Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

majonez1992

#7110406 Napisano: 20.07.2023 17:27:02
Konkurs super pharm od columbita, na stronie zgloszeniowej zapisane ze trzeba podac nr dolny transakcji, a w regulaminie ze gorny 🤣 dosc mocna rozbieznosc emotka
0 0

eli75

#7110443 Napisano: 20.07.2023 21:21:43
alienistka napisał(a):

W jak wyzwanie - czy ktoś wygrał 2x voucher do answer a dostał 1?

Pewnie przyjdzie Ci druga wiadomość, do męża właśnie w dwóch wysłali osobnych .
0 0

Gość: koszalek

#7110449 Napisano: 20.07.2023 21:53:54
Takie pytanko o konkurs Smolara Fest (na zdjęcia, na zdjęciu musi być paczka) otóż kupiłam te orzeszki, ale babka nie dała mi paragonu (zagapiłam się i nie zauważyłam). Czytam  regulamin i tam nie ma nic o paragonie. I teraz nie wiem co robić. Czy wysyłac zgłoszenie czy lepiej kupic drugą paczkę emotka  . Tu jest trochę inny przypadek niż zawyczaj bo dajemy zdjęcie produktu, wiec to jest jakby dowód zakupu i w regulaminie nic nie ma o paragonie, ale nie wiem.
0 0

joan

#7110450 Napisano: 20.07.2023 22:01:06
koszalek napisał(a):

Takie pytanko o konkurs Smolara Fest (na zdjęcia, na zdjęciu musi być paczka) otóż kupiłam te orzeszki, ale babka nie dała mi paragonu (zagapiłam się i nie zauważyłam). Czytam  regulamin i tam nie ma nic o paragonie. I teraz nie wiem co robić. Czy wysyłac zgłoszenie czy lepiej kupic drugą paczkę emotka  . Tu jest trochę inny przypadek niż zawyczaj bo dajemy zdjęcie produktu, wiec to jest jakby dowód zakupu i w regulaminie nic nie ma o paragonie, ale nie wiem.

Regulamin jest wiążący emotka
0 0

emi

#7110451 Napisano: 20.07.2023 22:11:29
joan napisał(a):

koszalek napisał(a):

Regulamin jest wiążący emotka

Posiadanie opakowania nie jest dowodem na jego zakup!
Trzymać się jednak trzeba Regulaminu!
0 0

joan

#7110452 Napisano: 20.07.2023 22:14:51
emi napisał(a):

Posiadanie opakowania nie jest dowodem na jego zakup!
Trzymać się jednak trzeba Regulaminu!

W regulaminie ani razu nie pojawia się słowo "paragon" / "dowód" / "zakup" emotka
Gdyby Smolar potrzebował świstka, to by napisali wprost.

banka-manka

#7110454 Napisano: 20.07.2023 22:18:47
koszalek napisał(a):

Paragon nie jest potrzebny, bo to nie jest konkurs promocyjny. 
To jest konkurs fotograficzny z lokowaniem produktu jako koniecznym warunkiem wzięcia udziału emotka  
Organizatora nie interesuje skąd uczestnicy wezmą produkt - kupią, pożyczą, dostaną, ukradną emotka   
Wszystko jedno, byle w przesłanym materiale produkt był widoczny.
1 joan 0

#7110456 Napisano: 20.07.2023 22:21:43
Dzięki wam za odpowiedzi. Szanse na wygraną i tak są słabe, więc raczej nie będzie dramatu. Moje pierwsze zgłoszenie zdjęciowe, całkiem fajna zabawa  emotka  obawiam sę, że moje jest aż zbyt kreatywne, czyli dziwne, ale to już problem Jury emotka
0 0

kaprysek30

#7110457 Napisano: 20.07.2023 22:27:45
Syn wygrał deskorolkę w konkursie z Kubusia. Dwa dni zabawy i przestała działać. Jak wygląda gwarancja u Amooco? Trzeba składać reklamację,czy wystarczy inna forma kontaktu? Zależy mi na szybkim załatwieniu sprawy,bo syn jest ogromnie zawiedziony. Jak opanował jazdę, to deskorolka padła.
0 0

fan-mandaryny

#7110458 Napisano: 20.07.2023 22:40:41
Wracam do tematu konkursu Lays w Stokrotce. Talony zakupowe teoretycznie można realizować w każdym sklepie Stokrotka od Marketu wzwyż. Wiem od obsługi sklepu, że jeśli jest to sklep franczyzowy to maja dużo zamoty z tym w rozliczeniu i musza zajmować się dodatkowymi papierkowym sprawami. Co nie znaczy, ze się nie da. Rozmawiałem z miła panią kierownik. Poszedłem im na rękę i wybrałem inny sklep, 20 km dalej niż miałem 15km. Kupiłem rzeczy pierwszej potrzeby.
Dziś zrealizowałem bon w innym sklepie i nikt nic nie marudził.
Żeby nie robić off topu: szykuje się jakiś konkurs chipsowy u Avanti, bo ostatnio taki detoks miałem. Trochę dobrze to na moje zdrowie wpłynęło. 😊
0 0

majonez1992

#7110464 Napisano: 20.07.2023 23:58:45
fan-mandaryny napisał(a):

Wracam do tematu konkursu Lays w Stokrotce. Talony zakupowe teoretycznie można realizować w każdym sklepie Stokrotka od Marketu wzwyż. Wiem od obsługi sklepu, że jeśli jest to sklep franczyzowy to maja dużo zamoty z tym w rozliczeniu i musza zajmować się dodatkowymi papierkowym sprawami. Co nie znaczy, ze się nie da. Rozmawiałem z miła panią kierownik. Poszedłem im na rękę i wybrałem inny sklep, 20 km dalej niż miałem 15km. Kupiłem rzeczy pierwszej potrzeby.
Żeby nie robić off topu: szykuje się jakiś konkurs chipsowy u Avanti, bo ostatnio taki detoks miałem. Trochę dobrze to na moje zdrowie wpłynęło. 😊

Ogolnie w kazdej stokrotce mozesz to zrealizowac:) szczerze mowiac nie wyobrazam sobie sytuacji, gdzie mam jechac 15/20km dalej:)
0 0

fan-mandaryny

#7110466 Napisano: 21.07.2023 00:21:27
majonez1992 napisał(a):

Ogolnie w kazdej stokrotce mozesz to zrealizowac:) szczerze mowiac nie wyobrazam sobie sytuacji, gdzie mam jechac 15/20km dalej:)

Być może mieszkasz w mieście (?), to masz sklepy blisko. Ja muszę dojeżdżać kawał drogi do wielu sieci. Pisałem tylko o tym, że w sklepach franczyzowych te talony są utrudnieniem dla pracowników Stokrotki - pewnie to jakieś sprawy rozliczeniowe. Nie wiem, dlaczego. Natomiast wiem, że jest w ogóle możliwość, bo kiedyś realizowałem - z Somatu w tej wspomnianej Stokrotce. Pamiętam, że kierownik się zgodził, bo kasjerka wywaliła oczy na ten talon. Piszę to, co dziś usłyszałem: z ich strony to jakiś wielki problem. Zgodziła się dziś realizować, jednocześnie dając mi do zrozumienia, że to trochę nie na rękę, przy tym była bardzo miła. Rozumiem, że pomyślicie klient nasz pan, ale trzeba się szanować. Bardzo lubię pobliski sklep, który odwiedzam. Nikt nie chce, żeby przez jakieś talony i durne pisma ktoś na zakończenie dnia pracy miał dodatkową robotę. Wierzę, że dobro wróci. emotka   Zrealizowałem w niefranczyzowym markecie i było ok. Pozostaje mieć nadzieję, że system realizacji talonów w Stokrotce będzie taki sam sprawny jak realizacji bonów w Dino.

magie1982

#7110481 Napisano: 21.07.2023 08:12:45
Ooo u mnie w Dino wcale nie jest tak różowo. Większość kasjerek przyzwyczaiła się, ale jedna fuka na nas z wielkim fochem. Szept do kolezanki: ona tego nie lubi i ona nie będzie rozliczać. Nie wcale jakąś stara. Chyba wybrała pracę, do której się nie nadaje. Nie pozdrawiam tej księżniczki... A co do Stokrotki z jedną pobliską też mieliśmy przeboje. Nie przyjęli bonu, bo u nich nie można. Złożyliśmy reklamację, ale wiadomo, że więcej tam nie pojedziemy. Może w większych miastach ekspedientki są przyzwyczajone do takich sytuacji, ale u mnie wciąż otwierają szeroko oczy na bony, karty Sodexo i inne tego typu rzeczy. Średniowiecze emotka

magdalena-chili

#7110484 Napisano: 21.07.2023 08:22:15
magie1982 napisał(a):

Ooo u mnie w Dino wcale nie jest tak różowo. Większość kasjerek przyzwyczaiła się, ale jedna fuka na nas z wielkim fochem. Szept do kolezanki: ona tego nie lubi i ona nie będzie rozliczać. Nie wcale jakąś stara. Chyba wybrała pracę, do której się nie nadaje. Nie pozdrawiam tej księżniczki... A co do Stokrotki z jedną pobliską też mieliśmy przeboje. Nie przyjęli bonu, bo u nich nie można. Złożyliśmy reklamację, ale wiadomo, że więcej tam nie pojedziemy. Może w większych miastach ekspedientki są przyzwyczajone do takich sytuacji, ale u mnie wciąż otwierają szeroko oczy na bony, karty Sodexo i inne tego typu rzeczy. Średniowiecze emotka

Na pocieszenie: wielkie miasto, dzielnica z tych centralnych, a w carrefour odbijam się jak pilka kauczukowa od kasy z kartą podarunkową z Nav bodajże. Tez oczy w 5 złoty mają co to za karta

majonez1992

#7110486 Napisano: 21.07.2023 08:26:22

majonez1992 napisał(a):

Być może mieszkasz w mieście (?), to masz sklepy blisko. Ja muszę dojeżdżać kawał drogi do wielu sieci. Pisałem tylko o tym, że w sklepach franczyzowych te talony są utrudnieniem dla pracowników Stokrotki - pewnie to jakieś sprawy rozliczeniowe. Nie wiem, dlaczego. Natomiast wiem, że jest w ogóle możliwość, bo kiedyś realizowałem - z Somatu w tej wspomnianej Stokrotce. Pamiętam, że kierownik się zgodził, bo kasjerka wywaliła oczy na ten talon. Piszę to, co dziś usłyszałem: z ich strony to jakiś wielki problem. Zgodziła się dziś realizować, jednocześnie dając mi do zrozumienia, że to trochę nie na rękę, przy tym była bardzo miła. Rozumiem, że pomyślicie klient nasz pan, ale trzeba się szanować. Bardzo lubię pobliski sklep, który odwiedzam. Nikt nie chce, żeby przez jakieś talony i durne pisma ktoś na zakończenie dnia pracy miał dodatkową robotę. Wierzę, że dobro wróci. emotka   Zrealizowałem w niefranczyzowym markecie i było ok. Pozostaje mieć nadzieję, że system realizacji talonów w Stokrotce będzie taki sam sprawny jak realizacji bonów w Dino.

Dla niektorych kasjerek skoczyc po papierosy do innej kasy to jest wielki problem. Ja w pracy robie swoja robote i oczekuje tego od innych - i nie chodzi o to, ze jestem zlosliwa tylko ze wymagam od innych tego, co od siebie. Czasem tez we wlasnej branzy mam dodatkowa robote, ale przez to nie wyganiam klienta, bo mi sie nie chce ogarniac papierow.
1 kimberly 0

#7110487 Napisano: 21.07.2023 08:28:03
Wyobraźcie sobie jak będzie realizował bony Dino zwycięzca konkursu gdzie bonów do wygrania jest o ile pamietam za 15 000. Będzie miał życie pełne przygód przez jakiś czas  emotka

Emememe

#7110488 Napisano: 21.07.2023 08:39:23
koszalek napisał(a):

Wyobraźcie sobie jak będzie realizował bony Dino zwycięzca konkursu gdzie bonów do wygrania jest o ile pamietam za 15 000. Będzie miał życie pełne przygód przez jakiś czas  emotka

Jestem gotowa na takie przygody emotka

anaesth

#7110489 Napisano: 21.07.2023 08:41:15
koszalek napisał(a):

Ciekawe, czy w nominale po 100zł emotka

(Chętnie się dowiem emotka )

#7110490 Napisano: 21.07.2023 08:42:07
Emememe napisał(a):

koszalek napisał(a):

Do odważnych świat należy emotka  Może będziesz mieć farta i wszystko pójdzie gładko. W końcu to prawdziwe bony, a nie jakieś z domowej drukarki, jak to niektórzy myślą.

notta

#7110499 Napisano: 21.07.2023 09:10:14
koszalek napisał(a):

Emememe napisał(a):

koszalek napisał(a):

Do odważnych świat należy emotka  Może będziesz mieć farta i wszystko pójdzie gładko. W końcu to prawdziwe bony, a nie jakieś z domowej drukarki, jak to niektórzy myślą.

Mam 10 tys w bonach z Namysłowa i zakupy w moim przypadku to gimnastyka. Bo kupić ulubione produkty w tym sklepie za 100zl to wyzwanie. Gdzie często wielu rzeczy brakuje. Gdyby rozbili 100zl na 50zl byloby wygodniej emotka ..ale nie narzekam.. jest całkiem przyjemnie emotka