Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
byekitty
Postów 724
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kot na konkursy
pikawka
Postów 3982
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja dla zabawy gram w państwa i miasta z dziećmi, albo w chińczyka, ale napewno w konkursy nie gram już dla zabawy tylko dla zysków. Dla nagród, kasy która podreperuje mi budżet albo dzięki której odłożę na lepsze wakacje.
Zgodzę się co do powielania wygranych prac. Sama jak mam patent na zdjęcie to idę w tym samym kierunku w kolejnych konkursach foto (to się sprawdza) czy z tekstem, który się gdzieś spodobał. Głupia bym była gdybym nie korzystała… bo przecież chcę wygrać…
Twoje prace, filmiki mnie śmieszą, i poziom wydaje się nie za wysoki, no ale przecież to samo może ktoś powiedzieć o moich tekstach bo to subiektywne oceny. W sumie liczy się tylko efekt, zysk…
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
bogimistrz
Postów 4
Data rejestracji 01.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie uważam, że naginam zasady bo praa niezgodna z regulaminem nie będzie wzięta pod uwagę. Jeśli w regulaminie jest, że liczy się tekst to i tak nie wygram pracą z filmikiem, to proste. Organizator zazwyczaj nawet nie spojrzy na wartwę tekstową kiedy zobaczy niezgodny z regulaminem wpis.
Większość konkursów wygrałem jednak tekstem bez filmiku więc raczej nie tylko piosenka decyduje o werdykcie.
Według mnie problemem jest ból tyłka, że ktoś wygrywa SWOIM pomysłem.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Według mnie problemem jest ból tyłka, że ktoś wygrywa SWOIM pomysłem." - tylko według Ciebie. Nikt nie ma problemu z tym, że wygrasz takim zgłoszeniem w konkursie, w którym organizator dopuszcza zgłaszanie filmów. Nawet jeśli jest słabe, ale regulaminowe, to co najwyżej ludzie ponarzekają albo pośmieją się z poziomu (patrz: konkurs NUII).
Idziesz w zaparte, jak drugi "ulubieniec" forum, ninja. On wmawia ludziom, że nie wygrał plagiatem, a Ty próbujesz wmówić, że nie obchodzisz regulaminów.
agnesita
Postów 696
Data rejestracji 01.10.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8109
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Z Panem gitarką jedna i druga aferka się trafi i będzie po temacie. Bo żadna agencja nie będzie chciała nagrodzić kogoś za kim idzie fala negatywnych komentarzy. Bo po co sprowadzać kałszkwał na marke. Konkurs ma dać zasięg, rozpoznawalnosc i budzic sympatie. Jeśli tego nie ma to po co na to wydawać grubą kasę? Lepiej dać rabat na zakupy niż ogłaszać konkurs.
Prawda jest taka, że to takie typowe nasze polskie podejście - Jak obejść zasady i z uśmiechem patrzeć na innych.
Ja takie działania porównuje do działań sprytnych mechaników, ktorzy kiedyś bawili się w cofanie liczników. Dla większych korzyści, obchodzili przyjęte zasady. Teraz już proceder się skónczył bo zasady się zmieniły. Liczę na to, że zaraz nowe zasady pojawią się w regulaminach konkursów tekstowych i takie dyskusje jak ta wyżej nie będą mieć miejsca.
Szczęśliwych paragonow życzę
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
magdalena-chili
Postów 1070
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
darog
Postów 2837
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
- TEŻ TAK MACIE?
( NA 100%) wszystko dobrze w bankomacie wpisane.
nanajka81
Postów 4445
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No właśnie. I żeby jeszcze te pomysły były różne to nie, ciągle to samo. Jak się przejrzy wszystkie te filmiki to jest dokładnie TO SAMO - zmienia się tylko marka której się "podlizuje". Dla mnie to było kreatywne przy pierwszym filmiku, zgłoszonym zgodnie z konkursem czyli "nagraj i pokaż" a teraz jak widzę gdzieś takie zgłoszenie i ono wygrywa mimo iż "trzeba było krótko napisać" to bierze mnie wiadomo na co...
as32572
Postów 1007
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
slomkab
Postów 3206
Data rejestracji 24.07.2017
Punkty karne 5
Konkursy dodane
nataliii
Postów 958
Data rejestracji 05.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Majkii
Postów 969
Data rejestracji 17.02.2022
Punkty karne 2
Konkursy dodane 5
Tak było pisane, ale na razie cisza bo trwa długi weekend. Kontaktowałem się z nimi i mają to zweryfikować. Tymczasem bliki dziś tracą ważność, a raczej straciły ważność w miniony poniedziałek.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ślij zdjęcia na konkursy fotograficzne, teksty na tekstowe, a filmy na filmowe i tyle. Protip za darmo, nie musisz nawet dziękować Jak wygrasz piosenką w konkursie karaoke, będzie git!
I nie twierdź, że "Ale hejt to Vat od sukcesu, widocznie każdy musi zapłacić." Ciebie zwyczajnie dopadły konsekwencje własnych działań, gdyż Twoje zgłoszenia widoczne są dla każdego użytkownika internetu. A wierz mi, że społeczność nie-konkursowiczów jest duuużo mniej wyrozumiała & cierpliwa w takich sytuacjach; hejt jest zjawiskiem negatywnym, lecz nie ma tu nic wspólnego z Twoim talentem na miarę Igi Świątek. Ludzie nie lubią, jak się ich robi w uja, zdziwiony?
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ola120
Postów 687
Data rejestracji 02.01.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Finezyjna
Postów 975
Data rejestracji 14.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdalena-chili