Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

emi

#7113458 Napisano: 01.08.2023 21:51:59
Konradowska napisał(a):

No jasne ale to jest konkurencja. Im więcej kupię, tym więcej mam szans. To samo Kalisz, Poznań czy Pcim Dolny. Ale nikt mi nie powie, że w NAV nie można wygrać. W Lavazza mam np. 3 filiżanki, wymarzone, bo komplet musiał być  Kupiłam w Stokrotce 16 kostek kawy w promocji po 13 zł (czyli i tak za grosze, bo zawsze płacę za nią ok.20 zł), to jest koszt jakiś 180 zl? I mam 3 zestawy filiżanek. Warte niby po 3X120 zł =360 ale już bez przesady, zawyżyli cenę. Nie ważne, w każdym razie, nie dość, że kawę dorwałam za pół darmo to mam zestaw filiżanek za darmo.13 X przegrałam
3x wygrałam
no sorry ale mam wrażenie, że tu każdy myśli, że zainwestował w całe 2-3 paragony i już mu się należy wygrać. Niestety, takie są realia, że w loteriach nie ma aż tylu nagród żeby wygrywał co np. 2 paragon.

Czytam o Waszych wygranych w Lavazza i tu coś matematyka szwankuje, czy ja czegoś nie rozumiememotka
Na loterię trzeba zakupić na jeden paragon 2 produkty, to 16 kaw daje 8 zgłoszeń , a jeśli poszło 16 zgłoszeń to już jest zakup 32 kaw a to już nawet w tej super promocji daje kwotę powyżej 400 zł
1 kimberly 0

Justintime

#7113459 Napisano: 01.08.2023 22:08:51
emi napisał(a):

Konradowska napisał(a):

No jasne ale to jest konkurencja. Im więcej kupię, tym więcej mam szans. To samo Kalisz, Poznań czy Pcim Dolny. Ale nikt mi nie powie, że w NAV nie można wygrać. W Lavazza mam np. 3 filiżanki, wymarzone, bo komplet musiał być  Kupiłam w Stokrotce 16 kostek kawy w promocji po 13 zł (czyli i tak za grosze, bo zawsze płacę za nią ok.20 zł), to jest koszt jakiś 180 zl? I mam 3 zestawy filiżanek. Warte niby po 3X120 zł =360 ale już bez przesady, zawyżyli cenę. Nie ważne, w każdym razie, nie dość, że kawę dorwałam za pół darmo to mam zestaw filiżanek za darmo.13 X przegrałam
3x wygrałam
no sorry ale mam wrażenie, że tu każdy myśli, że zainwestował w całe 2-3 paragony i już mu się należy wygrać. Niestety, takie są realia, że w loteriach nie ma aż tylu nagród żeby wygrywał co np. 2 paragon.

Czytam o Waszych wygranych w Lavazza i tu coś matematyka szwankuje, czy ja czegoś nie rozumiememotka
Na loterię trzeba zakupić na jeden paragon 2 produkty, to 16 kaw daje 8 zgłoszeń , a jeśli poszło 16 zgłoszeń to już jest zakup 32 kaw a to już nawet w tej super promocji daje kwotę powyżej 400 zł

W Lavazza wyslalam 2 zgloszenia. Za drugim razem wpadl zegarek. Wiec chyba nie jest tak źle z tym konkursem 🧐
0 0

maryjane

#7113468 Napisano: 01.08.2023 22:44:14
Czy ktoś mógłby poczęstować screenem, który numer paragonu w loterii Hit zgłaszać? Nie otwiera mi się to okienko "gdzie znajdę numer" emotka  (może być priv!)
0 0

emi

#7113469 Napisano: 01.08.2023 22:45:15
Justintime napisał(a):

emi napisał(a):

Konradowska napisał(a):

3x wygrałam

W Lavazza wyslalam 2 zgloszenia. Za drugim razem wpadl zegarek. Wiec chyba nie jest tak źle z tym konkursem 🧐

Ja piszę o zasadach i tu trafiłam na taki przypadek/przykład ??
1 kimberly 0

PanPrezes

#7113471 Napisano: 01.08.2023 22:50:44
Ile mieliście rekord sekund w konkursie RedBulla "Znajdź puszki"? Ja 4 i nie mam żadnej nagrody emotka
0 0

zielonaszpilka

#7113472 Napisano: 01.08.2023 22:51:57
emi napisał(a):

Konradowska napisał(a):

3x wygrałam

Ty rozumiesz dobrze, pytanie czy Konradowska zgłosiła dobre paragony, bo jeśli ma po jednej kawie na paragonie to niestety weryfikacji nie przejdzie emotka

pusheen

#7113473 Napisano: 01.08.2023 23:01:22
Bulbulator napisał(a):

Ile mieliście rekord sekund w konkursie RedBulla "Znajdź puszki"? Ja 4 i nie mam żadnej nagrody emotka

Była o tym chwilę wcześniej dyskusja. Trzeba było mieć 5 sekund i więcej żeby wygrać, niższe czasy najwyraźniej usunęli z gry.
0 0

PanPrezes

#7113474 Napisano: 01.08.2023 23:05:08
pusheen napisał(a):

Bulbulator napisał(a):

Była o tym chwilę wcześniej dyskusja. Trzeba było mieć 5 sekund i więcej żeby wygrać, niższe czasy najwyraźniej usunęli z gry.

To fajny konkurs, że człowiek się stara, a z góry nie biorą pod uwagę jego zgłoszeń xD
0 0

anialistopad

#7113476 Napisano: 01.08.2023 23:21:56
Z silną to jakiś email przychodzi jak się wyśle formularz? Nie miałam nic na stronie,a jak chcę dodać zgłoszenie ponownie to mam info ,że mają już moje zgłoszenie z dziś
0 0

misiamarysia

#7113477 Napisano: 01.08.2023 23:25:43
anialistopad napisał(a):

Z silną to jakiś email przychodzi jak się wyśle formularz? Nie miałam nic na stronie,a jak chcę dodać zgłoszenie ponownie to mam info ,że mają już moje zgłoszenie z dziś

Mam dokładnie to samo, nie dało się dodać zdjęcia paragonu, kręciło w kółko, a teraz informacja, że mają już moje głoszenie i nie da się nic zrobić, bo formularz nie przepuszcza.
0 0

carrrolinax3

#7113505 Napisano: 02.08.2023 09:01:39
Bulbulator napisał(a):

pusheen napisał(a):

Bulbulator napisał(a):

To fajny konkurs, że człowiek się stara, a z góry nie biorą pod uwagę jego zgłoszeń xD

To ciekawe, ja mam 5 sekund i nie mam żadnego emaila...
0 0

synk

#7113510 Napisano: 02.08.2023 09:27:25
carrrolinax3 napisał(a):

Bulbulator napisał(a):

pusheen napisał(a):

Bulbulator napisał(a):

To ciekawe, ja mam 5 sekund i nie mam żadnego emaila...

czyli zaokrąglili/ucięli nie według tego, co się komu wyświetlało, a według czasów technicznych. To co się wyświetlało było zaokrągleniem matematycznym. Wyświetliło 5s, a mogło być np.  4.7 lub 5.3
0 0

magdalena-chili

#7113512 Napisano: 02.08.2023 09:38:03
mam pytanie, nie chcę burzy wywoływać, ale jak Wy wykręcaliście te czasy po 3s w redbull?
5 obrazków + znalezienie tych pieruńskich puszek, ja czasem musiałam się wgapiać w jeden obrazek bez końca bo puszki zwyczajnei nie było, plus kliknięcie i załadowanie strony z kolejnymi obrazkami.... rozumiem, że obrazki się powtarzały, więc można było się ich nauczyć. Ale 2-3-4s dla 5 obrazków? przecież to technicznie trudne emotka  

i nie, nie neguję, nie podważam, po prostu staram się zrozumieć, może ktoś ogarnięty i cierpliwy mi wytłumaczy  emotka
0 0

wojteke-konkursy

#7113514 Napisano: 02.08.2023 09:46:52
magdalena-chili napisał(a):

mam pytanie, nie chcę burzy wywoływać, ale jak Wy wykręcaliście te czasy po 3s w redbull?
5 obrazków + znalezienie tych pieruńskich puszek, ja czasem musiałam się wgapiać w jeden obrazek bez końca bo puszki zwyczajnei nie było, plus kliknięcie i załadowanie strony z kolejnymi obrazkami.... rozumiem, że obrazki się powtarzały, więc można było się ich nauczyć. Ale 2-3-4s dla 5 obrazków? przecież to technicznie trudne emotka  

i nie, nie neguję, nie podważam, po prostu staram się zrozumieć, może ktoś ogarnięty i cierpliwy mi wytłumaczy  emotka

Ja za drugim razem zrobiłem 6 sekund, a za trzecim 7 sekund i więcej nie grałem, aczkolwiek nie wygrałem. Te 6 sekund mi się wydawało bardzo wolno, więc myślę, że 3 spokojnie realne grając kilka razy.

adamo86

#7113515 Napisano: 02.08.2023 09:47:54

Po X próbach można było ogarnąć gdzie puszki się pojawiają - było kilka miejsc dla każdego obrazka.
Czas liczył się dopiero od momentu załadowania obrazka.
Czasem po znalezieniu puszki miałem na liczniku danej planszy cały czas 20s.
Niestety mój najlepszy czas to 5s i głośnika ni ma  emotka

barnsik

#7113516 Napisano: 02.08.2023 09:52:31
Jeżeli zagrasz wystarczającą ilość razy to nauczysz się wszystkich miejsc w których mogą pojawić się puszki i później już instynktownie sprawdzasz je wszystkie po kolei wzrokiem. Jeżeli puszka pojawi się akurat w tym miejscu, które sprawdzasz na początku, to czas znalezienia puszki wynosi w zasadzie tyle co czas reakcji i kliknięcia myszką/stuknięcia palcem w telefon.
Wynik 3-4 sekundy to kwestia próbowania tak długo, aż na wszystkich pięciu obrazkach znajdziesz puszkę "na pierwszy rzut oka", za pierwszym spojrzeniem.

magdalena-chili

#7113517 Napisano: 02.08.2023 09:59:32
adamo86 napisał(a):

Po X próbach można było ogarnąć gdzie puszki się pojawiają - było kilka miejsc dla każdego obrazka.
Czas liczył się dopiero od momentu załadowania obrazka.
Czasem po znalezieniu puszki miałem na liczniku danej planszy cały czas 20s.
Niestety mój najlepszy czas to 5s i głośnika ni ma  emotka

dziękuję emotka , nie wiedziałam, że liczył się czas dop od załadowania. Co nie zmienia faktu, że u mnie okulista pilnie potrzebny emotka  i dziwny konkurs, trochę dziwnie wyszło, w zasadzie głośników dużo, a nie wiadomo do końca do kogo trafiły.
0 0

paulaaa

#7113521 Napisano: 02.08.2023 10:11:41

Paradoksalnie czym dłużej grałam podczas jednego „posiedzenia”, tym łatwiej było mi znaleźć ukryte puszki. Najtrudniejsze były 2 pierwsze obrazki. Jak tam udało się szybko znaleźć to potem było już z górki. Dodatkowo, podczas zmiany obrazka, jeśli wpatrywałam się akurat w tę część planszy, na której pojawiała się puszka, to miałam wrażenie, że ona na moich oczach „wskakuje” na to miejsce. Poza tym były miejsca lepiej widoczne i takie, które trudniej było odszukać, mimo znajomości wszystkich lokalizacji, więc wynik zależał również od zwykłego szczęścia. Raz udało mi się znaleźć wszystkie puszki w 3 sekundy, wieeele razy 4, ale też i 20 sekund się zdarzało, bo się człowiek „zawiesił” na jednym obrazku emotka

gregory04

#7113525 Napisano: 02.08.2023 10:15:50
Myślicie że w tym konkursie Tołpa w Hebe gdzie do wygrania jest BMW jest realna szans zdobyć autko samym tekstem??
0 0

barnsik

#7113527 Napisano: 02.08.2023 10:18:59
paulaaa napisał(a):

Paradoksalnie czym dłużej grałam podczas jednego „posiedzenia”, tym łatwiej było mi znaleźć ukryte puszki. Najtrudniejsze były 2 pierwsze obrazki. Jak tam udało się szybko znaleźć to potem było już z górki. Dodatkowo, podczas zmiany obrazka, jeśli wpatrywałam się akurat w tę część planszy, na której pojawiała się puszka, to miałam wrażenie, że ona na moich oczach „wskakuje” na to miejsce. Poza tym były miejsca lepiej widoczne i takie, które trudniej było odszukać, mimo znajomości wszystkich lokalizacji, więc wynik zależał również od zwykłego szczęścia. Raz udało mi się znaleźć wszystkie puszki w 3 sekundy, wieeele razy 4, ale też i 20 sekund się zdarzało, bo się człowiek „zawiesił” na jednym obrazku emotka

Tak to prawda, puszki przeskakiwały z miejsca w którym znajdowały się w poprzedniej grze. Ten przeskok był niezwyke krótki, ledwo zauważalny - trzeba było wpatrywać się akurat w to miejsce.