Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#7103032 Napisano: 23.06.2023 14:23:35
rufus napisał(a):

mamba31 napisał(a):

Myślicie, że raffaello jeszcze dzwoni ? Czy już raczej po zawodach  emotka  może jakaś dobra dusza orientuje się w tej sprawie   emotka

Nadzieja umiera emotka

Biorąc pod uwagę, ile osób zgłosiło prace i po ile prac niektórzy (patrz choćby: wątek DNNW), to moja zdechła już całkowicie.emotka
Edit:
I kolokwialnie powiem - niech się w doopę pocałują! emotka Jedna z moich prac była świetna, i koniec kropka! Na ścianę se kuźwa walnę! emotka

Malena_

#7103038 Napisano: 23.06.2023 14:32:17
Porażkę w  w Rafaello uważam za największą z moich konkursowych , zwłaszcza, że kocham malarstwo. 
Wykonałam 3 obrazki, z ktorych jestem bardzo dumna, poświęciłam kilkanaście godzin na malowanie ich,  włożyłam w nie całe serce…
1 mamba31 0

asiaaa85

#7103040 Napisano: 23.06.2023 14:36:13
monkakk napisał(a):

asia8564 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy z ostatniego etapu Rodowitej dzwonili w sprawie adresu do wysyłki bonów?

Jeszcze nie , czekamy emotka

Dzwonią właśnie emotka

0 0

asiaaa85

#7103041 Napisano: 23.06.2023 14:36:16
monkakk napisał(a):

asia8564 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Dzwonią właśnie emotka

0 0

asiaaa85

#7103043 Napisano: 23.06.2023 14:36:18
monkakk napisał(a):

asia8564 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Dzwonią właśnie emotka

0 0

asiaaa85

#7103044 Napisano: 23.06.2023 14:36:32
W środę dzwonili emotka
0 0

asiaaa85

#7103045 Napisano: 23.06.2023 14:36:33
W środę dzwonili emotka
0 0

nanajka81

#7103046 Napisano: 23.06.2023 14:36:56
MagdalenaMal napisał(a):

Porażkę w  w Rafaello uważam za największą z moich konkursowych , zwłaszcza, że kocham malarstwo. 
Wykonałam 3 obrazki, z ktorych jestem bardzo dumna, poświęciłam kilkanaście godzin na malowanie ich,  włożyłam w nie całe serce…

to tak jak ja... więc jestem smutna że się nie udało.
0 0

rufus

#7103048 Napisano: 23.06.2023 14:37:31
MagdalenaMal napisał(a):

Az tak bym tego nie rozpatrywal. Mysle, ze tam bardziej liczyla sie chyba prostota..  A to co w konkursach najlepsze to subiektywna opinia wybierajacych i trzeba sie tez wstrzelic. To ze sie nie wygralo niekoniecznie oznacza ze zglodzenie bylo zle.
Tez czekalem na te 500tke, bo wydawalo mi sie ze fajny pomysl i w koncu jakis fajny konkurs niepisany no ale trudno..

monkakk

#7103049 Napisano: 23.06.2023 14:38:44
asia8564 napisał(a):

W środę dzwonili emotka

To pewnie rozłozyli sobie na raty emotka
0 0

Ostin789

#7103062 Napisano: 23.06.2023 15:01:51
rufus napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Az tak bym tego nie rozpatrywal. Mysle, ze tam bardziej liczyla sie chyba prostota..  A to co w konkursach najlepsze to subiektywna opinia wybierajacych i trzeba sie tez wstrzelic. To ze sie nie wygralo niekoniecznie oznacza ze zglodzenie bylo zle.
Tez czekalem na te 500tke, bo wydawalo mi sie ze fajny pomysl i w koncu jakis fajny konkurs niepisany no ale trudno..

Okaże się jak będzie już głosowanie co trafiło w ich gusta. Też mi się wydaje, że prostota. Miałam duże plany i to na kilka prac  a oczywiście na ostatnią chwile malowałam i udało się. Bardzo prosty pomysł i wykonanie.
0 0

Malena_

#7103068 Napisano: 23.06.2023 15:09:53
Jak przeglądałam ich inspiracje na stronie, była też praca malowana z balonikami, dlatego postanowiłam stworzyć prace w wersji malarskiej ..
0 0

monisss

#7103073 Napisano: 23.06.2023 15:19:50
koniczynka123 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na przelew z Winiar?

dziś przyszedł Mamie emotka  w końcu ...
0 0

koniczynka123

#7103078 Napisano: 23.06.2023 15:37:42
monisss napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na przelew z Winiar?

dziś przyszedł Mamie emotka  w końcu ...

dzis sporo znajomych dostało, ja niestety nie mimo pozytywnej weryfikacji
0 0

dede

#7103082 Napisano: 23.06.2023 15:43:40
E tam nie ma co z tum raffaello. Rysunek to mój konik  uważam że miałam naprawdę fajne prace i minimalistyczne i pomysłowo przedstawiające pralinkę a tu nic. Najpierw było niedowierzanie, później nadzieja że jeszcz zadzwonią, następnie się wkurzyłam a teraz mi powoli przechodzi. Ciekawe co tam wybrali? Zobaczymy, ocenenimy czy fajne czy kaszanka. Nie ukrywam że mi bardzo zależało.

notta

#7103084 Napisano: 23.06.2023 15:44:54
dede napisał(a):

E tam nie ma co z tum raffaello. Rysunek to mój konik  uważam że miałam naprawdę fajne prace i minimalistyczne i pomysłowo przedstawiające pralinkę a tu nic. Najpierw było niedowierzanie, później nadzieja że jeszcz zadzwonią, następnie się wkurzyłam a teraz mi powoli przechodzi. Ciekawe co tam wybrali? Zobaczymy, ocenenimy czy fajne czy kaszanka. Nie ukrywam że mi bardzo zależało.

Ja obastawiam że poszli ze dużym nakładem pracy. Proste raczej przeszły bez echa. Ale może się mylę emotka
0 0

nanajka81

#7103085 Napisano: 23.06.2023 15:47:38
notta napisał(a):

dede napisał(a):

Ja obastawiam że poszli ze dużym nakładem pracy. Proste raczej przeszły bez echa. Ale może się mylę emotka

myślę że się mylisz i wybrali prościznę. Miałam 3 rysunki dopracowane, kolorowe i 1 prosty. I dno.
0 0

notta

#7103087 Napisano: 23.06.2023 15:49:15
nanajka81 napisał(a):

notta napisał(a):

dede napisał(a):

myślę że się mylisz i wybrali prościznę. Miałam 3 rysunki dopracowane, kolorowe i 1 prosty. I dno.

Ale zobacz jakie ludzie cudą tworzą na konkursy fotograficzne. Tam całe makiety balonów idą. Więc może tam też były takie prace. No ale.. zobaczymy jak opublikują emotka
0 0

nanajka81

#7103096 Napisano: 23.06.2023 16:04:51
notta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

notta napisał(a):

dede napisał(a):

Ale zobacz jakie ludzie cudą tworzą na konkursy fotograficzne. Tam całe makiety balonów idą. Więc może tam też były takie prace. No ale.. zobaczymy jak opublikują emotka

rysunek to rysunek a nie wyklejanki. Ale racja, w elmexie też wygrywały rysunki gdzie produkt był doczepiony a nie narysowany. Nie zmienia to faktu że czuje się poniżona artystycznie i mam ochotę połamać wszystkie kredki ...
0 0

GreenEK

#7103098 Napisano: 23.06.2023 16:11:30
dede napisał(a):

Pytanie czy "pomysłowe PRZEDSTAWIENIE pralinki' było zgodne z regulaminem, bo brzmi to wieloznacznie...
0 0