Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sasaaabp

#7113011 Napisano: 31.07.2023 15:52:41
bezaczek7 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Nie zamknęli jeszcze przedwcześnie jakiegoś formularza? Dziwne...emotka

Czekej, czekej, mlekpol mi nie idzie emotka  a jak u was?

serio ? emotka  bo nie wiem czy kupować zaraz emotka
0 0

Credo89

#7113021 Napisano: 31.07.2023 16:40:00
Skąd wiecie o nagrodach z kujawski tłoczony na zimno? Z listy czy dostaliście maile? Dziękuję za odpowiedź
0 0

bezaczek7

#7113022 Napisano: 31.07.2023 16:40:19
sasaaabp napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Nie zamknęli jeszcze przedwcześnie jakiegoś formularza? Dziwne...emotka

Czekej, czekej, mlekpol mi nie idzie emotka  a jak u was?

serio ? emotka  bo nie wiem czy kupować zaraz emotka

Teraz przeszło.
0 0

domenicasun

#7113028 Napisano: 31.07.2023 17:00:19
https://konkurspomagamypszczolom.pl/ Konkurs niby do dzisiaj, ale już informacja na stronie, że dziękują za zgłoszenia i zamknęli formularz.

asiaaa85

#7113029 Napisano: 31.07.2023 17:00:26
Credo89 napisał(a):

Skąd wiecie o nagrodach z kujawski tłoczony na zimno? Z listy czy dostaliście maile? Dziękuję za odpowiedź

Wyniki podpięte
0 0

asiaaa85

#7113030 Napisano: 31.07.2023 17:00:29
Credo89 napisał(a):

Wyniki podpięte
1 Credo89 0

asiaaa85

#7113031 Napisano: 31.07.2023 17:00:32
Credo89 napisał(a):

Wyniki podpięte
0 0

Emememe

#7113032 Napisano: 31.07.2023 17:01:49
domenicasun napisał(a):

https://konkurspomagamypszczolom.pl/ Konkurs niby do dzisiaj, ale już informacja na stronie, że dziękują za zgłoszenia i zamknęli formularz.

Faktycznie emotka  A miałam wysłać zgłoszenie wieczorem emotka
0 0

gryszelm

#7113033 Napisano: 31.07.2023 17:08:03
Emememe napisał(a):

domenicasun napisał(a):

Też się rozczarowałam. Tak to jest jak się zostawia konkurs na ostatni dzień.

domenicasun

#7113035 Napisano: 31.07.2023 17:09:48
Emememe napisał(a):

domenicasun napisał(a):

Miałam kwietne zdjęcia z działki i z balkonu. Szkoda, że nie działam tak szybko jak organizator.  emotka emotka
1 Emememe 0

asiaaa85

#7113037 Napisano: 31.07.2023 17:14:22
Kujawski tłoczony na zimno tam podawało się jakieś dane itp ?
0 0

pawelski

#7113040 Napisano: 31.07.2023 17:30:53
W sprawie 100 wygranych z Lublina w loteri Familijne agencja Nav odpisała mi tak: 

"Jeśli chodzi o tę loterię jak i wszystkie w zasadzie „paragonowe”, zdajemy sobie sprawę ze zjawiska i przyznaję, że nie wygląda ono „z zewnątrz” najlepiej .Na szeroko rozumianym rynku jest grupa osób, które z grania i wygrywania w konkursach i loteriach urządziły sobie sposób na życie .To, o czym mogę zapewnić to fakt, że ich działania są co do zasady uczciwe. Zgłaszane paragony są autentyczne (sprawdzaliśmy to wielokrotnie na różne sposoby), nie ma też mowy o działaniach typowo „hakerskich” czyli jakichś włamaniach do systemu w celu poznania rozlokowania nagród.Chodzi tu po prostu o masową liczbę zgłoszeń. Zdajemy sobie sprawę, że to wszystko wygląda podejrzanie i proszę mi uwierzyć, że zawsze staramy się proceder ograniczyć – no ale tak długo, jak jest uczciwy (regulaminowy), nie bardzo możemy. Jako uwiarygodnienie podam jeden oczywisty fakt – teoretycznie nie mamy obowiązku publikowania listy laureatów w takiej formie, gdybyśmy więc mieli coś do ukrycia – nie publikowalibyśmy jej 😊 A gdyby te osoby były w jakikolwiek sposób powiązane z organizatorem to cóż, myślę, że dane nie byłyby publikowane w kółko te same, żeby właśnie nie budzić podejrzeń. Niemniej, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Jest to kolejna, dodatkowa motywacja, żeby nadal próbować znalezienia rozwiązania dla tego typu procederów.  Pozdrawiam, "

joan

#7113041 Napisano: 31.07.2023 17:34:17
pawelski napisał(a):

W sprawie 100 wygranych z Lublina w loteri Familijne agencja Nav odpisała mi tak: 

"Jeśli chodzi o tę loterię jak i wszystkie w zasadzie „paragonowe”, zdajemy sobie sprawę ze zjawiska i przyznaję, że nie wygląda ono „z zewnątrz” najlepiej . (...) Jest to kolejna, dodatkowa motywacja, żeby nadal próbować znalezienia rozwiązania dla tego typu procederów.  Pozdrawiam, "

Wystarczy robić NORMALNE losowania, a nie zasr* bramki i będzie po problemie. Porada gratis, pozdrawiam emotka

nanajka81

#7113043 Napisano: 31.07.2023 17:42:50
joan napisał(a):

pawelski napisał(a):

"Jeśli chodzi o tę loterię jak i wszystkie w zasadzie „paragonowe”, zdajemy sobie sprawę ze zjawiska i przyznaję, że nie wygląda ono „z zewnątrz” najlepiej . (...) Jest to kolejna, dodatkowa motywacja, żeby nadal próbować znalezienia rozwiązania dla tego typu procederów.  Pozdrawiam, "

Wystarczy robić NORMALNE losowania, a nie zasr* bramki i będzie po problemie. Porada gratis, pozdrawiam emotka

w wielu konkursach bramkowych są jakieś wałki. Ale i w innych też - wystarczy zobaczyć konkurs Kubusia z robloxem. W regulaminie jest że grać może tylko sam zarejestrowany a ni cholery nie jest to możliwe bo żeby zdobyć pierwsze miejsce trzeba grać kilkadziesiąt godzin (jak to obliczyłam to mniej więcej 8-9 dziennie) i nikt samodzielnie nie wytrzyma grania tyle czasu w grę która polega na skakaniu na trampolinie przez 20 sek żeby zdobyć 2 pkt. I tak w kółko. Naprawdę konkursowy syf się zrobił - i te bramki i te paragony i na lajki i na kody z kapsli... Odechciewa się grać.
2 joan, ZetZ 0

mandarynka16

#7113045 Napisano: 31.07.2023 17:52:47
joan napisał(a):

pawelski napisał(a):

Ktoś tu wrzucal badania, przy bramkach maja wiecej zgloszen. To sie liczy dla nich bo z tego sa rozliczani.
0 0

joan

#7113048 Napisano: 31.07.2023 18:03:09
mandarynka16 napisał(a):

Ktoś tu wrzucal badania, przy bramkach maja wiecej zgloszen. To sie liczy dla nich bo z tego sa rozliczani.

To było zdaje się Albedo + narzędzie do prognoz, lecz ja w te ich "obliczenia" mocno wątpię. Przede wszystkim dlatego, że to są ich własne wnioski, a np. Smolar może mieć inne emotka

W wypowiedzi Nav najmniej mi się natomiast podoba fragment, że "Na szeroko rozumianym rynku jest grupa osób, które z grania i wygrywania w konkursach i loteriach urządziły sobie sposób na życie ." Taki jakby bool doopy, zdaje mi się emotka Co laureaci robią z pieniędzmi, to ich sprawa. Sama znam osobę, która każdy dodatkowy pieniądz (typu premia, wypłata nadgodzin czy tzw. grusza) przelewa na różne zbiórki; szczególnie takie, które nie mają siły przebicia. Po prostu ratuje komuś życie, daje nadzieję. Nie będziemy razem z żadną agencją zaglądać bliźniemu do portfela, zwracamy się jedynie z zapytaniem, czy wszystko jest w porządku z daną akcją. A tu info typu: wiemy ale se nie radzimy. Mnie nie zachęcili do udziału emotka

Flowerpower

#7113057 Napisano: 31.07.2023 18:35:46
Hej, 
czy wysyłał ktoś zgłoszenie do konkursu zdjeciezhistorią? Oleje Fuchs? 

przychodzi potwierdzenie na mejla lub jakiś komunikat się wyświetla na stronie?
0 0

visserarthur

#7113058 Napisano: 31.07.2023 18:38:38
Ze zdobytej przeze mnie wiedzy na jednym z kierunków, doświadczenia praktycznego, jako uczestnik loterii i konkursów, oraz analizy tego, co pisze ten „pan z Nav” wnioskuję (chyba już to pisałem), że te osoby kupują produkty, po czym korzystają z prawa zwrotu. Nav nic nie może zrobić, bo produkt kupiony, a że sklep umożliwia zwroty… cóż.

joan

#7113062 Napisano: 31.07.2023 18:53:05
visserarthur napisał(a):

Ze zdobytej przeze mnie wiedzy na jednym z kierunków, doświadczenia praktycznego, jako uczestnik loterii i konkursów, oraz analizy tego, co pisze ten „pan z Nav” wnioskuję (chyba już to pisałem), że te osoby kupują produkty, po czym korzystają z prawa zwrotu. Nav nic nie może zrobić, bo produkt kupiony, a że sklep umożliwia zwroty… cóż.

Czy nic nie mogą zrobić? Hmm. Mogą zażądać oryginałów wszystkich paragonów przypisanych do danego numeru telefonu; ale nie od razu, tylko tuż przed rozesłaniem nagród. Tak ze 100 dni po zakończeniu loterii. Plus zgłoszenia do loterii tylko smsowo, nie przez formularz. Nie wiem, co jeszcze mogłabym doradzić.
0 0

TurboMike

#7113063 Napisano: 31.07.2023 18:53:58
To ja mam inną optykę na to, w odróżnieniu od kogoś kto zachęcał do brania udziału (kilka stron wcześniej) w tych bramach żeby zmniejszyć szanse cwaniakom. Żeby właśnie odpuścić sobie udziały w tego typu loteriach, to może organizatorzy zobaczą że loterie z bramkami nie przynoszą spodziewanej ilości zgłoszeń i to zmienią.
A tak, to nasze złudne nadzieje, wyrzucona kasa wspomaga efektywność takich akcji a i tak wygrywają Ci co mają na to patent. Szczerze to się na tych "Kaliszan" nawet nie złoszczę, bo skoro jest jakaś dziura (systemowa albo ludzka) w takim przeprowadzeniu konkursu to czemu mają nie korzystać? Skoro NAV twierdzi że literalnie jest to lagal... to co my możemy zrobić? Jedynie olać akcje  bramkowe a oni będą mieli wyniki o połowę mniejsze. Mówiąc "my" mam ogólnie na myśli osoby konkursowe (nie tylko z tego forum).