Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mietowa

#7104614 Napisano: 29.06.2023 15:13:59
nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl

Wygrało całkiem fajne imię, a według Ciebie które zaproponowane imiona były fajniejsze?

mnie też się to imię podoba...

Mnie również. Fajny pomysł.

malgosia74

#7104616 Napisano: 29.06.2023 15:15:19
[quote=

nanajka81 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike]Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

Mi też się podoba i nawet trafnie dobrane do sprzętu;)

fantagiro

#7104618 Napisano: 29.06.2023 15:18:34
wszystkie pufy z filmowego Lays od Avanti już dojechały ?
0 0

zielonaszpilka

#7104619 Napisano: 29.06.2023 15:20:25
malgosia74 napisał(a):

[quote=

nanajka81 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike napisał(a):

[quote=zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike]Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

Przemeczyłam się i przejrzałam inne zgłoszenia. Połowa nie spełnia warunków, bo nie ma uzasadnienia, kilka się powtarza, część to jakieś imiona inspirowane postaciami z gier czy autentycznymi postaciami, co w większości je skreśla, część to trudne do zapamiętania, napisania i wymówienia słowa i było chyba tylko jedno, które jeszcze wpadło mi w oko, wiec wybór komisji uważam za bardzo ok i jest duża szansa, że sama bym to imię nagrodziła. Chwytliwe, pasuje do krasnala, do sprzętu i do firmy.

TurboMike

#7104623 Napisano: 29.06.2023 15:22:02
malgosia74 napisał(a):

[quote=

nanajka81 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

TurboMike napisał(a):

[quote=zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Nie mówię że jest złe... ale czy to najlepsza praca? emotka  Było wg mnie kilka lepszych a nie mówiąc już o tej ... Michała Zembrzuskiego  emotka  emotka  emotka

0 0

monisss

#7104625 Napisano: 29.06.2023 15:24:36
TurboMike napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

[quote=

nanajka81 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

[quote=TurboMike napisał(a):

TurboMike napisał(a):

[quote=TurboMike napisał(a):[quote=zielonaszpilka napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Nie mówię że jest złe... ale czy to najlepsza praca? emotka  Było wg mnie kilka lepszych a nie mówiąc już o tej ... Michała Zembrzuskiego  emotka  emotka  emotka

nie ma takiego komentarza?!

Emememe

#7104626 Napisano: 29.06.2023 15:25:36

Według mnie, praca Michała jest przekombinowana.
0 0

adamo86

#7104629 Napisano: 29.06.2023 15:28:41
Emememe napisał(a):

Według mnie, praca Michała jest przekombinowana.

Zgadzam się. I za długie - po kilku linijkach nie chce się czytać całości 
Taka dobra, że sam sobie lajka dał emotka

zielonaszpilka

#7104632 Napisano: 29.06.2023 15:32:46
Ja rowni z nie widzę tego komentarza, więc się nie wypowiem emotka
0 0

nanajka81

#7104667 Napisano: 29.06.2023 16:25:41
fantagiro napisał(a):

wszystkie pufy z filmowego Lays od Avanti już dojechały ?

moja zdążyła się już zepsuć (wkład totalnie sflaczał więc chyba muszę dokupić aby dało się siedzieć)

carrrolinax3

#7104677 Napisano: 29.06.2023 17:10:43
Czy kupiec leżaki jest jakieś ograniczenie nagród na gospodarstwo domowe?
0 0

mietowa

#7104687 Napisano: 29.06.2023 18:10:03
W żywcu zdroj itm dostaję taką zwrotkę: "Twoje zgłoszenie zostalo wysłane przed rozpoczęciem konkursu. Szczegóły i regulamin (...)". Czy ktoś wie, o co chodzi?
0 0

leniuszka

#7104690 Napisano: 29.06.2023 18:17:42
mietowa napisał(a):

W żywcu zdroj itm dostaję taką zwrotkę: "Twoje zgłoszenie zostalo wysłane przed rozpoczęciem konkursu. Szczegóły i regulamin (...)". Czy ktoś wie, o co chodzi?

Wczoraj było ok. Dostałam taką zwrotkę
1 mietowa 0

joan

#7104692 Napisano: 29.06.2023 18:22:01
mietowa napisał(a):

Nie znam konka, ale sprawdź zgłoszenie -> zwykle taki komunikat przychodzi, gdy pomylisz nr albo prefiks, a oni już mają czekający następny konek (podobny!) w innej sieci.
1 kumulacja 0

leniuszka

#7104705 Napisano: 29.06.2023 19:18:26
joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nie znam konka, ale sprawdź zgłoszenie -> zwykle taki komunikat przychodzi, gdy pomylisz nr albo prefiks, a oni już mają czekający następny konek (podobny!) w innej sieci.

O właśnie, była tam zmiana prefixa   (jest o tym mowa w komentarzach pod konkiem )
0 0

flinta_13

#7104706 Napisano: 29.06.2023 19:26:56
Xleniuszka napisał(a):

joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

O właśnie, była tam zmiana prefixa   (jest o tym mowa w komentarzach pod konkiem )

Pomimo zmiany prefixa przychodzi ten sam komunikat emotka
0 0

mietowa

#7104731 Napisano: 29.06.2023 21:17:08
joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Prefix Zywiec, nr 4321. Wszystko jak powinno być.

edit. Czy ktoś dzisiaj zgłaszał (popołudniu) i dostał złą zwrotkę? Albo dobrą?
0 0

wiesia30

#7104736 Napisano: 29.06.2023 21:34:53
mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłane przed chwilą -Twoje zgloszenie zostalo wyslane przed rozpoczeciem konkursu. Szczegoly i regulamin na www.regulaminy.albedomarketing.p
1 mietowa 0

mietowa

#7104737 Napisano: 29.06.2023 21:37:05
wiesia30 napisał(a):

mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłane przed chwilą -Twoje zgloszenie zostalo wyslane przed rozpoczeciem konkursu. Szczegoly i regulamin na www.regulaminy.albedomarketing.p

No właśnie przed chwilą sprawdziłam - u męża wysyłałam trzy dni temu i było ok. Czyli mają dzisiaj problem.
1 wiesia30 0

zielonaszpilka

#7104753 Napisano: 30.06.2023 00:13:23
I jest dostępna galeria Raffaello... No i cóż... emotka  Dmuchawiec jest ulubionym motywem komisji. Na drugim miejscu będą chyba balony, a potem jeszcze pierścionki, kwiaty i globusy emotka  Poziom bardzo różny. Od świetnych prac, po bardzo słabiutkie, zarówno jeśli chodzi o wykonanie, jak i o pomysł, ale jak przejeżdża się całą galerię z góry na dół to sprawia ona ogólnie całkiem przyjemne wrażenie emotka  chociaż liczyłam na ciut większe zaskoczenie jeśli chodzi o pomysłowość. Takie mieszane uczucia mam. Uważam, że moja praca była lepsza od dużej części nagrodzonych (a jakże!;), chociaż sam pomysł jakiś błyskotliwy nie był emotka
1 Malena_ 0