Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kasienienka

#7105411 Napisano: 02.07.2023 17:27:28
Wie ktoś ile jest łącznie pytań z Somersby? Mam problem, żeby dobić do setki, a z tego co rozumiem z regulaminu pytań jest 2100? Nawet jakby ktoś znał odpowiedzi to jest to około 7 godzin zapylania, aby zdobyć max punktów emotka
1 burza64 0

agnesita

#7105414 Napisano: 02.07.2023 17:34:44
malgosia74 napisał(a):

Prosze o rozjaśnienie mi umysłu.. emotka
DDopiero dziś wysyłam formularz z Fantasii ITM, II stopień to w końcu 200zł do Zalando czy do ITM, bo co innego w oświadczeniu a co innego w smsie...

Do itm emotka , pisałam do nich, prosili o skreślenie Zalando i wpisanie Intermarche i przepraszali za pomyłkę

Agnes

#7105415 Napisano: 02.07.2023 18:12:23
Czy ktoś mi powie gdzie jest kod na loterie cinema city ?
0 0

Agnes

#7105416 Napisano: 02.07.2023 18:12:30
Czy ktoś mi powie gdzie jest kod na loterie cinema city ?
0 0

iwona0103

#7105417 Napisano: 02.07.2023 18:19:45
incendio12 napisał(a):

notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

ja dosłownie axe puszczałam o 23:58.. i miałam tak samo.. oczywiście nie dałam rady wysłać wszystkiego emotka

Dołączam do grona wczorajszych maratończyków emotka  Nie wiem jak to jest, że przez cały tydzień nie mogę wymyślić niczego sensownego, a nagle jak nie ma już czasu i jest godzina 23 ostatniego dnia konkursu, to nagle głowa pełna pomysłów i w godzinę nieraz udaje się wymyślić kilka tekstów emotka  Puszczanie zgłoszeń minutę albo dwie przed północą to u mnie standard  emotka  Nawet jak mam dużo czasu i uda mi się wymyślić wcześniej jakieś zarysy tekstów, to i tak ostatniego dnia wieczorem pojawiają się dopiero pomysły jak ten tekst dokończyć i przerobić, żeby można było go wysłać emotka

Mam identycznie emotka  przez 2 tygodnie nic nie potrafię stworzyć a od 22-23 ostatniego dnia idzie zgłoszenie za zgłoszeniem (dlatego nie lubię imprez i wyjazdów przypadających na ostatni dzień miesiąca emotka )
tym razem w 2 godziny wyszło 5 zgłoszeń na promocyjne (nuii, lenor, elmex, palmolive, fairy) i jeszcze jakies niepromocyjne, ale wyjątkowo moim deadlinem nie była północ tylko 19:30 emotka  ciekawe czy cos wyjdzie z tych naszych maratonowych sprintówemotka

iwomic

#7105418 Napisano: 02.07.2023 18:30:42
Czy macie prawidłowo opisany na paragonie produkt Fresh&Fruity na konkurs Wawel ,,Królewskie wakacje"? U mnie pisze po prostu "Cukierki Wawel" emotka
0 0

mandarynka16

#7105420 Napisano: 02.07.2023 18:45:16
iwomic napisał(a):

Czy macie prawidłowo opisany na paragonie produkt Fresh&Fruity na konkurs Wawel ,,Królewskie wakacje"? U mnie pisze po prostu "Cukierki Wawel" emotka

To masz super opisane. U mnie jest cukierki klasyczne
1 iwomic 0

majonez1992

#7105421 Napisano: 02.07.2023 18:49:46
iwomic napisał(a):

A na co ci potrzebne wpisanie fresh and fruity? Zakup ich byl dowolny. Dowolne cukierki Wawel na wage.
1 kimberly 0

iwomic

#7105424 Napisano: 02.07.2023 18:59:34
majonez1992 napisał(a):

iwomic napisał(a):

A na co ci potrzebne wpisanie fresh and fruity? Zakup ich byl dowolny. Dowolne cukierki Wawel na wage.

chodzi mi o inny konkurs, ten do 11.07.
0 0

majonez1992

#7105433 Napisano: 02.07.2023 19:19:13
iwomic napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

iwomic napisał(a):

I w tym tez mozesz kupic jakie chcesz. Nie ma obowiazku kupienia w tym KONIECZNIE fresh and fruity.
1 kimberly 0

Trysha

#7105440 Napisano: 02.07.2023 19:55:46
Czy ktoś jeszcze czeka na wafelki z konkursu familijne?
0 0

pimparimpa

#7105444 Napisano: 02.07.2023 20:05:51
Trysha napisał(a):

Ja też czekam.
Wg ostatnich informacji od nich wysyłka będzie w tym tygodniu. Podobną odpowiedz dostał ktorys z forumowiczow. Pisali, że przepraszaja i, że wysyłka nastąpi w tym tygodniu (który minal) lub w następnym.
Ciekawe czy dotrzymają slowa.
0 0

iwomic

#7105446 Napisano: 02.07.2023 20:22:55
majonez1992 napisał(a):

iwomic napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

iwomic napisał(a):

I w tym tez mozesz kupic jakie chcesz. Nie ma obowiazku kupienia w tym KONIECZNIE fresh and fruity.

Hm, regulamin twierdzi jakby inaczej.
0 0

majonez1992

#7105450 Napisano: 02.07.2023 20:29:26
iwomic napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

iwomic napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

iwomic napisał(a):

Hm, regulamin twierdzi jakby inaczej.

Nie jest nic napisane ze musisz miec fresh i fruity. Dobrze przeczytaj;)
1 kimberly 0

pioge7

#7105451 Napisano: 02.07.2023 20:29:51
Trysha napisał(a):

Czekam x3
0 0

gryszelm

#7105453 Napisano: 02.07.2023 20:30:55
pioge7 napisał(a):

Trysha napisał(a):

Czekam x3

Moja córka też nadal czeka
0 0

androm

#7105455 Napisano: 02.07.2023 20:44:15
pigryszelm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Trysha napisał(a):

Czekam x3

to piszcie do nich, te paczki były bez wcześniejszego powiadomienia czy sms, jak kurier Was nie zastał to zwrócił, a Wy czekacie
0 0

pioge7

#7105461 Napisano: 02.07.2023 21:16:24
androm napisał(a):

pigryszelm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Trysha napisał(a):

Czekam x3

to piszcie do nich, te paczki były bez wcześniejszego powiadomienia czy sms, jak kurier Was nie zastał to zwrócił, a Wy czekacie

Ja już pisze z nimi od początku czerwca i stale jedno i to samo .. wyślą do końca czerwca. 
Nawet napisałem im że złamali swój regulamin co mówi że wysyłka do 30 dni roboczych od wypełnienia formularza... 

Jak nie dotrze nagroda do srody postrasze ich UOKiK.... Moze wtedy coś ruszy emotka

Bibiz

#7105478 Napisano: 02.07.2023 22:10:45
iwona0103 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

notta napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

ja dosłownie axe puszczałam o 23:58.. i miałam tak samo.. oczywiście nie dałam rady wysłać wszystkiego emotka

Dołączam do grona wczorajszych maratończyków emotka  Nie wiem jak to jest, że przez cały tydzień nie mogę wymyślić niczego sensownego, a nagle jak nie ma już czasu i jest godzina 23 ostatniego dnia konkursu, to nagle głowa pełna pomysłów i w godzinę nieraz udaje się wymyślić kilka tekstów emotka  Puszczanie zgłoszeń minutę albo dwie przed północą to u mnie standard  emotka  Nawet jak mam dużo czasu i uda mi się wymyślić wcześniej jakieś zarysy tekstów, to i tak ostatniego dnia wieczorem pojawiają się dopiero pomysły jak ten tekst dokończyć i przerobić, żeby można było go wysłać emotka

Mam identycznie emotka  przez 2 tygodnie nic nie potrafię stworzyć a od 22-23 ostatniego dnia idzie zgłoszenie za zgłoszeniem (dlatego nie lubię imprez i wyjazdów przypadających na ostatni dzień miesiąca emotka )
tym razem w 2 godziny wyszło 5 zgłoszeń na promocyjne (nuii, lenor, elmex, palmolive, fairy) i jeszcze jakies niepromocyjne, ale wyjątkowo moim deadlinem nie była północ tylko 19:30 emotka  ciekawe czy cos wyjdzie z tych naszych maratonowych sprintówemotka

dumnie dołączam emotka

Dekasia

#7105479 Napisano: 02.07.2023 22:17:56
Bibiz napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

notta napisał(a):

dumnie dołączam emotka

Jeju, ja też. I na niektóre kilka paragonów. Już miałam dość pisania na niektóre tematy. Aż człowiek odpoczął, jak przyszedł ten pierwszy lipca 😅