Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

paula9891

#7108605 Napisano: 13.07.2023 21:30:03
Ale jest jeden plus. Przynajmniej mogę sobie pooglądać Wasze twarze emotka  Bo, że tych nagród nie wydadzą, to się spodziewałam...

flinta_13

#7108606 Napisano: 13.07.2023 21:30:41
Dmajonez1992 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Mnie manufaktura calkowicie zablokowala jak napisalam o ich nierzetelnosci 🤣🤣🤣 chociaz nie bralam udzialu, to nie podoba mi sie to;)

Co chwilę usuwają jakieś wpisy emotka  i podobno blokują tak, że nawet nie da się ich wyszukać na FB

Wlasnie mnie tak zablokowali xD

Pod dwoma komentarzami widzę ich wpisy...prosimy o.wiadomosc... więc dwie osoby wyraziły zgodę na publikację danych ..hmm ciekawe to wszystko, dobrze ze nie brałam udziału, ewidentnie coś na rzeczy

majonez1992

#7108607 Napisano: 13.07.2023 21:34:33
flinta_13 napisał(a):

Dmajonez1992 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Mnie manufaktura calkowicie zablokowala jak napisalam o ich nierzetelnosci 🤣🤣🤣 chociaz nie bralam udzialu, to nie podoba mi sie to;)

Co chwilę usuwają jakieś wpisy emotka  i podobno blokują tak, że nawet nie da się ich wyszukać na FB

Pod dwoma komentarzami widzę ich wpisy...prosimy o.wiadomosc... więc dwie osoby wyraziły zgodę na publikację danych ..hmm ciekawe to wszystko, dobrze ze nie brałam udziału, ewidentnie coś na rzeczy

Tym osobom pewnie wydali kawy, to jest oszustwo i to jest przestepstwo. Robia z ludzi idiotow - ja tez nie bralam udzialu, ale sorry kupujesz cos za 35 zl i nie masz nawet rzetelnych wynikow? Chore:) mysleli ze po prostu ludzie to debile i kupia kawe jak zobacza ze mozna wygrac auto:-)

adamo86

#7108608 Napisano: 13.07.2023 21:39:44
flinta_13 napisał(a):

Dmajonez1992 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Było więcej takich wpisów z prośbą o wiadomość, ale chyba jak ktoś odpisał to kasowali

Emememe

#7108612 Napisano: 13.07.2023 21:48:14
Maksym Woliński - Dyrektor Handlowy TPK pokusił się o udział w tym wspaniałym konkursie i dodał zdjęcie filiżanki kawy z internetu - wygrał bon na wakacjeemotka
1 faworek 0

flinta_13

#7108613 Napisano: 13.07.2023 21:48:59
Emememe napisał(a):

Maksym Woliński - Dyrektor Handlowy TPK pokusił się o udział w tym wspaniałym konkursie i dodał zdjęcie filiżanki kawy z internetu - wygrał bon na wakacjeemotka

emotka szok
1 faworek 0

Emememe

#7108614 Napisano: 13.07.2023 21:50:30
flinta_13 napisał(a):

Emememe napisał(a):

emotka szok

Alan Baranowski to samo xD Zdjęcie z neta i taki sam styl opisu emotka
1 faworek 0

rufus

#7108615 Napisano: 13.07.2023 21:52:31
O jakim konkursie piszecie? Jaki to fp?
0 0

adamo86

#7108616 Napisano: 13.07.2023 21:54:19
rufus napisał(a):

O jakim konkursie piszecie? Jaki to fp?

https://www.faceb...et=a.796652635006196
1 rufus 0

paula9891

#7108617 Napisano: 13.07.2023 21:54:35
Emememe napisał(a):

Jak dla mnie wygląda jak bot. I ten drugi Alan tak samo (dziwni znajomi). I oboje dodali odpowiedź pisemną ze zdjęciem, które są do siebie łudząco podobne emotka
Nie tylko zdjęcia, ale nawet wcięcia w tekście są podobne.

Ale oczywiście to tylko wymysł mojej wyobraźni, a organizator pewnie jest uczciwy emotka

zielonaszpilka

#7108618 Napisano: 13.07.2023 21:58:59
adamo86 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Dmajonez1992 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Było więcej takich wpisów z prośbą o wiadomość, ale chyba jak ktoś odpisał to kasowali

Bo wiecie jak to się wszystko odbyło? emotka
Do prowadzenia fb i promocji dorwała się córka właściciela albo młoda, dynamiczna stażystka emotka  (tak, obstawiam tę gwiazdę z filmików;). Do marca tego roku ich fb był martwy. Dziewczyna miała ambitny plan, żeby rozkręcić rodzinny biznes i wymyśliła serię filmików i, a jakże, konkurs! W marcu i kwietniu pojawiły się chyba jakieś pojedyncze posty, a potem BAM! Konkurs. Rozmowa w biurze wyglądała tak: Słuchajcie, zrobimy konkurs. Wszystkie konkursy to fikcja, nikt w nich nie wygrywa, ale ludzie się połaszą na nagrody i zarobimy kupę kasy na zamówieniach, a lajki i udostępnienia rozkręcam nam fb i nakręcą kolejną sprzedaż. Tylko dajmy jakieś atrakcyjne nagrody, nie wiem... auto, wycieczkę, ekspres do kawy... albo to wszystko na raz! Dorzućmy ejszcze zestawy kawy. Ale roczne! Na bogato! A co, przecież, hihi, i tak tych nagród nie wydamy! Plan się udał tak świetnie, że do dzisiaj nie dali rady zrealizować wszystkich zamówień konkursowych, ale mniejsza z tym. Wszystko byłoby idealnie, gdyby nie ci okropni konkursowicze, którzy domagają się wyników! I tu się sprawa rypła, bo jak wyjść z tego z twarzą. Nie byłoby problemu, gdyby dali formularz i zgłoszenia przez stronę - nikt nie widzi zgłoszeń, można dać fikcyjną listę, nikt tego nie sprawdzi. No ale nie podumali wcześniej i jest problemik. Wiec burza mózgów w biurze trwała dzisiaj cały dzień i zaczęły się cyrki z brakiem zgody na publikację nazwisk zwycięzców, a potem szopka z kilkoma rozdanymi zestawami kaw. Kolejna wesoła runda będzie jak przyjdą (albo nie przyjdą;) te roczne zestawy kaw. Według informacji na forum, będę wysyłać przez rok co miesiąc paczkę kawy emotka  No zobaczymy co z tego wyniknie, bo czuję, że będzie zabawnie.

Wszystko, co powyżej jest tylko fikcją literacką emotka

Edit. o panie emotka  to ja tu takie elaborat tworzę, a oni w międzyczasie taki cudny przekręt robią... no nie emotka  idę obejrzeć te nagrodzone prace emotka

Emememe

#7108620 Napisano: 13.07.2023 22:05:38
paula9891 napisał(a):

Emememe napisał(a):

Jak dla mnie wygląda jak bot. I ten drugi Alan tak samo (dziwni znajomi). I oboje dodali odpowiedź pisemną ze zdjęciem, które są do siebie łudząco podobne emotka
Nie tylko zdjęcia, ale nawet wcięcia w tekście są podobne.

Ale oczywiście to tylko wymysł mojej wyobraźni, a organizator pewnie jest uczciwy emotka

Uczciwy, uczciwy, nie ma żadnych wątpliwości! Nic tylko brać udział w takich konkursach emotka  emotka

paula9891

#7108621 Napisano: 13.07.2023 22:06:00
Nooo ale dokładnie tak samo zadziałała moja wyobraźnia. Bo ten "nagrodzony" styl przypomina ten, który pojawiał się na fp.

Ale oczywiście... Na pewno taki właśnie wybrali, bo im się tak bardzo spodobał emotka

faworek

#7108622 Napisano: 13.07.2023 22:10:42
paula9891 napisał(a):

Nooo ale dokładnie tak samo zadziałała moja wyobraźnia. Bo ten "nagrodzony" styl przypomina ten, który pojawiał się na fp.

Ale oczywiście... Na pewno taki właśnie wybrali, bo im się tak bardzo spodobał emotka

mam takie same odczucia, a pracy Pani Agnieszki Tercjak nie mogę znaleźć emotka

zielonaszpilka

#7108623 Napisano: 13.07.2023 22:12:14
O ja pierniczę emotka  jak ja żałuję, że nie wzięłam udziału w tym konkursie emotka Jak nic poszłabym do sądu. Właścicielem Manufaktury jest Jan Domanowski. Zupełnym przypadkiem jest znajomym zarówno Alana jak i Maksyma, którzy wygrali ekspresy do kawy wycieczki za 5 tys. I łaskawie zgodzili się na ujawnienie swoich danych emotka

Edit. przyrzekającym nagrodę według regulaminu jest natomiast jakiś Piotr Kozik - również zupełnym przypadkiem Alan ma w znajomych jakiegoś młodzieńca o takim imieniu i nazwisku.

Shifo

#7108625 Napisano: 13.07.2023 22:14:05
faworek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

tez nie widzę jej zgłoszenia , ale widzę że polubiła zgłoszenie Pana Alana Baranowskiego

faworek

#7108626 Napisano: 13.07.2023 22:14:30
zielonaszpilka napisał(a):

O ja pierniczę emotka  jak ja żałuję, że nie wzięłam udziału w tym konkursie emotka Jak nic poszłabym do sądu. Właścicielem Manufaktury jest Jan Domanowski. Zupełnym przypadkiem jest znajomym zarówno Alana jak i Maksyma, którzy wygrali ekspresy do kawy i zgodzili się na ujawnienie swoich danych emotka

a zdjęcia Alana i Maksyma są ściągnięte z internetu emotka

Emememe

#7108627 Napisano: 13.07.2023 22:14:40
faworek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Aga pewnie na callu, jak na fotce   emotka  

faworek

#7108629 Napisano: 13.07.2023 22:17:44
Emememe napisał(a):

faworek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Aga pewnie na callu, jak na fotce   emotka  

ale wałek! emotka  dobra ludzie rozmawiałam z uczestnikiem jednym i wpadł na świetny pomysł, żeby założyć grupę/czat zbiorowy dla oszukanych ludzi i im się do cenzura dobrać ;d

paula9891

#7108630 Napisano: 13.07.2023 22:19:16
Szok  emotka  Ja Was podziwiam. Praca detektywistyczna lepsza od Rutkowskiego emotka