? Dzielmy się swoimi spostrzeżeniami, przemyśleniami (domysłami?).
0 0

gregory04

#7119045 Napisano: 25.08.2023 14:15:13
Czy wysyłając konkursowe smsy można używać emotek?
0 0

carrrolinax3

#7119056 Napisano: 25.08.2023 14:52:30
kimberly napisał(a):

ashanti napisał(a):

mia napisał(a):

Moya:

Moje zgłoszenie dodawali prawie tydzień 😅 miałam zakupy w moya Cafe za niecałe 16 zł, widzę się na liście wczoraj dodanej ale 100% pewności, że to ja nie mam 😊

Ja kupiłam dwie kawy, łącznie paragon na niecałe 16 zł i udało się wygrać kartę na 100 zł emotka  Więc nie warto się zadręczać, jeśli kupione w Caffe napoje/jedzenie to paragonem na 15 zł spokojnie da się wygrać
1 mia 0

agaga

#7119075 Napisano: 25.08.2023 15:48:15
Czy wszyscy „poszkodowani” dostali dziś maila od agencji 4all w sprawie fest festiwalu?
0 0