Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

karols

#7104435 Napisano: 29.06.2023 09:12:25
Z Soplicy w zeszłym tygodniu z jakiego etapu zgloszen informowali ?
0 0

onazielona86

#7104438 Napisano: 29.06.2023 09:15:09
karols napisał(a):

Z Soplicy w zeszłym tygodniu z jakiego etapu zgloszen informowali ?

Za 1
1 karols 0

sylzab2294

#7104440 Napisano: 29.06.2023 09:27:53
Dekasia napisał(a):

Ja napisałam, bo mam niby ukończone, ale kodu brak. 

mam to samo... Produkty kupione dobre...a kodu nie ma...
0 0

margarittta

#7104451 Napisano: 29.06.2023 09:44:44
sylzab2294 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Ja napisałam, bo mam niby ukończone, ale kodu brak. 

mam to samo... Produkty kupione dobre...a kodu nie ma...

i u mnie identyczna sytuacja, kontaktowałam się z żabką, póki co odpowiedzi BRAK
0 0

Toxic_Avenger

#7104462 Napisano: 29.06.2023 10:09:00
TurboMike napisał(a):

koszalek napisał(a):

To co, wyników z Kujawskiego nie będzie?:D Jeśli debata się przedłuża mogliby gdzieś poinformować.

Niby tylko 3 tygodniowy okres zgłoszeń ale bezzakupowy i bez limitu znaków... więc pewnie im tych zgłoszeń naleciało trochę. Chociaż ja wysłałem tylko jedno emotka . Ale wierzę w ich dobre intencje: pewnie chcą nam zrobić weekend i poinformują w piątek emotka

Właśnie dostałem maila, więc mają dzień poślizgu
1 kumulacja 0

mietowa

#7104488 Napisano: 29.06.2023 10:53:44
katrin1 napisał(a):

Czy w konku Fuzetea z żabki powinien pojawić się kod w apce?

Tak i oczywiście jest z tym problem.
0 0

katrin1

#7104489 Napisano: 29.06.2023 10:54:57
mietowa napisał(a):

katrin1 napisał(a):

No właśnie, też nic nie mam, doczytałam w regulaminie, że ma być emotka
0 0

mietowa

#7104490 Napisano: 29.06.2023 10:55:53
katrin1 napisał(a):

mietowa napisał(a):

katrin1 napisał(a):

U mnie 1/3. Zawsze to samo emotka
0 0

Malena_

#7104503 Napisano: 29.06.2023 11:24:24
Czy ktoś z wygranych mógłby zdradzić, czym ujął Jury w Konkursie Kujawskiego? Napisałam 4 dobre teksty, 3 wiersze, pełne metafor, odniesień do polskiej wsi, do wspomnień, tradycji.
I tak jak nieczęsto jestem z siebie zadowolona, tak tutaj naprawdę jestem dumna z moich prac.
Napisałam piosenkę ( wprost idealną do następnej reklamy Kujawskiego w tv 
Nie otrzymałam żadnej nagrody. 
( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wszystkie zgłoszenia wysłałam w przedostatni i ostatni dzień) 

Intryguje mnie jedno. Czy w konkursie można było zamieszczać linki do yt, insta, tik tik toków itd.
Czy dzisiaj jeszcze ktokolwiek patrzy dziś ma na piękny tekst?
0 0

Majkii

#7104507 Napisano: 29.06.2023 11:28:49
katrin1 napisał(a):

mietowa napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Standardowo trzeba pisać do Żabki maila, najlepiej z aplikacji, wtedy jak zdążą do końca konkursu to dają kod w mailu, a jak nie zdążą co się często zdarza to dają darmowe żappsy... nie wiem dlaczego nie potrafią tego naprawić już miesiące...
0 0

szmuli

#7104508 Napisano: 29.06.2023 11:31:08
MagdalenaMal napisał(a):

Czy ktoś z wygranych mógłby zdradzić, czym ujął Jury w Konkursie Kujawskiego? Napisałam 4 dobre teksty, 3 wiersze, pełne metafor, odniesień do polskiej wsi, do wspomnień, tradycji.
I tak jak nieczęsto jestem z siebie zadowolona, tak tutaj naprawdę jestem dumna z moich prac.
( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wszystkie zgłoszenia wysłałam w przedostatni i ostatni dzień) 

Intryguje mnie jedno. Czy w konkursie można było zamieszczać linki do yt, insta, tik tik toków itd.

Mam takie same odczucia, napisałam z 20 zgłoszeń, z czego niektóre uważam za strzał w dziesiątkę…i też nic. Też jestem ciekawa jaki styl odpowiedzi zastosowali zwycięzcy emotka
1 Malena_ 0

sabaka

#7104510 Napisano: 29.06.2023 11:33:13
MagdalenaMal napisał(a):

Ja nie wiem, bo nie wygrałam, ale to masz link z wynikami innego konkursu organizowanego przez tą agencję https://www.e-kon...sobie-slodki-prezent . Tam są zwycięskie prace. Można podpatrzeć
0 0

justkra

#7104517 Napisano: 29.06.2023 11:56:44
Ja w Kujawskim wysłałam 1 zgłoszenie. Subiektywnie oceniam je na naprawdę niezłe. Oczywiście nie wygrałam.
Myślę, że w tym konkursie była ogromna konkurencja i nawet te dobre zgłoszenia  nie miały szans bo nagrody nie rozmnożą się cudownie i ktoś musiał po prostu odpaść.
1 mia 0

zielonaszpilka

#7104520 Napisano: 29.06.2023 12:00:32
MagdalenaMal napisał(a):

Mnie intryguje natomiast coś innego emotka  Od dłuższego czasu czytam Twoje wpisy, w których często żalisz się, że zrobiłaś fantastyczne zgłoszenie, a nie wygrałaś. I teraz zastanawiam się czy Twoje zgłoszenia są naprawdę świetne, tylko zbyt ambitne na gusta komisji czy jednak są po prostu słabe, a wydaje Ci się, że są dobre emotka  Może podziel się jakimś swoim tekstem to ocenimy. Są małe szanse, że ktoś Ci napisze czym wygrał. To cenna wiedza. Czasem sama się nią dzielę, ale raczej z osobami z dłuższym stażem albo w ramach "wymiany" tekstowej emotka

Dekasia

#7104525 Napisano: 29.06.2023 12:09:00
Właśnie wskoczył mi kod z Żabki FuzeTea. Może u wszystkich się teraz pojawią.
2 sabaka, catcat 0

margarittta

#7104526 Napisano: 29.06.2023 12:09:33
Dekasia napisał(a):

u mnie również wskoczył kod emotka
0 0

mietowa

#7104528 Napisano: 29.06.2023 12:10:44
margarittta napisał(a):

Dekasia napisał(a):

u mnie również wskoczył kod emotka

Rzeczywiście, i u mnie
0 0

TurboMike

#7104530 Napisano: 29.06.2023 12:11:56
sabaka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Ja nie wiem, bo nie wygrałam, ale to masz link z wynikami innego konkursu organizowanego przez tą agencję https://www.e-kon...sobie-slodki-prezent . Tam są zwycięskie prace. Można podpatrzeć

Łooo matko i córko... zerknąłem na te prace przykładowe i tak sobie myślę, że nawet na kaca lepsze rzeczy potrafię wymyślić od 3/4 tamtych zgłoszeń. Chociaż niektóre są całkiem fajne. No ale co gust to gust... emotka
No ale myślicie że to juz po całkowitych rozstrzygnięciach ? Bo aż tak dużo osób się nie pochwaliło dotychczas ?
0 0

agata1221

#7104531 Napisano: 29.06.2023 12:12:11
Hej! Czy z konkursu Mistrzowie Oszczędzania Kaufland wyskakuje jakiś komunikat po rejestracji ?
0 0

Malena_

#7104535 Napisano: 29.06.2023 12:13:52
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Mnie intryguje natomiast coś innego emotka  Od dłuższego czasu czytam Twoje wpisy, w których często żalisz się, że zrobiłaś fantastyczne zgłoszenie, a nie wygrałaś. I teraz zastanawiam się czy Twoje zgłoszenia są naprawdę świetne, tylko zbyt ambitne na gusta komisji czy jednak są po prostu słabe, a wydaje Ci się, że są dobre emotka  Może podziel się jakimś swoim tekstem to ocenimy. Są małe szanse, że ktoś Ci napisze czym wygrał. To cenna wiedza. Czasem sama się nią dzielę, ale raczej z osobami z dłuższym stażem albo w ramach "wymiany" tekstowej emotka

Wysłałam kilka tekstów na priv emotka