Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atlantydek

#7114273 Napisano: 04.08.2023 12:18:22
Sporo plotek pojawiło się o odwołanie Fest  Festiwalu. Ma ktoś jakieś sprawdzone info, rzeczywiście  demontują sceny?
0 0

joan

#7114274 Napisano: 04.08.2023 12:22:55
atlantydek napisał(a):

Sporo plotek pojawiło się o odwołanie Fest  Festiwalu. Ma ktoś jakieś sprawdzone info, rzeczywiście  demontują sceny?

Skąd takie info? Ponoć są tylko problemy z agencją ochrony i będą ją zmieniać.
0 0

atlantydek

#7114275 Napisano: 04.08.2023 12:29:16
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Skąd takie info? Ponoć są tylko problemy z agencją ochrony i będą ją zmieniać.

Migały mi takie wpisy na  festiwalowych profilach fb Zero reakcji Festiwalu.
0 0

joan

#7114277 Napisano: 04.08.2023 12:32:55
atlantydek napisał(a):

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.
0 0

zielonaszpilka

#7114278 Napisano: 04.08.2023 12:35:52
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Mój facet rano biegał w Parku Śląskim i rzeczywiście działają tam ekipy, ale trudno stwierdzić, czy montują czy demontują. Raczej to pierwsze.

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania.
0 0

rufus

#7114286 Napisano: 04.08.2023 12:44:50
zielonaszpilka napisał(a):

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Podobno odwołują, ale to są informacje z jakichś barmańskich grup. Organizatorzy mają na razie dzwonić do firm współpracujących i podwykonawców z informacją o odwołaniu, a oficjalny komunikat ma zostać podany później. Szczerze mówiąc brzmi to prawdopodobnie, bo jak się pojawiają już głosy w sievi w takiej ilości jak teraz, to ja bym się jednak spodziewała odwołania.

W duzej ilosci pisza to fejkowe konta
0 0

@gnieszk@

#7114288 Napisano: 04.08.2023 12:46:31

@gnieszk@ napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Ciężkie jest życie Agencji emotka  Czy da się PL wymyślić coś na co spryciule nie znajdą patentu ? emotka  Ja na szczęście jestem ślepy chyba i odpuściłem sobie po dwóch próbach ten konkurs. Swoją drogą ciekaw jestem czy ktoś znalazł (jeśli w ogóle była) puszkę na screenie sprzed kilku dni wrzuconą?
Widać że od strony IT nie przygotowali tego jak należy. Więc się zastanawiam tym bardziej jakie patenty się używa żeby wygrać w Somersby emotka

Też jestem ciekawa. Po rozwiązaniu quizu Somersby multum razy znam wszystkie pytania i wiem jaka będzie odpowiedź na każde z nich zanim odpowiedzi się pojawiają. Nie mam problemu z osiągnięciem 720 pkt. Wydaje mi się że robię to szybko. A i tak obawiam się czy na kosz piknikowy się załapię ze swoim czasem.

Akurat Somersby wydaje się dość dobrze zabezpieczone. Piszę to na podstawie swoich wyników i moich miejsc na liście. Chociaż ręki nie dam sobie uciąć, że najlepsze wyniki są wyklikane uczciwie. Dopiero jak wygram główną to będę mogła to stwierdzić z całą pewnościąemotka emotka  Ale osób, które jak ja czy Ty znają wszystkie odpowiedzi na pamięć jest sporo, więc nawet maksymalny wynik nie da gwarancji kosza. Przy czym kosz to żadna rewelacja emotka  Sztućce, serwetki, wnętrze to tandeta emotka  Także nie ma czego żałować. Leżaki fajniejsze emotka  Ale wiem, że nie o kosz tak naprawdę grasz emotka

Wiem, że nikt nie kombinuje na leżaki, które ostatni można było wygrać nie mając nawet 100 pkt. Ale ogromne obawy mam co do czołówki właśnie. Kąsek łakomy i jak ktoś potrafi sobie to opracować to na pewno poświęci na to czas.

zielonaszpilka

#7114289 Napisano: 04.08.2023 12:46:34
rufus napisał(a):

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

no nie wiem. Na twitterze pisze o tym np. redaktor naczelny portalu katowice24.info
0 0

joan

#7114290 Napisano: 04.08.2023 12:46:55
Odwołanie FF? To byłoby zbyt piękne emotka Alem ciekawa, jak się mają pozwy, które przeciwko FF do sądu złożono emotka

pikawka

#7114291 Napisano: 04.08.2023 12:49:41
joan napisał(a):

Odwołanie FF? To byłoby zbyt piękne emotka Alem ciekawa, jak się mają pozwy, które przeciwko FF do sądu złożono emotka

Tez czytam, to chyba fake emotka  jestem ciekawa hihih
0 0

Kwiat Paproci

#7114293 Napisano: 04.08.2023 12:53:55
Czy wiecie kochani co może iść z inpostu  nadane przez Chromatique????
0 0

pusheen

#7114294 Napisano: 04.08.2023 12:54:16
@Kwiat napisał(a):

Żubrówka
0 0

yaagatka

#7114296 Napisano: 04.08.2023 12:54:44
@Kwiat napisał(a):

pewnie żubrówka
0 0

rufus

#7114297 Napisano: 04.08.2023 12:55:34
A jesli fest zostanie jednak odwolany to co z naszymi wygranymi karnetami? emotka
0 0

pikawka

#7114299 Napisano: 04.08.2023 12:56:10
rufus napisał(a):

A jesli fest zostanie jednak odwolany to co z naszymi wygranymi karnetami? emotka

Wg mnie dostaniemy od Smolara kase o wartości biletu… No nie widzę innej opcji
0 0

zielonaszpilka

#7114304 Napisano: 04.08.2023 12:57:54
rufus napisał(a):

Wygrane karnety według mnie są w lepszej sytuacji niż kupione emotka  Tutaj jest szansa, że odzyska się kasę od sponsora nagrody, bo to on był przyrzekającym nagrodę. Trzeba tylko zerknąć czy regulamin reguluje taką sytuację. A z kupionymi jest o tyle gorzej, że festiwal może nie mieć kasy na zwroty i wtedy albo bedzie trzeba długo poczekać albo kasy nie zobaczy się wcale.
1 rufus 0

joan

#7114305 Napisano: 04.08.2023 12:58:07
rufus napisał(a):

Zależy od zapisów w konkretnym regulaminie konkursu i ewentualnej g*burzy w MS sponsora.
1 rufus 0

rufus

#7114308 Napisano: 04.08.2023 12:59:34

rufus napisał(a):

joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

no nie wiem. Na twitterze pisze o tym np. redaktor naczelny portalu katowice24.info

1 yaagatka 0

joan

#7114309 Napisano: 04.08.2023 13:00:46
rufus napisał(a):

Boskie! emotka
1 rufus 0

atlantydek

#7114310 Napisano: 04.08.2023 13:01:02

rufus napisał(a):

Wygrane karnety według mnie są w lepszej sytuacji niż kupione emotka  Tutaj jest szansa, że odzyska się kasę od sponsora nagrody, bo to on był przyrzekającym nagrodę. Trzeba tylko zerknąć czy regulamin reguluje taką sytuację. A z kupionymi jest o tyle gorzej, że festiwal może nie mieć kasy na zwroty i wtedy albo bedzie trzeba długo poczekać albo kasy nie zobaczy się wcale.

Bileterie  wypłacają kasę organizatorowi po imprezie, więc te pieniądze są bezpieczne. Może odejmą jakaś prowizję