Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

roksana2802

#7116976 Napisano: 17.08.2023 10:44:27
Proszę o podpowiedz gdzie w aplikacji żabki znajdę kod do konkursu Martini Fierro?
0 0

rufus

#7116978 Napisano: 17.08.2023 10:48:00
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

No właśnie tak jak napisałem wierzę w to że się da, ale nie wierzę że się da kilkanaście razy bez żadnych wspomagaczy emotka

Uwierz. emotka

Łamanie regulaminu to jednak jakiś wspomagacz emotka

Niech ci bedzie. emotka

Nie niech ci będzie tylko tak jest. Zabawne jest to granie uczciwego jak się łamie regulamin.  emotka  Powodzenia życzę reszcie, może wam kolega pozwoli wygrać jak mu się skończą adresy e-mail.

Czy to samo myslisz o wszystkich osobach z forum, ktore wpisuja dziennie wiecej kodów niż 5. np z zywca?  emotka
0 0

Gość: koszalek

#7116980 Napisano: 17.08.2023 10:52:10
Jeśli łamią regulamin to tak, a ty jeszcze się chwalisz bez żadnej żenady, dla mnie to jest niesamowite.
0 0

adamo86

#7116981 Napisano: 17.08.2023 10:52:45
roksana2802 napisał(a):

Proszę o podpowiedz gdzie w aplikacji żabki znajdę kod do konkursu Martini Fierro?

Powinien być chyba na górze głównego pulpitu tam gdzie wszystkie.
Ewentualnie przejdź do sekcji "Kupony"
Albo wskoczy za jakiś czas
0 0

rufus

#7116982 Napisano: 17.08.2023 10:53:48
koszalek napisał(a):

Jeśli łamią regulamin to tak, a ty jeszcze się chwalisz bez żadnej żenady, dla mnie to jest niesamowite.

Moge cie prosic byś już ze mnie zeszła? emotka  
emotka

magdalena-chili

#7116984 Napisano: 17.08.2023 10:55:59
magie1982 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy z Rajskiej dostał już ktoś Sodexo na maila? Wygrałam 19 lipca i miało dojść w ok 7 dni roboczych i nic nie doszło.

sprawdź koniecznie SPAM i adres, który mi się kojarzył na pierwszy rzut oka mocno podejrzanie kontakt.wirtualna@sodexo.com

Wielkie dzięki, w życiu bym nie wpadła, że to nie spam. Faktycznie jest wiadomość z 31.07
:)

bardzo się cieszę, emotka
ja dopiero po paru dniach zczaiłam, że to nie jest próba wyłudzenia, a nagroda. Zresztą już wczoraj "przehulana", więc możesz śmiało szaleć emotka
0 0

#7116985 Napisano: 17.08.2023 10:56:02
rufus napisał(a):

koszalek napisał(a):

emotka

To nie zadawaj głupich pytań.
0 0

rufus

#7116991 Napisano: 17.08.2023 11:01:44
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

koszalek napisał(a):

emotka

To nie zadawaj głupich pytań.

"Ale to ty dzwonisz...." emotka

barnsik

#7116992 Napisano: 17.08.2023 11:05:31
koszalek napisał(a):

I nadal nie masz zero refleksji nad swoją nieuczciwością tylko uważasz ze to wina tego który to widzi. Właśnie dlatego szkoda nerwów na takie pozbawione zasad osoby, odwrócą sytuacje by nie widzieć w sobie żadnej winy. Ale chciałam spróbować zobaczyć co odpowiesz. Niestety są przypadki niereformowalne. Chwalenie sie nieuczciwie zdobytymi nagrodami… no cóż… ciekawe hobby. Nigdy nie będę sie czepiać uczciwych osób. Niech sie chwala ile wlezie. Po ilości plusów widać właśnie tutejsza mentalność. Zdecydowana większość ludzi myśli inaczej niż wy, ale nie maja tu konta albo szkoda im czasu na bezsensowne dyskusje z niereformowalnym ludźmi.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzienia... ale z punktu widzenia osoby grającej uczciwie, uważam, że mentalność wielu ludzi na tym forum jest po prostu komiczna - loteria kinder idealnym tego przykładem. Wygrana przez nagięcie regulaminu to za mało, trzeba sobie jeszcze podbudować ego i pjerdolnąć pościkiem. A z kolei następnego dnia, żeby równowaga została zachowana, jest ostentacyjny płacz i rozpaczanie nad niesprawiedliwością tego bezdusznego świata, bo wklepało się 20 kodów i nie ma po raz enty wygranej. "Sierpień się na mnie uwziął, chciałem/am wygrać 100 kodów do empiku, ale udało się tylko 90. Czy to już klątwa?"
Jeden wielki kabarecik.

#7116994 Napisano: 17.08.2023 11:06:32
Zamiast przyjąć fakt, ze ktoś nie lubi nieuczciwości to plakusiasz, ze masz łapkę w dół i dopytujesz bez sensu. To ze nikt cię nie krytykuje oprócz mnie nie oznacza, ze wszyscy uważają to co robisz jest ok. Po prostu wola siedzieć cicho i ich rozumiem, bo nadziei na zmianę tu nie ma. Adios. Trzymam kciuki żeby udało ci się nie odpisać. Z mojej strony to wszystko.

kajmak

#7116995 Napisano: 17.08.2023 11:07:02
Czy ktoś może orientował się u organizatora, dlaczego nie wszystkie nagrody w danym etapie Moya są przydzielane? Widziałem sporo wpisów, że ktoś nie wygrał nawet najniższego stopnia, tymczasem w I etapie wybranych było tylko 140 z 200 nagród ostatniego stopnia i w II etapie 108 z 200. Czyżby aż tyle zgłoszeń było w jakikolwiek sposób niezgodnych z regulaminem?  emotka
0 0

radziosny

#7116998 Napisano: 17.08.2023 11:10:36
kajmak napisał(a):

Czy ktoś może orientował się u organizatora, dlaczego nie wszystkie nagrody w danym etapie Moya są przydzielane? Widziałem sporo wpisów, że ktoś nie wygrał nawet najniższego stopnia, tymczasem w I etapie wybranych było tylko 140 z 200 nagród ostatniego stopnia i w II etapie 108 z 200. Czyżby aż tyle zgłoszeń było w jakikolwiek sposób niezgodnych z regulaminem?  emotka

Powiem Ci tak, moje zgłoszenie było mega dopracowane i są dwie możliwości: albo organizatorzy mają w d.... ciekawe zgłoszenia, albo przyczepili się, że na zdjęciu w oddali widać było innych ludzi. Ale to tylko moje przypuszczenia.
0 0

kimberly

#7117001 Napisano: 17.08.2023 11:15:45
radziosny napisał(a):

kajmak napisał(a):

Powiem Ci tak, moje zgłoszenie było mega dopracowane i są dwie możliwości: albo organizatorzy mają w d.... ciekawe zgłoszenia, albo przyczepili się, że na zdjęciu w oddali widać było innych ludzi. Ale to tylko moje przypuszczenia.

Niedobrze to słyszeć, puściłam dwa zgłoszenia w zeszłym tyg, w obydwu na zdjęciach w oddali ludzie 🫠 a odnajdujesz swoje 'pinezki' na tej mapie? Moich jeszcze nie dodali.
0 0

radziosny

#7117002 Napisano: 17.08.2023 11:17:14
kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

kajmak napisał(a):

Niedobrze to słyszeć, puściłam dwa zgłoszenia w zeszłym tyg, w obydwu na zdjęciach w oddali ludzie 🫠 a odnajdujesz swoje 'pinezki' na tej mapie? Moich jeszcze nie dodali.

Tak, jest moja pinezka.. może się mylę z tymi ludźmi, bo tak, by w ogóle nie umieścili chyba na stronie emotka
0 0

bamfarfe22

#7117003 Napisano: 17.08.2023 11:17:51
kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

kajmak napisał(a):

W jednym ze zgłoszeń pinezka pojawiła się po dwóch dniach, w innym na drugi dzień już była
0 0

bamfarfe22

#7117004 Napisano: 17.08.2023 11:17:53
kimberly napisał(a):

radziosny napisał(a):

kajmak napisał(a):

W jednym ze zgłoszeń pinezka pojawiła się po dwóch dniach, w innym na drugi dzień już była
0 0

kajmak

#7117006 Napisano: 17.08.2023 11:18:58
radziosny napisał(a):

kajmak napisał(a):

A czy Twoje zgłoszenie jest widoczne na mapie? emotka  Zaczęło mnie to zastanawiać bo przykładowo moje jest. Według regulaminu weryfikacja następuje przed opublikowaniem go na mapie. Nie otrzymałem żadnej nagrody, a zważywszy że nie wszystkie zostały rozdane coś mi się tu ostro nie łączy emotka  Czy zgłoszenia, które w jakikolwiek sposób były niezgodne z regulaminem lub godziły interesy Fundatora/Organizatora byłyby pomyślnie zweryfikowane i opublikowane? emotka
0 0

radziosny

#7117009 Napisano: 17.08.2023 11:21:20
kajmak napisał(a):

radziosny napisał(a):

kajmak napisał(a):

A czy Twoje zgłoszenie jest widoczne na mapie? emotka  Zaczęło mnie to zastanawiać bo przykładowo moje jest. Według regulaminu weryfikacja następuje przed opublikowaniem go na mapie. Nie otrzymałem żadnej nagrody, a zważywszy że nie wszystkie zostały rozdane coś mi się tu ostro nie łączy emotka  Czy zgłoszenia, które w jakikolwiek sposób były niezgodne z regulaminem lub godziły interesy Fundatora/Organizatora byłyby pomyślnie zweryfikowane i opublikowane? emotka

Tak
Nie wiem, może nasze zgłoszenia będą walczyć o główną emotka
1 kimberly 0

roksana2802

#7117011 Napisano: 17.08.2023 11:22:10
adamo86 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Powinien być chyba na górze głównego pulpitu tam gdzie wszystkie.
Ewentualnie przejdź do sekcji "Kupony"
Albo wskoczy za jakiś czas

Dziękuję! Napisałam do nich wiadomosc i wyslali kod mailem po 3 minutach! emotka
1 adamo86 0

gosia46

#7117028 Napisano: 17.08.2023 11:56:09
Z Jacobsa z Biedronki ktoś jeszcze coś wygrał? Bo chyba widziałam dwa wpisy o ekspresie z początku promocji.🤔 A z kawami cisza ?
0 0