Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kamil17

#7115661 Napisano: 10.08.2023 06:42:45
orzeszekmix napisał(a):

Aplikacja ze sklepu Play Generator kodów kreskowych jest najlepszy do szybkiego uzywania kodow przy platnosci w sklepach i jak ktos ma ich zwiekszona ilośc.
Używam ten generator od wielu lat. (Kody Kaufa tworzy sie poprzez typ kodu ITF)

zrobiłęm dwa kody jeden w normlanym generatorze gdzie wyszedł mi normlany kod kreskowy ze wszytskimi cyframi z nr karty który dostałem, i drugi w tym generatorze ITF, gdzie wyszedł mi kod bez kilku ostatnich cyfr sam nie wiem który będzie prawidłowy przetestuje emotka
0 0

mountain

#7115664 Napisano: 10.08.2023 07:21:49
Witam czy z Kinder przychodzi e-mail o wygranej czy dopiero kod na sms?
0 0

kalmia86

#7115668 Napisano: 10.08.2023 08:02:03
mountain napisał(a):

Przychodzi i sms i email ( jednocześnie)
0 0

mountain

#7115672 Napisano: 10.08.2023 08:20:50
kalmia86 napisał(a):

mountain napisał(a):

Przychodzi i sms i email ( jednocześnie)

0 0

agata1221

#7115673 Napisano: 10.08.2023 08:48:04
atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

Czyli co… słodki upominek i umywamy ręce?
0 0

FBmarta22

#7115674 Napisano: 10.08.2023 08:54:00
agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...
0 0

lolzek

#7115676 Napisano: 10.08.2023 08:57:19
zof83 napisał(a):

lolzek napisał(a):

zof83 napisał(a):

Ten generator kodów kreskowych sprawdza się idealnie, z kodów do biedronki czy innych tworzę kod kreskowy i skanuje jak kartę podarunkową, w Kauflandzie też to będzie działać, gdyż po zakupie karty podarunkowej m
np. W Plente czy alerabat przychodzi właśnie w takiej formie i na kasie samoobsługowej wchodzi bez problemu, chyba trzeba wybrać jedynie rodzaj płatności jako kupon upominkowy z tego co pamiętam, wykorzystuje się to tyle razy ile chcemy

Ok, liczyli mogę płacić w ten sposób wielokrotnie ta sama karta wygrana w Kauflandzie tak? I np. jeśli zrobię zakupy za 100 zł, to „saldo” na karcie będzie wynosić 900 zł, etc, etc?

Tak, kupowałam wielokrotnie karty do Kauflandu np z Plente, gdzie był sam kod i tak to właśnie działało, poza tym te inf są również w regulaminie kart podarunkowych Kaufland, najwygodniej jedt właśnie wygenerowac kod kreskowy i go skanować lub pokazywać kasjerowi ( oni również tylko skanują, nawet gdy jest plastikowa karta)

Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

mandarynka16

#7115685 Napisano: 10.08.2023 09:43:35
Coś dla fanów haribo, nie wyrzucajcie paragonów jak dziś kupicie   emotka
https://loteriaharibo.pl/

majonez1992

#7115687 Napisano: 10.08.2023 09:48:15
rufus napisał(a):

Nie wiem czy cos mi sie pomylilo, czy zle zapisalem ale czy w konkursie netto z piwami w tym formularzu nie bylo widoczne pytanie o sposob na orzezwienie latem? Ktore w regulaminie jest dla 2 etapu? emotka emotka
Jak to jest, ze caly czas myslalem o pytaniu na 2 etap..  emotka

Czy to co jest na screenie bylo caly czas?

Nie. Wczoraj bylo pytanie o orzezwienie;) pisalam o tym bledzie pod konkursem.
1 rufus 0

pamal73

#7115688 Napisano: 10.08.2023 09:50:53
Czy ktoś coś wie w sprawie brakujących smsów z kauflandu "Mistrz Oszczędzania"? Pisałam do nich ale póki co brak informacji emotka
0 0

Malena_

#7115689 Napisano: 10.08.2023 09:55:55
mandarynka16 napisał(a):

Coś dla fanów haribo, nie wyrzucajcie paragonów jak dziś kupicie   emotka
https://loteriaharibo.pl/

Dzieki za info,  dzisiaj miałam kupić 😊
1 Catcat 0

amastowa

#7115690 Napisano: 10.08.2023 09:57:56
FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.
0 0

atyde25

#7115691 Napisano: 10.08.2023 10:00:30
Słodki upominek wybaczcie ale to już chyba im na głowy i to nie słońce padło.Ale uśmiechnęłam się na głos.
0 0

joan

#7115692 Napisano: 10.08.2023 10:19:51
Fest Festival zmienił zdanie: nie planują już upadłości, a restrukturyzację...
0 0

byekitty

#7115695 Napisano: 10.08.2023 10:26:49
majonez1992 napisał(a):

rufus napisał(a):

Nie wiem czy cos mi sie pomylilo, czy zle zapisalem ale czy w konkursie netto z piwami w tym formularzu nie bylo widoczne pytanie o sposob na orzezwienie latem? Ktore w regulaminie jest dla 2 etapu? emotka emotka

zmienili po usilnych próbach kontaktu z nimi na pytanie zgodne z regulaminem konkursu, bo o jeden dzień za szybko zmienili pytanie emotka

majonez1992

#7115696 Napisano: 10.08.2023 10:31:32
byekitty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

rufus napisał(a):

zmienili po usilnych próbach kontaktu z nimi na pytanie zgodne z regulaminem konkursu, bo o jeden dzień za szybko zmienili pytanie emotka

Tylko bez przypału dało się wysyłać odpowiedź na tamto pytanie, a nie każdy śledzi regulamin emotka
0 0

byekitty

#7115698 Napisano: 10.08.2023 10:34:04
majonez1992 napisał(a):

byekitty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

rufus napisał(a):

Tylko bez przypału dało się wysyłać odpowiedź na tamto pytanie, a nie każdy śledzi regulamin emotka

nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania  emotka  mam nadzieję, że agencja odpowiedzi na drugoetapowe pytanie wrzuci do drugiego etapu, ale co zrobią - who knows?
0 0

atlantydek

#7115699 Napisano: 10.08.2023 10:35:06
Już ja im przygotuję słodką Oreo niespodziankę! W środku takiego lodzika będzie darmowa reklama w mediach tradycyjnych i social mediach, interwencja w UOKIK i WIIH, a na końcu pewnie sprawa sądowa. Na szczęście pół rodziny to prawnicy. Wygrałem coś przyrzeczonego w regulaminie  o określonej wartości, otrzymałem bezwartościowy świstek. Niech wyłożą  swoją kasę, a potem  ściągają od Fallow The Step, my byliśmy tylko trybikiem w ich sponsorskimi dealu Tyle w temacie.

majonez1992

#7115703 Napisano: 10.08.2023 10:39:34
byekitty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

byekitty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

rufus napisał(a):

nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania  emotka  mam nadzieję, że agencja odpowiedzi na drugoetapowe pytanie wrzuci do drugiego etapu, ale co zrobią - who knows?

Tzn to nie chodzi o nieznajomość regulaminu, tylko pytanie wprost osadzone na ich stronie, gdzie absurdem byłoby odpowiadać na inne.. skoro widzisz jakie jest pytanie na stronie. Inaczej gdy mowa o czymś jedynie w regulaminie, a nie gdy sami wprowadzają w błąd użytkownika w sprzeczności ze stworzonym przez siebie reg. Ja nie zdążyłam nic kupić i akurat zauważyłam od razu rozbieżność, ale zwykły "mugol" nie będzie ((i nie powinien, skoro jest pytanie jak byk) przeprowadzał śledztwa emotka

Być może dorzucą do 2 etapu, jest to jakieś rozwiązanie.

agaga

#7115708 Napisano: 10.08.2023 11:05:38
atlantydek napisał(a):

Już ja im przygotuję słodką Oreo niespodziankę! W środku takiego lodzika będzie darmowa reklama w mediach tradycyjnych i social mediach, interwencja w UOKIK i WIIH, a na końcu pewnie sprawa sądowa. Na szczęście pół rodziny to prawnicy. Wygrałem coś przyrzeczonego w regulaminie  o określonej wartości, otrzymałem bezwartościowy świstek. Niech wyłożą  swoją kasę, a potem  ściągają od Fallow The Step, my byliśmy tylko trybikiem w ich sponsorskimi dealu Tyle w temacie.

Hej
Może złożymy pozew zbiorowy? 🤔
0 0