Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

paulaaa

#7115917 Napisano: 11.08.2023 09:47:18
kalmia86 napisał(a):

Jak jest opisany Maxi king na paragonach z Biedronki?

Mlecz Kanapka 35g
1 kalmia86 0

Mulinka

#7115918 Napisano: 11.08.2023 09:49:41
andzi18 Smolar jeszcze nic nie zrobił, ale zrobi...

https://www.crispersnafest.pl/#zasady
1 andzi18 0

mrmax

#7115925 Napisano: 11.08.2023 10:09:13
andzi18 napisał(a):

mrmax napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

Czyli co… słodki upominek i umywamy ręce?

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.

Nie ma procedury upadłościowej, gdyż organizatorzy Fest festiwalu wycofują się z niej. Skąd te informacje? Z pudelka?

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz

co robicie z 4ALL i Froneri od lodów Oreo? Smolar jakoś poradził sobie z tematem, a taka wielka firma (Froneri) co ma ponad 13 mln w kapitale zakładowym, proponuje śmieszne słodkie upominki zamiast karnetów za ~1150 zł?

A co takiego zrobił Smolar? Nie dostałem żadnej informacji.

w crispers od felixa, gdzie były bilety na FEST, dali vouchery do ebilet
1 andzi18 0

rufus

#7115929 Napisano: 11.08.2023 10:26:26
mrmax napisał(a):

andzi18 napisał(a):

mrmax napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.

Nie ma procedury upadłościowej, gdyż organizatorzy Fest festiwalu wycofują się z niej. Skąd te informacje? Z pudelka?

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz

co robicie z 4ALL i Froneri od lodów Oreo? Smolar jakoś poradził sobie z tematem, a taka wielka firma (Froneri) co ma ponad 13 mln w kapitale zakładowym, proponuje śmieszne słodkie upominki zamiast karnetów za ~1150 zł?

Dali czy dadza?
0 0

mrmax

#7115934 Napisano: 11.08.2023 10:39:34
rufus napisał(a):

mrmax napisał(a):

andzi18 napisał(a):

mrmax napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Dali czy dadza?

dadzą
1 rufus 0

peciepecie

#7115944 Napisano: 11.08.2023 11:08:12
Kontaktował się ktoś z organizatorem w Rajskiej Cytrusówce? Napisałam do nich już 3 razy. 26 lipca miałam info o wygranym Sodexo i do tej pory nic nie dostałam, mimo tego że mają 7 dni na przesłanie bonu. Mogliby chociaż dać znać, że żyją i ktoś to odczytuje tam...
0 0

lolzek

#7115947 Napisano: 11.08.2023 11:19:01
Mam wrażenie, że organizowanych jest coraz mniej konkursów, na rzecz loterii. A loterie to z kolei w przeważającej ilości bramki... Smuci mnie obieranie takiego kierunku przez organizatorów  emotka
1 deva 0

atlantydek

#7115951 Napisano: 11.08.2023 11:24:29
Jeśli chodzi o Oreo  i 4 All, to w pisemnej reklamacji dostali ode mnie termin przelewu na konto. Wysyłam też na dniach  pismo bezpośrednio do Froneri.  Gdy termin minie, wysyłam przedsądowe wezwanie do zapłaty.  Jednocześnie proszę wtedy o pomoc UOKIK i WIIH.  Może jakieś media  zainteresują się tym, jak zostaliśmy na lodzie.
1 amastowa 0

atyde25

#7115953 Napisano: 11.08.2023 11:30:24
Nie dadzą kasy jednej osobie to by trzeba raczej zbiorowy pozew wszystkich laureatów.A przecież jedni oleją bo mogą być grającymi z przypadku................I nie zaglądać nawet na strony z forum konkursowym.
0 0

nanajka81

#7115975 Napisano: 11.08.2023 12:18:56
atyde25 napisał(a):

Nie dadzą kasy jednej osobie to by trzeba raczej zbiorowy pozew wszystkich laureatów.A przecież jedni oleją bo mogą być grającymi z przypadku................I nie zaglądać nawet na strony z forum konkursowym.

Oczywiście że nie dadzą bo najpierw muszą ogarnąć co z tym zrobić, przeliczyć ile osób i w jaki sposób będzie się burzyć (np. negatywna reklama po necie) a na koniec kto ewentualnie miałby "wyskoczyć z kasiory". Poza tym rzeczywiście część osób oleje sprawę. Tak naprawdę chyba najbardziej poszkodowani są Ci co zdążyli zaplanować (i zapłacić!) całą wyprawę a karnety kupili za normalną cenę. Bo konkursowe to wiadomo, inwestycja w paragon/y, poświęcony czas itd - to się jednak inaczej liczy. Bardzo mnie ciekawi co dany organizator z tym fantem zrobi i jak będą rozwiązywać sprawy bo jednak było kilka konkursów różnych organizatorów, którzy rozdawali w nagrodę te wejściówki.
0 0

zezowaty_kot

#7115976 Napisano: 11.08.2023 12:23:20
peciepecie napisał(a):

Kontaktował się ktoś z organizatorem w Rajskiej Cytrusówce? Napisałam do nich już 3 razy. 26 lipca miałam info o wygranym Sodexo i do tej pory nic nie dostałam, mimo tego że mają 7 dni na przesłanie bonu. Mogliby chociaż dać znać, że żyją i ktoś to odczytuje tam...

Sprawdzasz dokładnie spam? Mail z kartą przychodzi zatytułowany  "Twoja karta" i wygląda bardzo podejrzanie. Przychodzi z innego maila niż info dla laureata.
0 0

anialistopad

#7115979 Napisano: 11.08.2023 12:30:43
Co dzis wysyłają dhl z Karakowa ?
0 0

pamal73

#7115980 Napisano: 11.08.2023 12:32:07
visserarthur napisał(a):

Czy ktoś może nie dostał karty Kaufland z Mistrza Oszczędzania (a powinien dostać)? Zastanawiam się, czy jeszcze nie wysłali wszystkich, czy moja zdolna siostra numer telefonu popierniczyła...

Czy coś wiadomo w sprawie zaginionych smsów ?
0 0

kate86

#7115983 Napisano: 11.08.2023 12:36:10
Jest info w apce inpostu od All About-jadą Garminy od Nivea emotka

Miligili

#7115990 Napisano: 11.08.2023 12:54:48
Hej! Myślicie, ze w konkursie 0 przeciwwskazań z lidla, gdzie nagrodami sa vouchery np. Na lot balonem , rzeczywiście będzie voucher na te konkretna usługę czy raczej na wartość tej usługi i będzie można wykorzystać na co się chce ?;)
0 0

banka-manka

#7115991 Napisano: 11.08.2023 13:01:39
Miligili napisał(a):

Hej! Myślicie, ze w konkursie 0 przeciwwskazań z lidla, gdzie nagrodami sa vouchery np. Na lot balonem , rzeczywiście będzie voucher na te konkretna usługę czy raczej na wartość tej usługi i będzie można wykorzystać na co się chce ?;)

Będzie konkretnie na to.
Ale tam można bezpośrednio na stronie zmienić na inną atrakcje. 
Wszystko pisze w regulaminie prezentu marzeń, warto poczytać bo można pokombinować emotka
1 Miligili 0

Miligili

#7115998 Napisano: 11.08.2023 13:26:49
banka-manka napisał(a):

Miligili napisał(a):

Będzie konkretnie na to.
Ale tam można bezpośrednio na stronie zmienić na inną atrakcje. 
Wszystko pisze w regulaminie prezentu marzeń, warto poczytać bo można pokombinować emotka

1 Miligili 0

otter

#7116093 Napisano: 11.08.2023 18:39:20
Czy ktos sie orientuje czy Garminy z konkursu  Konkurs "Wygraj Garmina z Bankiem Pocztowym" maja jakąś gwarancję? do mnie przyszly bez papierow
0 0

@gnieszk@

#7116094 Napisano: 11.08.2023 18:40:33
Może ktoś jest w Somersby na dole listy i mógłby mi napisać jakie było minimum na leżaki?
0 0

marcinzc

#7116116 Napisano: 11.08.2023 21:04:58
Marcin napisał(a):

Może ktoś jest w Somersby na dole listy i mógłby mi napisać jakie było minimum na leżaki?

No dobra, ja Ci powiem. Przedostatnie miejsce i 97 pkt. Ja już pasuje, za dużo czasu to zabieta