Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia

#7114521 Napisano: 04.08.2023 21:56:29
mirek1987 napisał(a):

Czy po wygranej w Kinderze automatycznie otrzymuje się maila dotyczącego weryfikacji paragonu, czy odzywają się po jakimś czasie?

Nie ma weryfikacji, przysyłają bardzo szybko nagrodę, przynajmniej u mnie tak było.

agusia369

#7114543 Napisano: 05.08.2023 01:50:13
Odwołany Fest Festival. Bilety z Oreo? Pytanie do tych co wygrali. Czy piszecie do organizatora jaki ma na to pomysł, czy czekacie na info z ich strony? W niektórych konkursach jest zapis, ze organizator nie ponosi odpowiedzialności za odwołany koncert, tu takiego nie znalazłam.
0 0

agata1221

#7114549 Napisano: 05.08.2023 07:36:20
agusia369 napisał(a):

Odwołany Fest Festival. Bilety z Oreo? Pytanie do tych co wygrali. Czy piszecie do organizatora jaki ma na to pomysł, czy czekacie na info z ich strony? W niektórych konkursach jest zapis, ze organizator nie ponosi odpowiedzialności za odwołany koncert, tu takiego nie znalazłam.

Hej, przyznam szczerze, że jestem zielona w temacie reklamacji konkursów. Może znajdzie się jakaś osoba która najpierw napisze maila do organizatora ?
0 0

atlantydek

#7114567 Napisano: 05.08.2023 10:43:48
agata1221 napisał(a):

agusia369 napisał(a):

Hej, przyznam szczerze, że jestem zielona w temacie reklamacji konkursów. Może znajdzie się jakaś osoba która najpierw napisze maila do organizatora ?

Już napisałem z sugestia, żeby zaczęli rozmawiać z Oreo w sprawie godnej rekompensaty emotka
1 agata1221 0

lukasz6

#7114568 Napisano: 05.08.2023 10:47:35
[quote=gdzieś przeczytałem, że organizator złożył wniosek o upadłość, więc możliwość odzyskania środów za bilety będzie prawnie ograniczona. W zasadzie duże prawdopodobieństwo, że tych środków się nie odzyska, a jeśli nawet będą zgłoszone wierzytelności w postępowaniu upadłościowym, to w zależności od majątku, zaspokojeniu mogą podlegać w jakimś małym procencie (jeśli w ogóle okaże się, że jest jakikolwiek majątek do spieniężenia). Także ciekawa prawnie sprawa.

atlantydek]
agata1221 napisał(a):

agusia369 napisał(a):

Już napisałem z sugestia, żeby zaczęli rozmawiać z Oreo w sprawie godnej rekompensaty emotka
1 agata1221 0

marcinzc

#7114582 Napisano: 05.08.2023 11:55:18

ilonaxx5

#7114591 Napisano: 05.08.2023 12:54:13
udało wam się zrealizować ten kod do empiku ?
0 0

darog

#7114604 Napisano: 05.08.2023 14:45:09
lukasz6 napisał(a):

[quote=gdzieś przeczytałem, że organizator złożył wniosek o upadłość, więc możliwość odzyskania środów za bilety będzie prawnie ograniczona. W zasadzie duże prawdopodobieństwo, że tych środków się nie odzyska, a jeśli nawet będą zgłoszone wierzytelności w postępowaniu upadłościowym, to w zależności od majątku, zaspokojeniu mogą podlegać w jakimś małym procencie (jeśli w ogóle okaże się, że jest jakikolwiek majątek do spieniężenia). Także ciekawa prawnie sprawa.

atlantydek]

agata1221 napisał(a):

agusia369 napisał(a):

???
Warto poczytać regulamin Fest Festivalu / w tym rozdział "zwrot biletów". 
https://festfestival.pl/regulamin/

Ubezpieczyciel wypłaca. Na tej samej zasadzie, jakby linie lotnicze zbankrutowały i samoloty nie poleciały - a bilety kupione. 
Procedura jest opisana . Organizator/ Sponsor Konkursu - to oni BEZPOŚREDNIO zwracają się do "Festa" - bo zawarli z nimi umowę.

Zwycięzcy zaś piszą reklamację do "konkursu w którym wygrali" - a że były to zdaje się nagrody - za literackie treści - znaczy się;
- uczestnik konkursu spełnił warunki: zakupił towar, napisał i wysłał treść na pytanie konkursowe, podał dane oraz przesłał paragon = dostał nagrodę. 

Ubezpieczyciel zwraca KASE a nie "coś w ramach rekompensaty". 
Zatem reklamacja nie dotyczy "dajcie COŚ" w zamian tylko kasa na jaką bilet opiewał w regulaminie.

0 0

atlantydek

#7114611 Napisano: 05.08.2023 16:13:54
darog napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atlantydek]

agata1221 napisał(a):

agusia369 napisał(a):

???
Warto poczytać regulamin Fest Festivalu / w tym rozdział "zwrot biletów". 
https://festfestival.pl/regulamin/

Ubezpieczyciel wypłaca. Na tej samej zasadzie, jakby linie lotnicze zbankrutowały i samoloty nie poleciały - a bilety kupione. 
Procedura jest opisana . Organizator/ Sponsor Konkursu - to oni BEZPOŚREDNIO zwracają się do "Festa" - bo zawarli z nimi umowę.

Zwycięzcy zaś piszą reklamację do "konkursu w którym wygrali" - a że były to zdaje się nagrody - za literackie treści - znaczy się;
- uczestnik konkursu spełnił warunki: zakupił towar, napisał i wysłał treść na pytanie konkursowe, podał dane oraz przesłał paragon = dostał nagrodę. 

Ubezpieczyciel zwraca KASE a nie "coś w ramach rekompensaty". 
Zatem reklamacja nie dotyczy "dajcie COŚ" w zamian tylko kasa na jaką bilet opiewał w regulaminie.

Oczywiście,  miałem na myśli co najmniej regulaminową wartość biletów.  Piszcie, im więcej zgłoszeń, tym większa presja i mniejsza szansa na zamiecenie pod dywan. Problem jest taki, że właściciel marki Oreo dostał te bilety za friko w ramach współpracy sponsorskiej, a odzyskać coś od bankruta jest trudne. No ale to nie nasz problem, będą musieli sięgnąć do kieszeni i  dołożyć coś ekstra z letnich lodowych zysków  emotka
0 0

kumulacja

#7114612 Napisano: 05.08.2023 16:24:19
ilonaxx5 napisał(a):

Kod z Almette? Tak, ale jest jeden warunek - należy zamówić produkty sprzedawane przez Empik. Na stronie Empiku jest wielu sprzedawców. Jeśli sobie wybierzesz w przeglądarce np. plecak, to sprawdź z lewej strony sprzedawców i zaznacz Empik. Również w opisie danego produktu jest napisane, kto daną rzecz sprzedaje. Po zamówieniu towaru przechodzisz do płatności, a tam pojawi się pytanie, czy masz kod.
0 0

olywka

#7114629 Napisano: 05.08.2023 17:51:51
Loteria "Summertime Madness" w Żabce, 18+
Regulamin jest dla mnie mało zrozumiały. 
Chciałam zagrać drugi raz, kupiłam czteropak po raz kolejny z swoją aplikacją żabki (dwa różne dni) jednak nie mam kokosa do rozbicia emotka  Ile w końcu losów mogę maksymalnie otrzymać?
Czytając regulamin miałam wrażenie, że max. 5 losów (kokosow) na dobę. Jednak w mojej aplikacji jakkolwiek to brzmi kokosa brak 😅
0 0

anaesth

#7114638 Napisano: 05.08.2023 18:42:10
Chciałabym się upewnić: kody do Cinema City z Lay’s można wymieniać na bilety przy kasie, tak? Nie tylko przez internet?
0 0

stalowiak1979

#7114639 Napisano: 05.08.2023 18:43:13
https://www.e-kon...urs-wakacyjny101   Czy wiecie do ilu znaków można napisac?
0 0

ilonaxx5

#7114641 Napisano: 05.08.2023 18:53:56
kumulacja napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Kod z Almette? Tak, ale jest jeden warunek - należy zamówić produkty sprzedawane przez Empik. Na stronie Empiku jest wielu sprzedawców. Jeśli sobie wybierzesz w przeglądarce np. plecak, to sprawdź z lewej strony sprzedawców i zaznacz Empik. Również w opisie danego produktu jest napisane, kto daną rzecz sprzedaje. Po zamówieniu towaru przechodzisz do płatności, a tam pojawi się pytanie, czy masz kod.

Dziękuję ale chodziło mi o Kinder ale działa na tej też właśnie zasadzie
0 0

agnesita

#7114642 Napisano: 05.08.2023 18:57:10
anaesth napisał(a):

Chciałabym się upewnić: kody do Cinema City z Lay’s można wymieniać na bilety przy kasie, tak? Nie tylko przez internet?

tak, ja wymieniałam przy kasie w kinie właśnie emotka
1 anaesth 0

anaesth

#7114650 Napisano: 05.08.2023 19:50:31
agnesita napisał(a):

anaesth napisał(a):

tak, ja wymieniałam przy kasie w kinie właśnie emotka

Dzięki emotka
1 agnesita 0

Finezyjna

#7114652 Napisano: 05.08.2023 19:55:53
Hejka, kojarzycie konkurs lubelska na fb, gdzie byly do wygrania bilety na fest ? Czy tam bylo rozstrzygniecie ?
0 0

lookaso

#7114653 Napisano: 05.08.2023 20:00:38
Finezyjna napisał(a):

Hejka, kojarzycie konkurs lubelska na fb, gdzie byly do wygrania bilety na fest ? Czy tam bylo rozstrzygniecie ?

Było. Pisali komuś w odpowiedzi na pytanie w poście na FB.
1 Finezyjna 0

sks900

#7114655 Napisano: 05.08.2023 20:11:58
W kinder średnio nagroda co 36 minut.
1 nanajka81 0

pinkmelody

#7114658 Napisano: 05.08.2023 21:01:53
olywka napisał(a):

Loteria "Summertime Madness" w Żabce, 18+
Regulamin jest dla mnie mało zrozumiały. 
Chciałam zagrać drugi raz, kupiłam czteropak po raz kolejny z swoją aplikacją żabki (dwa różne dni) jednak nie mam kokosa do rozbicia emotka  Ile w końcu losów mogę maksymalnie otrzymać?
Czytając regulamin miałam wrażenie, że max. 5 losów (kokosow) na dobę. Jednak w mojej aplikacji jakkolwiek to brzmi kokosa brak 😅

0 0