Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ikropka

#7097871 Napisano: 03.06.2023 19:46:29
maverick napisał(a):

ikropka napisał(a):

monisss napisał(a):

karols napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Catcat napisał(a):

Jak wam idzie w quize Somersby? Jaki wynik to dobry wynik? emotka

Mi bez szaleństwa, trochę te pytania gramatycznie są źle napisane i czasami ciężko wywnioskować o co chodzi. Udało mi się zdobyć najwięcej 12 pkt. A Wam jak idzie?

Ja miałam 14 pkt jedno zgłoszenie jak na razie

10 , a wcześniejsze próby po 4... trudne te pytania

48. Moim zdaniem pytania nie należą do najtrudniejszych. Grałam raz bo tylko jeden kapsel miałam.

48 szacun emotka
U mnie tylko 13 najwięcej na kilka prób

Ale ja nie jestem do końca normalna emotka   Mam odchylenie proekologiczne, więc odpowiadając na te pytania jestem w swoim żywiole.

mamimamu

#7097917 Napisano: 04.06.2023 10:37:34
Bon z Rodowitej - czy mail z wwygraną wymaga jakichś dodatkowych działań, czy teraz po prostu  trzeba tylko zabezpieczyć paragon i czekać na na nagrodę?  emotka
0 0

rafi85642513

#7097923 Napisano: 04.06.2023 10:54:38
Rodowita w regulaminie jest dziwny zapis i nie mogę się połapać . Osoby dodając filmik czy pokazujecie w nim swój wizerunek czy tylko wodę?
0 0

dzasmina

#7097926 Napisano: 04.06.2023 11:08:59
Wygrywa ktoś w Oreo? Bo ja już tracę cierpliwość emotka
0 0

domi123

#7097928 Napisano: 04.06.2023 11:19:44
Wygrał ktoś może w grzeskach voucher na wyjątkowy prezent? Czy ten kod np 200 zl jest na wszystko na stronie? Bo mi strona się otworzyć nie chcę
0 0

monisss

#7097929 Napisano: 04.06.2023 11:21:19
domi123 napisał(a):

Wygrał ktoś może w grzeskach voucher na wyjątkowy prezent? Czy ten kod np 200 zl jest na wszystko na stronie? Bo mi strona się otworzyć nie chcę

Na wszystko emotka
0 0

monisss

#7097930 Napisano: 04.06.2023 11:22:14
ikropka napisał(a):

maverick napisał(a):

ikropka napisał(a):

monisss napisał(a):

karols napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Catcat napisał(a):

Jak wam idzie w quize Somersby? Jaki wynik to dobry wynik? emotka

Mi bez szaleństwa, trochę te pytania gramatycznie są źle napisane i czasami ciężko wywnioskować o co chodzi. Udało mi się zdobyć najwięcej 12 pkt. A Wam jak idzie?

Ja miałam 14 pkt jedno zgłoszenie jak na razie

10 , a wcześniejsze próby po 4... trudne te pytania

48. Moim zdaniem pytania nie należą do najtrudniejszych. Grałam raz bo tylko jeden kapsel miałam.

48 szacun emotka
U mnie tylko 13 najwięcej na kilka prób

Ale ja nie jestem do końca normalna emotka   Mam odchylenie proekologiczne, więc odpowiadając na te pytania jestem w swoim żywiole.

No i fajnie emotka  powodzenia!
0 0

ladyinred

#7097933 Napisano: 04.06.2023 11:53:10
W temacie somersby trzeba zachować kapsel? Nie widze w regulaminie, jest napisane o zachowanie kodu.
0 0

zielonaszpilka

#7097964 Napisano: 04.06.2023 15:20:49
rafi85642513 napisał(a):

Rodowita w regulaminie jest dziwny zapis i nie mogę się połapać . Osoby dodając filmik czy pokazujecie w nim swój wizerunek czy tylko wodę?

Może być sama woda, natomiast jeśli będzie wizerunek to może być tylko twój, nikogo innego nie może być na filmie. Zapis jest jasny - wizerunek autora filmu nie jest konieczny, ale może się na nim pojawić.
0 0

Yazpik

#7097967 Napisano: 04.06.2023 15:49:13
A czy ktoś też ma problem z Rodowitą? Wysyłam, kółko sie kręci, kręci, captcha wygasa i nic się nie dzieje. Żadnego podziękowania ani komunikatu... emotka
0 0

anaesth

#7097977 Napisano: 04.06.2023 16:35:05
Yazpik napisał(a):

A czy ktoś też ma problem z Rodowitą? Wysyłam, kółko sie kręci, kręci, captcha wygasa i nic się nie dzieje. Żadnego podziękowania ani komunikatu... emotka

U mnie też długo kręciło, ale w końcu poszło i mam też zwrotkę na mailu.
0 0

zielonaszpilka

#7097979 Napisano: 04.06.2023 16:56:30
Yazpik napisał(a):

Jak dołączysz zdjęcie albo film to spróbuj zmniejszyć plik. Ewentualnie próbuj aż do skutku, bo prędzej czy później załapuje i wysyła emotka
1 Yazpik 0

kreo42

#7097992 Napisano: 04.06.2023 18:08:03
Dino rodowita to trzeba odbierać bony w sklepie w danym mieście? Czy to nie ma znaczenia czy pomyliłem z innym konkursem co trzeba od ierac w miejscu zakupu?
1 flinta_13 0

Malena_

#7097996 Napisano: 04.06.2023 18:28:20
Cześć wszystkim
Gdy próbuje załączyć zdjęcie w Konkursie Rodowita, w miejscu gdzie jest „wgraj paragon” jest ok, natomiast w miejscu „ wgraj plik jpg” zdjęcie  nie chce się zapisać( mimo poprawnej wielkości). Wyskakuje informacja „ Nie możesz grać pliku tego typu „ Gdy robię na odwrót,  tzn 
zdjęcie konkursowe umieszczam w kategorii paragon jest ok. Jak myślicie, czy mogę tak zrobić? Czy lepiej wysłać odp. MMSem? Mam wrażenie że z tym drugim okienkiem jest coś nie tak..Niestety nie posiadam laptopa... Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc
0 0

flinta_13

#7097997 Napisano: 04.06.2023 18:34:37
kreo42 napisał(a):

Dino rodowita to trzeba odbierać bony w sklepie w danym mieście? Czy to nie ma znaczenia czy pomyliłem z innym konkursem co trzeba od ierac w miejscu zakupu?

Nie ma znaczenia , wysyłają bony blisko miejsca zamieszkania do paczkomatu
0 0

kreo42

#7097998 Napisano: 04.06.2023 18:35:24
flinta_13 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Nie ma znaczenia , wysyłają bony blisko miejsca zamieszkania do paczkomatu

Dzięki
0 0

zielonaszpilka

#7098005 Napisano: 04.06.2023 18:55:40
MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim
Gdy próbuje załączyć zdjęcie w Konkursie Rodowita, w miejscu gdzie jest „wgraj paragon” jest ok, natomiast w miejscu „ wgraj plik jpg” zdjęcie  nie chce się zapisać( mimo poprawnej wielkości). Wyskakuje informacja „ Nie możesz grać pliku tego typu „ Gdy robię na odwrót,  tzn 
zdjęcie konkursowe umieszczam w kategorii paragon jest ok. Jak myślicie, czy mogę tak zrobić? Czy lepiej wysłać odp. MMSem? Mam wrażenie że z tym drugim okienkiem jest coś nie tak..Niestety nie posiadam laptopa... Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc

Jakie masz rozszerzenie pliku? Może spróbuj je zmienić na np. png? Czy możesz zamieścić inne zdjęcie w miejscu na załączenie rozwiązania?
0 0

Malena_

#7098007 Napisano: 04.06.2023 19:01:28
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim

Jakie masz rozszerzenie pliku? Może spróbuj je zmienić na np. png? Czy możesz zamieścić inne zdjęcie w miejscu na załączenie rozwiązania?

0 0

zielonaszpilka

#7098011 Napisano: 04.06.2023 19:14:53
MagdalenaMal napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim

Coś Ci się źle odpisało, więc nie wiem jak Ci pomóc dalej;)
0 0

Malena_

#7098016 Napisano: 04.06.2023 19:23:51

MagdalenaMal napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Cześć wszystkim

Coś Ci się źle odpisało, więc nie wiem jak Ci pomóc dalej;)

No właśnie, nie wiem czemu wiadomości się nie wysyłają.
Ale  już mi się udało emotka  
zgłoszenie wysłałam  robiąc zdjęcie bezpośrednio przez formularz emotka