Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Majkii

#7117103 Napisano: 17.08.2023 14:38:20
wiolka252 napisał(a):

Co moze iść pp, dostał syn SMS, ale nie kojarzę. Chyba że oszustwo zaś ślą. Boję się wejść w linka 😅

Link i SMS jest z Poczty Polskiej emotka  możesz śmiało kliknąć.
0 0

angel119

#7117108 Napisano: 17.08.2023 14:46:04
Hej emotka
Możecie wysłać zgłoszenie do tego konkursu: https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-kobiety-w-podrozy-2023-nietypowe-miejsce-na-wakacje ??

Mieszczę się w limicie znaków, mail poprawnie podany i zaakceptowany regulamin, a wciąż komunikat: „Pojawił się problem z przyjęciem zgłoszenia. Spróbuj jeszcze raz.”

Ta Agora mnie dobija emotka
0 0

FBanna48

#7117114 Napisano: 17.08.2023 15:00:37
Witam, 
Czy ktoś z forum będzie na najbliższych warsztatach kulinarnych z APEROL  26,08,2023 w Warszawie?
info na priv.
0 0

kajmak

#7117118 Napisano: 17.08.2023 15:14:52
radziosny napisał(a):

kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

To bym musiał chyba na ich ogólny mail napisać, bo nie podali żadnego w regulaminie emotka

Faktycznie nie ma nic w regulaminie, to można spróbować na ten, z którego zwrotka przyszła (konkursmoya@they.pl), może a nóż się uda;) trzymam kciuki żeby odpowiedzieli😊

Wysłałem, dam znać jak odpowiedzą. Dzięki za radę  emotka

Również wysłałem bo wygląda mi to na dość niezgodne z regulaminem z ich strony emotka

fan-mandaryny

#7117132 Napisano: 17.08.2023 16:07:55
Toxic_Avenger napisał(a):

niestety i u mnie colgate nie przyniósł wyczekiwanych past emotka  a dwa zgłoszenia poszły... trudno, choć czuję zawód bo uważam, że były bardzo fajne

Mnie zastanawia jedno. Treść zgłoszeń musi być lux, najwyższa półka o rymach wysokiej klasy, albo proza najniższej półki z przesłaniem, albo proza, zwykła odpowiedź (wszystko bez lokowania produktu). Próbowałem średniawą z dobrym rymem, z nazwami produktów i pudło. Co prawda, zawsze gram jednym zgłoszeniem i znów tłumaczę sobie, że wiele osób brało udział. No ale wygrywanie w konkursach to często niespodzianki - wygrywam wtedy, gdy się nie spodziewam. Spisałem na straty Listerine w Rossmann (myśląc "-Tyle sklepów... i jeden zakup. Pewnie nawet bonu nie otrzymam."), a wiązałem nadzieje z Listerine w Auchan (mała liczba sklepów i duża kwota zakupów) i chyba 5 zgłoszeń). Co się okazało - wpadł mi zegarek zgłoszeniem, z którego nie byłem początkowo zadowolony. A z konkursu w Auchan zostałem z niczym. Ale to są gusta...
I coś w tym jest. Może przez to moje podejście nie wygrałem tego samochodu u Avanti - ja tyle razy przeżyłem rozczarowania z tą agencją. Bardzo chcę wygraż w Los Mejoresie. Fortis też chyba górna półka - ostatnio ciężko się u nich przebić. Pocieszeniem jest dla mnie Smolar, Columbit i Karlsbad ostatnio. Nadal nieosiągalny jest dla mnie Los Mejores i Pro Best (Colian). Z Fortuną PS już się chyba też nie lubimy. mietowa nasza Kochana chyba zna gusta tych agencji. Może ktoś się jeszcze wypowie i podzieli doświadczeniem?

anialistopad

#7117157 Napisano: 17.08.2023 17:28:29
Loteria Nałęczowianka -nasyv się minerałami jak odeśle się dane na emaila to przychodzi jakieś podziękowanie czy coś od nich? Wczoraj siostra trafiła 200 zł i odesłała im paragon i oświadczenie i nic od nich nie ma
0 0

gregory04

#7117166 Napisano: 17.08.2023 18:05:06
Mam problem z konkursem Moya ponieważ w ostatnim etapie chyba nie rozdali wszystkich nagród a ja i małżonka pomimo tego ze nasze zgłoszenia zostały zweryfikowane pomyślnie nie zostaliśmy nagrodzeni. Czy to jest zgodne z regulaminem??
0 0

kimberly

#7117168 Napisano: 17.08.2023 18:07:02
zdesperowany_kot napisał(a):

Mam problem z konkursem Moya ponieważ w ostatnim etapie chyba nie rozdali wszystkich nagród a ja i małżonka pomimo tego ze nasze zgłoszenia zostały zweryfikowane pomyślnie nie zostaliśmy nagrodzeni. Czy to jest zgodne z regulaminem??

Przeczytaj kilka postów wyżej w tym właśnie wątku, była rozmowa na ten temat :)
0 0

Igosia90

#7117176 Napisano: 17.08.2023 18:51:05
radziosny napisał(a):

kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

To bym musiał chyba na ich ogólny mail napisać, bo nie podali żadnego w regulaminie emotka

Faktycznie nie ma nic w regulaminie, to można spróbować na ten, z którego zwrotka przyszła (konkursmoya@they.pl), może a nóż się uda;) trzymam kciuki żeby odpowiedzieli😊

Dajcie znać. Nasze też na mapce,a nagrody brak emotka
0 0

gregory04

#7117178 Napisano: 17.08.2023 19:04:28
Igoosia90 napisał(a):

radziosny napisał(a):

kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

Ja napisałem na prawdę dopracowany, fajny tekst i nie mam nawet bonu na 50zł dla mnie to kompletnie niezrozumiałe
1 radziosny 0

agakaz2

#7117182 Napisano: 17.08.2023 19:16:39
ktoś mi powie jak zagrać w tej loterii
https://gramywygrywamy.pl/
jak jestem w aplikacji nie mogę znaleźć gdzie mam potwierdzić zgody
0 0

kreo42

#7117186 Napisano: 17.08.2023 19:24:04
agakaz2 napisał(a):

Skanujesz kodem qr i podajesz mail, wybierasz jakieś miasto i losujesz
0 0

Igosia90

#7117187 Napisano: 17.08.2023 19:25:45

Igoosia90 napisał(a):

radziosny napisał(a):

kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

Ja napisałem na prawdę dopracowany, fajny tekst i nie mam nawet bonu na 50zł dla mnie to kompletnie niezrozumiałe

Dokładnie. Patrzę na te zgłoszenia na mapie, które mają po dwa słabe zdania i zero zdjęć. Jest masa takich.
1 gregory04 0

agakaz2

#7117188 Napisano: 17.08.2023 19:26:51
kreo42 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

skąd ten kod?
0 0

kreo42

#7117191 Napisano: 17.08.2023 19:49:33
agakaz2 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

skąd ten kod?

0 0

DAIKOKU

#7117192 Napisano: 17.08.2023 20:40:49
Igoosia90 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

radziosny napisał(a):

kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

Dokładnie. Patrzę na te zgłoszenia na mapie, które mają po dwa słabe zdania i zero zdjęć. Jest masa takich.

0 0

DAIKOKU

#7117194 Napisano: 17.08.2023 20:47:43
Moya odpisuje na zapytania. Na początku były trudności ze zgłoszeniem (zabezpieczenia) nie udało mi się zgłoszenie, nie załączyły mi sie zdjęcia - dostałam odpowiedź - że zgodnie z reg. nie mogą ingerować w zgłoszenie po zamieszczeniu. I jest to OK. Zachęciłam rodzinę do zgłoszenia, szczęśliwie jest laureat z bonem i być może ...aparat, ale to dopiero gdy przyjdą gratulacje :-0 Przyniósł mi partner paragon, a ja mówię ....sorry, to nie jest łatwy konkurs, ostatnio chyba z 3 h pracowałam nad pracą - pojechaniem  w ulubione miejsce zrobić zdjęcia /bo te co miałam mi nie pasowały, potem pomyśleć co napisać.... ufff i tylko 100 zł. Nie czuła aby to było ...dzieło, ciekawa jestem kolejnego etapu, bo powiem owszem przyłożyłam się, wymęczyłam, wg mnie gniot emotka lecz atrakcja godna polecenia!
0 0

team2sis

#7117213 Napisano: 17.08.2023 21:50:18
Dodawał ktoś film do konkursu groszek królowie lata? Film można na fb dodać czy bardziej yt? 🙂
0 0

malgosia74

#7117215 Napisano: 17.08.2023 22:03:10
Czy ktoś wie co się stało ze stroną konkursową olewnik kabanosy?
0 0

anialistopad

#7117222 Napisano: 17.08.2023 22:28:45
anialistopad napisał(a):

Loteria Nałęczowianka -nasyv się minerałami jak odeśle się dane na emaila to przychodzi jakieś podziękowanie czy coś od nich? Wczoraj siostra trafiła 200 zł i odesłała im paragon i oświadczenie i nic od nich nie ma

Wie,ktoś?
0 0