Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

adamo86

#7115458 Napisano: 09.08.2023 11:55:09
zielonaszpilka napisał(a):

joan napisał(a):

U smolara zle wpisuje jak masz numer z 8 z przodu. Wtedy dopisuje ta ósemkę do numeru kierunkowego do Polski i dopiero reszta wbija się jako normalny numer. Też tak mam;)

Ale nikt u mnie nie ma numeru z ósemką na przodzie emotka Tam po prostu zawsze źle wskakuje, przyzwyczaiłam się emotka

No to jeszcze ewentualnie jak macie 4 z przodu, to robi się tak samo, ale w sumie nawet nie wiem czy są numery komórkowe z 4 z przodu emotka  Są? Inne numery powinny się wbijać normalnie. Chybaz że też w autozupełnianiu macie coś źle wprowadzone. A w jaki sposób ten numer źle się wpisuje? Na czym to polega? tak czy tak warto sprawdzać wpisany numer, żeby nie było przykrych niespodzianek emotka

Czasem jak z autouzupełnienia wybierasz to wpisuje kierunkowy +48, dodaje na początku numeru 48 i usuwa dwie ostatnie cyfry emotka

joan

#7115459 Napisano: 09.08.2023 11:55:36

No to jeszcze ewentualnie jak macie 4 z przodu, to robi się tak samo, ale w sumie nawet nie wiem czy są numery komórkowe z 4 z przodu emotka  Są? Inne numery powinny się wbijać normalnie. Chybaz że też w autozupełnianiu macie coś źle wprowadzone. A w jaki sposób ten numer źle się wpisuje? Na czym to polega? tak czy tak warto sprawdzać wpisany numer, żeby nie było przykrych niespodzianek emotka

Zamieszanie mają w związku z tym ich +48, bez względu na moje numery. Po prostu mam autouzupełnianie formularzy (imię, nazwisko, mejl, tel.) i każdorazowo w przypadku Smolara telefon nieprawidłowo się importuje. W przypadku formularzy innych organizatorów nigdy nie ma problemu. U Smolara po zaimportowaniu danych nr tel. poprawiam ręcznie.

zielonaszpilka

#7115464 Napisano: 09.08.2023 11:58:34
adamo86 napisał(a):

joan napisał(a):

U smolara zle wpisuje jak masz numer z 8 z przodu. Wtedy dopisuje ta ósemkę do numeru kierunkowego do Polski i dopiero reszta wbija się jako normalny numer. Też tak mam;)

Ale nikt u mnie nie ma numeru z ósemką na przodzie emotka Tam po prostu zawsze źle wskakuje, przyzwyczaiłam się emotka

Czasem jak z autouzupełnienia wybierasz to wpisuje kierunkowy +48, dodaje na początku numeru 48 i usuwa dwie ostatnie cyfry emotka

A tak, faktycznie, emotka masz rację emotka przy autozupełnianiu tak jest, więc w sumie przez to od dawna nie korzystam z autozupełniania u smolara i wpisuje ręcznie, ale tu znowu mam numer zaczynający się na 8 i muszę dodawać jedna ósemkę emotka  tak źle i tak niedobrze. W sumie można by do nich zawnioskować, żeby usunęli ten idiotyczny kierunkowy.
0 0

SevenKing

#7115465 Napisano: 09.08.2023 12:00:31
burza64 napisał(a):

ikropka napisał(a):

SevenKing napisał(a):

Czy wygrane kody z loterii Heinekena przychodzą na bieżąco?
Pytam, bo u mnie zatrzymały się na 18 lipca.

u mnie też. Czekam, czekam i nic.

Też czekam

Dziękuję za odpowiedź.
0 0

kreo42

#7115466 Napisano: 09.08.2023 12:03:19
SevenKing napisał(a):

burza64 napisał(a):

ikropka napisał(a):

SevenKing napisał(a):

Czy wygrane kody z loterii Heinekena przychodzą na bieżąco?
Pytam, bo u mnie zatrzymały się na 18 lipca.

u mnie też. Czekam, czekam i nic.

Też czekam

Dziękuję za odpowiedź.

tez czekam juz 2 tygodnie na muve
0 0

otter

#7115467 Napisano: 09.08.2023 12:24:34
Czy ktoś w zabkowej Summerime Madness skutecznie odwołał się u Smolara? Kupiłem dwa czteorpaki kasztelana na dwóch osobnych paragonach z apka a dostałem jeden los tylko
0 0

ineska1991

#7115469 Napisano: 09.08.2023 12:26:08
Czy ma ktoś może oświadczenie laureata do druku w loterii nestle na zestawy szkolne ? Mógł by wysłać na priv ? W regulaminie jest ,ale nijak pobrać nie mogę a screeny zajmują mi 3 strony ... z góry dziękuję
1 mia 0

danaaa

#7115471 Napisano: 09.08.2023 12:31:20
Gdzie zgłaszacie brak przyznanych losów w loteriach Żabki? Do Żabki (pod jaki adres?) czy do organizatora loterii?
0 0

adamo86

#7115473 Napisano: 09.08.2023 12:32:42
danaaa napisał(a):

Gdzie zgłaszacie brak przyznanych losów w loteriach Żabki? Do Żabki (pod jaki adres?) czy do organizatora loterii?

Przez żappkę, w zakładce kontakt jest opcja napisania w sprawie wyzwań i promocji
0 0

danaaa

#7115474 Napisano: 09.08.2023 12:32:53
otter napisał(a):

Czy ktoś w zabkowej Summerime Madness skutecznie odwołał się u Smolara? Kupiłem dwa czteorpaki kasztelana na dwóch osobnych paragonach z apka a dostałem jeden los tylko

Ja wczoraj pomimo prawidłowego zakupu z aplikacją nie dostałam wcale losu na tę loterię emotka
0 0

danaaa

#7115476 Napisano: 09.08.2023 12:35:02
[quote=
adamo86 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Przez żappkę, w zakładce kontakt jest opcja napisania w sprawie wyzwań i promocji

adamo86]
danaaa napisał(a):

0 0

danaaa

#7115477 Napisano: 09.08.2023 12:35:04
[quote=
adamo86 napisał(a):

danaaa napisał(a):

adamo86]
danaaa napisał(a):

0 0

kamil17

#7115478 Napisano: 09.08.2023 12:35:46
iszhara napisał(a):

Realizował już ktoś bon podarunkowy  z konkursu „Mistrz oszczędzania” w Kauflandzie ? Można nim płacić na kasie samoobsługowej ? emotka

wydaje mi sie ze tak , tam jest taka.opcja płatności karta podarunkowa. ale napisalem do nich z pytaniem. jak mi odpiszą dam ci znac
1 iszhara 0

danaaa

#7115481 Napisano: 09.08.2023 12:37:27
danaaa napisał(a):

[quote=

adamo86 napisał(a):

danaaa napisał(a):

adamo86]
danaaa napisał(a):

Bardzo dziękuję za odpowiedź
0 0

halliday

#7115516 Napisano: 09.08.2023 13:55:17
kamil17 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Realizował już ktoś bon podarunkowy  z konkursu „Mistrz oszczędzania” w Kauflandzie ? Można nim płacić na kasie samoobsługowej ? emotka

wydaje mi sie ze tak , tam jest taka.opcja płatności karta podarunkowa. ale napisalem do nich z pytaniem. jak mi odpiszą dam ci znac

tak jest opcja na kasach samoobsługowych płatność kartą podarunkową, lecz trzeba mieć kod kreskowy nie cyfrowy oraz musi być opcja włączona, gdyż z ostatnie loterii 4move nie wchodziły mi te kody na samoobsługowej pomimo kodu kreskowego.
1 iszhara 0

lasiglasty

#7115524 Napisano: 09.08.2023 14:18:34
Co zrobić, żeby w Silanie pokazał się formularz? Na Bref na tej stronie mam, a na Silan się nie pokazuje emotka

pamal73

#7115525 Napisano: 09.08.2023 14:18:59
visserarthur napisał(a):

Czy ktoś może nie dostał karty Kaufland z Mistrza Oszczędzania (a powinien dostać)? Zastanawiam się, czy jeszcze nie wysłali wszystkich, czy moja zdolna siostra numer telefonu popierniczyła...

U mnie też brak sms-a, dzwoniłam do nich , kazali się kontaktować przez @ lub na stronie kauflandu -> kontakt
0 0

lolzek

#7115528 Napisano: 09.08.2023 14:24:34
kamil17 napisał(a):

iszhara napisał(a):

A czy wiadomo czy można płacić kilkukrotnie tym bonem? Czy na raz trzeba z zrobić zakupy za te 1000 zł?
0 0

kreo42

#7115529 Napisano: 09.08.2023 14:27:34
lolzek napisał(a):

kamil17 napisał(a):

iszhara napisał(a):

A czy wiadomo czy można płacić kilkukrotnie tym bonem? Czy na raz trzeba z zrobić zakupy za te 1000 zł?

Też napisałem pytanie do nich czy wielokrotnego użytku, ale jeszcze brak odpowiedzi, ale myślę że wielokrotny
1 lolzek 0

izak1000

#7115534 Napisano: 09.08.2023 14:40:46
kreo42 napisał(a):

lolzek napisał(a):

kamil17 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Też napisałem pytanie do nich czy wielokrotnego użytku, ale jeszcze brak odpowiedzi, ale myślę że wielokrotny

A czy ta wygrana jest połączona z kartą Kaufland Card czy też może każdy z niej korzystać mając nr kodu??
0 0