Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#7114171 Napisano: 04.08.2023 10:16:22
rufus napisał(a):

team2sis napisał(a):

Czy ktoś tez czeka na bilety od smolar z konkursu chrup życie na fest? Formularz na stronie wypełniałam od razu tego samego dnia co wysłali wyniki a weryfikacji wciąż nie ma. A festival niedługiej się zaczyna. Co tu robić? 🤯

Nikt nie dostal. Regulaminowo maja czas do dzisiaj. Czekamy

Dziś maja być na maila
0 0

agnriealaa

#7114174 Napisano: 04.08.2023 10:17:34
8igora9 napisał(a):

M

Mi odpisali dziś dokładnie to samo. Ja też im na to odpisałam kontynuując dyskusje. To jest dość ironiczne, że chcąc wykluczyć oszustwa i być fair co do osób grających uczciwie, właśnie nie są w stosunku do nich fair 😂

adamo86

#7114177 Napisano: 04.08.2023 10:31:07
agnriealaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

M

Mi odpisali dziś dokładnie to samo. Ja też im na to odpisałam kontynuując dyskusje. To jest dość ironiczne, że chcąc wykluczyć oszustwa i być fair co do osób grających uczciwie, właśnie nie są w stosunku do nich fair 😂

Bardziej uczciwie w takim razie byłoby anulowanie całego konkursu i oddanie ludziom kasy za wklepane kody za puszki emotka  a tym bez kodów wysłanie kilku sztuk puszek 
Podtrzymuję: Omijać szerokim łukiem! 

Emememe

#7114178 Napisano: 04.08.2023 10:31:08
agnriealaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Dokładnie! Dało się uzyskać wynik mniej niż 5s bez żadnych udziwnień i kodów. Zresztą, jak usunęli czasy poniżej 5s, to większość z nas miała zapisany czas 5s jak udało się go zdobyć - ja zapisywałam każdy lepszy, wiec widać ze to był proces a nie jakieś grzebanie w kodzie. Chyba tez się pofatyguję i napiszę do nich maila.

pusheen

#7114185 Napisano: 04.08.2023 10:38:44
8igora9 napisał(a):

Mi jeszcze napisali, że w przesłanym filmiku też oszukuję, bo trwa on dłużej niż 3 sekundy. emotka

Nadkusia

#7114189 Napisano: 04.08.2023 10:41:49
Emememe napisał(a):

agnriealaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Dokładnie! Dało się uzyskać wynik mniej niż 5s bez żadnych udziwnień i kodów. Zresztą, jak usunęli czasy poniżej 5s, to większość z nas miała zapisany czas 5s jak udało się go zdobyć - ja zapisywałam każdy lepszy, wiec widać ze to był proces a nie jakieś grzebanie w kodzie. Chyba tez się pofatyguję i napiszę do nich maila.

To chore, że wmawiają nam oszustwa i skasowali wyniki poniżej 5 sekund "bo tak", nie dość, że nie mamy nagrody to zostaliśmy nazwani oszustami - milutko emotka

rufus

#7114193 Napisano: 04.08.2023 10:43:22
team2sis napisał(a):

Czy ktoś tez czeka na bilety od smolar z konkursu chrup życie na fest? Formularz na stronie wypełniałam od razu tego samego dnia co wysłali wyniki a weryfikacji wciąż nie ma. A festival niedługiej się zaczyna. Co tu robić? 🤯

Wlasnie przyszlo oswiadczenie. Moze i za chwile wysla karnet
0 0

wojteke-konkursy

#7114195 Napisano: 04.08.2023 10:44:01
Nadkusia napisał(a):

Emememe napisał(a):

agnriealaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

To chore, że wmawiają nam oszustwa i skasowali wyniki poniżej 5 sekund "bo tak", nie dość, że nie mamy nagrody to zostaliśmy nazwani oszustami - milutko emotka

Ja miałem zapisane wyniki 6 i 7 sekund i też nie wygrałem 😆
0 0

atyde25

#7114198 Napisano: 04.08.2023 10:48:37
Wiem,że to inny kaliber zdarzenia ale przypomina się akcja z mcśmieciem i tym jak oszuści generowali kody na zestawy wygrane w aplikacji za kody z coli.I zablokowali wszystkim i tak straciłam chyba 5 zestawów.Na miale odpowiedzieli w podobnym tonie co redbull,że eliminują oszustów.Ale już zwykli konsumenci ich nie interesowali.Wylanie dziecka z kąpielą moim skromnym zdaniem.Mam uraz do dziś po tym do takich zagrywek.
0 0

atyde25

#7114200 Napisano: 04.08.2023 10:49:33
I tak się traci klientów brawo za marketing dla tych firm.Bo uraza na długo siedzi w człowieku.

agnriealaa

#7114204 Napisano: 04.08.2023 10:51:01
Serio.. rany boskie 🫣 No tak, bo grając nieuczciwie teraz jeszcze pisalibyśmy do nich z propozycją udowodnienia naszych wyników... Tak jak wyżej, w takim razie uczciwie byłoby anulować cały konkurs. Bo to co teraz zrobili to jakieś jaja. No i jeszcze pytanie czemu granica akurat 5 sekund została uznana za uczciwą? Losowali na kole fortuny czy jak 🤣 Dodatkowo, skąd wiedzą, czy ktoś, kto miał 5 sekund nie oszukiwał, może ktoś uznał że 5 sekund będzie już odpowiednim czasem na uzyskanie nagrody i wpisał sobie taki czas? No ale wtedy jak dostanie nagrodę to już ok, bo 5 sekund jest juz git 😂 No tak, a my zostaliśmy oszustami, ze straconą kasą i setkami prób przy grze 🫠

magdalena-chili

#7114205 Napisano: 04.08.2023 11:03:08
a swoją drogą: kod spowalniający działanie gry/naliczanie czasu. Do czego to już doszło, to mi się kojarzy z brudnym wyścigiem szczurów, a nie z konkursem. Widać, teraz nie normalność, a cwaniactwo w cenie...  aż nie wiem jak to mądrze skomentować, chyba nie ogarniam takich zagrywek. A mogli zrobić normalny konkurs na rymy częstochowskie. I nikt nie czułyby niesmaku.

TurboMike

#7114206 Napisano: 04.08.2023 11:05:17
Ciężkie jest życie Agencji emotka  Czy da się PL wymyślić coś na co spryciule nie znajdą patentu ? emotka  Ja na szczęście jestem ślepy chyba i odpuściłem sobie po dwóch próbach ten konkurs. Swoją drogą ciekaw jestem czy ktoś znalazł (jeśli w ogóle była) puszkę na screenie sprzed kilku dni wrzuconą?
Widać że od strony IT nie przygotowali tego jak należy. Więc się zastanawiam tym bardziej jakie patenty się używa żeby wygrać w Somersby emotka
0 0

mia

#7114207 Napisano: 04.08.2023 11:07:13
Emememe napisał(a):

agnriealaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nie brałam tu udziału, ale do tej pory pamiętam cyrki z quizem Visa. Tam agencja zrobiła od pewnego momentu "weryfikację", żeby im się dane na listach nie powtarzały. Tylko że ta weryfikacja była nieoficjalna, a czas minimalny w dodatku zmienny - tak jak im danego dnia pasowało.emotka
To była dopiero piękna akcja. Nie było zapisu w regulaminie, że można wygrać raz, więc jak się zorientowali, że listy "brzydko" wyglądają, to sami cichaczem "poprawili" regulamin. A że na listach nie był podawany czas rozwiązania quizu, więc hulaj dusza... emotka

pusheen

#7114210 Napisano: 04.08.2023 11:11:24
A ja myślę, że żadnego kodu nie było, tylko wymyślili to, żeby mieć jakiś argument. emotka  Gdyby rzeczywiście krążył jakiś kod to by lepiej zabezpieczyli grę albo sprawdzili, kto rzeczywiście go użył, a kto nie.

joan

#7114211 Napisano: 04.08.2023 11:12:20
Dlatego właśnie wolę konki takie, jak Avanti z wymyślaniem scenariusza filmowego emotka Tymczasem niektóre agencje już chyba całkiem się przerzuciły z pracy ludzkiej na AI oraz wszelkie quizy / gry, żeby nie robić przy konkursach nic poza kliknięciem w "generuj najlepsze wyniki" i rozesłaniem nagród. A nawet tego nie potrafią profesjonalnie ogarnąć emotka

asiaaa85

#7114212 Napisano: 04.08.2023 11:13:06
Ile jest bramek w kinder ? Nie widzę nic w regulaminie emotka
0 0

asiaaa85

#7114213 Napisano: 04.08.2023 11:13:08
0 0

zielonaszpilka

#7114215 Napisano: 04.08.2023 11:15:40
Ale cyrk emotka  Ja byłam pewna, że jednak z mężem polecieliśmy za to, że możliwe, że zagraliśmy na jednym wifi i uznali, że to jedna osoba gra na kilka kont. Ale nie emotka  Jednak polecieliśmy za zbyt szybkie granie emotka  Jak Emememe też zapisywałam sukcesywnie swoje czasy w miarę osiągania coraz lepszych wyników, tak więc miałam zapisane 7 sekund, 6, 5, 4 i 3 sekundy. Skoro anulowali moje wyniki na 3 i 4 sekundy, to czemu nie zostawili mojego wyniku na 5 sekund? I gdzie niby ten kod spowalniający miałoby się wpisywać? Moim zdaniem ta historia o kodzie to ściema. Pewnie mieli wiele  maili z bóldupiącymi, którzy nie mogli pokonać bariery 5 sekund i uznali, że sekunda na obrazek to taki realny czas i resztę wyników anulowali. Słabo. A co do tego, że filmik z gry będzie trwał dłużej niż 3 sekundy to oczywiste. Czas startował od załadowania obrazka, a nie od startu do zakończenia gry.

zielonaszpilka

#7114217 Napisano: 04.08.2023 11:16:31
asia8564 napisał(a):

Nagród jest 1400.
1 asiaaa85 0