Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka

#7114313 Napisano: 04.08.2023 13:03:00
rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu.

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania.

W duzej ilosci pisza to fejkowe konta

no nie wiem. Na twitterze pisze o tym np. redaktor naczelny portalu katowice24.info

Widziałam emotka  Także ja już próbowałabym odwoływać ewnentualne rezerwacje, które ktoś zrobił przy okazji tego festiwalu emotka  Przy czym zastanawiam się też nad tymi wygranymi biletami. W sumie nagrodą był np. bilet w formie elektronicznej. Zwycięzcy dostali bilety na maile, a że festiwal się nie odbędzie? No cóż emotka Nagrodą był bilet i bilet został wydany emotka  Mam nadzieję jednak, że organizatorzy staną na wysokości zadania i jednak nie pójdą tą drogą i zrekompensują to jakoś laureatom.
0 0

asper01

#7114314 Napisano: 04.08.2023 13:05:39
joan napisał(a):

rufus napisał(a):

Boskie! emotka

To info chyba źle wróży, bo na festiwalach raczej nie ma elektoratu aktualnej władzy emotka
0 0

maverick

#7114315 Napisano: 04.08.2023 13:06:54
asper01 napisał(a):

joan napisał(a):

rufus napisał(a):

Boskie! emotka

To info chyba źle wróży, bo na festiwalach raczej nie ma elektoratu aktualnej władzy emotka

Nie zapominaj o "festiwalach" w Toruniu emotka
1 asper01 0

joan

#7114317 Napisano: 04.08.2023 13:09:02
asper01 napisał(a):

Trudno powiedzieć, komu źle wróży emotka Natomiast - biorąc pod uwagę pewne fakty - można domniemywać, że tam mocno było smarowane walizkami pełnymi pieniędzy od momentu wymyślenia pierwszej edycji FF. U władzy właśnie emotka
0 0

asiatko

#7114319 Napisano: 04.08.2023 13:12:01
czy dostajecie meile o wygranej nestle crayola? u mnie minely juz 24 godz a meila brak
0 0

pikawka

#7114320 Napisano: 04.08.2023 13:12:38
asiatko napisał(a):

czy dostajecie meile o wygranej nestle crayola? u mnie minely juz 24 godz a meila brak

Tak dostałam od razu
0 0

atlantydek

#7114321 Napisano: 04.08.2023 13:13:06
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

Trudno powiedzieć, komu źle wróży emotka Natomiast - biorąc pod uwagę pewne fakty - można domniemywać, że tam mocno było smarowane walizkami pełnymi pieniędzy od momentu wymyślenia pierwszej edycji FF. U władzy właśnie emotka

Były wcześniej jakieś przeboje z tym festiwalem?
0 0

asper01

#7114327 Napisano: 04.08.2023 13:23:16
joan napisał(a):

asper01 napisał(a):

No chyba, że emotka  Czyli jechał w swoim interesie emotka  A tak w ogóle, to o co chodzi z tym FF? Nigdy nie byłem, ale wyczuwam, że chodzi o sprzeciw miejscowych...
0 0

joan

#7114333 Napisano: 04.08.2023 13:29:10
atlantydek napisał(a):

Były wcześniej jakieś przeboje z tym festiwalem?

Owszem. Ale tam wchodzą w grę takie pieniądze, że prędzej byś się "sam" podpalił w chaszczach Parku Śląskiego, niż by ta sprawa drgnęła. Idea tego festiwalu mogła zrodzić się jedynie w chorym, zafiksowanym na pieniądzach i zupełnie pozbawionym empatii umyśle. Tu masz kilka artykułów:
https://katowice....-halasy-impreza.html
https://www.money...75466508642944a.html
https://katowice2...tora-fest-festiwalu/
https://katowice2...ne-festiwale-opinia/

Dodam, że koncerty odbywają się kilka dni z rzędu dzień i noc i dzień i noc po środku k* miast, gdzie na terenie samego Osiedla Tysiąclecie mieszka gruuubo ponad 40.000 ludzi. Do tego mieszkańcy pozostałych miejscowości, spokojnie 80.000 osób gnije w tym bezsennym bagnie.

I teraz najlepsze: otóż ktoś może zorganizować tygodniowy maraton disco polo pod Twoim oknem - a wiesz, jaka kara mu za to grozi? Uwaga! "(...) grzywna może wynieść 500 zł, a sąd może wymierzyć karę w wysokości 5000 zł."

W ramach ciekawostki: kilka dni temu na stadionie w Parku Śląskim 2x zagrał Rammstein. Kojarzycie, c' nie? U mnie w sypialni słychać było epicko emotka I jeszcze żółty, duży księżyc się trafił pierwszego dnia na "Sonne". Cóż. Zaczęli muzykować tak wele 20:30, potem krótka przerwa ok. 22 i przed północą wszyscy poszliśmy spać. Happy end, wszyscy zadowoleni, dzieciaki lemoniadę sprzedawały w bramach swoich ogrodów, chill i radość z przybycia gości.
1 miata 0

pikawka

#7114356 Napisano: 04.08.2023 14:17:35
Czy ktoś kontaktował się w tej sprawie ze Smolarem ?:(
0 0

mysia

#7114368 Napisano: 04.08.2023 14:41:33
Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… emotka
0 0

atlantydek

#7114405 Napisano: 04.08.2023 15:45:44
mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.
1 mysia 0

pikawka

#7114406 Napisano: 04.08.2023 15:48:24
0 0

bianco

#7114415 Napisano: 04.08.2023 16:07:54
czy ktos tez tak miał przy konkursie MOYA ze mimo dodawania zdjęć - ostatecznie zgłoszenie ich nie zawiera?
emotka
0 0

mysia

#7114416 Napisano: 04.08.2023 16:09:15
atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

Będę pisać reklamację, przy takiej wartości trzeba walczyć o zwrotemotka
1 pikawka 0

anialistopad

#7114440 Napisano: 04.08.2023 17:02:17
W aplikacji żabka wygrane piwa zywiec można przy 1 transakcji kilka odebrać czy trzeba każde pojedynczo? Nie mogę się doczytać w regulaminie ich
0 0

agakaz2

#7114441 Napisano: 04.08.2023 17:05:28
anialistopad napisał(a):

W aplikacji żabka wygrane piwa zywiec można przy 1 transakcji kilka odebrać czy trzeba każde pojedynczo? Nie mogę się doczytać w regulaminie ich

nie ma co patrzeć na regulamin. trzeba pojedynczo bo kod tylko tak wchodził  tak miałam za każdym razem

darog

#7114479 Napisano: 04.08.2023 19:19:12
FEST FESTIVAL odwołany.
Czy wygrane zamienią na kase i wpłacą na konto?

https://gwiazdy.w...ow-6927002340661952a
0 0

darog

#7114482 Napisano: 04.08.2023 19:23:56

rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu.

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania.

W duzej ilosci pisza to fejkowe konta

no nie wiem. Na twitterze pisze o tym np. redaktor naczelny portalu katowice24.info

Widziałam emotka  Także ja już próbowałabym odwoływać ewnentualne rezerwacje, które ktoś zrobił przy okazji tego festiwalu emotka  Przy czym zastanawiam się też nad tymi wygranymi biletami. W sumie nagrodą był np. bilet w formie elektronicznej. Zwycięzcy dostali bilety na maile, a że festiwal się nie odbędzie? No cóż emotka Nagrodą był bilet i bilet został wydany emotka  Mam nadzieję jednak, że organizatorzy staną na wysokości zadania i jednak nie pójdą tą drogą i zrekompensują to jakoś laureatom.

Ja rozumiem to w ten sposób, że Organizator/ Sponsor ZAKUPIŁ bilety na Fest Festival i przecież ma prawo do reklamacji i zwrotu u Organizator Festa - tak jak WSZYSCY. 

Byłoby ekstra gdyby kasa wpłynęła na konto.
W zasadzie: trzeba sprawdzić DO KIEDY można napisać oficjalną reklamację w konkursach.
0 0

mirek1987

#7114508 Napisano: 04.08.2023 21:09:57
Czy po wygranej w Kinderze automatycznie otrzymuje się maila dotyczącego weryfikacji paragonu, czy odzywają się po jakimś czasie?
0 0