Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ameryka

#7114822 Napisano: 06.08.2023 20:58:29
visserarthur napisał(a):

Kupując piwa w Żabce do Smolarowej loterii powinien pojawiać się do 10 razy kupon na piwo Tuborg za żapsa- pojawił mi się tylko po razie na dwóch aplikacjach, więcej nie! Pojawiły komuś się te kupony więcej niż raz?

tylko 1 raz. Miałem 2 transakcje w różne dni
0 0

visserarthur

#7114826 Napisano: 06.08.2023 21:05:31
ameryka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Kupując piwa w Żabce do Smolarowej loterii powinien pojawiać się do 10 razy kupon na piwo Tuborg za żapsa- pojawił mi się tylko po razie na dwóch aplikacjach, więcej nie! Pojawiły komuś się te kupony więcej niż raz?

tylko 1 raz. Miałem 2 transakcje w różne dni

Aha, to trzeba do nich napisać, bo 10 razy powinna być możliwość wzięcia piwa za żabsa...
0 0

gregory

#7114831 Napisano: 06.08.2023 21:32:36
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

w tym roku nie bedzie loterii Almette? wiecie coś? rok temu chyba juz można było zgłaszać, a teraz taka cisza, że pewnie zrezygnowali... Szkoda, bo fajnie się marzyło o takiej nagrodzie

A to nie było od września… bo w wakacje, to chyba nie…

ja kojarzę coś, że już w sierpniu była sprzedaż.

Sprzedaż może i tak, ale pisałeś o zgłaszaniu.

Generalnie miałem na myśli to, czy mogę zacząć marzyć, czy moze zapomnieć.

Coś chyba będzie: https://www.almette.pl/loteria-2023/
od 01.09

Dziękuję adamo. Dzieki Tobie mogę marzyc juz od dzis. I ta kuchnia pod chmurką nawwet mi bardziej pasuje niz sauna czy spa.

darog

#7114840 Napisano: 06.08.2023 22:38:15
gregory napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

w tym roku nie bedzie loterii Almette? wiecie coś? rok temu chyba juz można było zgłaszać, a teraz taka cisza, że pewnie zrezygnowali... Szkoda, bo fajnie się marzyło o takiej nagrodzie

od 01.09

Dziękuję adamo. Dzieki Tobie mogę marzyc juz od dzis. I ta kuchnia pod chmurką nawwet mi bardziej pasuje niz sauna czy spa.

Wnętrze: bielone drewno, płytki marmurowe  i dodatki granatowe i czarne.
ps. Ja absolutnie zdecydowanie  wolę saunę niż kuchnię pod chmurką.
1 gregory 0

gregory

#7114842 Napisano: 06.08.2023 22:42:34

.

Wnętrze: bielone drewno, płytki marmurowe  i dodatki granatowe i czarne.
ps. Ja absolutnie zdecydowanie  wolę saunę niż kuchnię pod chmurką.

O, a skąd takie szczegółowe info?
0 0

Malena_

#7114843 Napisano: 06.08.2023 22:46:28
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

od 01.09

Gdzieś na świecie jest osoba, która wkrótce w nim zamieszka, choć jeszcze tego nie wie. Codziennie budzić się i pić kawę z widokiem na Tatry…
Ja też zaczęłam marzyć.
0 0

rufus

#7114845 Napisano: 06.08.2023 22:59:20
MagdalenaMal napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

od 01.09

Gdzieś na świecie jest osoba, która wkrótce w nim zamieszka, choć jeszcze tego nie wie. Codziennie budzić się i pić kawę z widokiem na Tatry…
Ja też zaczęłam marzyć.

Pewnie jakas pani zosia ktora wyslala 2 zgloszenia, bo o loterii dowiedziala sie od corki z wnukami
1 mia 0

Malena_

#7114847 Napisano: 06.08.2023 23:05:57
rufus napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

od 01.09

Ja też zaczęłam marzyć.

Pewnie jakas pani zosia ktora wyslala 2 zgloszenia, bo o loterii dowiedziala sie od corki z wnukami

Czytałam, że w którejś edycji 400 000 Polaków wzięło udział, nie chcę nawet myśleć ile wysyłali zgłoszeń.
A swoją drogą, jaki jest koszt takiego domu, z pełnym wyposażeniem i z działką ?
0 0

gregory

#7114848 Napisano: 06.08.2023 23:07:46
Około miliona w tamtym roku kosztowal
1 Malena_ 0

WesolaBabka

#7114854 Napisano: 07.08.2023 00:32:53
Czy wszyscy już dostali @ z  Moya z informacją o wygranej? bo sie zastanawiam czy mam jeszcze czekac czy to tylko zbieżnosć imion i nazwisk na liscie zwycięskiej
0 0

visserarthur

#7114855 Napisano: 07.08.2023 00:36:26
MagdalenaMal napisał(a):

rufus napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gregory napisał(a):

od 01.09

Ja też zaczęłam marzyć.

Czytałam, że w którejś edycji 400 000 Polaków wzięło udział, nie chcę nawet myśleć ile wysyłali zgłoszeń.
A swoją drogą, jaki jest koszt takiego domu, z pełnym wyposażeniem i z działką ?

Tak, też to czytałem, tyle, że liczbę zgłoszeń mogli określić jako Polaków, a nie liczbę uczestników...Nie było to wyjaśnione...

aspartaqs

#7114906 Napisano: 07.08.2023 11:55:11
MANUFAKTURA KRAFTOWA zaprasza na FB na lekcję HISTORII, ale nie, nie ma na myśli KONKURSU

majonez1992

#7114916 Napisano: 07.08.2023 12:25:11
aspartaqs napisał(a):

MANUFAKTURA KRAFTOWA zaprasza na FB na lekcję HISTORII, ale nie, nie ma na myśli KONKURSU

a już są na fb?:D mnie chyba mają na stałe zablokowaną xd
0 0

southlander

#7114923 Napisano: 07.08.2023 12:45:22
majonez1992 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

a już są na fb?:D mnie chyba mają na stałe zablokowaną xd

Faktycznie, wrócili. Ale chyba mają ustawione jakieś blokady widoczności, bo pod najnowszym postem licznik pokazuje 4 komentarze i magicznie nie da się ich wyświetlić. emotka
0 0

Gość: koszalek

#7114928 Napisano: 07.08.2023 12:51:40
Wrócili, czyli będzie relacja z wręczenia samochodu emotka Miło będzie zobaczyć to szczęście emotka  emotka emotka

atlantydek

#7114930 Napisano: 07.08.2023 12:53:54
koszalek napisał(a):

Wrócili, czyli będzie relacja z wręczenia samochodu emotka Miło będzie zobaczyć to szczęście emotka  emotka emotka

No co Ty, przecież szczęśliwiec jest skromny i nieśmiały, nie wyraził zgody na publiczne występy..

Gość: koszalek

#7114934 Napisano: 07.08.2023 12:57:04
atlantydek napisał(a):

koszalek napisał(a):

No co Ty, przecież szczęśliwiec jest skromny i nieśmiały, nie wyraził zgody na publiczne występy..

Jest jeszcze kwestia tego czy samochód istnieje nie tylko na obrazku, ale też w rzeczywistości emotka  Mimo wszystko czekam w napięciu na ten piękny moment emotka
0 0

majonez1992

#7114950 Napisano: 07.08.2023 13:21:17
koszalek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

koszalek napisał(a):

Jest jeszcze kwestia tego czy samochód istnieje nie tylko na obrazku, ale też w rzeczywistości emotka  Mimo wszystko czekam w napięciu na ten piękny moment emotka

obawiam się, że się go nikt nie doczeka xd
0 0

alienistka

#7114970 Napisano: 07.08.2023 13:49:36
ciotkaklotka napisał(a):

Bilety do Suntago z konkursu lipton auchan sa na jedna strefę czy na 3 strefy na raz?

Na 3 strefy
0 0

np72np

#7114979 Napisano: 07.08.2023 14:08:37
Mam pytanie... bo dostałam maila z informacją o wygranej w konkursie kujawski " Złap apetyt na nagrody" że wygrałam oleje , ale moje dane są na liście z wygranymi garnkami. Pisałam do agencji o informację jak to i cisza... Jak myślicie mam czekać czy dzwonić do nich?
0 0