Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kamil17

#7114983 Napisano: 07.08.2023 14:16:07
kaufland mistrz oszczedzania są juz wyniki na stronie ale jeszcze zadnego info nie dostalem ktos cos??

zezowaty_kot

#7114986 Napisano: 07.08.2023 14:19:06
koszalek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wrócili, czyli będzie relacja z wręczenia samochodu emotka Miło będzie zobaczyć to szczęście emotka  emotka emotka

No co Ty, przecież szczęśliwiec jest skromny i nieśmiały, nie wyraził zgody na publiczne występy..

Jest jeszcze kwestia tego czy samochód istnieje nie tylko na obrazku, ale też w rzeczywistości emotka  Mimo wszystko czekam w napięciu na ten piękny moment emotka

I pytanie, czy samochód również nie jest nieśmiały... 😉

alikah

#7114987 Napisano: 07.08.2023 14:19:38
Mam takie pytanko od nowicjusza czyli mnie emotka  

Jeśli jest konkurs marki X i trzeba napisać dlaczego polecacie ich produkt, a później ani wyniki ani prace nie są publikowane nigdzie, a organizator kontaktuje się z laureatami (zgodnie z regulaminem) - to bierzecie udział w czymś takim czy to podejrzenie, że jakiś fejk?
0 0

pikawka

#7114989 Napisano: 07.08.2023 14:29:59
alikah napisał(a):

Jeśli jest konkurs marki X i trzeba napisać dlaczego polecacie ich produkt, a później ani wyniki ani prace nie są publikowane nigdzie, a organizator kontaktuje się z laureatami (zgodnie z regulaminem) - to bierzecie udział w czymś takim czy to podejrzenie, że jakiś fejk?

Przecież w 90% konkursie prace mie są publikowane emotka  całe szczęście emotka

majonez1992

#7114990 Napisano: 07.08.2023 14:30:34
alikah napisał(a):

Często nie ma żadnych wyników i się wygrywa tam, co widać na forum. Jaki konkurs?
1 alikah 0

visserarthur

#7114992 Napisano: 07.08.2023 14:35:26
kamil17 napisał(a):

kaufland mistrz oszczedzania są juz wyniki na stronie ale jeszcze zadnego info nie dostalem ktos cos??

Nowicjuszem przecież nie jesteś- zrobili zapewne "komisyjne- finałowe" podsumowanie i teraz zapewne przystępują, do szykowania wysyłki.

rufus

#7114995 Napisano: 07.08.2023 14:41:19
Odp Smolara odnosnie karnetu Fest festiwal

2 mia, Mulinka 0

pikawka

#7114996 Napisano: 07.08.2023 14:51:21
rufus napisał(a):

Boszeee żeby nie wymyślili biletów na inny festiwal ;( emotka
1 Mulinka 0

aerdna

#7114997 Napisano: 07.08.2023 14:53:05
rufus napisał(a):

A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?
0 0

Malena_

#7114998 Napisano: 07.08.2023 14:55:40
southlander napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

MANUFAKTURA KRAFTOWA zaprasza na FB na lekcję HISTORII, ale nie, nie ma na myśli KONKURSU

a już są na fb?:D mnie chyba mają na stałe zablokowaną xd

Faktycznie, wrócili. Ale chyba mają ustawione jakieś blokady widoczności, bo pod najnowszym postem licznik pokazuje 4 komentarze i magicznie nie da się ich wyświetlić. emotka

Wg mnie to komentarze ukryte przez nich, dlatego ich nie widać
0 0

Malena_

#7114999 Napisano: 07.08.2023 14:55:43
southlander napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

MANUFAKTURA KRAFTOWA zaprasza na FB na lekcję HISTORII, ale nie, nie ma na myśli KONKURSU

Faktycznie, wrócili. Ale chyba mają ustawione jakieś blokady widoczności, bo pod najnowszym postem licznik pokazuje 4 komentarze i magicznie nie da się ich wyświetlić. emotka

0 0

visserarthur

#7115000 Napisano: 07.08.2023 14:57:26
pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

W ogóle powinni dawać jako nagrody vouchery do poważnych serwisów sprzedażowych, zamiast pralek bony do sklepów rtv agd... Wtedy byłoby zapewne mniej takich problemów, że festiwal odwołali, albo mają problem z pozyskaniem nagród, bo producent się spóźnia z dostawą...
0 0

atlantydek

#7115001 Napisano: 07.08.2023 14:58:05
aerdna napisał(a):

rufus napisał(a):

A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Nie, ale to 4-All to inna liga agencyjna. Dajmy im chwilę, a potem znowu zbiorowy atak.

Placek

#7115002 Napisano: 07.08.2023 14:58:42
MagdalenaMal napisał(a):

southlander napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

ja dodałem komentarz to za minutę dostałem bana i już nawet nie mogę wejść na tą stronę
0 0

mysia

#7115003 Napisano: 07.08.2023 14:58:54
[quote=

aerdna]A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Ciszaemotka  może trzeba im pocztą reklamacje wysłaćemotka
0 0

lirianka

#7115007 Napisano: 07.08.2023 15:09:32
mysia napisał(a):

[quote=

aerdna]A czy komuś odpisał 4-ALL z Oreo Żabka?

Ciszaemotka  może trzeba im pocztą reklamacje wysłaćemotka

Napisałam do nich maila. Na razie zero odpowiedzi.
Czas na składanie reklamacji jest bodajże do 10 sierpnia.
1 mysia 0

koniczynka123

#7115019 Napisano: 07.08.2023 15:42:32
visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

W ogóle powinni dawać jako nagrody vouchery do poważnych serwisów sprzedażowych, zamiast pralek bony do sklepów rtv agd... Wtedy byłoby zapewne mniej takich problemów, że festiwal odwołali, albo mają problem z pozyskaniem nagród, bo producent się spóźnia z dostawą...

Wtedy organizator (nie pisze tu akurat o Smolarze) nie mógłby nam dawać nagród powystawowych (tj np moja zardzewiała wiszące huśtawka czy zepsute kamery emotka ), które według regulaminu mają dwukrotnie większą wartość a organizator kupił je z wyprzedaży. I niech mi nikt nie mówi, że to wina sponsora, sądziłam się więc "znam od podszewki" emotka
1 joan 0

joan

#7115022 Napisano: 07.08.2023 15:51:47
visserarthur napisał(a):

Od lat to postuluję emotka A co do rtv/agd: kiedy kupujesz sprzęt samodzielnie za bon czy gotówkę, wybierasz produkt o takich parametrach, które najbardziej Ci odpowiadają, masz odbiór starego sprzętu gratis, bez problemu załatwiasz wniesienie i ustawienie w mieszkaniu, a gwarancja jest cacy...

southlander

#7115027 Napisano: 07.08.2023 16:01:48
visserarthur napisał(a):

To by było dla nas lepsze rozwiązanie, niestety festiwale często są powiązane marketingowo/sponsoringowo z konkretnymi markami lub producentami, co ułatwia całą organizację nagród. Za voucher do sklepu z elektroniką ktoś rzeczywiście musi zapłacić, a bilety na festiwal dostaje czasem w konkretnej puli za friko, w ramach umowy sponsorskiej. Dla festiwalu to żaden koszt wpuścić dodatkowe kilkadziesiąt osób, bo i tak większość kosztów jest stałych. Muszą scenę postawić, zaprosić zespoły, więc im to nie robi różnicy, a dodatkowe powiązanie marki z festiwalem nakręca rozpoznawalność festiwalu.
0 0

joan

#7115029 Napisano: 07.08.2023 16:07:01
southlander napisał(a):

(...) Za voucher do sklepu z elektroniką ktoś rzeczywiście musi zapłacić, a bilety na festiwal dostaje czasem w konkretnej puli za friko, w ramach umowy sponsorskiej. (...)

Nawet niekoniecznie tak, lecz np. organizator kupuje bilety w lutym 2023 na koncert w grudniu 2023. W lutym płaci za bilety po 100 zł, ale przekazuje je w grudniu 2023, kiedy to bilety można zakupić jedynie w ramach ostatniej puli i nagle magicznie stają się "warte" 600 zł emotka
0 0