Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Emememe
Postów 1097
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samuraj
Postów 1483
Data rejestracji 11.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
majonez1992
Postów 1011
Data rejestracji 10.11.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
słodziaczek
play stupid games, win stupid prizes
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tak - konkursu z publikowaniem prac i głosami prędko nie zrobią
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Za chwilę się okaże, że w galerii zostanie 30, i całe głosowanie (idiotyczny pomysł zresztą) psu na budę. Plus 15.000 (proszę mnie poprawić, jesli źle liczę) wtedy w kieszeni organizatora.
Zmieniając temat - co wg innego świetnego organizatora, oznacza "najdelikatniejsza chwila"? Bo dla mnie delikatna chwila, czyli delikatny moment, to raczej drażliwa sytuacja, gdy trzeba się poruszać jak na szpilkach i generalnie sytuacja mało komfortowa.
Ale podejrzewam, że nie taki był cel pytania, i będę wdzięczna za oświecenie mnie w tej materii.
8igora9
Postów 644
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ale co ja tam wiem. Nawet nie brałam udziału w tym konkursie i nie umiem nawet narysować psa dla mojej 3-letniej córki. 🤣
adamo86
Postów 3171
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Data rejestracji 15.06.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
--------------------------------------------------------------
Tyle wiemy o sobie ile Nas sprawdzono...
TurboMike
Postów 289
Data rejestracji 15.06.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale w nawiązaniu do Twojej rozterki... ja właśnie lubię takie hasła bo możesz pójść zupełnie inaczej niż większość:) Więc się nie sugeruj naszymi radami i napisz to o czym pomyślałaś na początku (nawet jeśli uznasz że to średnio mądre:) ) i może dzięki temu się wyróżnisz !
Ja miałem pierwsze skojarzonko o narodzinach syna, jak go wziąłem na ręce po raz pierwszy... bardziej delikatny w życiu nie byłem chyba nigdy
kimberly
Postów 393
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja co prawda biorę udział w konkursach dopiero od dwóch miesięcy, ale jeszcze od Smolara nic nie wygrałam... niektóre zgłoszenia były moim zdaniem naprawdę fajne i nic, nawet marnej nagrody pocieszenia 🙈 co lepsze, pisałam teksty jak miałam czasem trochę czasu mojej przyjaciółce i siostrze i one jakąś drobnicę wygrały czasami, choć do pisanych bezinteresownie dla znajomych tekstów mniej się przykładałam.. więc też się zastanawiam czy nie mam żadnej blokady u nich 🥴 choć emotek nigdy żadnych nie stosuje
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
misiamarysia
Postów 2469
Data rejestracji 02.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
samuraj
Postów 1483
Data rejestracji 11.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niewyspanamama
Postów 334
Data rejestracji 06.05.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
majonez1992
Postów 1011
Data rejestracji 10.11.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kontynuując wątek usuniętych prac - trzy rzeczywiście są, według mnie, mocno naruszające prawa autorskie, bo są kopiami innych prac albo wręcz wydrukami. Balonów nie mogę znaleźć, a jeśli chodzi o dziewczynkę z okna znalazłam tylko grafikę, która służyła pewnie za wzór do namalowania pracy. I tu, hmm... No nie wiem czy ta praca była do usunięcia. Jeśli rzeczywiście autorka inspirowała się tą grafiką (a nie jakaś inna pracą, która też powstała na bazie tej grafiki, a jest bardziej podobna do pracy z Raffaello) to chyba tutaj jednak mamy po prostu inspirację. No chyba, że praca rzeczywiście poleciała za jakieś współpracę z Raffaello albo ich partnerami...
niewyspanamama
Postów 334
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Alicje akurat kojarze z czasów "zbierania latków jeszcze" w konkursach.Maluje ogolnie obrazy z zamiłowania ,nawet galerie prac ma na insta
...w szoku jestem ze jej prace usuneli ale faktycznie mocno zainspirowana inną pracą
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niewyspanamama
Postów 334
Punkty karne 2
Konkursy dodane