Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

majonez1992

#7112147 Napisano: 27.07.2023 17:25:10
monikar napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy komuś w ogole otwiera się formularz zgłoszeniowy w konkursie Moya? Jak go uruchomić??

https://odkrywajp...tacja.pl/#zgloszenie
I kliknij weź udział 🙃

Klikam i przenosi mnie do góry na jakaś pustą mapę

Masz przycisk na dole, dodaj okolice, nie masz?
0 0

monikar

#7112148 Napisano: 27.07.2023 17:26:26
majonez1992 napisał(a):

monikar napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy komuś w ogole otwiera się formularz zgłoszeniowy w konkursie Moya? Jak go uruchomić??

I kliknij weź udział 🙃

Mam, już się udało. Dziękuje emotka
0 0

visserarthur

#7112149 Napisano: 27.07.2023 17:28:53
kreo42 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Wystarczy mieć kasjerkę koleżankę. Ale, żeby tyle "zaoszczędzić" na karcie klienta? Kiedyś w Delikatesach Centrum szefowa powiedziała mi, że ich góra zrugała, bo ja sobie Knorry kupiłem po 1,50 i zrobiły 10 transakcji, używając za każdym razem Delikarty żeby było taniej, a mi wtedy zablokowali mi tę kartę. Boją się, bo ich posądzą o to, że nabijali sobie punkty na karcie, by wymienić na prezent - noże.
Napisałem maila do Eurocashu, by wyjaśnić tę sprawę. Przeprosili mnie i powód był taki, że zapobiegają oszustwom ze strony pracowników. Te panie to anioły. 
Wiem też jak jest w Żabkach: jeśli ktoś we Wrocławiu kupił coś i dostał żappsy, a 15 minut potem kupił w Warszawie, to też to jest w systemie i (gdyby sprawdzali na wyrywki) takie oszustwo by wyszło, że ktoś ma nabijane nielegalnie te żappsy. Raczej niemożliwe, ale przeciętny zjadacz chleba przez miesiąc tyle zaoszczędził, nawet gdyby robił wielkie zakupy w danym miesiącu i organizował wesele w remizie na 200 osób lub zatowarowałby swój osiedlowy sklep. Kauflandzka karta Club Card weszła niedawno, chyba od wiosny - i tak tyle by nie uzbierał. Musiał ktoś na kasie lawirować, że te 20 tysięcy uzbierał z tych dziesięciogroszówek. Właściwie to cała pierwsza strona jest podejrzana. Gratuluję wygranym forumowiczom. emotka

Ponad 20 tysięcy to albo szwindel kasjerek, lub hurtownik podjechał

I to jest 20000 oszczędności, to zakupy za ile były… 60-80 tysięcy…!!!? Ja sam kiedyś zrobiłem do konkursu zakupy za chyba 15000, ale liczyli wszystkie zakupy konkretnego producenta i gra była warta świeczki… No ale kiedyś to zupełnie inne czasy były…

Kwiat Paproci

#7112153 Napisano: 27.07.2023 17:42:54
monikar napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

monikar napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monikar napisał(a):

I kliknij weź udział 🙃

Mam, już się udało. Dziękuje emotka

Czy gaz tez można tankować aby brać udział w konkursie?
0 0

Kwiat Paproci

#7112156 Napisano: 27.07.2023 17:48:37
malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Chcę się tylko upewnić czy dobrze zrozumiałam regulamin piwnego konkursu w Dino, w dziennych nagrodach 1osoba z jednego adresu=100zl w całym konkursie? emotka

Niestety

Dziękuję, czyli dobrze qmam

Ale w poprzednim konkursie grilowanie DINO - można było na gospodarstwo domowe 2 nagrody - bony wygrać ???? ( oczywiście z różnych dni)
Tak ?..- bo się teraz denerwuje ze regulaminu nie doczytałam  emotka

anaesth

#7112157 Napisano: 27.07.2023 17:56:19
@Kwiat napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Chcę się tylko upewnić czy dobrze zrozumiałam regulamin piwnego konkursu w Dino, w dziennych nagrodach 1osoba z jednego adresu=100zl w całym konkursie? emotka

Niestety

Ale w poprzednim konkursie grilowanie DINO - można było na gospodarstwo domowe 2 nagrody - bony wygrać ???? ( oczywiście z różnych dni)

W poprzednim tak, a przynajmniej tak wnioskuje, bo mam pozytywne weryfikacje na siebie i na męża (adres ten sam), ale wygrane z różnych dni i różne stopnie. emotka
0 0

Kwiat Paproci

#7112158 Napisano: 27.07.2023 17:59:13
anaesth napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Niestety

W poprzednim tak, a przynajmniej tak wnioskuje, bo mam pozytywne weryfikacje na siebie i na męża (adres ten sam), ale wygrane z różnych dni i różne stopnie. emotka

No ja tak samo - mam pozytywne weryfikacje, wiec chyba bony wyślą  emotka
1 anaesth 0

Kwiat Paproci

#7112159 Napisano: 27.07.2023 18:00:16
@Kwiat napisał(a):

anaesth napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Niestety

No ja tak samo - mam pozytywne weryfikacje, wiec chyba bony wyślą  emotka

Mam taką nadzieję,ze te bony jednak nam dają....
0 0

simonapp

#7112162 Napisano: 27.07.2023 18:15:51
malgosia74 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Niestety

To znaczy że mój mąż nie może już wygrać z tego samego adresu zameldowania?

Nie dogadaliśmy się z rodziną, kto wysyła zgłoszenie i druga osoba z tego samego adresu wygrała. 
Ale tylko wygrała, bo,   emotka    nagroda zostaje u ORGANIZATORA. emotka
W tej Agencji mechanizm jest w większości regulaminów taki sam, więc  staram się mieć to na uwadze, wysyłając zgłoszenia.
To taki mój malutki wkład, by nagrody trafiły do jak największej liczby osób z Naszego Grona.
1 kimberly 0

visserarthur

#7112164 Napisano: 27.07.2023 18:22:49
simonapp napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Niestety

To znaczy że mój mąż nie może już wygrać z tego samego adresu zameldowania?

Nie dogadaliśmy się z rodziną, kto wysyła zgłoszenie i druga osoba z tego samego adresu wygrała. 
Ale tylko wygrała, bo,   emotka    nagroda zostaje u ORGANIZATORA. emotka
W tej Agencji mechanizm jest w większości regulaminów taki sam, więc  staram się mieć to na uwadze, wysyłając zgłoszenia.
To taki mój malutki wkład, by nagrody trafiły do jak największej liczby osób z Naszego Grona.

A to przy podawania danych nie możecie podać innego adresu...?
0 0

Cynamon28

#7112168 Napisano: 27.07.2023 18:40:35
Komuś fuze tea też wezwało do wysłania paragonów ? Co jak nie wyśle wszystkich ? Przecież mają zdjęcia wszystkich w bazie.
1 kreo42 0

anulka72

#7112170 Napisano: 27.07.2023 18:58:17
Cynamon28 napisał(a):

Komuś fuze tea też wezwało do wysłania paragonów ? Co jak nie wyśle wszystkich ? Przecież mają zdjęcia wszystkich w bazie.

Ja też muszę wysłać a wszystkich chyba nie mam. Na pewno jeden brakuje bo mi się zalał
0 0

Cynamon28

#7112172 Napisano: 27.07.2023 19:16:54
visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O co chodzi? Ranking jest do wczoraj- tylko wczoraj zrobiłem pierwsze i ostatnie zakupy i jestem (raczej ja) w rankingu.

jak zrobiłes zakupy, i nabiło tobie pkt z kaufland card na minimum 103 pkt (na wczoraj) to na 1k sie mozesz nie załapac

No jak ranking jest do wczoraj, a akcja się zakończyła, to co niby może się w nim zmienić…

To że konkurs trwał do 26.07 do g.00.00   na 25.07 miałem 93pkt, wczoraj dobiłem jeszcze 46, czyli mam 138, nie wiem czy zalapue się na 1000 miejsce

A dlaczego liczysz punkty, a nie kwoty? Liczyły się kwoty zaoszczędzone, a punkty nalicza za wszystkie zakupy…

Tzn masz racje, źle napisałem,  138 to kwota zaoszczedzina

No to jak dla mnie jesteś w pierwszym „1000” i nic się zdarzyć chyba nie może, abyś był poza…

Myślę ze może się uda, szkoda że dziś nie dali rankingu za 26

No a za jaki dzień jest ten ranking, skoro jest napisane 26.07…?

Na stronie nie ma za 26, na jakiej kwocie kończy się 1000 ?
0 0

visserarthur

#7112177 Napisano: 27.07.2023 19:39:52
Cynamon28 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kreo42 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

O co chodzi? Ranking jest do wczoraj- tylko wczoraj zrobiłem pierwsze i ostatnie zakupy i jestem (raczej ja) w rankingu.

jak zrobiłes zakupy, i nabiło tobie pkt z kaufland card na minimum 103 pkt (na wczoraj) to na 1k sie mozesz nie załapac

No jak ranking jest do wczoraj, a akcja się zakończyła, to co niby może się w nim zmienić…

To że konkurs trwał do 26.07 do g.00.00   na 25.07 miałem 93pkt, wczoraj dobiłem jeszcze 46, czyli mam 138, nie wiem czy zalapue się na 1000 miejsce

A dlaczego liczysz punkty, a nie kwoty? Liczyły się kwoty zaoszczędzone, a punkty nalicza za wszystkie zakupy…

Tzn masz racje, źle napisałem,  138 to kwota zaoszczedzina

No to jak dla mnie jesteś w pierwszym „1000” i nic się zdarzyć chyba nie może, abyś był poza…

Myślę ze może się uda, szkoda że dziś nie dali rankingu za 26

No a za jaki dzień jest ten ranking, skoro jest napisane 26.07…?

Na stronie nie ma za 26, na jakiej kwocie kończy się 1000 ?

114,99 (uruchom na nowo przeglądarkę, to pokaże wyniki za 26.07)
0 0

kreo42

#7112180 Napisano: 27.07.2023 19:43:06
Cynamon28 napisał(a):

Ja mam wysłać,  wygrałem 3x
1 kumulacja 0

pecia

#7112185 Napisano: 27.07.2023 19:51:49
Capri Sun ostatni etap to już informowali?
0 0

koniczynapolna

#7112209 Napisano: 27.07.2023 20:40:53
kreo42 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Mnie tez poprosili 👀 w sumie OK ale termin 5 dni wliczając w to weekend trochę jest śmieszny
0 0

Gość: koszalek

#7112211 Napisano: 27.07.2023 20:43:20
pecia napisał(a):

Capri Sun ostatni etap to już informowali?

Chyba nie, w kazdym razie nikt się nie chwalił.
1 pecia 0

Cynamon28

#7112213 Napisano: 27.07.2023 20:46:23
koniczynapolna napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Mnie tez poprosili 👀 w sumie OK ale termin 5 dni wliczając w to weekend trochę jest śmieszny

Ciekawe co zrobią, jak nie wyśle wszystkich
0 0

vifordist

#7112251 Napisano: 27.07.2023 23:03:49
Czy ktoś ma problem z przejściem reCaptcha? Klikam wybieram i nie mogę przejść,ktoś może ma jakieś pomysły aby pomóc?
0 0