Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glamlady88
Postów 551
Data rejestracji 04.12.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 3990
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Malena_
Postów 243
Data rejestracji 10.04.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest to naprawdę niezbędne do wydania nagrody ?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ineska1991
Postów 220
Data rejestracji 22.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje za odpowiedzi , poczekamy i się okaże. Ja miałam potwierdzenie adresu na karmę i metaxę ... może ruszy kilka projektów w jednym czasie. Ciekawość mnie zżera 😅🤣
karols
Postów 241
Data rejestracji 18.05.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBsebastian3
Postów 543
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 3990
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kimberly
Postów 377
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Toxic_Avenger
Postów 37
Data rejestracji 18.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś podczas wygranej zapytałem czy zamiast nr. pesel mogę podać NIP osobowy, usłyszałem że nie. Tego też nie rozumiem, bo NIP może być podstawą do odprowadzenia podatku.
pikawka
Postów 3990
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pikawka
Postów 3990
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kimberly
Postów 377
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Haha, to ja mam tak z wszystkimi innymi agencjami, natomiast u nich gwarancja przegranej
Ale twardo wczoraj wysłałam zgłoszenie, stwierdziłam że może w pierwszy dzień nie dostaną 50 zgłoszeń, więc siłą rzeczy będą musieli mnie wybrać
karols
Postów 241
Data rejestracji 18.05.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie tym samym tokiem myślenia poszłam.
Ostatnio udało się wygrać u nich ale totalny inny styl pisania tu tak nie dało się
Malena_
Postów 243
Data rejestracji 10.04.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy jest możliwość przekazania podatku przez organizatora bez podawania NIP/ peselu ?
Spotkałam się z tym w konkursach, że w regulaminie widniało, że organizator przekaże podatek , jednocześnie nie prosząc mnie o podanie tych danych przy wydaniu nagrody …
Toxic_Avenger
Postów 37
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byekitty
Postów 724
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kot na konkursy
banka-manka
Postów 2675
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gdzie chcieli zgodnie z regulaminem kserokopie dowodu osobistego wraz z numerem telefonu wysłanym na adres siedziby Organizatora
Gdzie nagrodą był zestaw produktów i jakieś gadżety
Credo89
Postów 435
Data rejestracji 15.07.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się wydaje że to wyłudzanie danych, mnóstwo jest firm które tymi danymi handluje.
Później dzwonią do nas firmy, wiedzą jak się nazywamy...i proponują różne "dziwne" usługi.
Powiedzcie mi proszę dlaczego wszędzie tak głośno o tym aby nie udostępniać swoich danych wrażliwych?
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Toxic_Avenger
Postów 37
Punkty karne 0
Konkursy dodane