Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Placek

#7111488 Napisano: 25.07.2023 16:02:37
TurboMike napisał(a):

Brał ktoś udział w Zapylaniu w Somersby? Pojawił się ranking ale czegoś nie łapie... Jest mój login z wynikiem ok 500 (pewnie jako pierwszy wynik który się łapał do nagrody) a nie ma wyniku z max ilością punktów ? Macie pomysł o co chodzi ?

niestety nie wzieli pod uwagę poniedziałku, dlatego wyniki tez sa szybciej niż zwykle
0 0

TurboMike

#7111490 Napisano: 25.07.2023 16:03:46
Placek napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Brał ktoś udział w Zapylaniu w Somersby? Pojawił się ranking ale czegoś nie łapie... Jest mój login z wynikiem ok 500 (pewnie jako pierwszy wynik który się łapał do nagrody) a nie ma wyniku z max ilością punktów ? Macie pomysł o co chodzi ?

niestety nie wzieli pod uwagę poniedziałku, dlatego wyniki tez sa szybciej niż zwykle

Czyli spodziewasz się że będzie nowy ranking?
0 0

Placek

#7111492 Napisano: 25.07.2023 16:05:21
TurboMike napisał(a):

Placek napisał(a):

TurboMike napisał(a):

powinien być ale oni mi nigdy nie odpisywali na maile a numeru tel nie mogę znaleźć
0 0

Placek

#7111494 Napisano: 25.07.2023 16:16:29
Placek napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Placek napisał(a):

TurboMike napisał(a):

powinien być ale oni mi nigdy nie odpisywali na maile a numeru tel nie mogę znaleźć

Dodzwoniłem się do agencji i zaraz ściągną ranking i pod koniec dnia mają wrzucić poprawiony

Nadkusia

#7111501 Napisano: 25.07.2023 16:26:42
Według obecnego rankingu kosze piknikowe były poniżej 20 minut, coraz trudniej jest dojść na szczyt :<
1 TurboMike 0

otter

#7111504 Napisano: 25.07.2023 16:40:31
Poniżej 20minut? Mi rozwiązanie na 500pkt zajęło prawie dwie godziny
0 0

Nadkusia

#7111508 Napisano: 25.07.2023 16:42:30
otter napisał(a):

No grałam łącznie 2h, mam na myśli zliczony czas samego odpowiadania na pytania 21 min = 1,75 sekundy na pytanie
0 0

Placek

#7111516 Napisano: 25.07.2023 17:01:30
Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

No grałam łącznie 2h, mam na myśli zliczony czas samego odpowiadania na pytania 21 min = 1,75 sekundy na pytanie

czas który się wyświetla na koniec to czas całej gry a nie tylko czas odpowiedzi 
Ale licznik zamiast pokazać np 120:21 pokazuje tylko 20:21
1 Sanderka 0

Nadkusia

#7111519 Napisano: 25.07.2023 17:05:26
Ta już czaję, ale wychodzi podobnie, (około 2 sekund na odpowiedź), dlatego tak myślałam :)
1 Placek 0

mandarynka16

#7111554 Napisano: 25.07.2023 19:47:07
mia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Jeszcze raz zapytam odnośnie konkursu NIVEA w HEBE, bo może macie jakieś pomysły.
Jestem zalogowana, tekst ma 380 znaków (maksymalnie można wysłać 500 znaków)
Paragon ma 1 MB. Tekst nie jest przesyłany, bo stale mam informację NIEPRAWIDŁOWE DANE.

Nieprawidłowe dane raczej kojarzą się z danymi, nie z tekstem... Ale jeśli nic tam nie masz na czerwono, to powinno byc ok.
U dołu formularza jest (musisz mieć) licznik znaków, który Ci pokazuje, ile zużyłaś. Np. "Wykorzystano 96 z 500 znaków. Pozostało 404 znaków."
Jesli nie masz tego, albo nie działa, to trzeba zmienić przeglądarkę.
Jest jeszcze jedna opcja, choć męcząca - zdarza się, że formularz przyjmuje tekst wpisany, a nie przyjmuje wklejonego. Rzadko, ale bywa. emotka Wtedy po prostu musisz przepisać tekst z Worda, czy gdzie go tam masz, a nie wklejać.

Wg mnie chodzi o logowanie, oni mają ten swój klub. Jak się zalogujesz to zgłoszenie przechodzi
0 0

flinta_13

#7111555 Napisano: 25.07.2023 19:48:10
mandarynka16 napisał(a):

mia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Jeszcze raz zapytam odnośnie konkursu NIVEA w HEBE, bo może macie jakieś pomysły.
Jestem zalogowana, tekst ma 380 znaków (maksymalnie można wysłać 500 znaków)
Paragon ma 1 MB. Tekst nie jest przesyłany, bo stale mam informację NIEPRAWIDŁOWE DANE.

Nieprawidłowe dane raczej kojarzą się z danymi, nie z tekstem... Ale jeśli nic tam nie masz na czerwono, to powinno byc ok.
U dołu formularza jest (musisz mieć) licznik znaków, który Ci pokazuje, ile zużyłaś. Np. "Wykorzystano 96 z 500 znaków. Pozostało 404 znaków."
Jesli nie masz tego, albo nie działa, to trzeba zmienić przeglądarkę.
Jest jeszcze jedna opcja, choć męcząca - zdarza się, że formularz przyjmuje tekst wpisany, a nie przyjmuje wklejonego. Rzadko, ale bywa. emotka Wtedy po prostu musisz przepisać tekst z Worda, czy gdzie go tam masz, a nie wklejać.

Wg mnie chodzi o logowanie, oni mają ten swój klub. Jak się zalogujesz to zgłoszenie przechodzi

Ja.logowalam się przez FB bo też miałam podobny problem
0 0

harnas

#7111562 Napisano: 25.07.2023 20:06:45
Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

dobrze rozumiem, że odpowiedziałaś na wszystkie pytania, które zajęły 2h, żeby wygrać leżak za 3 dychy? Ten konkurs stał się absurdalny
2 mia, adamo86 0

atyde25

#7111564 Napisano: 25.07.2023 20:16:07
Też myślę.że Nivea-Hebe chodzi by się zalogować na swoje konto w klubie wtedy zgłoszenie przechodzi bez problemu.
Mnie zdziwiło,że 48 godzin weryfikacja paragonu ale u mnie zajęło to tylko 24 godziny już mam zweryfikowany pozytywnie.
0 0

rufus

#7111567 Napisano: 25.07.2023 20:22:17
atyde25 napisał(a):

Też myślę.że Nivea-Hebe chodzi by się zalogować na swoje konto w klubie wtedy zgłoszenie przechodzi bez problemu.
Mnie zdziwiło,że 48 godzin weryfikacja paragonu ale u mnie zajęło to tylko 24 godziny już mam zweryfikowany pozytywnie.

Gdzie tam sie loguje?
Wyslalem 2 zgloszenia i nic takiego nie robilem.
1 kimberly 0

pusheen

#7111569 Napisano: 25.07.2023 20:24:14
harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

dobrze rozumiem, że odpowiedziałaś na wszystkie pytania, które zajęły 2h, żeby wygrać leżak za 3 dychy? Ten konkurs stał się absurdalny

A to nie większość konkursów tak wygląda? emotka  Spędza się czas na pisaniu tekstu lub robieniu zdjęcia, co później może przynieść nam jakąś słabą nagrodę pocieszenia albo nawet żadną. Tu przynajmniej komplet leżaków jest w pewnym sensie gwarantowany. I zdecydowanie nie kosztuje 30 zł.

harnas

#7111571 Napisano: 25.07.2023 20:27:55
pusheen napisał(a):

harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

A to nie większość konkursów tak wygląda? emotka  Spędza się czas na pisaniu tekstu lub robieniu zdjęcia, co później może przynieść nam jakąś słabą nagrodę pocieszenia albo nawet żadną. Tu przynajmniej komplet leżaków jest w pewnym sensie gwarantowany. I zdecydowanie nie kosztuje 30 zł.

no raczej nakładem takiego czasu i dla tak słabej nagrody nie byłbym zadowolony, tym bardziej, że musisz kupić kilka piw, są prostsze konkursy, by wygrać leżak. Chyba że tu rywalizujesz z botem
0 0

@gnieszk@

#7111575 Napisano: 25.07.2023 20:32:19
harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

Za tyle punktów to już raczej kosz piknikowy. Z kolei leżaki wygrywa się 2 o wartości łącznej około stówki. Dla mnie ten quiz jest zwyczajnie przyjemny, a jego rozwiązywanie sprawia frajdę. Nagroda to  raczej taki dodatek. A i nie trzeba pić piwa, kody można niedrogo kupić na forum.
1 kimberly 0

pusheen

#7111576 Napisano: 25.07.2023 20:34:45
harnas napisał(a):

pusheen napisał(a):

harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

no raczej nakładem takiego czasu i dla tak słabej nagrody nie byłbym zadowolony, tym bardziej, że musisz kupić kilka piw, są prostsze konkursy, by wygrać leżak. Chyba że tu rywalizujesz z botem

Kod można kupić za 30 groszy, wystarczy jeden. Komplet leżaków to jakieś 40/50 punktów, czyli max 10 minut gry. Łatwiej się chyba nie da.
0 0

harnas

#7111577 Napisano: 25.07.2023 20:35:26
@gnieszk@ napisał(a):

harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

Za tyle punktów to już raczej kosz piknikowy. Z kolei leżaki wygrywa się 2 o wartości łącznej około stówki. Dla mnie ten quiz jest zwyczajnie przyjemny, a jego rozwiązywanie sprawia frajdę. Nagroda to  raczej taki dodatek. A i nie trzeba pić piwa, kody można niedrogo kupić na forum 

to bardzo dobrze, że są konkursy, które jednym trafiają w gusta, innym nie emotka  mnie przy wynikach po 50 szt zwyczajnie zaczynają oczy boleć czytając te same pytania
0 0

karmelowakrowka

#7111578 Napisano: 25.07.2023 20:41:05
rufus napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Gdzie tam sie loguje?
Wyslalem 2 zgloszenia i nic takiego nie robilem.

Ja jestem zalogowana, nie przechodzi.
Mimo, że w zeszłym tygodniu jedno przeszło bez problemu(znaki ~490).
0 0