Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ronick

#7109094 Napisano: 15.07.2023 15:48:39
Orbit. Czy po wypełnieniu formularza przychodzi jakieś powiadomienie oprócz komunikatu na stronie??
0 0

alexandra_sasa

#7109100 Napisano: 15.07.2023 16:15:53
ronick napisał(a):

Orbit. Czy po wypełnieniu formularza przychodzi jakieś powiadomienie oprócz komunikatu na stronie??

Nie, nie przychodzi żaden mail.
2 Majkii, ronick 0

prusela

#7109119 Napisano: 15.07.2023 19:32:01
prusela napisał(a):

faworek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

faworek napisał(a):

Ja mam wszystkie screeny - wszystkich zgłoszeń, wyników, właściciela w znajomych dwóch pozostałych laureatów, ogłoszeń tej Agnieszki, regulamin mam zapisany.

może chcesz dołączyć do czatu? emotka

Chcę;) chętnie Wam pomogę

wyślij mi na priv swój profil na fb emotka

Hej, ja też brałam udział w tym konkursie Manufaktury Kraftowej, możesz dodać mnie do czatu?

Czy ktoś mógłby dodać mnie do czatu w sprawie Manufaktury? Nie byłam wcześniej zarejestrowana na tym forum, ale nie jestem jakimś szpiegiem z krainy deszczowców, brałam udział w tym konkursie, można to sprawdzić, skoro są screeny.
Chyba, że czat jest dla wybranych, to wtedy sorry, że zapytałam.

0 0

prusela

#7109120 Napisano: 15.07.2023 19:32:57
prusela napisał(a):

prusela napisał(a):

faworek napisał(a):

faworek napisał(a):

Ja mam wszystkie screeny - wszystkich zgłoszeń, wyników, właściciela w znajomych dwóch pozostałych laureatów, ogłoszeń tej Agnieszki, regulamin mam zapisany.

Hej, ja też brałam udział w tym konkursie Manufaktury Kraftowej, możesz dodać mnie do czatu?

Czy ktoś mógłby dodać mnie do czatu w sprawie Manufaktury? Nie byłam wcześniej zarejestrowana na tym forum, ale nie jestem jakimś szpiegiem z krainy deszczowców, brałam udział w tym konkursie, można to sprawdzić, skoro są screeny.

Czy ktoś mógłby dodać mnie do czatu w sprawie Manufaktury? Nie byłam wcześniej zarejestrowana na tym forum, ale nie jestem jakimś szpiegiem z
krainy deszczowców, brałam udział w tym konkursie, można to sprawdzić,
skoro są screeny.
0 0

faworek

#7109122 Napisano: 15.07.2023 19:48:54
prusela napisał(a):

prusela napisał(a):

prusela napisał(a):

faworek napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy ktoś mógłby dodać mnie do czatu w sprawie Manufaktury? Nie byłam wcześniej zarejestrowana na tym forum, ale nie jestem jakimś szpiegiem z
skoro są screeny.

Dodałam Cię dzisiaj. Poszukaj na mesendżerze w czacie emotka
0 0

TurboMike

#7109124 Napisano: 15.07.2023 19:53:19
Hejo!
Pytanie z cyklu: "Polski język, trudna język" emotka  
" Rozwiązanie Zadania konkursowego nie może zawierać treści sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami, a w szczególności nie może: (...)
naruszać jakichkolwiek praw do znaków towarowych czy chronionych symboli, praw autorskich czy praw osobistych ani zawierać żadnych marek, z wyłączeniem marek produktów promocyjnych, nazwisk osób znanych publicznie, ani innych treści chronionych prawami własności intelektualnej;"

To z konkursu Magnuma. A pytanie brzmi: Czy z zgłoszeniu może się pojawić nazwisko osoby znanej publicznie czy też nie ? emotka  
czy słowa "z wyłączeniem" odnoszą się tylko do marek produktów promocyjnych czy też tego co jest po przecinku ?
0 0

zielonaszpilka

#7109131 Napisano: 15.07.2023 20:47:30
TurboMike napisał(a):

Hejo!
Pytanie z cyklu: "Polski język, trudna język" emotka  
" Rozwiązanie Zadania konkursowego nie może zawierać treści sprzecznych z prawem lub dobrymi obyczajami, a w szczególności nie może: (...)
naruszać jakichkolwiek praw do znaków towarowych czy chronionych symboli, praw autorskich czy praw osobistych ani zawierać żadnych marek, z wyłączeniem marek produktów promocyjnych, nazwisk osób znanych publicznie, ani innych treści chronionych prawami własności intelektualnej;"

To z konkursu Magnuma. A pytanie brzmi: Czy z zgłoszeniu może się pojawić nazwisko osoby znanej publicznie czy też nie ? emotka  
czy słowa "z wyłączeniem" odnoszą się tylko do marek produktów promocyjnych czy też tego co jest po przecinku ?

Kiepsko ujęte, ale to wyłączenie dotyczy tylko produktów marek. Nie możesz napisać znanego nazwiska ani innych treści chronionych prawem własności intelektualnej. W razie wątpliwości lepiej zawsze założyć bezpieczniejszą dla nas opcję, a to będzie zawsze nie używanie takich treści. Z tymże tutaj nie mam najmniejszych wątpliwości, że intencją organizatora było zakazanie używania znanych nazwisk.
1 TurboMike 0

prusela

#7109136 Napisano: 15.07.2023 21:44:53
faworek napisał(a):

prusela napisał(a):

prusela napisał(a):

prusela napisał(a):

faworek napisał(a):

faworek napisał(a):

skoro są screeny.

Dodałam Cię dzisiaj. Poszukaj na mesendżerze w czacie emotka

Dziękuję, już patrzę.
0 0

jagodzianka

#7109240 Napisano: 16.07.2023 19:18:12
Nie mam na ten moment ani jednego paragonu do wysłania, żadnego wierszyka do wymyślenia, rymowanki , zdjęcia czy filmiku, po prostu nic, moja kopertkw w której zawsze czekają paragony do wysłania jest pusta , są wakacje a tak mało wakacyjnych konkursów mam wrażenie,nie mam co robić, jest niedziela czyli moj dzień na wysyłanie zgłoszeń a ja nie mam co ze sobą zrobić , mam nadzieje ze niedługo pojawi się prawdziwy wysyp konkursów…

magie1982

#7109241 Napisano: 16.07.2023 19:24:35
jagodzianka napisał(a):

Nie mam na ten moment ani jednego paragonu do wysłania, żadnego wierszyka do wymyślenia, rymowanki , zdjęcia czy filmiku, po prostu nic, moja kopertkw w której zawsze czekają paragony do wysłania jest pusta , są wakacje a tak mało wakacyjnych konkursów mam wrażenie,nie mam co robić, jest niedziela czyli moj dzień na wysyłanie zgłoszeń a ja nie mam co ze sobą zrobić , mam nadzieje ze niedługo pojawi się prawdziwy wysyp konkursów…

Zgadzam się, jeśli już coś jest to wóda do kupienia za prawie 100 zł . Też liczę że po powrocie z wakacji coś fajnego ruszy.

Gość: koszalek

#7109242 Napisano: 16.07.2023 19:43:43
Konkursów jak dla mnie jest dość (np. Nivea, Królewski). Raczej jest problem by się zmusic by pisać kreatywnie o pielęgnacji czy o robieniu przetworów. Nie wiem jak to się robi by ciągle mieć nowe pomysły na takie tematy. emotka  Ja się nadaję tylko do grania raz na jakiś czas, tak raz na dwa tygodnie emotka
1 kimberly 0

notta

#7109244 Napisano: 16.07.2023 20:13:29
z lechem coś się dzieje globalnie czy tylko u mnie problem ze zgłaszaniem kodów? 3 kod wpisuje, mieli mieli.. i nic totalnie się nie dzieje dalej.
0 0

FBsebastian3

#7109250 Napisano: 16.07.2023 20:54:07
notta napisał(a):

z lechem coś się dzieje globalnie czy tylko u mnie problem ze zgłaszaniem kodów? 3 kod wpisuje, mieli mieli.. i nic totalnie się nie dzieje dalej.

U mnie to samo. Wkurza mnie to i nie wiem co jest powidem
0 0

nataszka

#7109252 Napisano: 16.07.2023 21:02:10
notta napisał(a):

Coś jest nie tak ,mieli i nic ,a jak chcesz ponownie wbić kod  to pokazuje nieprawidłowy lub zgłoszony emotka
0 0

notta

#7109253 Napisano: 16.07.2023 21:02:48
czyli coś im się spierniczyło w weekend. Szkoda straconych kodów.
0 0

mandarynka16

#7109256 Napisano: 16.07.2023 21:30:15
gregory napisał(a):

Zgłaszał się ktoś do konkursu Jim Beam? Nie mogę wpisac prawidłowej daty zakupu. Zamiast 06-07-2023 uparcie przestawia mi automatycznie na 07-06-2023. Jak wpisuję "siłowo" to pojawia sie komunikat: podana data nie jest dostępna (chociaz zakup promocyjny był od 1 lipca, więc data jest prawidłowa). Ktos cos wie?

bo tam najpierw wpisujesz miesiąc, nawet Ci tak podpowiada formularz
0 0

gregory

#7109257 Napisano: 16.07.2023 21:31:56
mandarynka16 napisał(a):

gregory napisał(a):

Zgłaszał się ktoś do konkursu Jim Beam? Nie mogę wpisac prawidłowej daty zakupu. Zamiast 06-07-2023 uparcie przestawia mi automatycznie na 07-06-2023. Jak wpisuję "siłowo" to pojawia sie komunikat: podana data nie jest dostępna (chociaz zakup promocyjny był od 1 lipca, więc data jest prawidłowa). Ktos cos wie?

bo tam najpierw wpisujesz miesiąc, nawet Ci tak podpowiada formularz

no tak, dziękuję. Prosta rzecz bywa skomplikowana.
0 0

PanPrezes

#7109258 Napisano: 16.07.2023 21:33:51
W jakich sklepach jest najwięcej produktów E?
0 0

sesyjnie1

#7109260 Napisano: 16.07.2023 21:52:42
jagodzianka napisał(a):

Mam te same odczucia, pamietam jak rok temu o tej porze non stop biegałam robić zdjęcia konkursowe, miałam listę jak je robić po kolei a teraz pusto.
0 0

PanPrezes

#7109346 Napisano: 17.07.2023 10:40:50
Albedo ma czas do jutra, żeby wysłać bony do Rossmanna, mam rację?
0 0