Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2034
Data rejestracji 11.01.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jest też przez prawnika określone co to plagiat a co praca inspirowaną, zachęcam do lektury i zagłębienie się w to jeśli ktoś ma faktycznie ból d... polecam świetna maść...
Co do głosów to czy te 20 tys pochodzą na pewno z uczciwego mozolnego głosowania? Nie sądzę..
Moje codzienne posty na FB jak i moich znajomych oraz PW na Messenger ci dzień kipiało od żebrania o głosy. Więc nie było u mnie żadnego oszustwa przynajmniej z tego co ja wiem, bo konkurencja potrafi po trupach do celu.
Sprytny donos a wcześniej zrobienie komuś "przysługi" nabiciem głosów... Dziękuję... Wyrzucona praca nie dostaje zapewne NIC...
Organizator nie raczy odpowiedzieć na maila.. żałosne...
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2687
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
@gnieszk@
Postów 3328
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli organizator nawet nie raczył poinformować i podać powodu? Jeśli powodem miałby być rzekomy plagiat to powini to umotywować i podać źródło "inspiracji". Jeśli chodzi o głosy to prawda jest taka, że wszystkie prace z ilością kilkanastu tysięcy głosów mają je dlatego, że autorzy o nie w jakiś sposób zabiegali i tyle. Więc przykra sytuacja...
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
banka-manka
Postów 2687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Inne osoby, choć ich jest mało też pokazały swoje prace.
Moim zdaniem był to celowy zabieg. Nie wiem w jakich terminach informowali o dostaniu się do głosowania, ale moim zdaniem post był wrzucony po to by już swoich obserwatorów zaciekawić i zainteresować pracą, by później zbierać głosy.
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malgosia74 no to jestem w jeszcze większym szoku. Jeśli pojawiły się jakieś zastrzeżenia, to według mnie powinni najpierw Was o tym poinformować i dać szanse na wyjaśnienie sytuacji. Absurdalne mi się wydaje, że o zdjęciu pracy dowiadujecie się wchodząc do galerii albo z posta na ekonkach.
Ostin789
Postów 145
Data rejestracji 15.06.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2034
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie ubolewam już nad tym, trudno, wygrac uczciwie wyborem Jury nagrodę jest większa sztuka niż nabiciem głosów, co to za satysfakcja? ... Dla mnie ż e n u a
banka-manka
Postów 2687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Albo Organizator sam sobie prześwietla osoby z góry rankingu, albo był 'uprzejmy' donos.
Kiedy ogłasza się na różnych grupach, swoich profilach, gdzie ma się dużo znajomych/obserwujących to wcale nie jest trudno zdobyć taką liczbę głosów. Tylko trzeba być upierdliwym w przypominaniu i ciągły pokazywaniu pracy
Na pewno części usuniętych prac dostało się za tych, którzy naprawdę kombinują.
PS: Też dostawałam, na różnych profilach SM od obcych mi osób prośby o głosy na ich pracę. Widziałam też metodę na komentowanie zgłoszeń różnych osób w różnych konkursach w SM w formie 'podlizywania się', a potem proszenia o głosy.
agusiac87
Postów 1792
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę znaleźć
https://promocja.warka.com.pl/nagrody
Nie wiem też czy to sens dodawać, bo brzmi jak z nagrodami gwarantowanymi
@gnieszk@
Postów 3328
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko co to znaczy "za bardzo kombinują" Czy regulamin w jakikolwiek sposób, ogranicza lub zabrania jakichś form zbierania głosów? Czegokolwiek: zmiany IP, VPN, proszenia o głosy w prywatnych wiadomościach, publicznych postach?
anialistopad
Postów 13548
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
pumba
Postów 178
Data rejestracji 11.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kamil17
Postów 770
Data rejestracji 17.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłają cos znowu, ale sam nie wiem czy to ciąg dalszy czy pomyłka jakaś.... ja doatalem info o gumach 18.01 i teraz kolejny email ze gumy
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zarzucasz też, że jedna z prac jest kolorowanką? Znalazłaś ją w necie? Bo ja się nie mogę dopatrzeć tych konturów z drukarki
I kim są te osoby - "Życzę tym osobom"? Cała 30 która wygra ipady?
banka-manka
Postów 2687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ale zmiana IP chyba już tak.
Bo skoro jedna osoba może oddać 10 głosów dziennie niezależnie od tego ile posiada źródeł internetu to ciągła zmiana chyba już jest kombinowaniem?
Nie wiem też, czy w takich konkursach na głosy można kupić z jakiś źródeł pakiet?
Póki Organizator nie wyjaśni co rozumie pod hasłem niedozwolonego zbierania głosów możemy tylko gdybać.
malgosia74
Postów 2034
Punkty karne 1
Konkursy dodane
8igora9
Postów 644
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Z tego całego zamieszania jest jeden plus - na pewno im się odechce robienia konkursów na zbieranie głosów. 🙄
PanPrezes
Postów 227
Data rejestracji 13.03.2023
Punkty karne 2
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3328
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Organizator wykluczy z wyników głosowania głosy, które zostały oddane przy użyciu narzędzi i mechanizmów do automatycznego oddawania głosów oraz głosy oddane z jednego numeru IP
ponad limit wskazany w pkt 8. powyżej"
Rozumiem to tak, że wykluczone są głosy, a nie praca. Czyli może spaść ona w rankingu, ale nie wylecieć z galerii.